Dodaj do ulubionych

Ankieta- jakość usług SKM

16.03.14, 11:59
Szanowni Państwo! Jestem studentką 3 roku Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego. Celem poniższej ankiety jest zbadanie Państwa opinii na temat usług oferowanych przez Szybką Kolej Miejską w Trójmieście. Ankieta jest anonimowa a wyniki posłużą do mojej pracy licencjackiej. Dziękuję za poświęcony czas.
www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2F1_bwxjVyP8ee7Vd4z83OsQNwP5WAW2EgsAw4sxl8Ximc%2Fviewform&h=jAQFPk4Rm
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebastian Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE IP: *.toya.net.pl 17.03.14, 05:54
      Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych.

Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
      analizy-statystyczne.firma4u.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka