Gość: l IP: *.gdynia.mm.pl 23.08.04, 08:57 dlaczego nie ma napisane ktora to stacja??? czy to jakas wielka tajemnica gdzie ktos kupil 89 litrow ropy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość To jest możliwe IP: 195.205.16.* 23.08.04, 09:10 Przytrzymując "pistoletem" dystrybutora dźwigienkę odpowietrzacza przy wlewie mogę wlać do mojego VW prawie 10 litrów paliwa więcej, niż wskazują dane producenta. Wykorzystywałem to wielokrotnie wyjeżdżając za granicę lub przed planowanymi podwyżkami cen benzyny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmelcwagen Re: To jest możliwe IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 23:40 Ciekawe.To pewnie VW polo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: To jest możliwe IP: 195.205.16.* 24.08.04, 08:09 Tak. VW Polo Classic. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: Ile paliwa mieści się w baku? Zależy, na któr 23.08.04, 14:14 Ja osoboscie nie znam stacji, na której można kupić ropę...nie znam też samochodu, który by na niej pojechal choc metr.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Ile paliwa mieści się w baku? Zależy, na któr 23.08.04, 14:23 Na Statoil możecie tankować bezpiecznie jakość i ilość jest kontrolowana przez SGS . Pozdrawiam . www.motoforum.pl/34/statoil.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażnik Re: Ile paliwa mieści się w baku? Zależy, na któr IP: *.chelmnet.pl 24.08.04, 00:27 ten kalinowski 11 to jednak kretyn, te same teksty daje do kazdego forum. Statoil ma być uczciwy bo ty tak mówisz baranie jeden!!Pewno chodzi o stacje na ul.łostowickiej, nazwy nie podam, sam czesto miałem tam podobne sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Ile paliwa mieści się w baku? Zależy, na któr 24.08.04, 09:52 O bystry strażniku może zalinkujesz gdzie podawałem te same teksty . Na Łostowickiej jest prywatna stacja pod barwami Preem - u który wycofał się z Polski sprzedając swoje stacje właśnie Statoil . Stacja na Łostowickiej nie należy do Statoil . Jak jesteś taki strasznie zorientowany "trepie" z Chełmu to może mi i innym wyjaśnisz jak można oszukiwać na ilości paliwa poddając dystrybutory kontrolom SGS oraz Głównego Urzędu Miar i Wag . Nie gmerając w ustawieniach oraz nie naruszając plomb . Pozdrawiam (prawie wszystkich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorhead Re: statoil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 08:51 Tankowałem u nich raz w sopocie, dziwnie zalatywało rozpuszczalnikiem, przyśpieszenie siadło więc im podziękowałem. I jeszcze raz w rejonie Ostródy. Tam stacja ma tylko logo współczesne - reszta to głęboka komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: statoil IP: *.chello.pl 24.08.04, 09:58 Gość portalu: motorhead napisał(a): > Tankowałem u nich raz w sopocie, dziwnie zalatywało rozpuszczalnikiem, > przyśpieszenie siadło więc im podziękowałem. Paliwa na stacjach Statoil pochodzą z Rafinerii Gdańskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Jeśli czujecie się oszukiwani to w artykule 24.08.04, 10:06 są adresy i telefony do instytucji zajmującymi się takimi problemami , kupiłeś gdzieś paliwo zatrzymaj paragon . Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej w Gdańsku mieści się przy ul. Konopnickiej 4, tel. 341 46 75. Okręgowy Urząd Miar ma swoją siedzibę przy ul. Polanki 124 c, tel. 552 26 81 Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: statoil 24.08.04, 10:43 wszystkie paliwa na wszystkich stacjach w Polsce pochodzą bądź z Rafinerii bądź z Płocka - także Statoil nie jest tu żadnym wyjątkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś