Dodaj do ulubionych

Ginekolog z prawdziwego zdarzenia

28.09.04, 10:50
Poszukuję lekarza ginekologa, który poprowadzi moją ciążę. Moja obecna
lekarka się do tego całkowicie nie nadaje.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:11
      Polecam Swiss-med w Gdańsku pani dr Pankrac. Mądry człowiek, dobry lekarz.
    • Gość: Maja Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.09.04, 14:21
      Polecam Dr Salwacha.
      Przyjmuje w przychodni w Jasieniu. Konkretny facet.
    • Gość: mary Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: 213.199.221.* 28.09.04, 16:05
      dr. Jankowski z przychodni "K" na Jesionowej. Tam możesz sie dowiedzieć, gdzie
      ma prywatną praktykę. Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Delikatny, ciepły, z
      duzym wyczuciem, świetny fachowiec. Wizyta u niego (ginekologiczna:) - to
      godzina - badanie jest skrupulatne, dokładne. Odpowie na każde pytanie,
      pacjentka jest najwazniejsza. Podobno przyjmuje porody w wodzie w Pucku, ale to
      nie wiem, na pewno.
      • kraxa Jankowski, o tak!!!!!!!!! 29.09.04, 13:40
        Gość portalu: mary napisał(a):

> dr. Jankowski z przychodni "K" na Jesionowej. Tam możesz sie dowiedzieć,
        gdzie
        > ma prywatną praktykę. Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Delikatny, ciepły,
        z
        > duzym wyczuciem, świetny fachowiec. Wizyta u niego (ginekologiczna:) - to
        > godzina - badanie jest skrupulatne, dokładne. Odpowie na każde pytanie,
        > pacjentka jest najwazniejsza. Podobno przyjmuje porody w wodzie w Pucku, ale
        to
        >
        > nie wiem, na pewno.

Ja te| chodze na Jesionowa, ale gabinet ma podobno w Osowej. Polecam chocia|
        nie rodziaBam u niego. Takich Jankowskich nam trzeba
    • Gość: Dark Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:50
      Jarosław Fiutowski. Pracuje w Wojewódzkim. A przyjmuje w Sopocie i w Gdańsku.
      Fajny i kometentny. I do tego z poczuciem humoru (ale bez nadmiernej przesady).
    • Gość: Ale : ) IP: 62.233.169.* 29.09.04, 00:24
      Ha,ja rowniez polecam dr.Salwacha, to w koncu ojciec mojej znajomej :)
    • Gość: Ja ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:57
      Dr Ewa Stefanowicz - Kujawa, przyjmuje na Kowalskiej w Gdansku. super babka,
      swietny lekarz
      • Gość: suzy Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:08
        polecam CI dr Piotra Bierżyńskiego, przyjmuje na ul. Jodłowej obok Klifu w
        Orłowie. prowadził moja ciążę i nadal do niego chodze. swietny lekarz i miły
        człowiek. tel: 6248031
        • fifii Re: ginekolog 29.09.04, 15:22
          W moim przypadku szanowny doktor P. Bierzyński wykazał sie ignorancją i
          niekompetnecją i zrezygnowałam z niego. Jego specyficzne "poczucie humoru" +
          marketingowa upszejmość nie wystarczają do fachowego prowadzenia ciąży.
          Polecam Dr Maciejewicza.
          • Gość: suzy Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:25
            a to dziwne, bo chodze do niego od 3 lat. czy mozliwe jest aby przez 3 lata nie
            wykazal sie ani razu ignorancja? w dodatku chodza do niego wszystkie moje
            znajome i tez sa zadowolone. Dr Bierzyncki zostal tez uchonorowany przez TS a
            jak wiadomo do tylulu nie mozna dostac po znajomosci, ale jest przyznawany na
            podstawie opinii wielu pacjentek. :)
            • fifii Re: ginekolog 29.09.04, 16:03
              Może w przypadkach ksiązkowych się sprawdza. Mnie go polecono ze względu na
              niskie stawki za wizytę, ale wolę więcej zapłacić a być pod fachową opieką.

A opinie na jego temat słyszałam różne.

Takie jest moje zdanie na temat tego lekarza i go nie zmienię.

Pozdrawiam
              fifii
              • Gość: suzy Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:00
                ej spoko :) nawet cie do tego nie namawiam :)) to dawaj adres tego dobrego :))
                zobaczymy :)
    • Gość: Mama 2 dzieci Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 29.09.04, 19:18
      Tylko Salwach!!!
    • Gość: Kinga K. Re: Ginekolog z prawdziwego zdarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:03
      Nizwykle kompetentny i przy tym sympatyczny jest dr M.Branicki. Przyjmuje w
      pasażu Lotnia na Zaspie, w czwartki. Kapitalny, cierpliwy, wesoły, wszystko
      wytłumaczy wyczerpująco, duża wiedza. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka