Gość: scr Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.toya.net.pl 11.05.13, 08:43 w sondzie brakuje jeszcze jednej odpowiedzi do zaznaczenia: "Mam to w d...e". Taką bym zaznaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
cotokoniaobchodzi Niedaleko siostra od brata 11.05.13, 08:43 winnego Warszawie kilkadziesiąt mln zł. Sodówa az tryska z głowy tej pani na ekranie tv... Popatrzcie na mnie chłopcy, jaka jestem piękna (?) i mądra inaczej. Wspaniały pokaz jak mały Jasio z prowincji ma Wielką Panią sobie wyobrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Niedaleko siostra od brata 11.05.13, 08:49 Czy jej brat Piotr Ikonowicz ma jakieś długi względem Warszawy? I to idące w miliony? Jakim cudem mu się to udało? pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Ikonowicz Jeżeli chodzi o charaktery to tak - diagnoza celna. Jej brat to też raptus i wydaje mu się, że jego prawo nie dotyczy. Dlatego zerknąłem na twoją wypowiedź. Myślę jednak, że pomyliłeś jej rodzonego brata z bratem jej byłego męża też Piotra: pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Gessler Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Re: Niedaleko siostra od brata 11.05.13, 10:38 Magda Gessler nie jest siostra oszusta Adama Gesslera.On byl jej szwagrem.Kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.13, 08:43 Normalka:) Gesslerowie nie płacą swoich rachunków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogurt Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 08:48 Kim jest tak kobieta, ze warto o niej pisac? Zachowania chama, podrzednego chlopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Kudłata chciała pewno całkiem za friko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 08:49 Jej tupet zbliża się dość szybko do poziomu jaki reprezentuje jej były szwagier i wielokrotny skazany prawomocnie przez sądy oszust Adam Zbigniew Gessler ! Nie wszyscy wiedzą że jego pierwsze oszustwa sięgają lat 80-tych kiedy handlował silnikami dieslowymi ! Żenada po prostu ! Dostała 30 procent rabatu i straszy hotel że pozwie go do sądu bo chciała pewno za friko... szczyt bezczelności ! ten wstrętny dla mnie babsztyl powinien już dawno zniknąć z polskich mediów... BTW wczoraj przechodziłem przypadkiem o 20-tej przed niby jej restauracją którą z wielkim hukiem otworzyła rok temu na krakowskim Rynku koło Słodkiego Wentzla... i sympatycznie było zobaczyć że w środku nie było ani jednej osoby ! ....tylko kilka osób w ogródku podczas gdy we wszystkich pobliskich knajpach ogródki pełne ale również zawsze parę stolików zajętych w środku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 08:51 "Chamstwo należy zwalczać siłom i godnościom osobistom" Celebrytka za dwa złote .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Memphis90 Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.gpsk.am.poznan.pl 11.05.13, 08:52 >Jedzenie fatalne. Kurczak w panierce Knorra. To chyba nie jest jakość, o którą chodzi. Ciekawe, co na to Knorr? Szykuje już pozew? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 08:53 A ja wiem o co chodzi. Chodzi o formę płatności. I tu przyznaję rację Gesslerowej - matko, nie wiedziałam, że kiedyś to napiszę hahahahaha. Sama dużo jeździłam po hotelach. Niestety przykra rzeczywistość wygląda tak, że zamawiając hotel na wyjazd służbowy wysyłasz zamówienie faxem z trylionem podpisów różnych szefów, podajesz dane do przelewu. Hotel oczywiście odpisuje, że akceptuje taką formę płatności bla bla bla (i żeby nie było, firma duża, z oddziałami w całej PL, każdy nawet dzieciak zna jej usługi). Jak przychodzi co do czego, to przy wymeldowaniu żądają od ciebie gotówki! Nie raz byłam w takiej niepoważnej sytuacji. Pierwszy raz użerając się godzinę z recepcją, kierowniczką spóźniłam się na pociąg. No kurcze, jak masz załatwiony pobyt z płatnością przelewem, to nie kisisz w torebce takiej gotówki, żeby płacić za tydzień pobytu. Jesteś po prostu nieprzygotowany na taką sytuację. Zapłaciłam tylko raz. Za każdym kolejnym razem wyciągałam naszą wcześniejszą, niezwykle fascynującą korespondencję na 4 majle i 6 faxów ;), niczym królika z rękawa i żądałam tego cholernego przelewu. Pan szanowny menedżer nie miał odwagi przyznać, że chodziło o formę płatności? Wystawił na wojnę o kasę recepcjonistkę ;) a sam się schował. No bo to w sumie obciach dla poważnego hotelu. Wcale się nie dziwię Gesslerowej, że jej nerwy puściły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:15 Bo to jest prosta ekonomia. Po co potem domagać się zapłaty, chodzić po sądach. Płatność gotówką/kartą zmniejsza koszty i zwiększa płynność finansową. Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 12:36 > Za każdym kolejnym razem wyciągałam naszą wcześniejszą, niezwykle fascynującą k > orespondencję na 4 majle i 6 faxów ;), niczym królika z rękawa i żądałam tego > cholernego przelewu. Ty zadasz przelewu? Rezerwujesz na tydzien to zaplac za tydzien, przelewem. Jesli wracasz wczesniej to oni tobie zwroca roznice, tez przelewem. W innych przypadkach plac karta i zadaj zwrotu od firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 18:05 No ale po co? Może trochę normalności, co? Nie stać nas na to, bo jesteśmy w PL? Tylko słabe hotele inaczej ustalają zanim gość przyjedzie, a potem robią sceny w recepcji przy wymeldowaniu ;) W poważnych miejscach, nigdy nie miałam problemów. Za szkolenia zagraniczne, plus hotel i wyżywienie uczestników o zgrozo! też płacę przelewami po usłudze ;) Ceregieli nie robią. Umowa to umowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijau Buraczane nawyki prymitywnej nuworyszki IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 08:53 Zadziwia mnie, że media jeszcze piszą o tej wulgarnej babie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rober Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: 84.22.56.* 11.05.13, 08:57 Kochany za 3 , 5 tys. to można spędzić piekne wakcaje w 5 * hotelu w egipcie z opcją all inclusive wliczając przelot a nie w czymś takim w Słupsku 3, 5 tys za 3 doby - a co w tym hotelu jest wliczone w tą cene - codziennie ci darmo loda robią + do tego szmpan i krewetki. Polskich hotelarzy pogieło - myslą że jak wybudowali hotel o normalnym standardzie to jest juz jakiś luksuś ....sprost przeciwnie to jest właśnie standard Odpowiedz Link Zgłoś
buju1976 Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 09:05 dokładnie byłem w tym hotelu 3 razy po kolei przez 3 lata. hotel dobry na spędy przedstawicieli handlowych pokoje moze i ciekawie urzadzone ale wszystko sie sypie kafle spekane, dyawny poplamione, slabe wyzywienie... jak dla mnie to taki duzy pensjonat a jako hotel to maks 2 gwiazdki domek nawyspie (do ktorego dojscie takie ze po kilku glebszych wiekszosc ma problem) to jadlodajnia - duzo masowego zarcia jak na slabym weselu. co do zasadnosci placenia - to niestety, nie podobalo sie pani g. trudno. zapalcic trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: 91.236.137.* 13.05.13, 01:33 Doskonały opis "dolinowej" rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 12:09 A pomyślałeś, że to nie tylko pani Gessler tam nocowała? Hotel ma ceny "takie se" 300 zł za nocleg w pokoju, 700 zł za apartament. Sam możesz zobaczyć: www.booking.com/hotel/pl/dolina-charlotty-resort-spa-slupsk.pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania rozczochrany mop w akcji :) IP: *.warszawa.mm.pl 11.05.13, 08:57 żałosne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 08:58 proponuję DOLICZYĆ tej pani gesler do rachunku dodatek w wysokości 30% i przeznaczyć go na napiwki dla obsługi. Nie pierwszy raz 'gwiazdeczka' tv nie chce płacić swoich rachunków Może hotel powinien wytoczyć sprawę, przedstawić monitoring? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jozek46 Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 09:05 Ta rozwydrzona "baba"mśli,że cały kraj zobaczył to szczęscie i bedzie bił pokornie głowami serwując jej wszystko za darmo! Otóż nie i wielkie brawa dla hotelarzy ze Słupska.Osoby ze świecznika płacą podwójnie i zachowują sie przykładnie.Ją nauczyła Gronkiewicz niepłacenia podatków to myśli ,że tak bedzie w całej Polsce! Gdyby od Gessler wyegzekwowano tak jak od emeryta ,to jej by tylko wyjazd do Waldemara został!Pod jednym wszakże warunkiem ,czy Waldemar by przyjął stara i gołą babę???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 10:18 coś ostatnio Pani Magda świruje, a potem TVN puszcza filmiki sentymentalne łagodząc wizerunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Hotel naprawdę fajny i fajne imprezy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 09:06 Co prawda nie stać mnie na pobyt tam, ale jak się okazuje, nie stać nie tylko mnie... :) Jestem pod wrażeniem odwagi obsługi hotelu. Dziwię się jednak właścicielowi. Przecież wiedział, co to za baba. Po co ją zapraszał? Po co udzielił jej rabatu? Kaprysy, grymasy, fochy... to wszystko mozna znieść, gdy przyjeżdża prawdziwa gwiazda. A ta pani żadną gwiazdeczką nie jest. Na siłę lansuje ją stacja TVN, która zanotowała 40 milionów strat ostatnio. Nie dziwię się się wynikom finansowym tvn. Ludzie ich po prostu kojarzą z takimi osobami, jak Gessler. A sympatyczna ta pani na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Hotel naprawdę fajny i fajne imprezy. IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:28 Po co wypisujesz te brednie ? Twoje bajdurzenia są tylko twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Re: Hotel naprawdę fajny i fajne imprezy. 11.05.13, 10:29 To nie jest hotel.Nie ma zadnej akredytacji i na pewno nie ma zadnej gwiazdki.To pensjonat,przereklamowany i prowadzony dosc chaotycznie przez wlasciciela,ktory z cala pewnoscia ma ogromne zaslugi na polu estradowym,sciagajac do Polski swiatowe nazwiska do swojego /chyba/amfiteatru.Jedzenie jest tam stolowkowe,poziom obslugi dosc zalosny,a ceny z sufitu.Tylko dla nuworyszy i swiezo nowobogackich.Bywa tez tam czesto swiat przestepczy,co sie bardzo rzuca w oczy,bo faceci zachowuja sie jak mafiosi przywozac ze soba 16-letnie Barbi ze swojego stada. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Hotel naprawdę fajny i fajne imprezy. 11.05.13, 12:14 Nie przesadzaj 300 zł za nocleg to nie jest "cena z kosmosu". To w okolicach hotelu trzy-czterogwiazdkowego w Słupsku. Odpowiedz Link Zgłoś
amorvertical Dzień bez paszteciary jest dniem straconym 11.05.13, 09:08 Mają pisać, obojętnie źle czy dobrze byle bez końca. Czy naprawdę znów musiałem puścić pawia z samego rana na jej widok. Nie możecie sobie odpuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 09:09 wyłudzanie pieniędzy jest chyba w tej rodzinie powszechne. Gesslerowa-wyjątkowo ochydna baba,chamska,zachowujaca sie jak menel i uzywajaca takiego języka.dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:29 To ile wyłudziła i gdzie w artykule o tym napisano ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Room service IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 09:11 "obsługa skakała wokół niej na paluszkach. Przynoszono śniadanie do łóżka, prasowano ubrania, choć nasz hotel nie oferuje usługi room service" Do tego miejsca w tekście wahałem się kto tu ma rację, ale to już przegięcie. To są niby jakieś wybujałe zachcianki? Toż to standard obsługi w 4-gwiazdkowych hotelach!! Naprawdę taki niby luksusowy hotel nie ma room service'u?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Jak zapłacisz ekstra, to w trzygwiazdkowym też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 09:22 dostaniesz śniadanie do łóżka. Myślisz, że w czterogwiadkowych i pięciogwiazdkowych masz takie cóś by default, w cenie pokoju? ;) I jeszcze trzeba dać suty napiwek, żeby nie wyjść na buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Jak zapłacisz ekstra, to w trzygwiazdkowym te 11.05.13, 12:16 Tak - w pięciogwiazdkowym masz by default. Wystarczy wieczorem zostawić wybór z menu na klamce. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Room service 11.05.13, 09:35 Tyle, że to NIE jest czterogwiazdkowy hotel o czym można się banalnie łatwo przekonać zaglądając na ich stronę internetową (chyba by się czymś takim chwalili?): www.dolinacharlotty.pl/pl/hotel-spa Hasło o "czterogwiazdkowym hotelu" to wyłącznie słowa pni Gessler (sam przeczytaj jeszcze raz tekst), której najwyraźniej coś ostro się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loretta Re: Room service IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 09:46 "obsługa skakała na paluszkach" , aha czyli oni łaskawie obsługują gości? Gość ma nie narzekać, zapłacić i wyp***lać? Za taką kasę, śniadanie, pralnia, prasowalnia powinna być normą. Hotel nie ma 4*, ale mniemanie o sobie chyba już tak. Pomimo podawania barowego żarcia i obsługi z łachą. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Room service 11.05.13, 09:55 Skąd bierzesz teorię o "obsłudze z łachą"? Oni oferują za określone pieniądze określone usługi. Możesz się na to zgodzić lub nie zanim się u nich zameldujesz. Potem możesz jedynie się krzywić jak usługi nie są zgodne z deklarowanymi. Oczekiwanie "za te pieniądze" czegoś o czym NIE było mowy jest wyrazem braku powagi. Ich wpadką była konieczność przenosin. Za to dali rabat cenowy. Poza tym za darmo oferowali dodatkowe usługi, których normalnie nie oferują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Re: Room service IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 19:10 > za darmo oferowali dodatkowe usługi, których normalnie nie oferują Łaskawcy! Ciekawe czy do oferowanych łóżek łaskawie dorzucają poduszki i czy w łazience wisi papier toaletowy czy to też usługi ekstra traktowane jak zachcianki gości? :P Odpowiedz Link Zgłoś
gandan-10 Re: Room service 11.05.13, 11:54 Czy pani jest tz.kuchta.Kazdy wie w Europie nawet gwiazdki nie macie jako polacy,a glupota powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 09:13 Jak byłem w Dolinie to też dostałem klucze do pokoju w którym była juz jakas para.Nigdy nie zapomne zdziwienia tych ludzi którzy byli w łóżku....W SPA zatrudnieni byli młodzi (nie do końca profesjonaliści) i jak pojawiłem sie na umówiony zabieg byli zaskoczeni.Dlatego myśle ,że p Gessler może mieć dużo racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśnierz Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.waw-net.pl 11.05.13, 09:14 Od lat wiadomo że Gesslerowa z domu Ikonowicz ma problem z rozliczaniem sie za wszystko taki typ-kto wie omija z daleka i nie robi z nia interesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 09:14 Niestety poziom obsługi w takich wiejskich hotelach jest często poniżej krytyki. Przypuszczam, że takie pomyłki to tam codzienność, bo po prostu nie mają dobrze zorganizowanego systemu. Szczytem jest nazywanie klietki chamką. Też to podejście personelu mówi samo za siebie. Bagatelizowowanie braku klimatyzacji w takim hotelu, w pokoju na poddaszu, w czasie akurat dość gorącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rhonek Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.business.static.vectranet.pl 11.05.13, 09:16 NIe wierzę w wersję Gessler. T butna egocentryczka z ogromnym kompleksem - chyba siebie samej. Żaden wartościowy człowiek nie ma wewnętrznej potrzeby pomiatania ludźmi w taki sposób i interpretowania tego jeszcze jako "pewności siebie". Pani Gessler brakuje wiedzy i umiejętności w wielu dziedzinach, którymi o ironio się para niby jako specjalistka... komunikacja, motywowanie, zarządzanie, rozwiązywanie konfliktów, autoprezentacja etc. Niestety dla mnie najbardziej przykre jest zachowanie tak poczytnej gazety jak GW - po co tak eksponujecie tak kontrowersyjną postać jak Gessler. Robicie jej jedynie PR, który w efekcie wcale nie daje czytelnikom rzetelnej wiedzy o postawie tej kobiety tylko promuje jej biznes i markę - markę, której nie powinno sie promować nieodpłatnie... Wstyd, że zajmujemy się takimi pseudo autorytetami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniekk Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:22 To doczytaj artykuł do końca i uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:32 A wierzysz chociaż w bałagan w tym hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Bufonada i tupet, może by kiedyś ten kocmołuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 09:18 założył czepek wchodząc do kuchni, bo aż niedobrze się robi na widok jej kudłów nad otwartymi garnkami i półmiskami. Na samą myśl że coś z tej pustej łepetyny może tam "wpaść", zbiera mi się na wymioty. No i to kuriozalne stwierdzenie: "Jestem osobą publiczną, nie mogę sobie pozwolić na pewne zachowania" - za kogo ona się uważa?! Niech najpierw liźnie trochę dobrych manier, bo próba pomiatania innymi ludźmi tylko o niej świadczy jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 09:18 Można być pseudocelebrytką z którejkolwiek TV, bywać u setek fryzjerów, tysięcy kosmetyczek, ale słomy wystającej z butów się niestety nie da w żaden sposób zlikwidować... Odpowiedz Link Zgłoś