hray 20.01.12, 13:30 "dwie dziewczęta"??? Panie Autorze, na kurs polskiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Ale cyrk! Zamiast lwa akrobacje na najwyższym p... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 14:26 moglby mi ktos kto juz byl odpowiedziec na dwa pytania: jaka jest temperatura na hali - cieplo czy zimno? czy mozna wziasc aparat czy sprawdzaja i zabieraja? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslaw gulda Re: Ale cyrk! Zamiast lwa akrobacje na najwyższym IP: *.agora.pl 20.01.12, 15:22 droga pani ewo, prosze sie nie martwic: w hali zdecydowanie jest cieplo. ze zdjeciami natomiast moze byc slabo - raczej nie mozna robic, a zwlaszcza z fleszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Cyrk w Polsce mam na co dzień. Łupki sprzedane za IP: *.centertel.pl 20.01.12, 15:33 za bezcen. Nawet Rosja zgarnia 30% wartości minerału wydobytego od swoich firm. My oddaliliśmy gaz za 20 zł od 1200 zł zysku. Cyrk. PO-PSL sprzedało nas jak kolonię afrykańską. Teraz wiem w czym Kaczyński przeszkadzał gazpromowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Cirque DU Soleil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 01:17 Autor jakiś nieprzemakalny. Nie wie jak się nazywa zespół, o którym pisze już kolejny raz. Załącza linki i filmy z nazwą zespołu, ale nic mu to do myślenia nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś