Dodaj do ulubionych

Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak...

IP: *.205.47.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.04.13, 19:19
I po co wdajesz się w polemikę z idiotą? Przecież nie od dziś PiS siedzi w kieszeni kleru, więc taki bełkot ze strony członka tej partii to nic nowego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... IP: *.static.chello.pl 02.04.13, 19:25
      Panie Pośle Jaworski - otaczam Pana miłosierdziem i modlitwą i życzę, żeby kiedyś Pan przeszedł na Chrześcijanizm, bo to w sumie niegłupia religia jest :)
    • mir-4 Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... 02.04.13, 19:34
      Posłowi pomieszało się w głowie lub urodził się z taką. Przykre, że jest posłem. Powinien misjonarzem ale dopiero po gruntownej lekcji pokory, byle dalej od nas.
      Krytyków nazywa lewakami bo w maleństwie swojego umysłu nie mieści się, że można krytykować kler będąc konserwatystą. Bliski jest utożsamienia siebie i KK z Jezusem. Toż te napaści to jak droga krzyżowa. Nawet nie wie jak blisko taką mentalnością do zawziętości komunistów.
      Wstyd mi za katolików. Za arogancję i nietolerancję. Głupotę i nienawiść.
      Mam głęboko w poważaniu czy jakiś biskup jest opojem czy nie.
      Nie mam w głębokim poważaniu gdy biskup korzysta z publicznych pieniędzy, także niekatolików i nawet nie podziękuje. Nie jest mi obojętne czy opowiadając na kazaniach o kanonach postępowania sam potrzebuje pałacu i chłopców na posyłki.
      Te kazania to element wychowania sporej części społeczeństwa i oszustwa powinny być piętnowane.
      Pozdrowienia dla ślepych i głuchych

• Gość: mike Romek :-) IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.13, 19:47
      Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
    • hera9 Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... 02.04.13, 20:56
      Jaworski zna sie na rynsztokach, jak mało kto
      • Gość: maxxx Re: Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być IP: 173.233.199.* 02.04.13, 21:33
        Glosik prosto z dna PiSuaru!!!
    • Gość: SSSS cenny poręczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.13, 21:10
      Panie Jaworski czy jak tam ci acan jest.....a słyszałeś o siedmiu grzechach głównych ??? Twój guru arcy Głodzio łamie je każdego dnia...a Ty bronisz tego pożal się Boże "pasterza" Czy to jest osoba warta takiego"cennego" :-))) poręczenia.A może coś za coś....wszak ambicje politczne,panie entomologu, ma się, praca w zawodzie mało płatna więc wsparcie eminencji :-)))) bezcenne.Nawet za skundlenie się.Allleluja i do przodu jak mawia pewien inny biznesmen w sukience.
      • Gość: stoczniowiec pośle czy pan zapłacił za prace...? IP: *.chelmnet.pl 03.04.13, 00:58
        Panie pośle Jaworski, czy zapłacił pan za pracę niejakiego Stefańskiego, ludowego co prawda gitarzysty i śpiewaka, który na pańskie słowo finansowo uwiódł muzyków obiecując im w pańskim imieniu honorarium za pracę przez nich wykonaną na pana rzecz? Chodzi o kilka wydarzeń sprzed półtora roku o których i pan poseł i uważni czytelnicy wiedzą.
    • Gość: Piotr z Gdańska Re: Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być t IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.13, 21:24
      Jaworski przekręcił stocznię to i myśli że przekręci dziennikarza. To generalnie wielki głupek nie wart zachodu. Zostawcie go a będzie się spokojniej żyło.
      • Gość: Sw.Patryk Re: Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być t IP: *.as43234.net 02.04.13, 21:37
        W istocie polemika z Panem jaworskim nie jest powazna i chyba niepotrzebna. Jak kazdy PIS - owiec, czyli lewicowiec z herbem prawicowca, cos takiego " ni pies ni wydra etc ..." , nie ma ani charakteru ,ani ideologii, niewiele przyzwoitosci ,ze o niklym intelekcie nie wspomne. Ten facecik , niestety przyniesiony w teczce( jak za dawnych ,dobrych lat ) przez swoich szefow - blizniakow , z Kujaw, gosc o gruntownej znajomosci narzeczy malajskich , jest niewatpliwie znawca budowy statkow ,ale przede wszystkim jest wyjatkowym specjalista kolorektalnym. Znaczy od wchodzenia KK w wiadome miejsce bez wazeliny . I to wlasnie robi .
    • togo13 Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... 03.04.13, 00:17
      Ale Jaworski Wielki Czwartek napisał przez małe "w" i małe "c". Ha, ha
      • Gość: Sw.Patryk Re: Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być t IP: *.as43234.net 03.04.13, 00:43
        Jaki intelekt , jaki katolik zarliwy taki Wielki Czwartek , ha,ha,ha . Jak zwykle wszystko na pokaz! Ot i cymbal jeden
        #
    • Gość: co za zakapior Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.13, 06:20
      Wychodzi na to że jaworski to actimelodawca ze świeżych wytrysków? Z takim ryjem, nieskażonym myśleniem, to możliwe.
    • Gość: rout66 Obaj panowie nie są z mojej bajki IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 06:52
      Pyskówka na poziomie piaskownicy. "Drogi Andrzeju" i "drogi Romanie", synonimy uprzejmości - odnoszę wrażenie, że obaj panowie najchętniej daliby sobie po razie. Może powinniśmy ustwić ring w formie piaskownicy, gdzieś na Placu Zbrań Ludowych.. Kiełbaski, piwo, wielkie ekrany i transmisja na żywo, a panowie rozstrzygnęliby swój głupiutki spór jak "prawdziwi mężczyźni" (kolejny synonim). Potem publika siłą oklasków zdecydowałaby kto ma rację. Poziom tego sporu sięgnął poziomu letniej Motławy. Niestety obawiam się, że bez względu na werdykt, każdy z panów krzyczałby: to ja wygrałem, to ja jestem "mondry", moja racja jest najmojsza itd, itp. Drodzy czytelnicy, powinniśmy tych panów zostawić samym sobie, a my po prostu chodźmy na spacer nad morze.
      • Gość: egzatolik Re: Obaj panowie nie są z mojej bajki IP: *.31.58.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.13, 09:00
        I z mojej też nie!
        Swoją drogą celny komentarz.
    • maximus9044 Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... 03.04.13, 08:01
      Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być taki dowcip z rynsztoka, w którym pan przebywa?"

Rynsztokiem jest to szambo w którym pan siedzisz ,panie (TFU) Jaworski!!!
      Pijaki,pedofile,ukryci homoseksualiści,mordercy,zdziercy,i wszelkie inne gó... to jest właśnie rynsztok Jaworskiego....zapomniałem o pieprzonych wazeliniarzach!!
    • Gość: Temida Poseł posłem a Romek też nie święty... IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 08:15
      Niech przypomni sobie jak opluwał niepełnosprawnego umysłowo w swojej publikacji,kiedy ten był wyrzucany na bruk z mieszkania po własnych rodzicach.Romek wpisał się wówczas w chór urzędowych i mętnych działań obliczonych na pozyskiwanie mieszkań za wszelką cenę,które póżniej de facto przydzielano "znajomym królika".Z dziennikarza szlachetnego stał się sługusem miejscowych elit.Za psi grosz sprzedał swoją -jakże szlachetną dziennikarską niezależność...
      • Gość: egzatolik Re: Poseł posłem a Romek też nie święty... IP: *.31.58.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.13, 09:09
        O tym mówisz?
        trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7804490,Eksmisja_z_mieszkania_przy_ul__Rybaki_Dolne_w_Gdansku.html
    • Gość: jan byl jasiem Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 08:26
      Ile dostał pod stołem za sprzedaż stoczni ukraińskiej szulerni?
      Typowy taki plastykowy laluś !!
    • Gość: klokken Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... IP: *.31-7-42.tkchopin.pl 03.04.13, 09:47
      Pal diabli tego dziennikarza, ale Jaworski dokonczyłeś agonię stoczni a teraz zgrywasz wielkiego moralizatora wszystkich i wszystkiego zamknij się w końcu- należy uwolnić Danzig od tych przyjezdnych!!!!!
    • wyb08 Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... 03.04.13, 12:34
      Redaktorze a dlaczego promujesz tego Pana. Toc dzieki takim artykulom ta figura jeszcze medialnie istnieje.
    • pablobodek Poseł PiS do dziennikarza: "Czy to miał być tak... 03.04.13, 18:36
      Czy trzeba, jak Jaworski, kończyć (?) studia etnologiczne, o człowieku i jego kulturze, i być do tego podobno gorliwym katolikiem, aby tak jadowicie bluzgać nienawiścią?
      Wszystko dla kassssy!
    • Gość: Figurant Głęboka znajomość instrukcji Wydziału IV UB, IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 19:03
      którą wykazuje się Pan Poseł, budzi głęboki podziw. Widać w tym wielką skuteczność zabiegów formacyjnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka