Dodaj do ulubionych

omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia

IP: *.port.gdynia.pl 12.07.04, 13:18
Sprawa jest taka, że chce ostrzec przed tym warsztatem, żeby nikt się w to
nie wpakował. Zainstalowałem sobie centralny zamek, koszt 140zł. sam się na
tym nie znam więc zrobiłem to w warsztacie :

AUTO ELETRYK
Gdynia ul. Wendy 15
wjazd z tyłu Agencji Morskiej

Po miesiącu przetarł się kabelek między progiem a drzwiami( szkoda, że nie
widzicie jak oni to zrobili) i siłownik walczył jakby chciał się zamknąć przy
ruszaniu drzwiami. Oczywiście koleś to poprawiał ale tak, że po miesiącu
znowu to samu. I tu zrobił się problem. Wysiadłem z autka, wiatr zawiał,
drzwi się zamknęły, siłownik zawalczył i zamknął zamki !! Problem w tym, że
ja byłem w w innym mieście niż zapasowe kluczyki. Przyjechał pan, otworzy
zamek, wziął 80zł i wystawił rachunek. No ot ja z rachunkiem do tego
warsztatu i ........................ tu robi się miło. Po telefonicznej
rozmowie z właścicielem powiedział, że poprawią kabel ale kasy mi nie
oddadzą. A najlepsze jest to, że przyznał się, że to ich wina i źle to
założyli ale on może sobie pozwolić na stratę klienta bo i tak inni przyjadą.
Trzeba przyznać, szczery z niego chłopak. Przy odbiorze samochodu
powiedziałem, że sprawy tak nie zostawię i napisze małe co nie co w
internecie. A Pan na to, żebym mu nie groził bo on tez może mnie wywieźć i
inaczej sobie porozmawiać.

Tak więc ku przestrodze omijajcie ten zakład szerokim łukiem i mówcie
znajomym, żeby nic tam nie robili !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grodzik Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.port.gdynia.pl 12.07.04, 13:21
      Własciciel ma klientów w d....
      Więc niech będzie i w druga strone tak samo.
    • Gość: mi Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.multimedia.pl 12.07.04, 13:43
      Beznadziejny zakład. Jakies Miśki tam grzebią w samochodach niewiele wiedząc o
      co w tym wszystkim chodzi. Byłem tam ze dwa razy i spieprzyli co się da, przez
      dwa tygodnie ok a później to samo a kasę zgarnęli. NIE POLECAM OMIJAJMY TO
      MIEJSCE !!!
    • Gość: ola_@ Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.port.gdynia.pl 12.07.04, 13:54
      az strach bierze jak sie podobne historie czyta! nie mam nic przeciwko
      kasowaniu , nawet sporym, za rzetelna usluge ale kiedy ktos chce bezczelnie cie
      przerobic i kopie cie w d..... "bo przyjda inni" to jest to chamstwo. ps. i az
      sie prosi o szyld "SZUKASZ CHAMA I ZLAMASA? DOBRZE TRAFILES"
      • Gość: ewa Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.onhill.gda.pl 12.07.04, 21:22
        ok... nie pójdę tam
    • Gość: ewa Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.onhill.gda.pl 12.07.04, 21:23
      jo
    • Gość: ewa jasne IP: *.onhill.gda.pl 12.07.04, 21:23
      jo
    • kozaki_wiesi Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia 13.07.04, 15:51
      No to do góry ten wątek!
      • Gość: Do -TOMI- Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.vc.shawcable.net 13.07.04, 19:44
        -Szanuje Cie-za to,ze sie nie BOISZ takich CWANIACZKOW......Najgorzej,ze
        PARTACZA prace to jeszcze Cie STRASZA-Popieram-OMIJAC ten ZAKLAD-BUBLI-Tony-
    • Gość: gschab Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:37
      Nie ma sprawy, adres warsztatu wpisłaem na listę miejsc, których nie odwiedzam.
      • Gość: Jarek Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.vc.shawcable.net 14.07.04, 18:18
        Na -ZIELONA TRAWE-z tym -WARSZTATEM-albo na-ZLOMOWIEC-
        • Gość: al Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.04, 21:47
          no to sobie Pan Szef zrobił reklamę... A może by tak stworzyć wątek z solidnymi
          warsztatami samochodowymi_
          • r2.d2 Dobry warsztat 14.07.04, 21:57
            Proszę bardzo: warsztat u p. Arka Raczkowskiego, Gdynia, ul. Spokojna 12 (koło
            cmentarza, skręt od Wielkopolskiej w prawo za dawną stacją "Trzy korony").
            Niedrogo, solidnie, bez naciągania. Sam kupujesz części, jeśli chcesz, a polecą
            Ci niedrogiego handlowca. Ja tam robię od paru lat mojego forda. Kiedyś zepsuł
            mi się zamek, w serwisie zaśpiewali 500 zł. U p. Arka mi to rozkręcili i
            polecili faceta z Morskiej. Ten wziął drucik, zrobił z niego sprężynkę na
            specjalnej maszynce i skasował... UWAGA! 5 zł. U Arka mi to zamontowali za 10
            zł i do tej pory działa bez zarzutu. O dobre warsztaty najlepiej pytać
            taksówkarzy, bo oni nie wyrzucają nadmiernie kasy, a zależy im na dobrej
            robocie. Pozdrawiam.
            • Gość: juras Re: Dobry warsztat IP: 153.19.176.* 15.07.04, 15:10
              stwórz nowy wątek i wpisz ten adres, w tej chwili w zwiazku z tym watkiem
              razczej nie przysłuzysz sie Arkowi
    • Gość: rom Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: 195.143.166.* 16.07.04, 10:05
      wpislem ten adres i podam go znajomym aby omijali ten warsztat
    • Gość: beez Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.crowley.pl 16.07.04, 12:29
      tomi IP: *.port.gdynia.pl
      Grodzik IP: *.port.gdynia.pl
      ola_@ IP: *.port.gdynia.pl

człowieku masz rozszczepienie jaźni? rozumiem ze się zdenerwowałeś ale jeden
      post wystarczy w zupełności
      • Gość: tomi Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.port.gdynia.pl 16.07.04, 15:02
        z jaźnia u mnie całkiem dobrze
        a wystarczy pomysleć, ze port.gdynia.pl to serwer a paru znajomych tu pracuje i
        pokazałem im ten post, to go skomentowali, proste

w sumie post ten spełnil swoją rolę i poare osób ominie ten wspaniały warsztat.
        jak bedzie jeszcze troszke komentarzy to podesle linka włascicielowi, niech
        sobie poczyta
        • Gość: Realny Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.vc.shawcable.net 16.07.04, 17:48
          POPIERAM-Takie uslugi jakie-WYKONUJE-p/w-ZAKLAD-to na-SMIETNISKO-z nim.
          • Gość: mordeciobije Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 17.07.04, 04:59
            albo jeszczegorzej
            • Gość: Janek Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.vc.shawcable.net 19.07.04, 04:38
              Wlasciciel tego-KOLCHOZU-powinien MNIEC przez prezydium zmieniona iicencje na
              biznes tj.z warszt.samochodowego na-ZLOMOWIEC-i-BASTA-
              • Gość: Jurek Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia IP: *.vc.shawcable.net 20.07.04, 18:20
                POPIERAM-POPRZEDNIKOW-Zlodziejski-WARSZTAT-
                • nixon3 Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia 25.07.04, 16:08
                  Przyłączam się. Bojkot zupełny, powszechny!!
    • trollik.morski Re: omijajcie ten warsztat z daleka - Gdynia 28.06.15, 17:40
      Kolejna ekshumacja wątku. Tym razem z 2004 roku:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka