Dodaj do ulubionych

Dyskonty pokonały delikatesy. Zarząd Bomi wnios...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 23:01
Szkoda :-( W Gdańsku Głównym to były najsensowniejsze sklepy, zwłaszcza w porach, kiedy Hala Targowa jest zamknięta. Z "Almy" w Zbrojowni nic nie wyszło, zostaną nam tylko Biedrony...

Obserwuj wątek
    • Gość: ika Re: Dyskonty pokonały delikatesy. Zarząd Bomi wni IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.12, 08:30
      Ja też żałuję... Tym bardziej, że to firma z Gdyni, a nie z Niemiec, czy Portugalii.
      • Gość: slawcok Re: Dyskonty pokonały delikatesy. Zarząd Bomi wni IP: *.static.chello.pl 11.07.12, 09:11
        Żałowałbym 5 lat temu, kiedy Bomi faktycznie było delikatesami a nie sklepem z cenami jak w delikatesach a asortymentem jak w dyskoncie.
        Przestalem chodzic do nich juz dawno.
        Krzyżyk na droge i zróbcie miejsce dla dyskontów z cenami dyskontowymi albo delikatesow z cenami jakimikolwiek :-)
    • Gość: 123 Nie dyskonty IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.12, 09:28
      A bu*del organizacyjny, bezczelnosc i walki zarzadzajacych oraz paranoiczne ceny na te same produkty co u konkurencji. To zabilo Bomi.
    • Gość: ixi alma moze skonczyc podobnie IP: *.net.stream.pl 11.07.12, 10:12
      bo podobnie jak w Bomi wszedzie sie tam czeka. Gdzie bym sie w tych sklepach nie ruszyl, to albo nie ma pracownika (czekam) albo jest dluga kolejka bo jest tylko 1 pracownik (znowu czekam). A jesli mam czekac to wole poczekac gdzie indziej za mniejsze pieniadze.
      • Gość: realista dokładnie!! IP: 77.252.177.* 11.07.12, 10:31
        Jeśli chcieli uchodzić za supermarket z wyższej półki to powinni zapewnić kasjera na każdej kasie.
        Jakie to traktowanie klienta jeśli mam 10 minut czekać aż mi rzeczy z koszyka skasują?
        To wolę iść do tesco bo mają taniej, ten sam asortyment a też czekam.
    • Gość: jebomi Dyskonty pokonały delikatesy. Zarząd Bomi wnios... IP: *.play-internet.pl 12.07.12, 21:04
      Pracowałem w Bomi do...wczoraj tj 11.07.2012 w maju wiedziałem,że bomi ledwo dycha brakowało papierosów dostawy przyjeżdżały tylko z u padniętych sklepów. Przez cały czerwiec nie było ochrony!!!!!! Towar dostawcy dawali jedynie za gotówkę. Obecnie jak ogłosili upadłość to nie można płacić już kartą bo nie stać bomi na taką formę płatności przez klientów.
      Prezesini byli na urlopie jak ogłaszali upadłość trzeba było mieć nie lada talent żeby tak do ruiny doprowadzić sieć sklepów przy takiej marży!!!!
      Nie dyskonty pokonali bomi tylko za dużo u żłoba było pętaków!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka