Dodaj do ulubionych

Regularna wojna we Wrzeszczu. Mieszkańcy mają d...

IP: *.tor.uwaterloo.ca 04.11.12, 23:25
Gdzie te czasy jak malowali EveryWhereCrew i Colt45... Teraz same jakieś pierdoły...
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Regularna wojna we Wrzeszczu. Mieszkańcy mają d... IP: *.host.witnet.pl 05.11.12, 11:42
      juz ja widze jak ktos z komisariatu we Wrzeszczu cokolwiek robi:D jak sie dzwoni, ze na warynskiego jest popijawa, to 3h sie nie moga wybrac z komisariatu oddalonego o 50m. zule pija przed budynkami, ale przejezdzajacy radiowoz jakos ma za ciemne szyby chyba, albo sie policja w zla strone patrzy....
      Graficiarzy nalezy wylapac i na swoj koszt maja wykonac czyszczenie elewacji. Nie maja kasy? Maja rodzicow? To niech oni placa. Jak dzieciak dostanie w dupe od rodzicow, to moze sie bedzie bac bazgrac
    • Gość: Zniesmaczony Regularna wojna we Wrzeszczu. Mieszkańcy mają d... IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.12, 16:04
      Ja uważam że umieszczenie reklamy smartfona,czy środka na przeczyszczenie dla psa na ścianie budynku ,zasłaniając większość okien i elewacji jest szeroko dalej posuniętym wandalizmem i cierniem w oko i mózg przeciętnego przechodnia niż kilka napisów o wymiarach 30x30cm. Dlaczego nikt z tym nie walczy?Założę się że gdyby właścicielom tych ścian płacono za to że można sobie pomazać jak za reklamę to również byłoby to powszechnie "akceptowane".
      A policja niech się lepiej zajmie sprawą grupy zamaskowanych kominiarkami i kapturamni napastników którzy od tygodni,pod osłoną nocy napadają w 8 osobowej watasze na pojedyncze osoby na ulicach wrzeszcza ,zawsze w ten sam sposób i w tej samej okolicy ,tylko po to żeby trwale zniszczyć zrowie.Dlaczego nie czytam tu o naprawdę ważnych rzeczach ??
      Ludzie którzy rzeczywiście nie mają co robić ze swoim życiem to właśnie osoby które myślą że złapanie kilku dzieciaków ze sprajem zwiększy bezpieczeństwo w mieście. Smieszne i tyle.
      • Gość: L.Makowska Re: Regularna wojna we Wrzeszczu. Mieszkańcy mają IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.12, 21:28
        Po pierwsze: nie chodzi o kilka bazgrołów, a o niemalże każde zniszczone nowo wstawione drzwi czy odmalowana fasada. To jest wandalizm
        Po drugie: bezprawie jest bezprawiem i nie przekonuje mnie argument, że policja ma zająć się chuliganami napadającymi na ludzi, a już chuliganów nieszczących mienie ma zostawić w spokoju - "bo to śmieszne". To jest bardzo smutne, że nikt tym młodym ludziom (bo też myślę, że to kilkoro młodziaków bazgra po Wrzeszczu) nie wytłumaczył, że niszcząc drzwi czy ścianę sąsiadowi, odgrywa się na słabszym, niewinnym, bezbronnym, robi im po prostu ludzką przykrość. To nie jest "zajebiste", to jest zwykłe okrucieństwo. Żenada.
    • Gość: Zniesmaczony Regularna wojna we Wrzeszczu. Mieszkańcy mają d... IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.12, 16:13
      Ja uważam że umieszczenie reklamy smartfona,czy środka na przeczyszczenie dla psa na ścianie budynku ,zasłaniając większość okien i elewacji jest szeroko dalej posuniętym wandalizmem i cierniem w oko i mózg przeciętnego przechodnia niż kilka napisów o wymiarach 30x30cm. Dlaczego nikt z tym nie walczy?Założę się że gdyby właścicielom tych ścian płacono za to że można sobie pomazać jak za reklamę to również byłoby to powszechnie "akceptowane".
      A policja niech się lepiej zajmie sprawą grupy zamaskowanych kominiarkami i kapturami napastników którzy od tygodni,pod osłoną nocy napadają w 8 osobowej watasze na pojedyncze osoby na ulicach wrzeszcza ,zawsze w ten sam sposób i w tej samej okolicy ,tylko po to żeby trwale zniszczyć zrowie.Dlaczego nie czytam tu o naprawdę ważnych rzeczach ??
      Ludzie którzy rzeczywiście nie mają co robić ze swoim życiem to właśnie osoby które myślą że złapanie kilku dzieciaków ze sprajem zwiększy bezpieczeństwo w mieście. Smieszne i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka