Gość: Krociech IP: *.abaks.pl 27.01.12, 16:56 Nocniki też mają różniste. Złote, srebrne i porcelanowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zupka Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.12, 10:05 a ja poprosze pelnym zdaniem - przy jakiej ulicy, w jakiej dzielnicy bedzie szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... 28.01.12, 13:49 Kilka slow sprostowania: Draeger Zeus (swoja droga swietny aparat do znieczulania) owszem monitoruje pacjenta, jak kazdy inny aparat do znieczulenia, ale zadnych rodzajow ani proporcji znieczulenia nie wybiera, robi to lekarz ANESTEZJOLOG. Tak samo na sali wybudzeniowej pacjent lezy pod opieka pielegniarek anestezjologicznych a nie "czulej aparatury". Czula aparatura to taka co delikatnie ociera pot z czola pacjenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiu Re: Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:55 czyzby urazona "troskliwa" pielegniareczka?? nie opowiadaj bajek.... Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpit 28.01.12, 13:57 Jakich bajek, zabciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.12, 13:57 Autor podpisów popisuje się swoją angielszczyzną jak świnia gnojem. Dlaczego windy są dedykowane? One są przeznaczone do transportu pacjentów. Dlaczego coraz więcej ludzi traci wrażliwość na polingliszowe potworki? Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Brawo! 28.01.12, 14:03 Brawo!! Swietna robota!! Mam nadzieje, ze wiekszosc polskich szpitali wkrotce bedzie tak wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarzwaldmaedel Re: Brawo! 28.01.12, 14:29 jesli trafi tam typowo polski chamski i niekompetentny personel to na nic te cudowne sale...... Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: Brawo! 28.01.12, 14:45 Pozostaje nam jedynie wierzyc, ze tak sie nie stanie!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Brawo! 28.01.12, 16:00 dokladnie! wlasnie wyszedlem ze szpitala z takim natezeniem chamstwa i czystej nienawisci do pacjenta, ze wlasnie odchorowuje te wizyte. Szpital moze sie walic, aby personel byl tip top. Odpowiedz Link Zgłoś
laserj Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... 28.01.12, 14:33 A przepraszam, w Grudziądzkim szpitalu byli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: 84.38.30.* 28.01.12, 15:33 Wszystko OK ale na pewno będzie jakieś ALE , kto będzie i w jakim czasie mógł tam być przyjęty i ile do łapy będzie trzeba dać aby się szybko dostać, przecież już w tej chwili maszyny stoją a ludzi nie przyjmują ponieważ jak oni to potrafią gadać KONTRAKTY Z NFZ się skończyły, NASTĘPNA ŚCIEMA buda będzie stała ale czy do końca wykorzystana?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: *.t-mont.net.pl 28.01.12, 15:37 Wszystkie szpitale powinny tak wyglądać. Zastanawia mnie tylko jaki wpływ na lokalizacje miał fakt, że premierem jest Donald T. Najnowoczesniejszy szpital, najladniejszy stadion... do tego niedługo powstanie tam 2 lotniska, czy naprawde Gdansk i Gdynia potrzebuja 2 lotnisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak. Dobrze że powstał w cywilizowanym mieście w Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.12, 15:49 Dobrze że powstał w cywilizowanym mieście w Gdańsku a patologicznym mieście jakim jest Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACK Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: 84.38.30.* 28.01.12, 15:46 Niestety jestem niedowiarkiem, jeżeli cała służba zdrowia jest niewydolna to po co taki wypas, aby stało???. Teraz idź do ACK w gdańsku i zobaczycz jak cię potraktują, posadzą ciebie pod ścianą dadzą kroplówę z NaCl, jak zleci to przyjdzie pielęgniara odłączy i do domu, z chęcią by jeszcze kopa zapaliła papier wypiszą i do statystyki się liczy, nie robiąc podstawowych badań, NIC chyba mają wizjonerów tam jeżeli po przyjęciu ciebie nic poza kroplówą nie robią, a niedaj boże na SOR(szpitalny oddział ratunkowy) to powinni od razu zamknąć, z całego SORU to tylko nazwa jest ekskluzywna nic poza tym. I wszyscy myślą że będzie super, chyba dla lekarzy, miejsce pracy wypas, kasa za pracę tam nieoceniona , a pacjenci się znajdą a jak nie to i tak nie będą płakali bo najważniejsza jest kasa a ją będą mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARŁUKOW Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: 84.38.30.* 28.01.12, 16:00 Jak czytam taki entuzjazm w śród forumowiczów to myślę że jestem w innym świecie, ale oprócz budynku i sprzętu nic się nie zmieni dla zwykłych ludzi potrzebujących pomocy, nie ma cudów, dajcie sobie spokój z wiarą że będzie lepiej , nie dajcie sobą manipulować przez media, bo jak będziecie w potrzebie to przyjdzie ogromne rozczarowanie i płacz, że nie moża się dostać na zabieg bo jest kolejka na 2 lata, albo trzeba będzie w łapę dać, i w najnowszym szpitalu wybudowanym za naszee podatki, taki lekarzyna będzie brał lewą kasę i się wzbogacał na krzywdzie tego chorego najsłabszego ( przestańcie w końcu dawać tym darmozjadom w kopercie, bo ich tak przyzwyczailiście, niestety ja widzę to naocznie co się dzieje, przykre ale prawdziwe. Pozdrawiam wszystkich optymistów, i życzę zdrowia . PRZEPRASZAM TYCH LEKARZY Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA ZA MOJE SŁOWA ,JESZCZE TACY SĄ ALE MAŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelra6 Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 16:02 czy nie dałoby się tak wszędzie zrobić? oczywiście, że dało i nikt mi nie wmówi, że nas na to nie stać! bo zamiast np. budować kolejne monumentalne kościoły, które będą stały puste, pieniądze te można przeznaczyć na ratowanie życia... no ale nie w katolstanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Na operację tylko do Gdańska. Najnowszy szpital... IP: *.dsl.lgtpmi.sbcglobal.net 01.02.12, 09:52 imponujace przedsiewziecie ! BRAWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś