Gość: LOla IP: *.univ.gda.pl 12.05.13, 17:44 Nareszcie wywiad z profesjonalistą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zażenowana "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 17:47 Wszystko się zgadza, na pewno zachowanie p. Magdy nie było w porządku. Jednak uważam, że zachowanie pracownicy hotelu też jest co najmniej nie na miejscu - informacje dla prasy na temat kłótni z klientem, wyciąganie "smaczków", itp chyba ma na celu tylko i wyłącznie reklamę hotelu. Na pewno nie jest to profesjonalne zachowanie i nie wiem, czy chciałabym być "obsługiwana" przez taką obsługę hotelową! Odpowiedz Link Zgłoś
szarkama53 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 17:58 Zazenowana,to powinna byc ta "gwiazda(tfu)"geslerowa. Jak recepcjonistka pokazale tej divie,ze ma ja w doopie-to bardzo dobrze! Niech z jej przerosnietego ego zejdzie troche bufonady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Safira Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 20:31 Z racji wykonywanego zawodu zdarzyło mi się trochę jeździć po świecie. W imieniu pracodawcy w Chinach załatwiałam dwa kontrakty, jeden na 315 mln $ USA, drugi na 210 mln $ USA. Mniejsze kontrakty negocjowałam w Japonii, Australii i USA. Nie wspominam o tym dlatego, by epatować cyframi, lecz by wspomnieć, że z przyczyn prestiżowych musiałam zatrzymywać się w najlepszych hotelach. Byłam świadkiem pobytu gwiazd estrady, sceny i polityki w tych hotelach. Proszę mi uwierzyć, im większa gwiazda, tym sympatyczniejsze miała zachowanie wobec obsługi hotelowej, tym skromniej usiłowała się prezentować. Byłam świadkiem tylko jednej scysji, kiedy w samolocie Lufthansa jakiś pan najpierw wywołał awanturę, a potem krzyczał, że Niemcy go biją i wzywał rodaków, aby go ratowali. Był to Polak. POewnie to taka nasza narodowa specjalność, że lubimy jeździć po bandzie. Jeśli się nie uda, to zamiast kornie schylić głowę, podnosimy lament, aby nas rodacy dopieścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzymyny Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.awacom.net 12.05.13, 21:14 Widziałem twoje fotki w necie i mówię, że jesteś ok. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Wspaniałą darmową reklamę w mediach zafundowała 13.05.13, 05:06 Gessler właścicielom. Oczywiście poza tym co jej zapłacono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ce33c3 coś w tym jest, może to taki cichy układ IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 06:21 typu "zrobimy rzekoma afere ze niby wam nie zaplacilam 3500 a wy mi przelejecie na konto 35 000, oplaci wam sie bo za reklame byscie zaplcili 350 000" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: coś w tym jest, może to taki cichy układ IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.05.13, 07:27 Cytuję, "Przy drzwiach, nieopodal wózka stał stróż. Pani Gessler wycedziła do niego: "Co się, ku..., tak na mnie gapisz. Wyjdź!".", to jest według was "Reklama" dla hotelu? Jak już musicie "myśleć", to potem chociaż tego nie upubliczniajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analiza Kiepskie opinie wa Trip Advisor hotelu IP: *.static.vega-ua.net 13.05.13, 20:14 pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274734-d2027605-Reviews-Dolina_Charlotty_Resort_SPA-Slupsk_Pomerania_Province_Northern_Poland.html Większość opinii zgadza się z tym co mówi pani Gessler. Mnie też trafiłoby z 3500 zł rachunkiem i pokojem bez klimy pod dachem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zażenowana Re: Kiepskie opinie wa Trip Advisor hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 21:08 Ciekawe kto z Państwa słyszał wcześniej o czymś takim jak Dolina Charlotty? No właśnie... Ciekawe też, kto z Państwa zapłacił w swoim życiu 3.500 zł za parę dni pobytu w hotelu? Za takie pieniądze, jestem tego pewna, oczekiwalibyście odpowiednio wysokiego standardu. I słusznie. Przede wszystkim: dyskrecji. Nie mówiąc już o klimatyzowanym pokoju, room service, prasowania ubrań i spokoju. Dyskrecji w szeroko rozumianym znaczeniu: od niepodawania nazwiska, poprzez nieujawnianie przez właściciela treści prywatnego smsa, nieopowiadania przez recepcjonistkę (no brawo!) "ja jej powiedziałam, ona mi powiedziała". Przekupa, nie recepcjonistka. Recepcjonistka podlizuje się Wam drodzy panstwo poprzez twierdzenia, że traktuje panią G.jak zwykłego szarego człowieka z ulicy. Czyli jak? Podając do publicznej wiadomości wasze nazwisko? Rozpowiadania jak to żeście się zachowali w chwili wzburzenia? A tak poza tym: chcielibyście być zwykłym szarym człowiekiem za 3,5 tys za pobyt?? Pani Gessler zapłaciła w koncu czy nie? bo nie wiem o co jest ten cały raban. Pani Gessler miewa problemy z trzymaniem nerwów na wodzy i potrafi zajść za skórę. Ale umówmy się - to jest Klient. A recepcjonistka wokół klienta powinna skakać do końca, zamiast obsmarowywać jej tyłek w mediach. To zdaje się nie jej rola. Troszkę się pani zapomniała, a może cieszy się że ma swoje 5 minut w mediach? Gratuluję. Jak zobaczę pani twarz w jakimś hotelu, to nawet się w nim nie zamelduję. Nie chciałabym mieć z panią do czynienia. BTW- co prawda dzięki tej aferce usłyszałam o czymś takim jak Dolina Charlotty, ale nigdy w życiu tam nie pojadę. Nie chciałabym być tak potraktowana i nie chciałabym żeby mi recepcjonistka mówiła że obsługuje większe gwiazdy ode mnie i morda w kubeł. Bo gwiazdą nie jestem, ale za te 3,5 tys zł chciałabym się tak poczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Do pani Gessler IP: *.204.38.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.05.13, 21:17 Witam panią Gessler na forum. Pani Magdo mam pytanie: 3.500,00 zł. za pobyt jednej osoby, czy może za dwie osoby bo był z Panią jeszcze ktoś, z kim Pani pracowała przy realizacji programu ? Odpowiedz Link Zgłoś
iks24 Re: Kiepskie opinie wa Trip Advisor hotelu 14.05.13, 05:34 Wypowiedzi "zalogi" -bo trudno okreslic te trajkoczaca kobiete i kierownika khem... menagera walacego piesia w stol- mianem personelu sa po prostu ZENUJACE. Per "ona", "jej" jezeli to ma byc ten rzekomy profesjonalizm, to ci panstwo powinni w barze mlecznym pracowac. Komentarze pelne sensacji godne telewizyjnego Tele Wizjera badz Sprawy dla reportera pt. spoldzielnia mieszkaniowa Hutnik walczy o swoje z gminnym osrodnie zdrowia. Miejsce byc moze ladnee, ale obsluga tak prowincjonalna, ze az groteskowa. Nie maja room service?? No rzezywiscie jest sie czym chwalic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Kiepskie opinie wa Trip Advisor hotelu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.05.13, 06:55 Cytuję, "Przy drzwiach, nieopodal wózka stał stróż. Pani Gessler wycedziła do niego: "Co się, ku..., tak na mnie gapisz. Wyjdź!"."- śmieszna kobieto jesteś, naprawdę. Nie można wymagać kultury i zachowania się na poziomie tylko od obsługi, to samo obowiązuje również klientkę/klienta, obojętnie gdzie. Jeśli to co recepcjonistka zacytowała jest prawdą, to o czym ty kobieto bredzisz? Np. w UK w autobusach, sklepach, przychodniach są informacje dla klientów uprzejmych inaczej, że ich -nieodpowiednie, wulgarne, czy agresywne zachowanie- będzie zgłaszane policji. W Polsce też by się to przydało. Abstrahując już od sprawy p. M.G. i hotelu, ja osobiście spotkałam się(pracowałam w handlu) z wyjątkowo wulgarnymi, paskudnymi i chamskimi klientkami/klientami, tak za nic, bo "państwo"miało akurat zły dzień, albo szef w robocie zgnoił. Oczywiście większość była miła i uprzejma, ale tych drugich było całkiem sporo i też się zawsze mówiło na szkoleniach "klient nasz pan", co z tego skoro ten "pan" miał maniery stajennego? Odpowiedz Link Zgłoś
iks24 Re: Kiepskie opinie wa Trip Advisor hotelu 15.05.13, 06:08 Mam nadzieje, ze zmienilas prace skoro "co mi tu kli-J-ent cham i burak jeden bedzie. Kultury troche!!". No jak z Misia 'klient z krawatem jest mniej awanturujacyM sieM" Mam nadzieje, ze pracujesz obecnie w ZUSie albo US i dajesz upust swojej asertywnosci a jak ktos sie pudruje, to wzywasz policje. Ach te wzorce z UK;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Kiepskie opinie wa Trip Advisor hotelu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.05.13, 06:53 Nadal bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
iks24 Re: Kiepskie opinie wa Trip Advisor hotelu 17.05.13, 02:19 Nie rozumiem dlaczego mi przypisujesz wlasne cechy i charakterystyke zachowan;) Wydaje mi sie, ze masz za soba co najmniej piec klasy szkoly podstawowej, wiec od tworzac zdania zlozone na pewno sie nie spocisz umyslowo:-) Jak to by powiedziano "w UK";) "say something constructive, please..." serdecznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.165.enf.pl 12.05.13, 21:29 Powiadasz że w Lufthansie hehehe, nasz rodak , tylko nomen omen , korzenie ma takie same jak magdusia, obywatelstwo to nie to samo co narodowość. Więc nie baw się w ogrodnika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edik Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 03:03 ale bajki to opowiadać my, a nie nam.. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Gessler i kuchnia? D Dobre sobie. Ktoś, kto używa 13.05.13, 18:17 gotowych chemikaliów w postaci Kucharków czy innych kostek rosołowych nie może mówić o sobie, że potrafi gotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 18:00 Jeżeli robisz bydło spodziewaj się, że wczesniej czy później smród się rozejdzie. Tym bardziej, jeżeli jesteś - za przeproszeniem - "znaną osobistością". Tak się powinno traktować te sezonowe gwiazdki, które pokazanie się w telewizji traktują jak schwytanie boga za nogi. Pod but, pod regulamin i nie popuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.radioalfa.pl 12.05.13, 19:15 Wyciąganie smaczków i wywiad może nie był w porządku. Ale jak wszyscy komentowaliby pracowników hotelu jeśli jedyną wersją w mediach byłaby ta przekazana przez Panią Gessler. A dostęp do mediów to Pani Gessler ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praszczur Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.13, 13:45 > Ale jak wszyscy komentowaliby pracowników hotelu jeśli jedyną wersją w mediach > byłaby ta przekazana przez Panią Gessler. A kto pierwszy poleciał do mediów? Jeśli Gessler, to sama sobie winna, ale wydaje mi się, że to jednak hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:33 Gość portalu: Zażenowana napisał(a): Nie musisz! > Wszystko się zgadza, na pewno zachowanie p. Magdy nie było w porządku. Jednak > uważam, że zachowanie pracownicy hotelu też jest co najmniej nie na miejscu - i > nformacje dla prasy na temat kłótni z klientem, wyciąganie "smaczków", itp chyb > a ma na celu tylko i wyłącznie reklamę hotelu. Na pewno nie jest to profesjonal > ne zachowanie i nie wiem, czy chciałabym być "obsługiwana" przez taką obsługę h > otelową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taa? Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:41 A co miał zrobic hotel, skotro media powtarzały tylko wersję kuchary, jakoby ją "wzyrzucono" z aparatmentu na strych bez klimy... Bardzo dobrze, że wypowiedziała się pani z recepcji - kulturalna i z klasą. No i co najważniejsze - domyta, uczesana i nie śmierdząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam sie Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.13, 20:25 zgadzam sie, brawa dla tej pani! Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 01:11 Ubawiła mnie szczególnie ta klima - temperatury tego lata faktycznie jak w Dubaju.. Obrzydliwa baba, a nazwisko Gessler od jakiegoś czasu kojarzy się bardzo nieprzyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.tktelekom.pl 13.05.13, 16:46 "Magda Gessler twierdzi, że jeśli zachowała się niegrzecznie, to z powodu irytacji" a ja myśle że raczej z powodu słomy wystającej z butów... Zresztą czy należy od kuchty pośledniego sortu oczekiwać czegoś innego? Babina z awansu społecznego czego od niej chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Magda siostra Ikonowicza, szwagierka TEGO Gesslera 13.05.13, 18:20 To dużo wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:54 a ja uważam, że owa Pani recepcjonistka do dobrze zrobiła opisując zaistniałą sytuację, ponieważ "gwiazda" Gessler zaczęła mieć przebicie w mediach i przedstawiać sytuację niekoniecznie zgodną z prawdą. Znając panią Gessler z programów "Kuchenne rewolucje" Jej zachowanie dalekie jest od dobrego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryz3 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:55 Skoro zgadzasz się, że zachowanie pani Magdy było nie w porządku, to może pierw się przyczep do niej, a nie do recepcjonistki, bo to nie ona zaczęła konflikt, lecz kuchenna gwiazda. A z wypowiedzią o zachowaniu recepcjonistki może wstrzymaj się do czasu, aż tobą zaczną pomiatać i powiedzą: "Co się, ku.rwa, patrzysz" lub coś w tym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Jönköping Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.tbcn.telia.com 12.05.13, 20:40 To Buraczana Gwiazda zrobila drake nie obsluga.Szacunek do ludzi jest wazny i obowiazuje nawet powiatowego skandaliste z TV.Zyc za darmoche na koszt innych,bo slawa jestem i nie moge placic za to co uzylam .Cennik jest stac bierzesz ,nie to do hostelu..Szacunek dla postawy recepcjonistki mamy demokracje ,feudalizm to juz przeszlosc.Chcesz byc gwiazda i dresiarza kreowc prosze bardzo ,ale dajesz napiwek gwiazdorski ,a nie jeczysz 3500 jak drogo .Czy czasem gwiazda nie stosowala grozb bezprawnych w celu wymuszenia okreslonego zachowania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.226.38.163.elgrom.eu.org 12.05.13, 21:43 O czym ty człowieku piszesz!? Po pierwsze, kto pierwszy zaczął? Po drugie jest osobą publiczną. Po trzecie, osoba która sama stawia innym wysokie wymagania, musi się liczyć z tym, że jej chamstwo szybko przeniknie do opinii publicznej. To jej zachowanie jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
makimaz Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 22:05 Powiem tak, pracowałem w hotelu i nasze polskie hamstwo wyglada dokladnie tak jak zachowala sie Pani G! Popatrzcie na siebie gdy lecicie do Egiptu albo do Turcji! Sam byłem "ofiara" takich osob. Różnica polegała tylko na braku sławy u moich gości! Ludzie wakacje w hotelu nie powoduja że jesteście bogami! Zastanowcie się najpierw zanim zrobicie awantura bo ktoś takie historie spisuje i pewnego dnia poczytacie o... swoich wakacjach w 2008! Swoja droga gazeto zbliża sie lato może warto opisać jak wyglada taki polski turysta? Awantura bo plaża za daleko, woda w morzu za słona no i najlepsze Pan który już po opuszczeniu lotniska(!) pytał czy da sie zmienić pokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakira kiepawa obsługa IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 22:33 spędzałam tam 3 doby i przyznać muszę, że obsługa hotelu nie jest na takim poziomie na jakim powinna być w takim miejscu, ten wywiad niestety to potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: kiepawa obsługa IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 23:07 A ja Ci nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liar Re: kiepawa obsługa IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 01:23 Przeciez bylas w Bangladeszu wtedy zalatwiajac kontrakt na 8 mln $ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 00:38 ... ta Napiórkowska-etażnaja też niezłe ziele - "obsługiwałam między innymi wokalistę Deep Purple, Iana Gillana, a także Raya Manzarka i Robby Kriegera z the Doors czy Bonnie Tyler..." - słyszałem, że Ray Manzarek/Manczarek z polskim korzeniem, nie do końca był zadowolony ? Trafiła swoja na swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 17:51 z korzenia był niezadowolony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Ameryki Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.hsd1.md.comcast.net 13.05.13, 00:40 A w jaki sposob kobieta ta ma sie bronic? Powiedziala prawde o calym zdarzeniu I zrobila dobrze. Inaczej kucharka Gessler, rozniosla by na cala Polske jak to zle potraktowano ja w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niobe Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.05.13, 04:04 gesler to stara prukwa, która nie potrafi gotowac . Tylko TVN mogl wykreowac takiego starego pierda Odpowiedz Link Zgłoś
m6716 nigdy nie skorzystam z tego hotelu 12.05.13, 18:07 prosiłbym też inne hotele w Polsce, by na swoich stronach internetowych umieszczały informację, czy zatrudniają takiego rodzaju recepcjonistki i menedżerów rozumiem, że można nie lubić p. Gessler ale z moich doświadczeń, zachowanie i standardy tego hotelu są dość typowe dla polskiego hotelarstwa, więc wierzyłbym raczej w wersję p. Gessler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.ajc.com.pl 12.05.13, 18:55 jak masz muchy w nosie, to nie korzystaj z żadnego z hoteli, bo a nuż pościel nie będzie wyprasowana za dokładnie i Ci się od tego odleżyny zrobią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iks24 "pani kierowniczko? Podwawelska? Slucham Pana" 14.05.13, 05:51 Muchy w nosie??:(( Rozumiem, ze 3,5 tysiaca wydajesz lekko codziennie i oczekujesz, zeby Cie obgadano i oczerniano publicznie, bo oni traktuja kazdego jak "klienta z ulicy". Smutne i zalosne. Prowincja i PRL. Recepcjonistka jak ta z "Misia" "pani kierowniczko, Podwawelska, slucham PANA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 18:57 w pełni zgadzam sie z opinia poprzednika, rolą hotelu, a w szczególności takiej recepcjonistki jest pełna dyskrecja, to co się dzieje w hotelu pozostaje tajemnica, jaką mogą mieć pewność kolejni goście, że za jakiś czas nie dowiemy się, że pan x był pijany, a pani y zostawiła bałagan w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:09 Przykro mi, ale to p. Gessler zrezygnowała z poufności angażując w sprawę m. in. prezydenta Słupska. Ma do tego pełne prawo, ale potem nikt nie powinien być zdziwiony, jakie są tego skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxyma Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:12 a pani Z była z kochankiem. Skoro pracownicy hotelu ujawniają w mediach szczegóły dotyczące gości, cytują ich wypowiedzi i sms-y to czemu nie mieli by umieszczać w sieci filmików z pokoi gości? To dopiero mogłoby być ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 12.05.13, 19:34 Za dyskrecje trzeba płacic buraku !! Byłem kelnerem za komuny w partyjnym ośrodku z kacykami z komitetu wojewódzkiego, chamstwo ni zgnilizna moralna, ale mnie dawali tęgie napiwki , to słowem sie nie odzywałem. A ta Gessler tak samo chamska jak komuchy , a chytra jak żydówka. I chce dyskrecji???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 20:05 a ja uważam, Pani Gessler jest osobą publiczną, wobec czego podlega krytyce i powinna z tym się liczyć, że każdy krok, ruch, zachowanie podlega ocenie. I tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 03:18 kiedyś we Włoszech w pokoju hotelowym, masturbowałam się w słuchawkach przed laptopem, kontem oka zauważyłam że weszła pokojówka, gdy tylko dostrzegła co jest grane zniknęła z pokoju. następnego dnia minęłam ja na korytarzu i jedyne co to się uśmiechnęła do mnie. Na jej miejscu chyba zrobiłabym to samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
antipasti60 Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu 13.05.13, 08:22 Rola hotelowej recepcji to nie jest rola spowiednika albo adwokata, by zachowywać tajemnicę do końca. Sam byłem ciekaw relacji drugiej strony , bo relacja p.Gessler była już zainteresowanym znana.Na podstawie relacji obu stron można próbować utworzyć( w jakiejś mierze )obiektywny sąd.Relacja recepcjonistki wydaje się być rzeczowa i wiarygodna. P.Gessler ma niewyparzoną gębę i maniery fornala- stąd jeśli minus to dla Gessler. Ja w takim hotelu zatrzymam się z ciekawości - może coś się znowu ciekawego wydarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.multi-play.net.pl 13.05.13, 14:49 Bo Pani Magda G. ma prawo wywalić swoję wersję, a obsługa hotelu to już nie ma prawa się bronić w takiej sytuacji. Proszę Was TVN zarabia mnóstwo kasy na tych programach i żerują na barterach (chyba, że to sprawka Magdy G, że ile oszczędzi to jej zostanie). Takie rzeczy ustala się wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu 13.05.13, 17:55 Wlasnie na taką dyskrecje licza niektorzy goście zachowując się jak totalne bydło. Jeśli oczekuje się klasy od hotelu to nalezy samemu sie nia wykazać. To nic przyjemnego dla personelu gdy sprzata wymiociny po gościach. Od rzygania jest wlasny kibel a nie hotelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.ajc.com.pl 12.05.13, 18:58 proponuję wręcz odwrotnie, żeby hotele umieszczały informacje, że debili i innych celebrytów nie przyjmują i od razu zyskają na normalnej klienteli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarrrre Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:04 Magda, daj sobie już spokój, ciężko się przebić przez Twoje wszystkie komentarze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.13, 19:05 no niezupełnie. Brawo dla hotelu. Cała warszawa zna opowieści o niepłaceniu za fryzjera, wina, zastawe stołową, bieliznę i luksusowe dobra do mieszkania, za które jakoby miał zapłacic tvn. Sa postępowania komornicze. Na końcu to my wszyscy utrzymujemy te pseudogwiazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: 217.153.123.* 13.05.13, 10:55 cała rodzinka cwaniaków i kombinatorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.13, 19:06 no niezupełnie. Brawo dla hotelu. Cała Warszawa zna opowieści o niepłaceniu za fryzjera, wina, zastawe stołową, bieliznę i luksusowe dobra do mieszkania, za które jakoby miał zapłacic tvn. Sa postępowania komornicze. Na końcu to my wszyscy utrzymujemy te pseudogwiazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzli5 Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu 12.05.13, 19:10 Też masz w zwyczaju liczyć na darmochę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.eltronik.net.pl 12.05.13, 19:18 Jesteś taki sam głupi jak pani Gessler! Marna "gwiazda"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraku Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:22 a My wierzym w relacje pani recepionistki .....a Ty jasnie książe oświecony co Ci słoma z butów wychodzi jak jesteś tak pewny że niby gesler ma racje to może idz do jej resteuracji i niech ci własnorecznie usługuje podając jadło ..a myśle że migiem zmienisz zdanie o kulturze tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielokropek12344 Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:27 a czy już z tego hotelu korzystałeś? Twój wpis, świadczy o Twoim poziomie. Idź na obiad do któregoś lokalu Pani Gessler. posiedź, popatrz, zapłać rachunek........................ i napisz jak Ci się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotelarz Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.icpnet.pl 12.05.13, 19:27 Ja wolałbym nie gościć osób z wybujałym ego. Jak to mówią "klient nasz pan", gorzej jak panem jest cham. Hotel ma prawo dobierać sobie gości i zamykać drzwi przez chuliganami i awanturnikami. Zawsze można w delikatny sposób powiedzieć, ze wszystkie miejsca są zarezerwowane przez najbliższy rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan roman Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.rz.izeto.pl 12.05.13, 19:33 Oczywiście, że nie skorzystasz, bo cię na niego nie stać. "prosiłbyś wszystkie hotele"?? Hahaha, co za moron. To kur2 proś. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.dsl.pool.telekom.hu 12.05.13, 19:36 Pracowalam kilka lat temu w eksluzywnym butiku. Pani G. traktowala nas bardzo "niemilo"kupowala ubrania, ktore przynosila po kilku dniach twierdzac, ze Jej nie odpowiadaja, rzeczy nawet nie byly wyprane w pralni, wiadomo, ze wielka "gwiazda" zaklada kreacje na jedna okazje... Musialysmy oddac pieniadze... Zadna z niej dama tylko prostaczka, zero klasy. Ja wierze w wersje hotelowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.bsi.3s.pl 12.05.13, 19:41 Bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOS-Kom Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.pool.mediaWays.net 12.05.13, 19:45 Czy ty czlowieku wiesz/rozumiesz co piszesz? Przeciez twoje zdanie jest taknie logiczne & idiotyczne, ze powinno dostac nagrode, "Glupota Roku" "prosiłbym też inne hotele w Polsce, by na swoich stronach internetowych umieszczały informację....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.free.aero2.net.pl 12.05.13, 20:04 Oj Magdo nie myślałem, że zniżysz się do takiego poziomu aby pod obcym nickiem odpowiadać na artykuły o sobie. Na marginesie "kto mieczem wojuje od miecza ginie". Dobrze jest napiętnować takie zachowanie, chociażby dla przestrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.13, 20:10 To dobry pomysł aby wszyscy zawiązani hotelarstwem popierający ten dumny i hotel i Panią recepcjonistkę powiedzieli gdzie pracują. Chętnie ułatwie im prace i nie skorzystam z tych hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Recepcjonistka lepiej się sprawdzi jako kanar! IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 21:41 Recepcjonistka lepiej się sprawdzi jako kanar, ale na pewno nie w luksusowym hotelu, no, ale Słupski, zatrudniając takich ludzi, myląc rezerwacje, używając w kuchni gotowców z torebki, mając niedziałającą klimę, takim nie jest. Facetka zadowolona z poparcia na forach, rozkręciła się w wywiadzie na całego, i zachowuje się jak bohaterka, co uratowała szczeniaka z topieli, a tym czasem jest bezczelną babą, co nie ma pojęcia o swojej robocie. Po pierwsze, recepcjonista nie jest od wartościowania gości - " miewałam do czynienia z gwiazdami światowego formatu. " Po drugie, opowiadanie w wywiadzie o szczegółach pobytu klienta, formie płatności, rabatach, to żenujący brak profesjonalizmu i kompletna porazka. W życiu w takim hotelu nie zanocuję, tym bardziej za taką kasę. Nie jestem gwiazdą światowego formatu, wiec na specjalne względy nie mam co liczyc, a na posypkę knorra na jedzeniu, też reaguję alergicznie, niedziałajaca klima w apartamencie za kilka tysięcy też by mnie wku...ła, rezerwacja niepewna, a dochodzenie swoich praw skończy się obsmarowaniem mnie w mediach, a zadowolona z siebie baba udzieli kolejnego wywiadu, i powie, że Santanie knorr nie przeszkadzał:))) Ot, luksus po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos_z_netu Re: Recepcjonistka lepiej się sprawdzi jako kanar IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.05.13, 22:08 Żeś się rozpędził. MG publicznie podważyła opinię hotelu (jaka by nie była wcześniej). Na to hotel w osobie recepcjonistki przedstawił swoja wersję - gdzie i co było. Koszt noclegu na takich a takich warunkach kosztował określoną kwotę. W związku z tym że coś tam nie działało klient został poinformowany wcześniej i z tego też powodu uzyskał rabat (dość wysoki - w końcu nieczęsto dostaje się upust 30%). Potem kwestia obsługi - hotel wspomina że wziął jak najbardziej pod uwagę życzenia klientki i w ramach kosztów własnych przeniósł klienta do innego pokoju. itd itp. I podsumowanie - wszystko było ok do czasu zapłaty. Nie sądzę żeby którykolwiek z nas kiedykolwiek umawiał się z kimś na usługę nie uwzględniając sposobu zapłaty. A najwyraźniej p. MG nie wzbudziła zaufania obsługi hotelu żeby płacić opóźnionym przelewem. Prywatnie powiem, że ja też świadczę usługi. Nazwijmy to, że naprawiam. I nie wyobrażam sobie żeby komuś niezaufanemu taką usługę świadczyć bez zapłaty od razu. Nie masz pieniędzy - zarób, a później proś żeby ci ktoś coś zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Recepcjonistka lepiej się sprawdzi jako kanar IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 23:59 Gessler mogła na hotel najeżdżać, a hotelowi tego nie wolno. Tym się różni hotel luksusowy od podrzędnego. Ewentualne roszczenia załatwia się w sądzie, ale obsmarowywanie klienta w mediach, i to jeszcze przez niskiego rangą pracownika, jest nie do pomyślenia. Do tego mówienie na "ty", per przyjechała, dostała, o czym wy ludzie mówicie! Nie wyobrażam sobie podobnej sytuacji w jakimkolwiek luksusowym hotelu na świecie. Do tego co to za luksus? 4,5 tysiąca za dwie doby, do tego niesprawna klimatyzacja, gwiazdorski personel, nienajlepsza kuchnia? jaki tam jest luksus? Płacą po 1500dolarów za weekend dla dwóch osób, w jakimkolwiek z pierwszej dziesiątki luksusowych hoteli na swiecie, czyli cena prawie taka sama, masz do dyspozycji osobistą obsługę, a przy takiej wpadce, gdzie nie dość, zę mieli podówjną rezerwację, to jeszcze przenieśli ją do apartamentu gdzie nie działała klimatyzacja , to hotel jej powinien zapłacić, a nie ona hotelowi. O luskusie to my mamy takie pojęcie, jak krowa o kosmosie. Dlatego tez żaden polski hotel do rankingu sioe nie załapał, a z luksusu mamy tylko ceny, tak i w hotelach, jak i u deweloperów. Odpowiedz Link Zgłoś
funnyangel Re: Recepcjonistka lepiej się sprawdzi jako kanar 15.05.13, 09:13 Świetny post, dobrze ujęta istota rzeczy! Ci, którzy tak bronią hotelu, mówiliby calkiem odwrotnie, gdyby to oni lub ich bliscy, znaleźli się w takiej sytuacji. Tyle, że nigdy się nie znajdą, bo zwyczajnie nie stać ich na "bywanie", a szkoda :) Niektórzy uczą się tylko na własnych doświadczeniach, do ogarnięcia cudzych nie starcza wyobraźni i empatii, a już kiedy kogoś nie lubią, to nie ma zmiłuj, nie przyznają tej osobie racji, choćby mieli za to zapłacić hemoroidami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy I dobrze! 12.05.13, 20:15 m6716 napisał: > nigdy nie skorzystam z tego hotelu A masz problemy z pieniędzmi czy tylko kulturą i dlatego się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.internetia.net.pl 12.05.13, 20:48 pff żal mi Ciebie :) pewnie Ty lubisz jak Tobą pomiatają w pracy co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poznanskikonsument Re: wierzę hotelowi 12.05.13, 23:57 znam ten hotel, obsługa jest rewelacyjna, wierzę w 100%, że pani "kuchenna rewolucjonistka" chciała naciągnąć hotel Odpowiedz Link Zgłoś
funnyangel Obsługa hotelu rewelacyjna? Ha ha ha :D 15.05.13, 09:17 Trzeba mieć tupet, żeby wleźć na forum i samemu sobie kadzić ;) Członku obsługi hotelu, Twoje zdanie mało znaczy, bo jesteś pracownikiem tego hotelu. Więcej mówią nam komentarze gości, a te są tragiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.lv.lv.cox.net 13.05.13, 02:25 To Nie sa polskie standardy takie sa wszedzie na calym swiecie. Nie ma czy sie lubi czy Nie, kazdy jest traktowany jednakowo czy robotnik czy gessler. Hotel ma swoj regulamin to jest business Nie organizacja charytatywna czy gielda ze targowac mozna. Gessler jako " business woman powinna to rozumiec najbardziej I uszanowac. Nikt Nie je w jej restauracji I placi potem..... To jest zarozumiala I arogancka baba. Mysli ze jest pepkiem swiata. A ta jej czolowka jak odpych a fruwajace noze to takie prymitywne Nie wspominajac o samym zachowaniu. Wiedza tez pod wielkim znakiem zapytania. Wystarczy zobaczyc odc kuchennych rewolucji restauracja u schabinskiej gdzie kg schabu kosztuje 18 zl a Gessler kaze sprzedawac 100g za 2zl...... Dla reklamy..... To kazdy bedzie chodzil na schab. Bez gotowania, zmywania, pradu przypraw.... Co za glupota !!!!!!!!!!!! A w restauracji jeszcze za kucharza placa I benzyna zeby mieso przywiezc. Gdzie rozumie I logika. Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu 13.05.13, 18:01 na świecie są wyższe standardy jesli chodzi o wymagania w stosunku do gości. I nikt sie nie oburza. W Szwajcarii płaciłem już z gory kaucję zwrotną za ew. mogące nastąpić zniszczenia i nie byl to bynajmniej hotel niskiej klasy a kaucja nie byla mała bo 500 euro. każdy gośc placił. I przy wyjeździe odbieral chyba, że coś nawiwijal. To tylko u nas tak się przyjelo, że klient nasz pan, chociażby najwieksza świnią był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niobe Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.05.13, 04:06 wes lepiej dziecko pogladaj M jak Milosc bo widze ze zbyt ciezki jest to temat dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345janka Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 06:20 Jakie ty masz doświadczenie. Jesteś gołodupcem i zapewne nigdy nie korzystasz z usług hotelarskich. Pani Gessler udaje wielką gwiazdę a tak naprawde zachowuje się jak baba jaga. Wystarczy oglądać programy z jej udziałem. Gdybym to ja miał z nią takie problemy w kontakcie jakie mają właściciele restauracji to pokazałbym jej drzwi i kazał się wynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu 13.05.13, 15:57 m6716 napisał: > prosiłbym też inne hotele w Polsce, by na swoich stronach internetowych umieszc > zały informację, czy zatrudniają takiego rodzaju recepcjonistki i menedżerów > rozumiem, że można nie lubić p. Gessler ale z moich doświadczeń, zachowanie i s > tandardy tego hotelu są dość typowe dla polskiego hotelarstwa, więc wierzyłbym > raczej w wersję p. Gessler Też nie płacąc uciekasz z hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu 13.05.13, 17:52 Bo pewnie jesteś taka sama "gwiazda" jak ta pani co wyżej sra niż d... ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GORAN Magda Gessler IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.13, 18:08 Gratulacje dla profesjonalnej obsługi hotelu , zachowanie pani Gessler obrazuje format jej "gwiazdorstwa" . Niech TVN zrobi o tym zdarzeniu swój program , a na pewno będzie zmanipulowany . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: Magda Gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 20:24 Profesjonalizmu? Akurat o wszystko można posądzić obsługę w tym hotelu, ale nie o profesjonalizm. Sympatie i antypatie pracownicy hotelu zostawiają metr przed jego drzwiami. Gość ma być zadowolony z pobytu w hotelu. Koniec, kropka. Jeśli okazał się wyjątkowo nieprzyjemną personą można mu przy następnej próbie zarezerwowania pokoju GRZECZNIE odmówić, zasłaniając się brakiem miejsc. Żenująca pyskówka w prasie to największa antyreklama tego hotelu, jaką tylko można sobie wyobrazić! Teraz rezerwując tam pokój mam się zastanawiać, czy moja zachowanie, a może i aparycja, będzie odpowiadać obsłudze i łaskawie nie poskarży się ona lokalnej prasie, opowiadając, co jadłem na śniadanie, kiedy się kładłem spać i czy robiłem to później, czy może wcześniej niż Ian Gillan? No to gratuluję! Obsługa hotelowa nie jest od oceniania poziomu gości, tylko od zapewnienia im satysfakcjonującego pobytu, za który oni płacą. Bo pani recepcjonistka z tego żyje, a nie z wywiadów, udzielanych bulwarówkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośka Re: Magda Gessler IP: *.echostar.pl 12.05.13, 21:03 Nie w dyskrecji rzecz!!! Jaśnie Pani Gessler dokonałaby dzieła opisując w Newsweeku lub w rzeczonym przewodniku z najgorszej strony Dolinę Charlotty, a wówczas na ratowanie wizerunku, wyjaśnienia i przedstawianie swoich racji byłoby za późno. Poszłoby w świat i tyle. Nikogo nie interesowałaby racja hotelu. Wreszcie ktoś powiedział w porę chamstwu DOŚĆ i uratował swój biznes!!! BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x15 Re: Magda Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 22:30 Też odniosłem wrażenie, że hotel najpierw się postawił a potem zastosował atak uprzedzający. Nie mogli czekać, aż Gessler ich obsmaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć "albo wynieść się z hotelu" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 18:26 Ten cytat "albo wynieść się z hotelu" świadczy o poziomie kultury recepcjonistki Skandal, skandal, skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: "albo wynieść się z hotelu" IP: *.vw.shawcable.net 12.05.13, 19:17 Zgadzam sie. Ta wypowiedz sugeruje, ze p. Gessler mogla miec racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urlopowicz Re: "albo wynieść się z hotelu" IP: *.icpnet.pl 13.05.13, 02:40 Zachowania Gesslerowej nie oceniam. Jak było, to było - to już pewnie oceni sąd lub inni, mądrzejsi ode mnie. Ale skupmy się na faktach. Były przenosiny MIMO rezerwacji? Były. Pokój był bez klimatyzacji? BYŁ. Cena zmniejszona została PO INTERWENCJI, a powinna wyjść od menadżera hotelu. Czy pokój bez klimatyzacji, który został przydzielony na skutek wcześniejszej pomyłki, nieporozumienia nadal spełnia standardy pokoju za choćby i 3.500 zł za cztery dni pobytu? Ktoś się wcześniej wypowiadał, że wyprasowali Geslerowej ciuchy ZA DARMO, bo hotel nie ma obsługi room service. To jak to? To tak można? Postawić hotel ą i ę i nie zapewnić ZA TAKĄ CENĘ gościom luksusowej obsługi, a potem im to jeszcze publicznie wypominać? Dno i trzy metry mułu! Opowiem inną sytuację. Pensjonat nad morzem w Rowach. Zwyczajny, żadne fą fą. Ale zadbany, piękny i czysty, a ceny raczej z górnej półki jeśli chodzi o pensjonaty. Mieliśmy podobną sytuację do Geslerowa. Zarezerwowaliśmy z wyprzedzeniem pokój narożny z pięknym widokiem na morze. Na tygodniowy pobyt. Po jednym dniu przyszła do nas skonsternowana właścicielka, że doszło do pomyłki i pokój był już zarezerwowany dla stałej klientki. Przeniosła nas do mniejszego pokoju i bez widoku na morze, pokój też nie miał aneksu kuchennego. Kiedy zdezorientowani przenosiliśmy rzeczy (pani nam pomagała), weszliśmy wszyscy do pokoju, a właścicielka powiedziała, że jeszcze raz przeprasza za zamieszanie i że jesteśmy jej gośćmi i nie płacimy NIC. Po prostu mamy się dobrze bawić. I naprawdę nie chcieli pieniędzy na koniec, mąż właścicielki zdecydowanym głosem powiedział, że nie ma mowy. Podjechaliśmy więc do sklepu i kupiliśmy najdroższą metaksę, jaka była w sklepie w Rowach, było nam głupio. Metaksę pan przyjął i rozstaliśmy się wszyscy uśmiechnięci, choć ani oni na nas nie zarobili, ani my nie mieliśmy do konca takiego urlopu, o jakim marzyliśmy, bo mimo wszystko przecież pokój dostaliśmy nie taki, na jaki się nastawialiśmy. Można inaczej załatwić sprawę? Można. Za błędy się płaci i za błędy w rezerwacji, w wybrakowanym pokoju hotel winien zapłacić bez gadania, nie żądając od gościa (obojętnie kto nim by był!) żadnej zapłaty. A wynurzenia recepcjonistki o zbolałej minie są totalną kompromitacją. Czemu nie wymieniła żadnego zadowolonego polskiego sławnego gościa? Bo do Bonnie Tyler raczej będzie trudno się dodzwonić w kwestii zweryfikowania jej oceny pobytu w Dolinie Charlotty. Jeszcze raz - dno, dno, dno. Obie strony, z przewagą hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "albo wynieść się z hotelu" 13.05.13, 06:41 Niestety dno to nie czytanie artykułu, który się komentuje: - nie było pomyłki w rezerwacji, dostałą pokój jaki zarezerwowała tyle, że nie pasował jej jego standard, dostałą inny WIEDZĄC, że tylko na jedną dobę, a potem kolejny. przenosiny były z JEJ winy; - opłata NIE była za jeden pokój na 4 doby ale za całość usług, wyżywienie i pokój menadżera; - tak można postawić hotel i NIE oferować usług dodatkowych, trzeba czytać co hotel oferuje w zamian za cenę, a nie robić awantur; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: "albo wynieść się z hotelu" IP: *.multi-play.net.pl 13.05.13, 15:06 To inna sytuacja. Proszę przeczytać artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re:trza czytać ze zrozumieniem 13.05.13, 18:12 Gość portalu: Urlopowicz napisał(a): > Zachowania Gesslerowej nie oceniam. Jak było, to było - to już pewnie oceni sąd > lub inni, mądrzejsi ode mnie. Ale skupmy się na faktach. Były przenosiny MIMO > rezerwacji? Były. -------------------------------------- Przeciez przenosiny były na prosbe samej Geslerowej bo jej bylo za glosno. czytaj ze zrozumieniem. Cała reszta to nie przyczyna a SKUTEK jej wyboru a nie wina hotelu. Ktoś się wcześniej wypowiadał, że wyprasowali Geslerowej ciuchy ZA DARMO, bo hotel nie ma obsługi room service. To jak to? To tak można? Postawić hotel ą i ę i nie zap > ewnić ZA TAKĄ CENĘ gościom luksusowej obsługi, a potem im to jeszcze publicznie > wypominać? ----------- Jesli sie jedzie do hotelu ę i ą za jakieś tam pieniądzei to nie pierwszy raz to powinno sie wiedzieć ile za dana cenę oferuje. I to jest TWÓJ wybor. Nikt Ci nie każe jechać do hotelu za 3,5 kafla bez pewnych usług. weszliśmy wszyscy do pokoju, a właścicielka > powiedziała, że jeszcze raz przeprasza za zamieszanie i że jesteśmy jej gośćmi > i nie płacimy NIC. Po prostu mamy się dobrze bawić. > I naprawdę nie chcieli pieniędzy na koniec, mąż właścicielki zdecydowanym głose > m powiedział, że nie ma mowy. Podjechaliśmy więc do sklepu i kupiliśmy najdrożs > zą metaksę, ---------------------------------------- No własnie. I to sa własnie Polacy na wakacjach. Wiesz co ja myslę? Że tę metakse to mogliście sobie włozyć. Trzeba było kase zostawić w pokoju. Ja bym tak zrobił. > żadnej zapłaty. ---------------- Bo wedlug Ciebie hotel to fundacja charytatywna??? Co nie? > Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda2 no właśnie, ze zrozumieniem. 13.05.13, 19:02 Ale ja też czytałam w tym pierwszym artykule, że pokój był zarezerwowany inny. Potem dali jej drugi. W tym jej było za głośno i dopiero za trzecim razem przenieśli ją do tego bez klimatyzacji. Tak było w pierwszym artykule, a nie w wywiadzie. I tak, też uważam, że 3.500 to za dużo jak na pokój bez obiecanej klimy, stęchłe wino i posypka Knorra. No cóż. Może po prostu nie lubię być frajerką? A propos sprawy Urlopowicza. Czyli Ty się rozliczasz z hotelem w ten sposób - zostawiając pieniądze na biurku? czy nie jest tak, że zdajesz klucze w recepcji i się rozliczasz. Państwo zeszli na dół z wolą zapłacenia, oddali klucze. Chcieli zapłacić, właściciele nie chcieli przyjąć, zdecydowanie, jak pisze Urlopowicz. Mieli na siłę wrócić, wyważyć drzwi do pokoju od którego zdali właśnie klucze i zostawić pieniądze na stole? Puknij się w czółko. Uważam, że pomysł z metaxą był super. I tak, Polak winien cicho siedzieć, mimo, że został zawiedziony w obłudze, bo po prostu co - nie wypada? Sprzedadzą Ci spleśniałą bułkę - nie protestuj! Ciesz się, że sprzedali Ci bułkę, a nie pokrzywę! I tak samo z hotelami. Piękne reklamy, promocje, człowiek bierze urlop i nagle okazuje się, że pokój nie spełnia obiecanych standardów, a jak szukać czegoś innego w srodku sezonu, kiedy szkoda każdej chwili? Dlatego hotelarze, restauratorzy robią w pawiana wszystkich Polaczków. Takich jak Ty, co to będą szczęśliwi, że stanęli nóżką na dywaniku luksusowego hotelu. Bo wiedzą, że będą cicho siedzieć i nie protestować. Zachowanie Gesslerowej (jeśli to prawda z tymi wulgaryzmami) pozostawiam bez komentarza. Ale hotel dał plamę i winien podarować cały ten pobyt (mogli sobie zastrzec w wewnętrznym regulaminie, że Gesslerowa jest persona non grata i dla niej nigdy już nie będzie pokoju wolnego). Nie byłoby afery, babsko byłoby ukarane, a hotel zachowałby twarz. A tak pozostaje niesmak po posypce Knorra, najwiekszym chemicznym gównem, jakie może być w gastronomii. Jesteście uprzedzeni do Gesslerowej. Gdybyście byli na jej miejscu, a za pobyt Wasz płaciłaby na przykład Wasza rodzina, która chciała Wam zrobić przyjemność, darlibyście się na głos tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITOLD "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.13, 18:31 RECEPCJONISTKA POCZULA SIE JAK NIEKFESTIONOWANA GWIAZDA . POWINNI JEDNAK JA WYMIENIC NA MLODSZA . TA JUZ JEST BARDZO ZESTRESOWANA . POZDRAWIAM GORACO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lololo Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:10 Magda, nie pisz z capslockiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:19 Gość portalu: lololo napisał(a): > Magda, nie pisz z capslockiem. i nie żryj tyle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:16 Magda nie podszywaj się pod Witolda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxyma Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:17 Młodszą, chudszą, ładniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.solarme.pl 12.05.13, 20:19 Co to znaczy NIEKFESTIONOWANA ? Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 09:08 Gość portalu: ania napisał(a): > Co to znaczy NIEKFESTIONOWANA ? To samo co"bruszieta", "bruszczetta", "winigret" oraz "pure". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.radom.vectranet.pl 13.05.13, 22:54 I dodatkowo "ciećwierzyca" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SX Gessler słoma z butów wychodzi.... Prostactwo IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 18:37 i tyle. Gwiazda ? Haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meme gessler to nie gwiazda tylko IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.13, 19:11 tylko prostaczka i buraczysko najwiekszego kalibru, to obslizgla zmija z twarza dyplomaty... lansujaca sie nie wiadomo na kogo, chodzi i oczernia ludzi a moze niech lepiej zajrzy do swojego "slodki slony" i zobaczy jaki zenuujacy poziom obslugi jest w jej wlasnym lokalu i jakie dretwe potrawy tam serwuja za kosmiczne ceny. szkoda ze to nie ja bylem gosciem hotelowym w recepcji, niech by mnie sprobowali uciszyc mendy jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
judaszowy media robią swoje, aja bym jej patykiem 12.05.13, 18:51 nawet nie bzyknął, jak to czytasz Pani Gesler, towiedz że jedynie media z Ciebie zrobiły kogoś, bo sama sobą raczej nie reprezentujesz klasy, nawet robotniczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.251.104.5.static.rdi.pl 12.05.13, 18:51 Racja tylko Polak w Polsce pokazuje najlepsze swoje celebryctwo ważniaka.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.c193.msk.pl 12.05.13, 18:51 W Polsce gawiedź zawsze się cieszy jak komuś znanemu powinie się noga. Dawniej chłopi rabowali dwory, teraz mogą wyżyć się w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:22 magda, prostaczko, dwór to ty widziałaś z czworaków. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 18:53 Gość portalu: LOla napisał(a): > Nareszcie wywiad z profesjonalistą. Brawo Pani Małgorzato! 1000 procent poparcia. Co prawda obowiązuje zasada "Klient ma zawsze rację", ale granicą jej obowiązywania jest chamstwo i prostactwo gwiazdy z własnego nadania. Odpowiedz Link Zgłoś
sbek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:37 spokojny.zenek napisał: > Gość portalu: LOla napisał(a): Nareszcie wywiad z profesjonalistą. > Brawo Pani Małgorzato! 1000 procent poparcia. Co prawda obowiązuje zasada "Klie > nt ma zawsze rację", ale granicą jej obowiązywania jest chamstwo i prostactwo g > wiazdy z własnego nadania. Ale mafino-rodzinna firemka, nie płaci na szemrane umowy praciwnikom w Krakowie, wstyd to mało. Ale wazeliniarze medialni tuszują ilesię da tą wiochę na szpilkach. Wstyd to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.16-1.cable.virginmedia.com 12.05.13, 18:54 afera równa smoleńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STA2 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:55 Amber Gold, rodzina Geslerów to przykłady polskich oszustw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw28 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.hsd1.va.comcast.net 12.05.13, 19:17 nie polskich, tylko zydowskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONIU Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:44 akurat ten grubas z amber gold to polak, więc nie pie..... też mamy mnóstw ocwaniaczków i złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:55 Pewnie, pełny profesjonalizm - obgadywanie klienta w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
szarkama53 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:01 Gość portalu: kazik napisał(a): > Pewnie, pełny profesjonalizm - obgadywanie klienta w mediach. Wlasnie dlatego,ze wszyscy obchodza sie z celebrytami i pseudo gwiazdami jak ze zgnilym jajkiem,sa oni chamscy i "uwiezyli w siebie".Niestety,bardzo czesto NIC soba nie reprezentuja,tak jak wspomniana geslerowa. Klient-klientem,ale sa granice chamstwa i ....brawo pani recepcjonistka. Geslerowej chamstwo az splywa do butow,wypelnionych sloma. Odpowiedz Link Zgłoś
szarkama53 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:02 szarkama53 napisała: > Gość portalu: kazik napisał(a): > > > Pewnie, pełny profesjonalizm - obgadywanie klienta w mediach. > > Wlasnie dlatego,ze wszyscy obchodza sie z celebrytami i pseudo gwiazdami jak ze > zgnilym jajkiem,sa oni chamscy i "uwierzyli w siebie".Niestety,bardzo czesto NI > C soba > nie reprezentuja,tak jak wspomniana geslerowa. > Klient-klientem,ale sa granice chamstwa i ....brawo pani recepcjonistka. > Geslerowej chamstwo az splywa do butow,wypelnionych sloma. Odpowiedz Link Zgłoś
gnom_opluwacz Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 21:04 "Obgadywanie"? Raczej wyjaśnienie sytuacji. Bo jak dotąd obowiązywała wersja, według której to pensjonat wsadził Magdę Gessler do zarezerwowanego pokoju. Teraz okazuje się, że jednak było trochę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 18:55 a gdzie tajemnica kto by nie byl gosciem hotelowym to obsluga na czele z dyrekcją powinna milczeć a nie robić afere i darmowa reklamę nie chcialambym byc klientka plotkarzy i aferzystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: 95.108.127.* 12.05.13, 19:03 Hotel nie zareagowałby, a pani gesler obsmarowałaby go w jakiejś gazecie. Co byłoby wtedy? Nikt by nie wierzył w wersję hotelu, bo po fakcie. Z chamstwem trzeba walczyć, a oglądając zachowanie pani g w programie, widać, że wersja hotelu jest bliższa prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.icpnet.pl 12.05.13, 18:56 Zaskakujacy poziom wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: 172.218.42.* 12.05.13, 19:22 Dlaczego zaskakujacy? Przeciez taka wypowiedz na tym forum to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIAT Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.pool.mediaWays.net 12.05.13, 19:47 Z choinki sie urwales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 18:59 Taka gwiazda a nie stać jej na zapłatę tylko błaga u rabat a (szary biedny klient płaci i dziękuje) i to jeszcze 50%......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.251.104.5.static.rdi.pl 12.05.13, 19:00 ......................Polak Polakowi wrogiem skąd my to znamy ...................................... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:17 prawdziwa gwiazda nie robi awantury przynajmniej w taki ordynarny i chamski sposob tylko placi zgodnie z ceną za pobyt . gessler mysli ze tak jak w swoim programie bedzie pomiatac i obrażac wszystkich dookoła tylko dlatego że musi placić rachunek za pobyt tak jak inni goscie hotelowi, a co ona myslała ze tylko dlatego że została jakąś przasno-ludowo celebrytka to bedzie sama sobie ustalac ceny za pobyt w hotelu? może w sklepie tez tak sie zachowuje? zresztą w przypadku prawdziwych gwiazd z klasa to co to za pieniądze 3 -4 tys zł, he he. i co sie tak k.... na mnie patrzysz! na może i prostego zwykłego stróza ale porzadnego czlowieka to samo mówi za siebie. w d... sie babie od tego tvn poprzewracało i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzabson "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.static.akk.net.pl 12.05.13, 19:05 GWIAZDA...hahahhahahhahhahhahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:06 słoma z butów tej "gwieździe" wylazła... swoją drogą to już nie pierwszy "wyrolowany" przez tą panią pensjonat, to też świadczy o "stylu" tej "osobistości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: 194.93.124.* 13.05.13, 07:49 Geslerowa to żadna gwiazda ona tylko na taką się kreuje. Przecież ona tylko prowadzi programy kulinarne i wszystkich obraża. Szacunek do ludzi to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Kocmouch z wielkim d..kiem ma pozycje haha u KOGO 12.05.13, 19:06 niokrzesana menda bez cenia kultury i ZERO wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.range86-148.btcentralplus.com 12.05.13, 19:07 Jaki kraj - takie gwiazdy... Ale takze jaki kraj - takie hotele i personel. Nie znosze Gessler ale takie wywiady z recepcjoniską, szczegóły rozmów i pobytu - żenada. To skresla ten hotel z grupy "hoteli z klasą". No ale jak napisałem - jaki kraj takie standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gesslerwstyd "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.upc-c.chello.nl 12.05.13, 19:09 co to duzo mowic - wstyd pani Gessler. hotel ma super reklame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:09 Cos mi sie zdaje, w calej tej rodzinie na litere G nie zwyklo sie placic rachunkow (vide pan Adaś G.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG No wlasnie, to nasza "klasa", co prawda magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:18 tylko zapozyczyla od nas nazwisko, ale geny przekretacza i chama zaindukowala w 200% Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:10 poziom pani Gesler nie odbiega zatem od poziomu naszych posłów. Możemy tylko sobie,jako społeczenstwo- współczuc ,że takie mamy "elyty" - zero kultury osobistej,bluzgi na porzadku dziennym - i w przypadku pani Gesler - waściciele knajpek pokornie pozwalajacy na chamskie zachowanie . Odpowiedz Link Zgłoś