Dodaj do ulubionych

Weź udział w e-wyborach

IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 13:03
Tylko tutaj nie wygrywa SLD!!!Coż znaczy jednak wirtualna rzeczywistość!
http://www.e-wybory.com.pl/

Samoobrona 2.27 %
Ruch Katolicko-Narodowy 1.14 %
SLD / UP 13.64 %
Platforma Obywatelska / UPR / SKL 30.68 %
PSL 2.27 %
Prawo i Sprawiedliwość 22.73 %
AWS Prawicy 3.41 %
Unia Wolności 17.05 %
PPS 4.55 %
Alternatywa Ruch Społeczny 1.14 %
Polska Unia Gospodarcza 0.00 %

Platforma wyborcza KPN 1.14 % (1)
Porozumienie Polskie 0.00 % (0)
Obserwuj wątek
    • Gość: mcroti Re: Weź udział w e-wyborach IP: *.ibngr.edu.pl 20.08.01, 14:41
      jak dobrze trafić do wirtualnej rzeczywistosci:)
      Co za normalnosć:))
      • Gość: Aska Re: Weź udział w e-wyborach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 16:55
        Juz oddalam swoj glos
        • cmd26 Re: Weź udział w e-wyborach 20.08.01, 16:57
          Gość portalu: Aska napisał(a):

> Juz oddalam swoj glos

domyslam sie, ze na PO. A otrzymam odpowiedz na moje pytanie (juz raz mi nie
          odpowiedzialas) na jakie nazwiska bedziesz glosowala na liscie PO?

• Gość: beast Re: Weź udział w e-wyborach IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 17:06
            Na pewno na inne niz Ty:)(bo Gdynia jest w innym okręgu wyborczym-info dla
            przygodnych czytelników:)
            • cmd26 Re: Weź udział w e-wyborach 20.08.01, 17:09
              Gość portalu: beast napisał(a):

> Na pewno na inne niz Ty:)(bo Gdynia jest w innym okręgu wyborczym-info dla
              > przygodnych czytelników:)

wiem, wiem, ale znam po czesci nazwiska na okregu gdynskim, dlatego jestem bardzo
              ciekawy.

• Gość: Aska Re: Weź udział w e-wyborach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 17:09
              W czasie wyborow bede niestet za granica i zostaje zmuszona glosowac w
              Ambasadzie na ludzi z listy Warszawskiej, wybieram Pana z numerem 4 na wawskiej
              liscie PO.
              • Gość: beast Re: Weź udział w e-wyborach IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 17:11

> W czasie wyborow bede niestet za granica i zostaje zmuszona glosowac w
                > Ambasadzie na ludzi z listy Warszawskiej, wybieram Pana z numerem 4 na wawskiej
                >
                > liscie PO.

A to jest???Czy wybierasz w ciemno?!;)
              • cmd26 Re: Weź udział w e-wyborach 20.08.01, 17:16

> W czasie wyborow bede niestet za granica i zostaje zmuszona glosowac w
                > Ambasadzie na ludzi z listy Warszawskiej, wybieram Pana z numerem 4 na wawskiej
                >
                > liscie PO.

no nic, dzieki za odpowiedz...
                a tak sie chcialem poklocic o wyzszosci UPR nad dawna UW i SKL

• Gość: Aska Re: Weź udział w e-wyborach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 17:22
      #4 to Pan Zbigniew Eysmond. Ciekawy facet byl kiedys ministrem od small
      businessu ale mu zamkneli resort. To jednak i tak nie ma dla mnie az takiego
      znaczenia chodzi o to ze sadaze nie sa pewne czy w wawie uda sie wejsc temu
      czwartemu z PO do sejmu a ja chce poprostu poprawic szanse ludzi ktorym kibicuje
      • cmd26 Re: Weź udział w e-wyborach 20.08.01, 17:25
        a mozna wiedziec czemu akurat mu kibicujesz?

• Gość: Aska Re: Weź udział w e-wyborach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 17:31
          juz napisalam ze numer 1,2i3 wchdza na bank a 4 moze? a ja chce jak najwiecej
          ludzi z PO w nowym parlamencie zeby byla choc jakas przeciwwaga dla SLD, ktore
          nie majac mocnej krytyki moze wykonac zawiele bledow.
          • cmd26 Re: Weź udział w e-wyborach 20.08.01, 17:33

> juz napisalam ze numer 1,2i3 wchdza na bank a 4 moze? a ja chce jak najwiecej
            > ludzi z PO w nowym parlamencie zeby byla choc jakas przeciwwaga dla SLD, ktore
            > nie majac mocnej krytyki moze wykonac zawiele bledow.

czekaj, czekaj, czyli za bardzo nie interesujesz sie programem PO i pogladami
            poszczegolnych ludzi, lecz tylko chcesz stworzyc jak najwieksza opozycje w
            parlamencie dla SLD?
            • Gość: Aska Re: Weź udział w e-wyborach IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 17:40
              Czesciowo tak ale z drugiej strony to akurat liberalny, pro-businessowy program
              PO najbardziej mi odpowiada z posrod tych ktore sa ogulnie dostepne a Pana
              Posla Eysmonda poznalam kiedys osobiscie i mam do niego duzo szacunku mimo tego
              ze byl zamieszany w slyny skandal seksualny z Anastazja P.
              Ale to juz jego prywatna sprawa z kim sypial
              • cmd26 Re: Weź udział w e-wyborach 20.08.01, 17:45

> Czesciowo tak

a to blad - trzeba troche poznac program osoby na ktora sie glosuje

> ale z drugiej strony to akurat liberalny, pro-businessowy program
                >
                > PO najbardziej mi odpowiada z posrod tych ktore sa ogulnie dostepne

ale czy rozrozniasz UPR od SKL itd.?

> a Pana
                > Posla Eysmonda poznalam kiedys osobiscie

tez bede glosowal na czlowieka, z ktorym mialem przyjemnosc pare(nascie) razy
                porozmawiac - tak moim zdaniem powinno byc - wszelkie watpliwosci dotyczace
                programu powinno sie wyjasniac bezposrednio a nie tylko czytac program calej
                partii.

> i mam do niego duzo szacunku mimo tego
                > ze byl zamieszany w slyny skandal seksualny z Anastazja P.
                > Ale to juz jego prywatna sprawa z kim sypial

zgadza sie - niech kazdy pilnuje swojego lozka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka