Gość: ;3 IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 21:54 To od dawna nadaje się do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Co Prezes, Fotyga, Palił się dom obok starej zajezdni. Też Mielewc... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 06:34 Śniadek w tej materii ? Przecież są z tej samej partii co pani senator ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin Palił się dom obok starej zajezdni. Też Mielewc... IP: *.remontowa.com.pl 24.03.12, 06:42 Biedny ten Pan Mielewczyk, znowu nieszczęście go spotkało.. Mam nadzieję, że Pani Mielewczykowa pocieszy odpowiednio Pana Mielewczyka, by ten nie smucił się po takich stratach:) Pozdrawiam wyznawców PIS;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Palił się dom obok starej zajezdni. Też Mielewc... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 09:22 Spółka Krzysztofa Mielewczyka, Easy.pl, nie wykonała jednak nakazu. Trzeba się w jakiś sposób pozbyć zbędnego "bydła" które chamuje plany "byznesmena"-podpalacza którego małżonka posłanka zawsze potrafi wybrnąc z niebezpiecznych dla męża sytuacji......a prokuratura? ma w d....e sprawę bo być może ci co mieliby ją prowadzić sa pro PiS-owscy i nie zzrobią krzywdy swojemu.!!! Do dupy z takimi instytucjami,jak się wydaje prawo jest dla bogatych a chamstwo za byle gó... dostaje surowe wyroki. Oto prawdziwa Polska. Kraj bandycki gdie przysłowiowa "ku....a i złodziej" mają się najlepiej.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fireman Palił się dom obok starej zajezdni. Też Mielewc... IP: *.ip.netia.com.pl 24.03.12, 11:23 Z rachunku prawdopodobieństwa wynika niezbicie, że kolejny pożar będzie tam wcześniej niż później ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gie-es Biznesmen Mielewczyk 24.03.12, 13:36 Biznesmenem jest prezes mojej firmy. Na "chłopca z zapałkami" mam inne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
androles Re: Biznesmen Mielewczyk 24.03.12, 23:06 Ciekawe czy jakiś urząd zawiadomi prokuraturę. Jaki urząd? Konserwator, prezydent miasta. Ale oni chyba wierzą w cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Palił się dom obok starej zajezdni. Też Mielewc... IP: 148.122.187.* 25.03.12, 05:22 Wot PiS-dzielcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Co to za zabytek? IP: *.ip.jarsat.pl 25.03.12, 10:34 Z calym szacunkiem do pana konserwatora.Komu potrzebna taka ruina w Gdansku? Jaka wartosc dla Gdanszczan ma taki budynek ? Miejsce jest reprezentacyjne i az prosi sie ,aby stanal tam jakis nowoczesny budynek a w nim hotel,czy biurowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
androles Re: Co to za zabytek? 25.03.12, 13:26 Mnie gdańszczaninowi jest potrzebna. Po rewitalizacji byłby to piękny zespół budynków, podobnie jak rewelacyjnie zrewitalizowany ostatnio budynek przy Panieńskiej 22. A kilka lat temu już myślałem, że go wyburzą; był, na oko, ruiną. A przecież Mielewczyk od początku był zobowiązany do remontu zabytku, nikt go do niczego nie zmuszał, mógł tego nie brać. Chyba od początku miał pomysł, żeby doprowadzić zabytek do likwidacji i zbudować coś dla większego zysku, dla większych pieniędzy. Czemu odpowiednie władze nie reagują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Palił się dom obok starej zajezdni. Też Mielewc... IP: 101.160.62.* 27.06.12, 15:33 To typowy "zydowski" pozar wywolany,, upozoporowany przez wlasciciela zeby pozbyc sie problemu - remontu, odbudowy,, ludzie opamietajcie sie , nie dajcie sie oszukacz tym 'pejsowatym" cwaniakom. Odpowiedz Link Zgłoś