Dodaj do ulubionych

Sławomir Julke stracił pamięć. Sędzia grozi mu ...

IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 07:51
Posadzić szczeniaka za pomówienia wielki mi biznesmen skąd miał pieniądze na dom towarowy Laura i zatruwa komuś życie .
Obserwuj wątek
    • Gość: sołtys to ma klawo Re: Tylko w dzikim kraju IP: *.31-186-85-108.net.eco.atman.pl 11.03.13, 10:44
      sołtysem może być osoba z zarzutami prokuratorskimi,kłamiąca że w kolejnych wyborach nie wystartuje.
      • Gość: ,mania Re: Tylko w dzikim kraju IP: *.ip.media3.com.pl 11.03.13, 12:16
        żałosna wypowiedz
        • Gość: sołtys sołtys Re: Tylko w dzikim kraju IP: *.artnet.pl 11.03.13, 12:32
          Możesz to rozwinąć?
    • bronimir Tyle się od 2008 roku wydarzyło.ego 11.03.13, 12:44

PiS przegrał wybory.
      Ziobro i Kurski wylecieli z PiS i stracili serce do tej sprawy.
      Nic dziwnego że Julkie nie wie co mówić, szuka promotora, puki co... nic nie pamięta.
      Tak kończy się "układ" PiSu z biznesem.
      Reszta należy do sądu.
      Ciekawe dlaczego biegli nie mogą rozczytać nagrań z taśmami z Tu154M załatwili się w półtora roku . Tu męczą się już 5 lat i nie mogą policzyć z ilu kawałków zmontowano nagranie. W/g mnie ślady prowadzą do fachowców z CBA, tylko oni zajmowali się wtedy fałszowaniem dowodów do celów politycznych. Pamiętamy sprawę Lepera.
      Może by sąd zlecił badanie taśm do Interpolu? PiS tak lubi umiędzynaradawiać polityczne sprawy.
      Lisicki to teraz wydawca, będzie z kogo ściągać pieniądze.
    • crazy_fan śliska sprawa, śliski facet 11.03.13, 16:04
      przynajmniej takie odnoszę SUBIEKTYWNE wrażenie od dawna
    • art.usa Trawa, alkohole Julke się gubi. Sędzia grozi kićem 11.03.13, 18:48
      Niech teraz beczy i płaci.
      Zawsze mówiłem najpierw udowodnić a potem oskarżać Karnowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka