18042005a 28.09.04, 10:50 Poszukuję lekarza ginekologa, który poprowadzi moją ciążę. Moja obecna lekarka się do tego całkowicie nie nadaje. Z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:11 Polecam Swiss-med w Gdańsku pani dr Pankrac. Mądry człowiek, dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.09.04, 14:21 Polecam Dr Salwacha. Przyjmuje w przychodni w Jasieniu. Konkretny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: 213.199.221.* 28.09.04, 16:05 dr. Jankowski z przychodni "K" na Jesionowej. Tam możesz sie dowiedzieć, gdzie ma prywatną praktykę. Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Delikatny, ciepły, z duzym wyczuciem, świetny fachowiec. Wizyta u niego (ginekologiczna:) - to godzina - badanie jest skrupulatne, dokładne. Odpowie na każde pytanie, pacjentka jest najwazniejsza. Podobno przyjmuje porody w wodzie w Pucku, ale to nie wiem, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Jankowski, o tak!!!!!!!!! 29.09.04, 13:40 Gość portalu: mary napisał(a): > dr. Jankowski z przychodni "K" na Jesionowej. Tam możesz sie dowiedzieć, gdzie > ma prywatną praktykę. Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Delikatny, ciepły, z > duzym wyczuciem, świetny fachowiec. Wizyta u niego (ginekologiczna:) - to > godzina - badanie jest skrupulatne, dokładne. Odpowie na każde pytanie, > pacjentka jest najwazniejsza. Podobno przyjmuje porody w wodzie w Pucku, ale to > > nie wiem, na pewno. Ja te| chodze na Jesionowa, ale gabinet ma podobno w Osowej. Polecam chocia| nie rodziaBam u niego. Takich Jankowskich nam trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:50 Jarosław Fiutowski. Pracuje w Wojewódzkim. A przyjmuje w Sopocie i w Gdańsku. Fajny i kometentny. I do tego z poczuciem humoru (ale bez nadmiernej przesady). Rejestracja: 555-04-49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale : ) IP: 62.233.169.* 29.09.04, 00:24 Ha,ja rowniez polecam dr.Salwacha, to w koncu ojciec mojej znajomej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:57 Dr Ewa Stefanowicz - Kujawa, przyjmuje na Kowalskiej w Gdansku. super babka, swietny lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzy Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:08 polecam CI dr Piotra Bierżyńskiego, przyjmuje na ul. Jodłowej obok Klifu w Orłowie. prowadził moja ciążę i nadal do niego chodze. swietny lekarz i miły człowiek. tel: 6248031 Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: ginekolog 29.09.04, 15:22 W moim przypadku szanowny doktor P. Bierzyński wykazał sie ignorancją i niekompetnecją i zrezygnowałam z niego. Jego specyficzne "poczucie humoru" + marketingowa upszejmość nie wystarczają do fachowego prowadzenia ciąży. Polecam Dr Maciejewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzy Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:25 a to dziwne, bo chodze do niego od 3 lat. czy mozliwe jest aby przez 3 lata nie wykazal sie ani razu ignorancja? w dodatku chodza do niego wszystkie moje znajome i tez sa zadowolone. Dr Bierzyncki zostal tez uchonorowany przez TS a jak wiadomo do tylulu nie mozna dostac po znajomosci, ale jest przyznawany na podstawie opinii wielu pacjentek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: ginekolog 29.09.04, 16:03 Może w przypadkach ksiązkowych się sprawdza. Mnie go polecono ze względu na niskie stawki za wizytę, ale wolę więcej zapłacić a być pod fachową opieką. A opinie na jego temat słyszałam różne. Takie jest moje zdanie na temat tego lekarza i go nie zmienię. Pozdrawiam fifii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzy Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:00 ej spoko :) nawet cie do tego nie namawiam :)) to dawaj adres tego dobrego :)) zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama 2 dzieci Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 29.09.04, 19:18 Tylko Salwach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:03 Nizwykle kompetentny i przy tym sympatyczny jest dr M.Branicki. Przyjmuje w pasażu Lotnia na Zaspie, w czwartki. Kapitalny, cierpliwy, wesoły, wszystko wytłumaczy wyczerpująco, duża wiedza. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś