Dodaj do ulubionych

Grzegorz Sielatycki - radny, który mówi nie

IP: *.abacus.pl 01.09.04, 23:04
Jak Pan Bóg chce kogos ukarać to mu rozum odbiera. Módlmy się za
Sielatyckiego, żeby go do końca nie obłąkało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kildare Re: Grzegorz Sielatycki - radny, który mówi nie IP: *.chello.pl 01.09.04, 23:29
      W imię wyzszych wartości - wolności słowa,pluralizmu,tolerancji - apeluję o
      nieszykanowanie za poglądy,które ktoś uważa za skrajne.Poza tym - nie podoba mi
      się nigdzie do końca niezwerbalizowana teza,że tylko faszyści nie popierają
      homoseksualizmu
    • Gość: enzym Re: Grzegorz Sielatycki - radny, który pedałuje IP: 153.19.176.* 02.09.04, 08:03
      do zobaczenia w dark roomie Grzesiu...
      • Gość: hva Re: Grzegorz Sielatycki - radny, który pedałuje IP: *.ifn-magdeburg.de 02.09.04, 08:34
        hehehehhheheeehehehehehehe!
    • Gość: EWA Re: Grzegorz Sielatycki IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 02.09.04, 13:15
      To co robi pan Sielatyki to juz zakrawa na totalna kpine ,ale coz ma dobrych
      nauczycieli /osoba pana Straka /,ktorzy uwazaja ,ze robiac burdy
      zaistnieja .Ten mlody czlowiek oprocz nienawisci do innych naprawde nic soba
      nie reprezentuje .Nie ma w sobie za grosz pokory ,swoje akcje prowadzi w sposob
      jakze chamski i prostacki .Ci co go wybrali na radnego powinni wstydzic sie ,ze
      taki czlowiek o niewybrednym jezyku pozwala sobie na tego typu akcje jak
      chociazby uroczystosc na Westerplatte.Widac dom rodzinny nie nauczyl tego
      czleka dobrego wychowania ,kultury i poszanowania dla innych
    • Gość: Dorota Re: Grzegorz Sielatycki - radny, który mówi nie IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 02.09.04, 13:17
      Moge tylko powiedziec ,ze takiemu osobnikowi nie podalabym reki .Nie moge takze
      wyobrazic sobie takiego typa jako pozniejszego prawnika /sloma z butow wystaje
      na 5 metrow /
    • Gość: G.Sielatycki Do redakcji IP: 62.233.232.* 02.09.04, 14:45
      Do redakcji : nie mam czasu silić się na bzdurne sporostowania ale po :
      1.Nikt na Westerplatte nikogo nie przeganiał
      2.Nie przewodziłem MW na Westerplatte.Jestem szeregowym członkiem MW a prezesem
      Okręgu pomorskiego jest kol.Krzysztof Fudziński
      3.Nikt MW nie uciszał ani nikt nas nie wygwizdał
      4.Z mojego konta mailowego nikt nie wysyłał e-maili dot.p.Nieznalskiej.Po
      prostu ktoś na forum wpisał mój adres mailowy a to różnica.
      • Gość: damian Re pan Sielatycki IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 02.09.04, 15:43
        No coz jak sie nie ma nic do zaoferowania to sie robi burdy ,smieszny pan jest
        a zarazem zalosny.
        A tak na marginesie to troche kultury powinien sie pan nauczyc
    • Gość: qwerty Re: Grzegorz Sielatycki - radny, który mówi nie IP: 80.50.205.* 02.09.04, 16:14
      Przeciez juz na pierwszy rzut oka widac,ze to zwykly nazista w garniturze...
    • Gość: GRZESIU! Re: Grzegorz Sielatycki - radny, który mówi nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 00:06
      Grzesiu trzymaj się tak dalej! Nowa Huta razem z Tobą!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka