2rymowanka Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 09:56 Brawo Pani recepcjonistka i manager - trzeba skończyć i to radykalnymi metodami z chamstwem tej ropuchy! Aferalna rodzina a ona sama ma przewrócone we łbie. To, że ,,dymał" ją Fibak do niczego nie upoważnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w co? Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.8-1.cable.virginmedia.com 11.05.13, 10:20 W co? Chyba kakao, bo gęba nieciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyczek Re: Hotelowe chamstwa Magdy Gessler IP: *.pwsz.pl 11.05.13, 09:56 Telewizja powinna na rzecz fiskusa zapłacić porzadną karę. Pokazywanie w godzinach oglądalności chamów dających pokaz złego wychowania i zachowania to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Tylko że ten hotel ma zero gwiazdek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 09:57 Tak, nie ma ani jednej gwiazdki! To jest "Hotel i pensjonat SPA". Na znanym portalu do dokonywania rezerwacji z oceną 8.3/10 po złożeniu 46 opinii. Niech się pani Gessler tak nie ciska, bo w "hotelach" bezgwiazdkowych różne rzeczy się zdarzają, w tym można się spotkać z koniecznością zmiany pokoju. Panierka dowolnej firmy w restauracji bez gwiazdek też nikogo nie powinna dziwić. No, ale żeby się ciskać, najpierw trzeba zasięgnąć informacji. Fakt, że hotel się nie popisał - z tym apartamentem to jakieś totalne nieporozumienie. Jak można zarezerwować pokój, który już jest zajęty - tego nie ogarniam. Brak komunikacji z gościem - masakra, chociaż jakoś ze mną się kierownik hotelu nie kontaktuje, jeśli jest z hotelem coś nie teges. Od tego jest recepcjonistka i z nią się rozmawia i ew. przez nią się kontaktuje z jej szefem. Nie wiem, czemu p. Gessler koniecznie z kierownikiem i tylko z nim. Recepcjonistka jest od takich rzeczy. Swoją drogą, ciekawe, kim była osoba, której pani G. musiała ustąpić miejsca ;-) Na pewno nie był to żaden Kowalski, bo Kowalski zapewne musiałby się przelecieć do apartamentu na poddasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Tylko że ten hotel ma zero gwiazdek. IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:39 No tak, klient powinien się skulić i bez sprzeciwu wszystko przyjąć, bo hotel nie ma gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Tylko że ten hotel ma zero gwiazdek. 11.05.13, 12:22 Nie - klient powinien w momencie "akcji" zrobić w tył zwrot, wyjechać i nigdy nie wracać. To nie jest oaza na centrum Sahary, gdzie do cywilizacji są 3 dni wielbłądami. W minutę sześć da się znaleźć w promieniu kilkunastu kilometrów INNY nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
janboden49 Hotelarze 11.05.13, 10:00 Hotelarze takze oszukuja. Na porzadku dziennym jest zawyzone oblozenie - rezerwacja. Moze ktos nie dojedzie. Dokladnie to samo spotkalo mnie ubieglego lata w hotelu Aurora przy molo w Miedzyzdrojach. Zamowiony pokoj z klima - nie mieli. Reklamacja - Dali na poddasze, tez bez klimy. Klitki. Podobno w nowej czesci sa klimatyzowane pokoje - zajete wszystkie. pobyt byl juz wczesniej przez credit card zaplacony e biurze turystycznym. (HRS) Na poczatku poproszono o karte - niby do identyfikacji. natychmiast odpisano ponownie cala sume plus jakies dodatki. po powocie do domu ogladajc wyciagi z konta stwierdzilem podwojne oplaty. Ani HRS, ani hotel nie chcial zwrocic oplaty. Telefony, pisanie, lecieli w durnia - menagera nigdy nie bylo. Dopiero list adwokacki zalatwil po miesiacu sprawe. Hotel zwrocil, po potraceniu oplat manipulacyjnych. ale za to zaplacili koszta adwokackie. Ani przepraszam, ani pocaluj mnie w gdzies. To jest wypracowana metoda oszustwa, szczegolnie dla gosci z zagranicy, gdy operacje bankowe dluzej trwaja. A moze frajerzy nie zauwaza. Po prostu mafijne metody , nawet nie subtelne, tylko na "chama" Wprawdzie nie wiem, kim jest pani Gessler, nie wydaje mi sie aby byla "osoba publiczna" ani jak sie zachowywala, czy "zadzierala i krecila nosa", ale jesli wylczyla o solidne usluge, to jej prawo. W kazdym razie zdecydowanie nie polecam hotelu Aurora w Miedzyzdrojach przy molo. Tam oferowane standarty istnieja tylko na papierze. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Hotelarze 11.05.13, 10:02 Przeczytaj pozostałe opinie ludzie co mówią o pani Gessler wtedy zrozumiesz, ze sytuacja na pewno nie była tak czarno-biała jak w twoim wypadku - zły hotel - naciągany klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniekk Re: Hotelarze IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:28 Poza oskarżeniami że jest gruba(na szczęście wszyscy piszący tutaj są wysportowani) i że ma szwagra który kradnie(bo to jej wina) żadnych merytorycznych opinii nie znalazłem tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Hotelarze 11.05.13, 11:44 Gość portalu: heniekk napisał(a): > Poza oskarżeniami że jest gruba(na szczęście wszyscy piszący tutaj są wysportow > ani) i że ma szwagra który kradnie(bo to jej wina) żadnych merytorycznych opini > i nie znalazłem tutaj. a grasowanie z rozpuszczonymi kudłami po resteuracyjnej kuchni to przejaw kultury czy higieny? Jak myślisz? Słownictwo i zachowanie moze na razie odpuśćmy... pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Hotelarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 08:20 dotego mieszanie jadla golymi palcami w dodatku odziana w koszule z przydluimi rekawami ktore Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Hotelarze 11.05.13, 11:45 No to masz specyficzną metodę czytania. Ta pani zachowuje się po chamsku i apodyktycznie. To widać po jej programach, własnych programach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Hotelarze IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:40 Opinie ludzi, którzy nie znają Gessler ani nigdy jej nie spotkali są nic niewarte. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Hotelarze 11.05.13, 11:44 Jasne. Program, który jest robiony pod nią i za jej zgodą na podstawie którego ludzie wyciągają wnioski o jej chamstwie to na pewno oszczerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Hotelarze IP: *.181.125.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 11:48 to, ze Aurora cie w jajo zrobila to ie znaczy ze w Dolinie Charlotty jest ten sam proceder. wylales już swoje zale? Odpowiedz Link Zgłoś
janboden49 do P.T. Klary 11.05.13, 12:29 Szanowna Klaro! Pozwolilem sobie dac przyklad prawie analogowej sytuacji hotelowej nad polskim morzem. Jesli ten, Taki proceder sie powtarza, znaczy to, ze byc twki w tym System. Zalu nie wylewalem, Chetnie pojade jeszcze nad polskie morze, ale teraz malzonka juz nie chce. Woda zimna, pogoda niepewna, oszdzukuja w hotelach i jeszcze jest do tego drozej niz w basenie morza srodziemnego. Prawda, mozna dojechac autem, ale trzeba chowac na platnach i strzezonach parkingach i daleko od miejsca zamieszkania. Wlasnie - parking w hotelu byl tez zaplacony i zamowieony, ale miejsc nie bylo. Furgonetki dostawcze i auta menagerow i pracownikow blokowaly non-stop parking przeznaczony dla gosci. To juz drobnostka - ale wnerwia. Podaj, prosze, choc jeden argument, aby jeszcze tam pojechac. Wygolone na lyso osilki, wytuatuowani i glosno przy stole manifestujacy swoja sile w prowydzacych obecnie interesach, w towarzystie swoich takze wytatuowanych blondynek, ktore w szpileczkach i z wrzeszczacymi dzieciaczkami zjawialy sie na sniadania , szykujac przy tym i zabierajac ze stolu walowke na plaze...choc obsluga konsekwetnie zabierala, ale one - sprytene chowaly do toreb z dzieciecymi pieluchami (sic!). Nie wiem kim jest pani Gessler, ale wiem, jak wygladaja polskie hotele i co sie tam dzieje. nie mam zamiaru sie wyplakiwac nad oszustwami, alni przejmowac takimi sprawami. Od tego mam adwokata, a ja robie swoje robote i chce w wakacje odpoczac. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: do P.T. Klary IP: *.180.14.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 14:39 nieee wcale zali nie wylewasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janboden49 to nie chodzi o zale, nawet gorzkie 11.05.13, 16:49 nawet sarkastyczne, ani do krytyki - (jakze tworczej) to jest po porostu rzeczowe sprawozdanie z faktow, ktore zaistnily. O faktach sie nie dyskutuje, albo sie je przyjmuje do wiadomosci, albo puszcza mimo uszu i zezwala na dalsze ich egzystencje. co oznacza, moim skromnym zdaniem, aprobacje na dalsze oszustwa. Takie to jest proste. Latwe i jasne, jak parasol na sloncu i w deszcz. Albo robisz to "mit", "with", "avec" czy jak chcesz, albo poprostu takie sku...synstwo bojkotujesz. Sam jestem starszy pan, wyjechalem w 1981. Mam bardzo wiele sympatii do Polski, do ludzi, do wszystkiego, calego mojego mlodego zycia, studiow, prac naukowych, promotorow, profesorow, calego akademickiego srodowiska z tych czasow, z ktorych wielu juz nie zyje. ale to byli ludzie innego fomatu. ja, osobiscie, prosze o wybaczenie, ogladam swiat i ludzi, przez pryzmat osob, ktore mialy cos do powiedzenia na aktualny temat. jakas retrospekcja - powinna byc zachowana - jakby jako odskocznia porowmawcza. Zatem - jak powinno byc (masze wyobrazemie) i z jaka rzeczywistoscia sie spotykamy. I co gorsza - jestesmy bezsilni - jesli nas bezczelnie bija w tylek. moze zatem, nowa generacja, nauczona smutna rzeczywistoscia przyjmie takie uklady jako status quo i nie bedzie zdawala sobie sprawy, ze moze byc rzeczywiscie zupelnie inaczej. Co zagraza: to juz bylo w 65 roku, u Lema i u braci Strugackich. etc.. Ale ta literatura nie jest specjalnie chwytliwa. naturalnie, zmusza do myslenia. a dla szerikiej publicznosci nieinteresujaca. Ktoz w koncu czyta Josepha Schmidta - czyli Maxa Stirnera (Szalonego Maxa). to bardo niekoszerna postac, ale do dzis ni nie sztacila na aktualnosci. jezeli jestes Szanowna Klaro, nadal zinteresowna wymiana mysli ze starszym panem. zainteresowynym tego rodzaju tematem socjalnym to prosze napisz co myslisz na moj prywatny email : varroo@hotmail.com. O moich ew, predyspozycjach do prowadzenia takich rozwazan, nozemy porozumiec sie pozniej. Czysto formalnie posiadam kwalifikacje do dyskusji na poziomie dobrych i bardzo dobrych uniwerstytöw europejskich. W ich jezykach... Szzcegolnie francuskich, ktore obecnie uwazam, za przedujace intelekteualnie, z uwagi na zauwazalne odejscie od brutalnej, bandyckiej mowy ulicy amerykanskiej. Ten fenomen odrzucenii przez Aacademie Francoise niektorych pojec amerykanskich w ramach czystosci jezyka ulatia nam w europie zrozumienie, trgo co oni, tam, w USA usiluja sobie przekazac. okazuje sie jedny, ze ono nic nie mysla, i to jest po prostu bullschitt od bezmozgowych, ktorzy oprocz wykrzyczenia o wypierdzrniu i kopulacji nic innego do powiedzenia nie maja. Taki bedzie zatem upadek -" sic transis gloria mundi" - albo jego poczätek. naukowe do dyskusji i to we wielu jezykach. ciekawe, czy mi odpiszesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do P.T. Klary IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 19:41 ty sie jeszcze doucz co znaczy "analogowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-m Re: Magda G. IP: *.toya.net.pl 11.05.13, 20:12 ...czyli nienawidzisz także siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morpheus77 Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: 109.76.186.* 11.05.13, 10:05 Tak to się dzieje, kiedy się promuje pustostany umysłowe... majątek zdobyła dup.ą sławę daje jej wątpliwej jakości tv... ale słoma tylko czeka, żeby z butów wyjść, a w przypadku tego tworu to już nie pierwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.sobczyk Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 10:06 Program z panią Gessler powinien już dawno zniknąć z TV. Ta kobieta swoim wyglądem odstrasza telewidzów, no i to jąkanie jej wypowiedzi doprowadza do szału. Wreszcie pokazała swój "kibolski" charakterek i rynsztokowy język. Jaka z niej celebrytka. Do domu i do garów, tam jest jej miejsce. Ale czy ta Pani potrafi coś upichcić ? Krytykować i najeść się za darmo to jej "credo" życiowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:08 babie najwyraźniej odbija.Juz te początki "kuchennych rewolucji" zastanawiają.Bo nie jest tak ze wszystkie potrawy są do d...Któraś próbowana jest na pewno dobra a nawet wyśmienita. U niej wszystkie be...ale jak dosypie "Prymatu" z torebki jest nagle OK.Poprzednie przyprawy innych marek kazała wywalić do kosza . No i te koszmarne włosy,w kuchni niczym nie zasłonięte czy nawet spięte. Pozostaje wiec hasło Jeśli spotkasz długi,blad włos w potrawie masz pewność ze TU "GOTOWAŁA" Magda Gessler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z doliny Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.ip.shentel.pl 11.05.13, 10:12 Obsługa tego miejsca jest w istocie chamska i poniżej norm. Osobiście byłem świadkiem sceny w której gościowi hotelowemu-SPA, pracownica zwróciła uwagę, że leżaki dostępne w ich placówce nie są przeznaczone dla osób z jej tuszą sic !!!. Wiem, wiem brzmi to teraz zabawnie, ale pomyślcie o tej osobie, jak się czuła i jaki poziom reprezentuje ten ośrodek. Moim zdaniem jest mocno przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danser Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.cust.telenor.se 12.05.13, 21:20 mowisz ze do magdy tak powiedziala? bronisz koltuna blondyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęp Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.echostar.pl 15.05.13, 23:15 nie broniąc chamstwa VIP-a,to słuchając nagrania pani recepcjonistce brakuje na 100% wyczucia dyskrecji i dyplomacji. Mieszanie w telewizji VIP-a z gównem, na pewno nie pomoże Dolinie. Osobiście gdybym prowadził hotel, wziąłbym tę Panią pod lupę. Trzeba przyznać, że jednak wokół VIP-ów się tańczy i to na całym świecie. A Polska ma mały światek VIP-ów i oni kreują jak widać. Chociaż żądzą oczywiście media i kreatywni dziennikarze. Ta dziennikarka nie nadaje się. Jej zadaniem było asertywnie zareagować, a nie jak zbity pies. Odpowiedz Link Zgłoś
vicary Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 10:13 Nazwisko zobowiązuje . Gessler to synonim chamstwa , nieuczciwości i krętactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buru Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 10:14 rewelacja dla szaraczka co to w d był i g widział. A dla mnie skandal - hotelowy bajzel i pokazywanie kto ważniejszy, zamiast solidnie obsłużyć gościa - zwłaszcza specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: 109.76.186.* 11.05.13, 10:39 Chyba gościa specjalnej troski :/ ... jasne wszędzie cza pokazywać swoją polskość - bójcie chamy bo jam jest znany... wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snutek Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:14 Każdy kto rodzinie geslerow dal cos na przedłużony termin płatności, kończy w sądzie :) więc ja się temu Panu nie dziwie. Pijaczka z przerostem formy psychicznej i fizycznej. Odbiło babie kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Ponadwymiarowe dupsko zre , chleje i chce za frico 11.05.13, 10:15 .. hotelowac. bezczelnosc chamstwa , zwanego celebrytani siega nieba z ktorego trzeba ich zrzucic. TO ze ta menda burm,istrz chleje tez za frico i obraza dupska straszy ludzi zasluguje na kopüa w d.. ze swego urzedu ktore z koleii swym spasionym dupskiem plugawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js72 Czterogwiazdkowy hotel IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 11.05.13, 10:15 Hotel, który aspiruje do najwyższych standardów i gości na prawdę znane gwiazdy, oferuje pokój, ponoć najlepszy, bez klimatyzacji, mówiąc, że to drobiazg i nie prowadzi usługi room service, która w tej klasy hotelach jest oczywista, przynajmniej w innych krajach. A swoją drogą, Gessler zachowała sie iście gwiazdorsko i bez klasy, czego oczekiwałbym od osoby ponoć obytej i inteligentej. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Zaluje bardzo,ale znam prywatnie Magde Gessler 11.05.13, 10:15 Kilkanascie lat temu,kiedy jeszcze wygladala jako tako,spedzilismy ze soba kilka upojnych chwil.Staralem sie bylem nie analizowac jej dziwnego zachowania ze mna,w czym najbardziej pomagala butelka scotcha.Ale strasznie mi przeszkadzal m.in.jej menelski jezyk,w ktorym jest mistrzem Polski,a najlepsze uliczne prostytutki moglyby do niej przychodzic na lekcje.Ma tez bardzo brzydki zapach potu,ktory jest poklosiem jej zarcia,bo trudno nazwac to jedzeniem.Potrafila na moich oczach zjesc kilkanascie dan.Gdzie sie to w niej miesci - nie wiem.Wiem tylko,ze kilka razy dziennie zamyka sie na kwadrans w toalecie.Czyli zezre,jak swinia tone zarcia,a za dwie godziny - wydala z siebie. Obecnych jej zachowan,ktore sa katastrofalne z punktu widzenia dzentelmena,nie chce oceniac.Kazdy widzi...Wstydze sie bardzo znajomosci z nia i najchetniej bym sie jej nie klanial.To poziom ponizej magla z pijana wlascicielka.Ciekaw tylko jestem kto na sile promuje te mobilna przetwornie zywnosci z knajackim jezykiem i manierami znanej rodziny pewnego otylego lodziarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniekk Re: Zaluje bardzo,ale znam prywatnie Magde Gessle IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:30 Więc spotykałeś się kimś kogo nie lubiłeś? Dlaczego? Ja jak kogoś nie lubię to go nie odwiedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
balo-ny1 Re: Zaluje bardzo,ale znam prywatnie Magde Gessle 11.05.13, 11:04 widać ma jakiś atucik w ukryciu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zaluje bardzo,ale znam prywatnie Magde Gessle IP: *.31.8.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 11:51 block-buster Wcale bym się nie zdziwiła gdyby pani Gessler za ten Twój wpis, szkalujący ją, podała Cię do sądu. Nie wierzę w to co napisałeś bo żaden kulturalny człowiek nie napisałby coś takiego na forum o osobie z którą był. Jesteś zwykły cham i prostak. A panią Gessler zachęcam do wytoczenia Ci procesu sądowego. Ja na pewno postaram się ją do tego nakłonić. Dość bezkarnego szkalowania ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriel Też znam prywatnie Magdę Gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 22:34 Proces, jak proces. Ale chyba Autor przesadził określając się mianem dżentelmena. ;) A z Magdą - różnie bywa. Przymierzałem się z nią kiedyś do wspólnego interesu. Zaprosiła mnie na kolację, w gronie jej przyjaciół. Wyszedłem z jedną z tych osób na papierosa; i słyszę: "W co się Pan pakuje?! Jak już Pan musi, to nic na gębę, wszystko na papierze, trzech adwokatów, nagrywać rozmowy..." itd. Nie nagrywałem. A koniec być taki, że najpierw Magda pożyczyła mi spore pieniądze na wieczne nieoddanie a conto tego wspólnego interesu, a potem, przez współpracującą z nią firmę, kupiła ode mnie po bardzo dobrej cenie nieruchomość, w której mieliśmy coś razem robić, ale co się z przyczyn obiektywnych zrobić nie dawało, i nadal samej Magdzie, już od dawna właścicielce, nie udaje się. Z perspektywy lat widzę, że uratowała mnie przed życiową katastrofą. Rozmowa z tamtym Magdy "przyjacielem" podkopała we mnie zaufanie do Magdy, więc relacja, która mogła się przerodzić w sympatyczną znajomość, a może nawet przyjaźń, została naznaczona podejrzliwością z mojej strony. Ale mimo tego bywało miło. Jej dom rodzinny, w którym spędziłem kilka dni - uroczy. Stosunki ze służbą, gosposiami, kierowcą, ochroną - familiarne. Raz, w mojej obecności, Magda strasznie zwymyślała taksówkarza, ale raczej nie z pozycji gwiazdy, tylko - choleryczki. Nadto jeszcze, nie proszona, udzielała mi rad życiowych, które oceniałem jako głupie, a w których [i]ex post[i] widzę nieco racji. Skracała dystans ("Mogłabym być twoją matką, więc mnie słuchaj" podczas trzeciego bodaj spotkania, co - w świetle tamtych przestróg z pierwszej kolacji budziło we mnie obawy). Ale w tym wszystkim to na pewno ja wobec Magdy zachowałem się niezręcznie. Znalazłem jednak po latach okazję, aby ją przeprosić. Czasem podobno miała ochotę za coś komuś nie zapłacić, ale wiem o tym wyłacznie z drugiej ręki, więc trudno mi ocenić na ile to prawda. Powyższa relacja dotyczy Magdy sprzed kilku lat, czyli z czasów, gdy jeszcze była półcelebrytą, a nie megagwiazdą, potem kontakt zanikł (z mojej winy), ale nie sądzę, żeby się Magda jakoś istotnie zmieniła. Co do kuchni: - raz lepsza, raz gorsza, ale talent kulinarny z pewnością wysokiej próby. Genialna dyletantka z wielką fantazją kulinarną. Nadto - ładne obrazy maluje Brzydkiego zapachu nie stwierdziłem, a wiele razy się do siebie tuliliśmy bez cienia erotycznego podtekstu; dzieli nas dość duża różnica wieku; a poza tym w tym niezbyt długim okresie intensywnych kontaktów, oboje byliśmy po uszy zakochani w swoich małżonkach. Summa summarum - dobry, twórczy, wesoły człowiek. A co do omawianego w artykule skandalu, no cóż, niestety, chyba to Magda - mówiąc kolokwialnie - dała ciała. Ale przykro mi, że Pan się tak bez klasy zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wix Ile jeszcze ten ryj będzie gwiazdorzyć? IP: *.compower.pl 11.05.13, 10:16 Wiecznie piszecie o tej rudej świni! Ile można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz kto w ogóle ogląda jej program i po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 10:17 gruba świnia obżera się za darmo, marudzi gorzej niż małe dziecko (i jeszcze jej za to płacą bagatelne pensje) i to ma być świetne show? to ma w ogóle jakoś wspomóc czyjś biznes gastronomiczny? co się dzieje z dzisiejszymi odbiorcami? od kiedy taki ogrom snobizmu stał się fajny współczuję wszystkim którzy wierzą w iluzoryczną moc promocji w telewizji (to się nie tyczy jedynie tych restauracji z jej programu, ale również wszelakich talent-show). jakakolwiek działalność: biznesowa czy artystyczna może odnieść sukcesy, gdyż jakość jej aktywności obroni się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
balo-ny1 Re: kto w ogóle ogląda jej program i po co? 11.05.13, 11:06 dokładnie tak jest jak piszesz a telewizja jest pełna delikatnie piszac infantylnych gwiazdek nie mających nic do zaoferowania, sama telwizja tez jest swoją karykaturą Odpowiedz Link Zgłoś
rts44 Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 10:20 Co by nie mówić chamstwo wyszło z obsługi hotelu!Co klienta obchodzi,że zamieniają mu pokoje?Co z tego,że w zmienionym pokoju ma mieszkać Santana skoro nie dziala w nim klimatyzacja a na zewnątrz jest 32 stopnie? Jak się opracowało cennik z sufitu to wcale nie oznacza, że nie można negocjować ceny!Ten cały zarządca powinien przejechać się po Europie Zachodniej to może by zmądrzał.Ale jaki pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.iung.pulawy.pl 11.05.13, 10:21 Najbardziej mnie rozwaliło pytanie pod tekstem "Z kim się solidaryzujesz w tym sporze?" Z bagażem, kufa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 11:50 Genialne podsumowanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włosy w zupie Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 10:21 Apartament na poddaszu, bez klimatyzacji...A tak w ogóle, to nie powinni jej wpuszczać do knajpianych kuchni z długimi włosami i paznokciami. Są czapki kucharskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afuj wulgarne babsko IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:31 brzydkie jak noc, stare, tłuste, ordynarne. ktoś mu wmówił, że jest 'gwiazdą"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marf Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.aonet.pl 11.05.13, 10:31 Żenujący hotelik, a może raczej hostelik, skoro nie wiedzą czy mają rezerwację czy nie. Krtoś przejedzie pół polski i na miejscu dowie się że jego pokój jest zajęty ? Co to jest ? Można tej pani lubić albo nie lubić ale to jest gość który płaci, jak płaci to za coś, nie za łaskę a za konkretne usługi. Wyobraźmy sobie że przyjeżdża zwykły Kowalski i co może być pomiatany, on jest tylko od płacenia ? Albo ma jeść "gó..." i jeszcze dziękować albo za nie płacić ? Każdy gość ma być traktowany tak samo a w tym hosteliku widać chcą sobie wyrobić markę bo mieszkał tam Santana czy ktoś inny, mieszkał bo nie płacił, był zaproszony, obsługa obok niego skakała bo to dla promocji bylo, przyjedzie zwykły Kowalski i wal się wieśniaku ? I taka uwaga przewodniki powinni pisać anonimowi krytycy, nie taka pani Gessler aby wyszła cała prawda o słomie w butach ich właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:32 Pani Gessler przykro mi, ale nie wierzę w pani ani jedno słowo. Proszę zawsze nosić przy sobie Snicersa. Za bardzo pani gwiazdorzysz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolinaH no to jest najlepsza reklama, że tej Gessler tam IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 10:41 nie chcą! Bo jakby ją chcieli z tym uśmiechem jak z bajek braci Grimm i charakterem, który jej z tych cwanych oczek wygląda to by się ludzie bali przyjeżdżać. Brawo dla p.Napiórkowskiej! niech Panią ucałuję tu i teraz! Gwiazda się znalazła, w pretensjach, co nie płaci za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.range86-151.btcentralplus.com 11.05.13, 10:44 Nie znoszę pani Gessler - ale niestety ma w tym sporze rację. Hotel tej klasy musi niestety akceptować niemal wszystkie fochy gości zwłaszcze, że popełnił tyle profesjonalnych błędów.Tak jest na całym świecie. Dla nas może to być tylko dobry arguent, aby wymagać tak samo wiele w restauracjach Gessler gdy nam się coś nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacky100 Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.cable.net-inotel.pl 11.05.13, 10:48 Cała rodzinka - oszuści i hochsztaplerzy. Nie wiem skąd te jej układy w tv. Odpowiedz Link Zgłoś