Dodaj do ulubionych

VACATION-CLUB-LEBA

19.04.12, 13:37
witam czy ktoś mógłby napisać dwa słówka o tym pensjonacie, chciałabym zarezerwować, ale muszę wpłaić aż 40 % zaliczki, czy ktoś może był w nim albo wie coś na jego temat. czy jest godny polecenia. Dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • ania_z55 Re: VACATION-CLUB-LEBA 14.07.12, 16:16
      Cześć Jolu. Byłam w tym pensjonacie na początku lipca i jestem zadowolona. Fajne miejsce, wszędzie blisko, śniadania za śmieszna pieniądze. Wcześniej corocznie jeździłam do Łeby w inne miejsce ale lepiej zapłacić trochę więcej i spać w godnych warunkach :-) Polecam Tobie z czystym sumieniem. Ania
    • mamamiss Re: VACATION-CLUB-LEBA 11.08.14, 00:26
      Witam,

wiem ze watek stary ale moze ktos skorzysta: wlasnie wrocilismy wiec w skrocie napisze - szalu nie ma. Hotel jest dosyc nowy i to go chyba ratuje bo za czysto to tam nie jest. Pokoje sa sprzatane raz tydzien badz dwa (zalezy na ile ktos przyjechal) czyli przetarta lazienka i zmieniona posciel. Byslismy tydzien i przy takiej ilosci piasku ktora sie przynosi z plazy to nie ma szans zeby wytrzymac tydzien bez posprzatania pokoju wiec albo tzeba zapalacic za sprzatanie (ktore uwazam ze powinno byc w cenie) albo samemu postrzatac bo odkurzacze sa dostapne na korytarzu (nie do konca marzylam o tym zeby podczas urlopu jeszcze sprzatac).
      Pokoj zabaw dla dzieci super sprawa tylko ponownie - powinien byc czesciej sprzatany. Wylkadzina w pokoju byla tak brudna ze masakra.
      I druga rzecz ktora mi przeszkadzala to sniadania. Wiem ze 10zl za sniadanie to nie sa duze pieniadze ale za ta kwote mozna je troche urozmaicic. Przez 7 dni na sniadanie byly 5 x parowki (z biedronki) i 2 x jajecznica. Plus do tego do tego gotowane jajka i zmina plyta - cale sniadanie z biedronki. Osobiscie do biedronki nic nie mam i sama tam czesto robie zakupy ale nie wszystkie produkty byly jadalne. Ogolnie po najmniejszych kosztach i na odwal sie.

Pani wlascicielka faktycznie mila ale widzielismy ja tylko dwa razy - w dniu w ktorym przyjechalismy i trzeba bylo zaplacic za pobyt i w dniu wyjazdu (dlkatego ze zmienial sie turnus i trzeba bylo zebrac pieniadze od nowych gosci).

Generalnie hotel pozostawiony sam sobie i bardzo zaniedbany a szkoda bo mozliwosci ma duze. Nie odradzam ale tez nie polecam - do waszego wyboru...
      • vacation_club_leba-pensjonat Re: VACATION-CLUB-LEBA 12.08.14, 12:39
        Witam
        Dziękujemy Pani Kasiu za wyczerpującą opinię.
        Pani Kasiu, zgodnie z informacją na stronie www obiekt nie jest Hotelem. Usytuowany jest on w ścisłym centrum Łeby a pokoje są wyposażone w wysokim standardzie (lodóweczki, telewizory 32", adamaszkowa pościel, bardzo wysokiej jakości zdrowotne materace, pościel antyalergiczna, każy pokój ma taras bądź balkon)
        Za taki pokój zapłaciłaby Pani podwójnie lub potrójnie w Hotelu (i mam na myśli hotele w Łebie). Jeśli ktoś chciałby serwis i sprzątanie codziennie w pokoju, to polecam Hotel a nie dużo tańszy pensjonat lub kwatery prywatne.
        W takim obiekcie nie ma też obowiązku posiadania recepcji, dlatego nasz pracownik- Pani Joanna (manager obiektu) jest w recepcji w czasie check-in i check-out. Pani Joanna jest do Państwa dyspozycji 24h na dobę pod numerem telefonu, ponieważ cały czas przebywa w budynku.
        Całe szczęście 99% naszych gości jest bardzo zadowolonych z pobytu w Vacation Club Leba i rok w rok przyjeżdzają do nas całymi rodzinami. Mamy również bardzo dużo maili z podziękowaniami za udany pobyt.
        Sniadania są w ofercie tylko dla wygody naszych gości, dla Pani informacji są one robione po kosztach. Kupowane produkty są bardzo dobrej jakości, Chleby razowe i ziarniste, polędwice, szynki, sucha krakowska, sery gouda, serki hochland, płatki Corn Flakes i kuleczki czekoladowe nestle... można by tak wymieniać bez końca. Oprócz smacznych parówek drobiowych, jest jajecznica, gotowane jajka i twarożek ze szypiorkiem. Amerykańskie kakao o obniżonej zawartości cukru i organiczna herbata zielona - Inni goście potrafią docenić taki asortyment...
        Z drugiej strony śniadania nie są obowiązkowe i zawsze można pojść do innego lokalu np. na samą jajeczniczkę za 12 zł.
        A jeśli chodzi o bawialnie, to nie zawsze udaje się zachować idalny porządek, ponieważ jak Pani wie dzieci u nas są bezpłatnie i jest ich zawsze bardzo dużo, (a niestety nie wszyscy rodzice zwracają uwagę na to czy ich dziecko skacze po kredach do tablicy lub maluje mazakami po meblach czy ścianach...)
        Mam nadzieję że powiższa odpowiedź zmobilizuje do refleksji.
        Pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka