Dodaj do ulubionych

Szukamy zespołu lub dj na wesele dnia 13.09.2014

30.01.14, 21:52
Jak w temacie.
Wesele odbędzie się dnia 13.09.2014 w Borzyszkowy pow. bytowski 30 km od Bytowa

Szukamy kapeli grającej nie tylko disco polo ale i inne bardziej rozbudowane numery. Najlepiej z całym zapleczem(perkusja, gita, bass, itp) najlepiej na 2 głosy w tym również kobiecy. Bądź dj z wodzirejem. Czekamy na propozycje
atmand34@wp.pl
Obserwuj wątek
    • djgass Re: Szukamy zespołu lub dj na wesele dnia 13.09.2 02.03.14, 16:09
      Witam, zagram dla państwa przyjęcie weselne, jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych+1 dziewczyna na akordeonie,albo po prostu sam dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass tel.663836085 pozdrawiam Sebastian Bednarz
      • aneta_07 Re: Szukamy zespołu lub dj na wesele dnia 13.09.2 03.03.14, 14:30
        Ja osobiście mogę Wam całym sercem polecić zespół, który śpiewał na naszym ślubie w kościele we Wrocławiu! Dziewczyna, która tam śpiewa ma naprawdę przepiekny głos (nie wyje, nie skrzeczy.. a o to dziś trudno wśród młodych "ślubnych gwiazdeczek") Do tego mają pianino i gitarę. nie pamiętam ich nazwy ale mogę podać nr telefonu do jednego z prowadzących 727909393. Polecam, bo cała rodzina była zachwycona! Aneta
    • Gość: dj Konrad dj i konferansjer na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.14, 02:38
      witam serdecznie tu dj i konferansjer Konrad z krakowa , wesela prowadze 15 lat , wczesniej pracowałem w TV i radiu przy programach muzycznych , wesela prowadzimy w 2 osoby tzn dj i konferansjer , mozemy tez wziąsc zespół , prosze o kontakt i umowienie spotkania
      dj Konrad 881406801
      • garnysz Re: dj i konferansjer na wesele 12.08.14, 17:23
        Jeżeli poszukują Państwo ZAWODOWEGO DJ wodzireja w jednej osobie na wesele, poprawiny lub inne imprezy rodzinne firmowe zapraszam do kontaktu tel. 603168747 www.djslawek.pl
        Dekoracja oświetleniowa sal, nagłośnienie, efekty dodatkowe typu maszyna do baniek, maszyna do sztucznego śniegu, maszyna do piany . Śląsk i Małopolska. Zapraszam do kontaktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka