Dodaj do ulubionych

Utopiła swoją 3-letnią córkę, ale może uniknąć ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.12, 16:51
Dlaczego osoby z otoczenia takich osób tracą czujność i pozwalają sie im opiekować dzieckiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krociech Zabicie dziecka = przymusowa sterylizacja lub IP: *.abaks.pl 07.02.12, 17:12
      kastracja. Z automatu.
      Czy to na pewno nie byłoby bardziej cywilizowane rozwiązanie od czekania, aż urodzi/spłodzi i zabije następne?
      • Gość: Krociech Albo IP: *.abaks.pl 07.02.12, 17:15
        przymusowa antykoncepcja - darmowe tabletki i przymusowe badanie poziomu hormonów. W przypadku niesubordynacji zabieg chirurgiczny. Wiem, że było w Szwecji i tak dalej cholerni naziści. Dlatego ograniczyłbym kryteria kwalifikacyjne do zabicia lub ciężkiego skrzywdzenia dziecka.
    • rolnikzwilkowiecka "List nie zaklejony..." 20.03.12, 01:42
      „List nie zaklejony naszych rolników do redachcyji „Gazety.pl”

Szanowno redakcyjo „Gozety.pl” (kurde !!!, co to jest to „pl”)
      (tfuuuu !!!! znowu mi cosik wlazło między zemby)

Jo już wom ros pisałem że mnie i mojemu sąsiadowi Maciaszcykowi nie podobajom się,
      te, noo,, tytuły waszych artykułów i tak na przykład:

Utopiła swoją córkę. Nie stanie przed sądem. Była niepoczytalna
      Będzie tramwaj do Rydzyka za 30 mln zł? Torunianie powiedzą [SONDAŻ]
      W lutym zastrzelił czarnoskórego chłopca. I nic, wolnyUSA
      Wiemy, ile zarabia o. Rydzyk. 1,5 tys. zł brutto
      Kibole lżyli koszykarki na derbach: ''Jazda z k...'', ''Prostytutki''
      Ceny jaj o 55 proc. w górę. Wszystkiemu winne są...
      Oni mają dzieci w wieku swoich partnerów!
      Gwiazdorskie TRÓJKĄTY. Ich romanse zaczęły się, kiedy byli w stałych związkach
      Jak zdesperowana Rihanna szuka chłopaka. Intymne zdjęcia i inne sposoby

Każdy taki tytuł jest podjudzaniem ludzisk do wzajemny nienawiści. Poza tym takie tytuły, tych nooooo… artykułów są paszkwilami, łod razu wskazujom winnego i som wyrokiem, na co gazeta wasza na pewno ni mo pozwoleństwa, jest to niemłoralne i żle wpływo na wychuwanie naszy młodzieży robiąc im wode z mózgu. Nie wspomne, że niektóre tematy nie powinny być w ogóle porusane a w tym sprawy plugawe, niegodne cłowieka, mordy i, te nooo… kurestwo w których tak bardzo się lubujeta.
      My tu z somsaidem momy po dwie klasy (wojna wtedy była) ale my głupie nie som a nawe nos te głupawe tytuły denerwujom, bo to znacy, że ni mota do nos śiacunku i zdaje się wom, że ludziska som głupie i ni majom własnego rozuma. Mój somsiod godo (a jo mu przytakuje) że u nos na wsi za takie sugestyje dostaje się w morde.
      No i poprawta się tam w ty naszy polsiej pisowni, bo czasym takie dyrdymały piszeta, że Maciaszczyk
      aż ze złości łapie za widły a uchowej tyż Boże wpaść mu pod jego cepy, czego jo wom naprowde nie życe.
      Tak więc piszta mądrze, bo to młodzież czyto a redachtorów waszych wyślijta do śkół,
      bo tero już wojny ni ma !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka