danusia118 19.11.12, 13:42 Zna ktoś studio antracyt ? Moja przyjaciółka chce sobie pozyczyc suknie ale wlasnie nie wiemy czy z tamtad najlepiej ? CO o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 11:22 Ja z kolei uwazam ze warto od nich wziąść, suknie ślubne nie wiem jak tam wyglądają ale ja wzięłam sobie na miare suknię wizytową i wyszła super. Bardzo byłam zadowolona tym bardziej ze mnie zrozumieli czego oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia45 Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 09:02 Jak byłam u nich to załatwiłam wszystko, zamówiłam rękawiczki, suknie juz byla wypożyczona i dekoracje tez juz były opanowane. Bardzo miło ich wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 09:29 Ja szczerze polecam!!!! Sama wypożyczałam suknię i byłam wniebowzięta:) Tylko ja byłam strasznie zadowolona z obsługi w Studiu Amarant, bo tam wypożyczałam suknię. Wybrałam piękną sukienkę, ale była na mnie odrobinę za długa. Panie wszystko mi idealnie dopasowały i wszystko w super cenie! Poleć też koleżance strojenie sali w tym studiu - robią cuda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja4 Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 13:38 Studio Amarant ? Czy studio Antracyt ? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszka99 Re: Suknie ślubne 23.01.13, 13:08 Wypożyczałam suknię w tym Studio. Znalazłam idealną dla siebie. Wybór bardzo duży. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Suknie ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 14:24 jak najbardziej polecam!!!!!!!!! same pozytywne wrażenia ze współpracy, pięknie udekorowana sala oraz wyrozumiała pomoc przy doborze sukni ślubnej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś