Dodaj do ulubionych

Drewniane płytki

02.04.15, 21:29
Cześć.

Ostatnio szukałem tanich i fajnie wyglądających płytek, które imitowały by drewniane panele. Zalało nam ganek (uszkodzenie dachu) i wszystkie panele mi powykręcało. Więc szukałem czegoś w zastępstwie. Koło Lęborka widziałem w sklepie - Kiermasz Płytek (na Ługi) widziałem całkiem fajne i tanie.

Ktoś układał nimi? może polecić?
Obserwuj wątek
    • mal-ek Re: Drewniane płytki 07.04.15, 19:04
      nie ale podobno klasa ścieralności taka, że mucha nie siada. sam się ostro zastanawiam, robią wrażenie
    • monikkca Re: Drewniane płytki 08.04.15, 19:37
      Znalazłam ten sklep o którym mówisz i ofertę mają zabójczą. Nie dość, że duży wybór to dobre ceny, nic dziwnego, że taki tam ruch był dzisiaj!
    • kuuban Re: Drewniane płytki 09.04.15, 19:41
      mi tutaj na forum też ich polecili byłem tam ostatnio i byłem zdumiony jaki oni mają tam wybór! ;d wraca z małżonką i coś pewnie wybierzemy
      • skille Re: Drewniane płytki 10.04.15, 13:51
        oni gdzieś pod Lęborkiem nie?
        • trollik.morski Re: Drewniane płytki 10.04.15, 14:57
          Wujek Gugiel dobry na wszystko!
          www.tanigres.pl/kiermasz-plytek-ceramicznych-i-gresowych
          • monikkca Re: Drewniane płytki 10.04.15, 23:03
            o to to, tylko tu sobie można popatrzeć, ale na miejscu jeszcze większy wybór
        • skille Re: Drewniane płytki 11.04.15, 17:07
          dzięki! :)
          • kasanowak0 Re: Drewniane płytki 12.04.15, 19:39
            ja szukam gresu w dużych rozmiarach, coś może mi polecicie? a tym tanimgresie maja cos takiego?
            • dzonson5 Re: Drewniane płytki 13.04.15, 08:20
              podbijam pytanko, też się zastanawiam na podłogę do jadalni nad dużym gresem ale naturalnym. żonka wyjątkowa, błyskotek nie lubi
            • kuuban Re: Drewniane płytki 13.04.15, 14:08
              bylem u nich i maja takie duzego rozmiaru ceramiki i gresy zreszta na ich stronie wszystko da sie sprawdzic
              • maf-ik Re: Drewniane płytki 15.04.15, 01:19
                Potwierdzam, przeglądając płytki "drewniane" dla siebie natknąłem się na bardzo fajne płytki gresowe, nie pasują mi co prawda do remontowanego właśnie pokoju, ale jak będę robił coś w tym stylu, to na pewno do nich uderzę!
              • kasanowak0 Re: Drewniane płytki 17.04.15, 15:09
                no to i chyba ja tam ogarne sobie cos;D
              • dzonson5 Re: Drewniane płytki 23.04.15, 23:18
                no tak ale co ja isę będę po www rozbijał jak mam tu fachowców hehe
      • mal-ek Re: Drewniane płytki 26.04.15, 18:03
        interesuje mnie więc pytam tutaj bo widzę że jeżdzicie tam co z ludźmi na miejscu, poradzą co i jak? bo chyba się zdecyduję sam układać ale jak czytam info na necie to ręce opadają...mam na co liczyć tam, że powiedzą na co zwracać uwagę? i bym tam odrazu kupił klej, krzyżyki itd, da się?
        • maf-ik Re: Drewniane płytki 27.04.15, 18:09
          Wszystko zależy od tego, jakie masz umiejętności. Co do ludzi na miejscu, to są profesjonaliści, doradzą, podpytają i pomogą. Generalnie fajne miejsce, tylko zarezerwuj sobie dużo czasu, bo wybór jest niesamowity :D
          • Gość: Candy Re: Drewniane płytki IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 27.04.15, 18:14
            No i dobrze by było, jak byś miał jakąś koncepcję tego co chcesz osiągnąć. Pogadaj z rodziną, domownikami a wypracowaną koncepcję wyglądu i materiałów na pewno zrealizujesz z pomocą tamtejszych pracowników. Generalnie ogarnięte miejsce, więc bez problemu.
            • kuuban Re: Drewniane płytki 27.04.15, 18:16
              Dokładnie, byłem z żoną u nich: i ja i ona zadowolona. Czekam teraz na kolejną premię, to mały balkonik w sypialni będziemy wykładać takimi fajnymi, kamiennymi płytkami od nich.
    • soulfighteronline Re: Drewniane płytki 28.04.15, 10:52
      też zamierzam robić remont, może skorzystam :)
      • kuuban Re: Drewniane płytki 28.04.15, 17:43
        mają coraz to nowy asortyment więc warto :)
        • maf-ik Re: Drewniane płytki 28.04.15, 21:00
          Swoją drogą płytki te, kupowane w Lęborku, wychodzą taniej niż dobrej klasy panele!
          • majjakix Re: Drewniane płytki 29.04.15, 12:21
            To jak rozumiem, Tani Gres - Kiermasz Płytek w Ługach? Spory asortyment faktycznie mają i dobrą jakość, a to się ceni! :)
            • skille Re: Drewniane płytki 29.04.15, 20:49
              a wiadomo, że dobry gres posłuży lata więc warto na pewno
              • kuuban Re: Drewniane płytki 29.04.15, 21:49
                proste, ze warto jeszcze jak z dobrego źródła to już na pewno.
                • maf-ik Re: Drewniane płytki 01.05.15, 17:49
                  No i wiadomo, I klasę masz już na lata, a jak kupisz jakiś badziew, to potem po 2/3 latach trzeba wymieniać!
            • dzonson5 Re: Drewniane płytki 01.05.15, 23:04
              Tak czytam pozostałe wypowiedzi i nie do końca się zgadzam. Zależy od producenta panowie, czasem druga klasa jest lepiej zrobiona niż pierwsza. Ja kupiłem dwa kolory tej samej płytki bo bardoz mi na takim wzorze zależało, ale jaśniejszego nie było w pierwszej klasie już, więc wziąłem u nich drugą. No i fachowiec mi powiedział, że ten drugi lepszy, bo lepiej rogi się schodzą. Od tamtej pory biorę drugi gatunek, bo w tym Kiermaszu cena jest wręcz śmiesznie niska a jakoś wiadomo, całkiem całkiem, więc nie ma co przepłacać!
              • annamaria169 Re: Drewniane płytki 12.06.15, 21:34
                przejrzałam wątek, a że właśnie szukam płytek zajrzałam na stronę tego kiermaszu płytek. z tego co widzę oni wychodzą do ludzi w teren? widzę na stronie listę z datami i miejscami targów <br /> <br /> <br /> - <a rel="nofollow" class="post-link" target="_blank" href=" <http://tanigres.pl/1/16/tanigres-blisko-ciebie><br /> - <a rel="nofollow" class="post-link" target="_blank" , to może być całkiem dobra opcja, jeśli komuś akurat nie po drodze do Lęborka. był ktoś? warto?
                • kasia6471 Re: Drewniane płytki 12.06.15, 21:49
                  yyy, trochę bałaganu z tym linkiem, o to chodziło? tanigres.pl/1/16/tanigres-blisko-ciebie ?
                  gdzieś już właśnie widziałam, że ktoś polecał ten kiermasz. coś czuję, że rzucę okiem, bo w planach chciał nie chciał remont ^^
    • jaceknowy59 Re: Drewniane płytki 17.06.15, 16:45
      Autorze, może jednak pomyśl o prawdziwym drewnie, dach załataj, a o drewno dbaj, tak jak smaruj Vidaronem raz na jakiś czas. Ganek to takie miejsce w którym jest zwykle wyższa wilgotność, drewno w takich warunkach wymaga większej dbałości.
    • adamkl8 Re: Drewniane płytki 18.06.15, 14:36
      Tutaj w salonie widziałem takie płytki - klink.pl/sklep/gdynia.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka