Gość: wawa Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:50 Odbiło mu z nadmiaru kasy. Pozbywa sie w dobie kryzysu klientów . Nie chciałbym kupowac u takich prostakówjak Pellowski . Niech sobie powiesi przed wejsciem kogo nie obsługuje . Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Homofobiczna mowa nienawiści 16.03.13, 17:51 "Ja i dwustu moich ludzi" atakujesz z pobudek zasługujących na szczególne potępienie konkretnych ludzi. Czy masz pewność, że "twoich 200" zapłaci grzywnę albo odsiedzi za ciebie, jeżeli sąd skaże cię za mowę nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: Homofobiczna mowa nienawiści IP: *.krdc.pl 16.03.13, 17:58 dobrze byłoby jakby te typy rzeczywiście zaczęły dostawać pozwy Odpowiedz Link Zgłoś
paseo Panie elektryku Walesa 16.03.13, 17:53 Jakie mury ma pan na mysli ????Moze te w krematorium w oswiecimiu ??? Maly remoncik i sprawa bylaby rozwiazana,czyz nie tak ???? Przejdzie pan do historii jako zarozumialy duren wyniesiony kaprysem historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pell zgadzam się z Wałęsą i Pellowskim IP: *.nplay.net.pl 16.03.13, 17:58 gdyby jego wyroby były dostępne w moim mieście kupowałbym codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: zgadzam się z Wałęsą i Pellowskim 16.03.13, 19:54 I w wieku 40 lat miałbyś zaawansowaną chorobę wieńcową oraz d... jak szafa 4-drzwiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedalstwu NIE !!! Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.dynamic.mm.pl 16.03.13, 17:58 a ja będę kupował jego wyroby i żadna wynaturzona ciota albo sku...ały sympatyk głębokiej penetracji własnego odbytu nie będzie mi mówił co mam robić i co jeść. na szczęście większość społeczeństwa jest normalna to tylko grupa robi za dużo krzyku wokół siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuriTuri Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:59 Dobre kokosanki robił, jak byłam w Gdańsku to zawsze kupowałam. Teraz nie będą mi już smakować, więcej nie kupię. Myślałam, że pan Pellowski to przyzwoity człowiek. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw28 Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo IP: *.washdc.fios.verizon.net 18.03.13, 00:54 znaczy jak idziesz do cukierni, to najpierw pytasz o poglady wlasciciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 18:03 Internauci wzywają do bojkotu? - śmiech na sali :) Ja też jestem internautą i zgadzam się z cukiernikiem. 2% społeczeństwa którzy mają inne zadanie na ten temat może go bojkotować ale dla 98% to bardziej reklama cukierni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM PANA Popieram całym sercem pana cukiernika IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 18:05 POPIERAM CAŁYM SERCEM PANA CUKIERNIKA Odpowiedz Link Zgłoś
sokratovicz JA TEŻ! 16.03.13, 18:20 wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! wolność słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunta Kinte Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 18:12 "Moich ludzi"? A gdzie on ich kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 cukiernik zrobil sobie za friko reklame a plebs to 16.03.13, 18:14 kupil..... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislawzakalec Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 18:37 Właśnie zyskał pan stałego klienta panie Pellowski. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanasta22 Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo 16.03.13, 19:43 gadanie bez pokrycia. przecież nie pojedziesz do gdańska na ciacho, chyba że moher opylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.13, 18:41 A co ten gość złego powiedział? Że homoseksualiści nie muszą wszędzie się panoszyć? I miał rację, 200 + ja , popieram, nareszcie ktos głośno w tej całej europoprawności hosmoseksualnej pokazał że ma inne zdanie. I jesli jesteśmy tolerancyjni to trzeba to pokazać. Przeciez ten cukiernik nie mówił żeby homo na szafot lub do worka i za burtę. Facet po prostu uważa, że świat tworzą głównie hetero- , a homo też moga być, zarządzać, normalnie uczestniczyć w zyciu społeczeństwa, a nie kreować się na wyjątkowo uciemiężoną grupę społeczną. I wcale codziennie na ten temat nie muszą krzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 18:41 sprawdź świetna zabawa tnij.com/HkGm5 Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Porażka! I nie zmienili ci tego na 17.03.13, 10:52 pajacyka? doiop.com/perfumy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Taki dowcip IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.03.13, 18:45 Scena w sypialni. Dwóch pedałów uprawia sex. Jeden mówi - Dzisiaj musiałem zrobić test na AIDS - Co?!! Co ty dopiero teraz mi to mówisz?!! - Tylko żartowałem, lubię jak Ci się d..a kurczy! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislawzakalec Re: Taki dowcip 16.03.13, 18:57 Przychodzi pedał do lekarza i mówi: - Panie doktorze, strasznie boli mnie dupa. Czy mógłby pan zajrzeć? - Nie, już raz mnie na to nabrałeś. Teraz się nie dam. - Ale panie doktorze, przysięgam, że mówię prawdę, może pan jednak zajrzy? Doktor się zlitował i patrzy pedałowi w dupę, po czym mówi: - No nic dziwnego, że Cię boli, przecież ty masz tam różę! - To dla pana panie doktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
tak.ale Demoralizacja? 16.03.13, 18:47 Mając na uwadze, gdzie tworzą się skupiska seksualnych inaczej, należy rozważyć tezę o DEMORALIZACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Demoralizacja? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 18:57 A gdzie sie tworzą? Oswieć mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
tak.ale Re: Demoralizacja? 16.03.13, 19:08 Taki na przykład Arkadius wyjechał z Polski z dziewczyną. Zrobił karierę modela i projektanta mody po zmianie orientacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Ale żeś strzelił:P Arkadius zmienił 17.03.13, 10:56 orientacje? Kiedy? Może jak zmienisz orientacje, to sie zgłosisz, możesz nawet wcześniej-przez zrobieniem kariery:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw28 Re: Demoralizacja? IP: *.washdc.fios.verizon.net 18.03.13, 00:58 sauny, parki, publiczne toalety itd. Odpowiedz Link Zgłoś
conn-x-5 jakim wielkim palantem trzeba byc by sie 16.03.13, 18:59 tak skrajne i homofobicznie wypowiadac w chwili gdy sie jest profesjonalista ? Sluchaj cukierniku jak ci nie pasa geye i lesbijki to swoje wyroby sprzedawaj tylko katola moherowym po okazaniu ksiazeczki do nabozenstwa. Zareklamowales sie juz wystarczajaco jako palant a jak ci spadnie fekfencja wsrod klienteli w sklepie to pretensje debilku mniej tylko do siebie. za glupote sie placi..dla ciebie taka zaplata bedzie jak ci padnie robota i tego ci zycze. milosc do prezydenta walesy mozesz wyrazac w inny sposob .. To ze twoja zologa cie wsparla to normalka , obecnymi latami w polsce pracowni jest niczym wiecej jak potakiwaczem szefa inaczej ? kopa w dupe zasili posredniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Wow-a gdzie to sie tworzą? 17.03.13, 10:54 W katolickich rodzinkach heteroseksualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.ists.pl 16.03.13, 18:50 Gdyby miał cukiernie w krakowie to bym tam kupował. Super gość. Mniejszości nie mogą narzucać swoich praw większości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Znany gdański cukiernik napisał list: ja i mo IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 18:53 A ja dlatego wami gardzę, wiem że sie nie powinno gardzić ludzmi,ale tu zrobie wyjątek,paskudny homofobiczny głupi polski narodek mający na sumieniu różne "stodoły"" robiący" za "sumienie" narodów, bo tak najłatwiej przykryć swoje wieśniacze kompleksy, bo przecież inteligencja została wyrżnieta w "polskich' ciągle hucznie obchodzonych przegranych powstaniach.A wracając do gejów, Polacy pastwicie się nad nimi bo lubicie to robić tylko dlatego, że od was słabsi,tak postępują tylko tchórze, bo nimi Polacy w istocie jestescie infantylnymi tchórzami i nic nie znaczącym na mapie Europy narodkiem!!Pisze to do was z bezpiecznej odległosci też doświadczony przez was Gej!!Bez pozdrowień!! Odpowiedz Link Zgłoś
jegermajster Re: Znany gdański cukiernik napisał list: ja i mo 16.03.13, 20:34 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > A ja dlatego wami gardzę, wiem że sie nie powinno gardzić ludzmi,ale tu zrobie > wyjątek,paskudny homofobiczny głupi polski narodek Wy postępowi Europejczycy jesteście kompletnie nieogarnięci intelektualnie i zawsze wpadacie w sprzeczności nie do rozwiązania. I tak z powodu waszej poprawności politycznej musicie gadać o tym, że nie wolno uogólniać więc oburzycie się gdy ktoś powie coś nieprzychylnego o Murzynach, Cyganach Arabach etc, będziecie chrzanić o wolności słowa, o poszanowaniu różnych kultur, poszanowaniu odmienności, ale jak tylko ktoś osmieli się mieć w jakiejś sprawie odmienne od waszego zdanie to zawyjecie z wściekłości - jak w cytacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 21 I nie zgadzamy się na terroryzowanie państwa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.03.13, 18:57 Ja i moich sześćdziesięciu jeden sąsiadów też zgadzamy się z Bolkiem pierwszy raz od trzydziestu lat !!! I nie zgadzamy się na terroryzowanie państwa Polskiego przez garstkę zboczeńców !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: I nie zgadzamy się na terroryzowanie państwa IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 19:01 Jestes juz po klimakterium? Odpowiedz Link Zgłoś
asocjacja_w Re: I nie zgadzamy się na terroryzowanie państwa 16.03.13, 19:09 Nie jest w moim stylu używanie inwektyw ani obrażanie kogokolwiek , ale dla ciebie zrobię wyjątek i tylko jedno słowo !!! Imbecyl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
v_kolumna_v Nie zasłuzył na nic innego. 16.03.13, 19:41 Ten człowiek nie napisał na forum ani jednego normalnego zdania zasługującego na nazwę "głos w dyskusji". Treść jego postów to wyłącznie inwektywy, przekleństwa i groźby karalne. Świadczy nadzwyczaj dobitnie o poziomie umysłowym sodomitów i ich lewackich zwolenników. Jakkolwiek zapewne i on jest synem Boga, ale niestety mało udanym egzemplarzem, który poszedł swoimi niezwykle pokręconymi drogami nieprawości tak jak to opisano w Księdze Rodzaju o Sodomie. Miejmy nadzieję że miłosierdzie Boże sprawi iż nie spotka go podobny los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Nie zasłuzyłeś na nic innego.! IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 19:44 Jak na pogardę, homofobie! Odpowiedz Link Zgłoś
v_kolumna_v Dokłądnie tak. 16.03.13, 19:30 Jak normalni inteligentni ludzie mogą się dać zastraszyć szajce zboczonych dewiantów i próbować wymusić na reszcie społeczeństwa nie wiadomo z jakich powodów ulgi i przywileje. Czy fakt, że zaspokajają swe potrzeby seksualne w ten niezwykle ryzykowny dla wszystkich, grzeszny i budzący zgorszenie sposób na to zasługuje? Wszystko co społeczeństwo dla nich powinno zrobić to ośrodki do leczenia tych zboczeń dla tych którzy tego chcą. 60% przypadków AIDS to pederaści (30 x częściej od hetero); 40% molestowania dzieci to pederaści (20 x częściej od hetero); 4 z częściej przypadki molestowania dzieci w stadłach sodomitów od rodzin hetero; 52 lata dla M i 56 lat dla K to średnia życia sodomitów i gomorytek wynikająca z ryzykownego sposobu życia (ryzykowne stosunki, samobójstwa, morderstwa, narkomania. Czy to wszystko zasługuje na wsparcie państwa kosztem normalnej części społeczeństwa? Pora się opamiętać ludzie! Pora przestać bredzić chorzy politycy i "gadające głowy" telewizyjne udające autorytety. Czas się przebudzić i nie dać zwariować homoterrorystom i bezbożnemu z wścieklizną antyklerykalną lewactwu. Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Swoje grzechy... 16.03.13, 19:41 ...wsadź sobie, nomen omen, w d*pę, ściero z zakrystii. Bardziej przydałoby się leczyć z głupoty takich tępych gamoni jak ty. Osobiście jednak sądzę, ze prędzej dałoby się "wyleczyć" osobę homo z homoseksualizmu niż ciebie z głupoty. Te dane statystyczne znasz szczegółowo z Gośćca Niedzielnego, którego czytałeś pochylony w czasie gdy twój klecha cię rżnął? Proboszcz długo nie szczytował to miałeś czas by nauczyć się tego na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
v_kolumna_v Potwierdzasz tylko poziom intelektualny... 16.03.13, 19:48 ludzi którzy w tak gorszący sposób zaspokajają swój popęd seksualny i ludzi w tym grzesznym dziele im basującym. To poziom szamba. Tak też Cię należy traktować. Jako kanalarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Nie zasłuzyłeś na nic innego.! IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 19:54 Jak tylko na pogardę homofobie, bo inwektywa byłaby dla ciebie superlatywem! Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: Potwierdzasz tylko poziom intelektualny... 16.03.13, 21:53 Ty synu qrwy i proboszcza. Swoje grzechy zachowaj dla siebie. Normalni ludzie mają w d*pie twoje przesądy i guślarzy je odprawiający. Ciekaw jestem jak ty się zaspakajasz? Bzykając ministranta? Szambo to ci się z twojej parszywej mordy wylewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Dokłądnie tak.Jama314 opamiętaj się! IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 19:42 Ty głupi homofobiczny klecho opamiętaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Dokłądnie tak. 16.03.13, 20:01 A w ilu procentach heterycy zaspokajają swoje seksualne żądzę analnie lub oralnie? Twoje źródła mówią coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: I nie zgadzamy się na terroryzowanie państwa 16.03.13, 19:59 A na terroryzowanie Polaków przez mniejszość - kler - się zgadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesurnauk pan Pelowski to cymbal IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 19:07 pan Pelowski ma prawo mowoc co chce ....ja mam prawo nie kupowac nic u tego pana i na dodatek uwazac ze to cymbal i pacan . i tak uwazam . I nic u cymbala kupowac nie bede . Odpowiedz Link Zgłoś
asocjacja_w Re: pan Pelowski to cymbal 16.03.13, 19:13 O i to jest właśnie terroryzm zboczeńców !!! Jedno co potrafią to ubliżanie innym schowani za anonimowością internetu ! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislawzakalec Re: pan Pelowski to cymbal 16.03.13, 19:20 Nie denerwuj się tak. Powiedz jakiś dowcip o pedałach jeśli znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Już wiem gdzie będę kupować pieczywo i ciastka IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 19:08 brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Już wiem gdzie będę kupować pieczywo i ciastk 16.03.13, 20:03 Tylko nie przesadzaj z cukrem, bo możesz mieć problemy zdrowotne od tych pustych kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
a-thomek Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 19:11 Uważam, że każdy ma prawo do swojego zdania. Pan cukiernik również. Ale to nie o wolność słowa tu chodzi. Wyobraźmy sobie, że pan cukiernik ogłosił, że jego zdaniem osoby z achondroplazją nie powinny mieć praw wyborczych, albo że kobiety są wspaniałymi istotami, ale ich miejsce jest w domu i nie powinno się ich zatrudniać (emancypacja?), albo że biali mężczyźni nie powinni się wiązać z czarnoskórymi kobietami, albo że dzieciom samotnych matek, jako że nie wychowały się w pełnej rodzinie i nie wiedzą, co znaczy męski wzorzec, nie wolno w przyszłości mieć własnych dzieci itd. To jest dyskryminacja, a dyskryminować nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun też się zgadzam z Wałęsą 16.03.13, 19:15 Zgadzam się w tej kwestii z Wałęsą. Dość tego wariactwa na punkcie homogenizowanych. Na pewno będę korzystał z wyrobów p. Pellowskiego. Zdawało mi się że mamy wolność słowa więc zarówno Wałęsa jak Pellowski mają prawo głosić swoje poglądy. Więc o co te kretyńskie oburzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: też się zgadzam z Wałęsą 16.03.13, 19:54 I ja się dołączam do zdania Wałęsy. Powiem tak: homoseksualizm jest faktem i to zarówno u ludzi jak i u zwierząt więc ci co mówią, że jest to "grzech przeciwko naturze" nie mają o tej naturze najmniejszego pojęcia. Jednak można zaobserwować odwrócenie kota ogonem: niedługo nienormalne będzie jeżeli ktoś nie będzie miał w życiu związku homoseksualnego. Coś jak w starożytnej Grecji, gdzie tylko miłość między mężczyznami się liczyła a kobieta była jedynie inkubatorem dla płodu. Bardziej oczytanych odsyłam do książki Raya Bradbury "Fahrenheit 451" - kto czytał wie doskonale co mam na myśli a kto nie przeczytał a ma parę funkcjonujących prawidłowo szarych komórek to powinien przeczytać. Lechu jak zwykle palnął prawdę prosto z mostu, jak zwykle ze "zręcznością" carskiego pułkownika (Smotritie parien': mat' - możet ona dawno nie jobana, docz' - możet ona jeszczio nie jobana, pop - możet nikogda nie jobał a ja to szto? A wy kak: pasiusiat' pajdu." Ale powiedział to co każdy rozsądny człowiek ma na myśli i nie ma w tym ani krzty homofobii i nawoływania do dyskryminacji. W każdym razie: brawo Panie Prezydencie! NiePiS Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot No ty tej ksiażki z pewnością nie przeczytałeś 17.03.13, 11:06 ani nie zrozumiałes, bo bys "kota ogonem" nie wykrecał:P Bedzie mi to zakazywał związku z moim facetem:P Odpowiedz Link Zgłoś
v_kolumna_v Trzeba tępić homoterroryzm. 16.03.13, 19:15 Tak jak na to zasługuje. Póki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Trzeba tępić homoterroryzm. IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 19:21 Zanim "całkowicie wytępisz" wytępimy ciebie 'Jamo314" Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Trzeba tępić homoterroryzm. 16.03.13, 20:04 A co, któryś gej cię molestował, że chcesz im zrobić krzywdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postępowy 99 % społeczeństwa zgadza się z Lechem !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.03.13, 19:20 99 % społeczeństwa zgadza się z Lechem !!! I go popiera !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: 99 % społeczeństwa zgadza się z Lechem !!! 16.03.13, 20:05 Skoro wg prawaków w Polsce jest 5% gejów i lesbijek, to skąd wytrzasnąłeś te 99%? Odpowiedz Link Zgłoś