Dodaj do ulubionych

O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego j...

IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 19:37
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • sojowa nie wyrzucajcie tego pirata 07.02.13, 21:22
      bo jeszcze przeniesie sie do Sopotu albo Gdyni aby tam straszyc dzieci i oblapiac turystki. jako niezbyt czesty bywalec gdanskiego deptaku wole aby tam robil siarę niż gdzieś indziej...
      • Gość: Rav Re: nie wyrzucajcie tego pirata IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 11:06
        U nas się nie pojawia, bo podobno boi się Morza ;) Dlatego straszy nad Motławą ;)
      • Gość: jacek Re: nie wyrzucajcie tego pirata IP: *.as13285.net 08.02.13, 11:35
        Wydaje mi się, że ten pan już kiedyś pojawił się w Sopocie. Pamiętam, że jakieś 2 lata temu ktoś w przebraniu pirata zwyzywał tam mnie i moją znajomą, kiedy nie chcieliśmy zrobić sobie z nim zdjęcia. Opis zachowania pasuje idealnie.
    • Gość: karolwielki miękki garnizon IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 21:27
      za słabo panie garnizon, za miękko...takie ciamciaramcia nic nie da. a tego chama trzeba zdjąc z ulic miasta- i to mają zrobic "dzielni" haha strażnicy miejscy- więc kołtuneria do roboty ale już !!!
      • delivered Re: miękki garnizon 07.02.13, 23:30
        W końcu ktoś nie wytrzyma i spuści mu łomot o ile wcześniej nie zrobią to mieszkańcy.
    • Gość: Gdańszczanin Precz z prusactwem - niech żyje Kaper IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 22:16
      Ludzie opamiętajcie się prusacy to właśnie agresorzy jedno z państw biorących udział w rozbiorach Polski w tym najeźdźca na Gdańsk.

"Jeśli krzewienie kultury i tradycji marynistycznych jest dla Pana realnym, a nie tylko deklarowanym, celem, chciałbym aby miał Pan na uwadze, że Garnizon Gdańsk stawia przed sobą zadanie kultywowania i krzewienia wiedzy nie tylko o Gdańsku, ale o całym Pomorzu z ogromnym naciskiem położonym właśnie na tradycję morską."

ten tekst w świetle wiedzy historycznej jest po prostu kompromitujący.

• Gość: haha Re: Precz z prusactwem - niech żyje Kaper IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 23:12
        Kaper jest jeden i to na pewno nie Sławeczek. Ma list kaperski? Nie ma! Ma statek? Nie ma? Wygląda jak kaper, Nie!
        • Gość: zuzu Re: Precz z prusactwem - niech żyje Kaper IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 23:19
          czerwony kaperek ma na fejsie jednego znajomego... ot życie
      • delivered Re: Precz z prusactwem - niech żyje Kaper 07.02.13, 23:27
        Spadaj pajacu.
    • Gość: dron Re: O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 23:17
      dobrze napisał. Sama prawdę. Z buractwem trzeba krótko.
    • z.potocki O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego j... 08.02.13, 05:59
      Sprawa trwa od lat, ludzie piszą proszą, dzwonią i co i ....nic.
      Gdzie jest ta banda lewusów zwana Strażą Miejską - która powinna być rozwiązana lata temu - to może w jej miejsce znalazły by sie pieniądze na dodatkowe patrole policjantów na Długiej i nie tylko.
      Panie Prezydencie czy dla pana to zbyt prozaiczny problem żeby "coś pan zrobił?" to już zaszło zdecydowanie za daleko. Jeden zbir terroryzuje starówkę i okolice a władza o, przepraszam WŁADZA nic? No do ciężkiej cholery!!
    • Gość: a w kółko to samo IP: *.grupalotos.pl 08.02.13, 09:01
      W kółko to samo zdjęcie. Czy Gazeta naprawdę nie ma innych zdjęć tego pana???
      Tekst o wydarzeniach z lutego, a zdjęcie z lipca.
      Kiepsko
    • Gość: bo Re: O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 09:48
      Byłem tam z żoną i widziałem, że gościa sprowokowali sami żołnierze. A wtedy, to już pokazal co potrafi. Jednak nie byłoby tej przykrej sytuacji, gdyby nie został zaatakowany. Trochę mnie te krokodyle łzy śmieszą. Może im zależało na rozgłosie kosztem tego czlowieka?
      • Gość: MariaAnna Re: O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 12:43
        Co za obrzydliwe kłamstwo!

Prowokacja? A to ciekawe! Byłam tam z chłopakiem i jakoś nie widziałam tej "prowokacji". Zwłaszcza, że żołnierze zajęci byli pokazem. Ziembiński już idąc od Złotej Bramy gwizdał na tym swoim gwizdku i krzyczał "precz z prusakami". To jest ta prowokacja żołnierzy? Nie? To idźmy dalej.
        Ziembiński zaczął przepychać się łokciami między ludźmi i pokrzykiwać na nich ciągle krzycząc o politycznej prowokacji i "gdzie jest wojsko polskie?!". Zaczął się awanturować najpierw z widzami, a potem z reporterami, wymachiwać tymi swoimi zabawkami, kląć, przepychać się na siłę. To jest ta prowokacja żołnierzy? A może widzowie mówiący "idź pan stąd" to byli prowokatorzy? Po utarczce z reporterami dopchał się jak najbliżej i zaczął włazić między rekonstruktorów, awanturować się, że któryś z nich pali a on sobie nie życzy. Zaczął przepychać się z tym panem z fajką. Pluć na żołnierzy. Dopiero jak któryś z nich podszedł i powiedział, że zawezwie straż miejską to się zwinął. Ofiarą takiej właśnie "prowokacji" padł Ziembiński - własnej, o!

Prawda jest taka, że to Ziembiński przyszedł celowo by przeszkadzać i zaczął się szarpać z ludźmi. Najpierw z widzami, a potem z rekonstruktorami. Szkoda, że w pobliżu nie było jakiegoś patrolu!
    • trzypotrzeciej O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego j... 08.02.13, 09:50
      Pirat powinien być usunięty z ulic miasta. To chuligan i kawał chama. Ile razy go widzę, wymusza w wulgarny sposób pieniądze, straszy ludzi, wrzeszczy. Poziom agresji klasyfikujący się do interwencji straży miejskiej lub policji. Kiedyś byłam świadkiem, jak atakował Rosyjskich turystów. Wrzeszczał na nich i nie odstępował na krok. Widziałam strach w ich oczach. Nie rozumieli, co się dzieje. Nikt nie reagował. Poprosiłam go, żeby zostawił turystów w spokoju. Wtedy ruszył za mną. Usłyszałam wiązankę wypowiedzianą z taką złością, że w pewnym momencie poczułam się zagrożona. Miałam wrażenie, że jest o krok od rękoczynów. Kiedy w końcu ten chuligan zostanie usunięty z ulic Gdańska? Czy strój pirata jest jakimkolwiek wyjaśnieniem? W takim stroju wolno wszystko???
    • Gość: mx O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego j... IP: *.181.151.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.13, 10:26
      PIRAT TO PIRAT A NIE CIAPŁA KLUCHA. MNIE TEZ WKURZA TEN GOŚĆ ALE CZY KTOŚ WIDZIAŁ PIRATA , KTÓRY NIE WKURZA ???
      NIECH SE BEDZIE I NARAŻA MIASTO NA SZWANK ALE I NA ROZGŁOS. NIEDŁUGO BĘDĄ TU PRZYJEŻDZAĆ TURYŚCI ŻEBY BYC POZACZEPIANYMI PRZEZ GBURA I CHAMA WIEDZĄC JEDNAK , ŻE W SUMIE WYJDA Z TEGO CAŁO.
      LEPSZE TO NIŻ CIEPŁOKLUSKOWY KAPER BUDYNIOWY.
      • Gość: guru Re: O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 12:53
        Różnica jest taka, że urzedowy robi coś dla ludzi, dla miasta za swoją bandą. Ziembńskiego zazdrośc bierze, bo żaden człek na poziomie nie będzie z nim wpółpracować. Zachowuje sie jak pięciolatek, skoro ktoś robi coś lepiej od niego to trzepie łopatką o wiaderko i wrzeszczy.
      • Gość: Ninurta Re: O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 15:59
        ja rozumiem, każdy ma swój fetysz, ty na przykład lubisz być poniewierany, ale na litość boską, nie mierz wszystkich swoją miarą!
    • Gość: NAPOLEON Tematy zastępcze...Niech żyje KAPER !!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 10:43
      Przecież Andrzej dziś nieżyjący również nie stronił od tzw zaczepek kobiet i uchodziło mu to na sucho-Sławek jest o wiele bardziej inteligentny,a niewygodny,bo nie posiada koncesji z magistratu...A może urzędasy pochwaliliby się jak odbierają biednym ludziom mieszkania tylko dlatego,że biedni i nie potrafią się bronić-niech dyr.SKURAS(gosp.komunalna) coś na ten temat powie...Niebawem pokażemy jak ten proceder wygląda.nadto Ziębiński bywał na bankietach z udziałem urzędasów i zagranicznych żeglarzy i nikt mu niczego nie wymawiał-pokazał tam klasę,a tu opluwanie bo nie na rękę tym obszczymurkom z Nowych Ogrodów-gdańszczanie pogońmy te tałatajstwo magistrackie w następnych wyborach...!!!
      • Gość: nin. Re: Tematy zastępcze...Niech żyje KAPER !!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 16:00
        przecież on szalał przed tą całą szopką z konkursem na pirata. w zasadzie chyba tylko po to był ten konkurs, żeby ludzie myśleli, że urzędaski robią coś w kwestii tego psychola.
    • Gość: KrólewnaMarysieńka Gdański KAPER odpowiada i odpiera agresję medialną IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 11:00
      Oto tekst otrzymany od Kapra,ujawniający prawdę i kulisy wydarzenia...:
      7 z 13 143

Incydent podczas niedzielnej "Zmiany Warty"
      Odebrane
      x

Garnizon Gdańsk
      Szanowni Państwo, W związku z nieprzyjemną sytuacją z udziałem niejakiego p. ...
      6.02 (2 dni temu)

Biuro Prasowe UMG
      ________________________________ Od: "Garnizon Gdańsk" <kontakt@garnizongdans...
      7.02 (1 dzień temu)

sarpress Gazeta.pl
      --------
    • Gość: bzdurnik O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego j... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 16:02
      Wje...ać mu kiedyś w ciemnej ulicy i będzie spokój.
    • Gość: Zibi O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego j... IP: 89.228.126.* 16.02.13, 23:31
      Tego Pana pirata znam z Jarmarku Dominikańskiego, przeszkadza sprzedającym, zaczepia turystów. Ostatnio wyciągnął nóż ok 35cm i groził nim mężczyżnie z żoną.
      Do tego wyzwiska i przekleństwa.
      Niezbyt miły akcent dla wszystkich którzy go spotkają.
    • Gość: Irek O gdańskim piracie: Jawny pokaz agresji. Tego j... IP: *.limes.com.pl 05.06.13, 07:08
      Potwierdzam, że jegomość jest bardzo agresywny i natarczywy
      Jak długo będziemy musieli znosić tego pseudo promotora Gdańska
      Nie wierzę, że włodarze Gdańska nie mogą znaleźć odpowiedniej osoby, która byłaby lubiana i rzeczywiście była osobą promującą Gdańsk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka