Dodaj do ulubionych

Dom seniora Łubin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 10:38
Witam, znacie ten dom opieki ?
Jak to tam wygląda, bo słyszałam że to nowa placówka :)
Proszę o wypowiedzi ;)
Obserwuj wątek
    • walery1234 Re: Dom seniora Łubin 29.07.13, 12:39
      Znam go bardzo dobrze bo często tam bywam u dziadka w odwiedzinach. W sumie ma się tam bardzo dobrze i na nic się nie skarży. Warunki sa tam bardzo fajne. Wygodne pokoje dwuosobowe z łazienkami. Panuje tam fajna atmosfera a opieka jest bardzo dobra.
      • Gość: Nikola3 Re: Dom seniora Łubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 11:32
        chciałabym się też zapytać jeszcze czy starsi ludzie mają dobrą opiekę, czy budynek jest należycie zabezpieczony? No i czy jest możliwość opieki lekarskiej jakby coś się działo.
        • tadeusz.n1982 Re: Dom seniora Łubin 07.08.13, 15:22
          Tak, jest zabezpieczony odpowiednio. Domy opieki muszą spełniać niektóre warunki z powodu kontroli. Ze znajomości tematu mogę powiedzieć, że to jedyny dom godny polecenia w pobliżu Trójmiasta. Przykra prawda.
          • walery1234 Re: Dom seniora Łubin 16.10.13, 09:21
            W pełni muszę się z Tobą zgodzić. Poza tym na miejscu może przebywać jednocześnie 12 pensjonariuszy co pozwala stworzyć rodzinną i kameralną atmosferę w tym miejscu.
            • jestemzukladu Re: Dom seniora Łubin 11.01.14, 17:34
              Zdecydowanie polecam. Doskonałe, kameralne warunki, wszystko nowe, przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Największy atut tego Domu Opieki to troskliwa opieka, indywidualne podejście do pensjonariuszy, fachowość personelu. Położony w sercu Kaszub, niedaleko Chmielna i Kartuz. Była tu moja Babcia i śmiało mogę powiedzieć, że doszła do siebie: dzięki ludziom tam pracującym i okolicznym lasom. Idealne miejsce dla osób z Trójmiasta.
    • Gość: sara Re: Dom seniora Łubin IP: *.compower.pl 26.04.15, 16:08
      Ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić Dom Seniora Słoneczko. Świetna opieka, piękne miejsce. Oczywiście można, a nawet trzeba tam wcześniej podjechać, ale myślę, że będziesz oczarowana. :) Można też zerknąć na pogodne-sloneczko.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka