Dodaj do ulubionych

Złoto dla "Pychoty" Maćkowych

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:43
Dlaczego w gdanskich hipermarketach nie ma jogurtow Mackowy??
Obserwuj wątek
    • Gość: daruś Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 21:23
      tak i oprócz switnej gęstości ma także "ogromną stratę finansową a zakład
      niedługo pójdzie na dno ale to nie jest problem bo
      MAćki to przystawka do Kobity prezes KRYSTMANN a ona jest przyspawana do fotela
      a kupowane przez nią nagrody jeszcze bardziej pogrązaja ten zakład gdyz duzo
      kosztuja
      • kalinowski11 Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych 02.10.04, 22:17
        Jogurcik jest super , sam go dzisiaj próbowałem skuszony artykułem . Produkty
        z "Maciek" można kupić w sklepach "Zatoka" .
      • Gość: Ja Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:09
        Jak piszesz to pisz poprawnie - "Krystman" a nie "Krystmann". To istotna
        różnica, nie zniemczaj nazwiska. Dziwne, znasz sytuację finansową zakładu a nie
        znasz poprawnej pisowni nazwiska prezes?
    • Gość: anna Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.pl / 213.241.64.* 04.10.04, 13:13
      robili albo też i robią pyszne mleko acidofilne czy jakos tak. Za żadne
      pieniądze nie kupisz tego w Warszawie a o jogurcie nie wspomnę. MAĆKOWY -
      Warszawa na Was czeka !!!
      • Gość: Ja Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:11
        Kupisz, kupisz. W Tesco, w Bomi i gdzieś tam jeszcze.
        • Gość: miki Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.04, 13:18
          Moze i jogurt dobry,lecz sama nazwa wywoluje odruchy wymiotne.
          • kalinowski11 A Zott i Danone to niby takie wspaniałe , typowo 08.10.04, 14:02
            polskie nazwy . Naprawdę w nazwie "Maćkowy" nie widzę nic "wymiotnego" . A ich
            produkty są rewelacyjne . Polecam .
            • Gość: miki Re: A Zott i Danone to niby takie wspaniałe , typ IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.04, 22:47
              W nazwie mackowy rowniez nie widze niczego wymiotnego.Natomiast w tej (za
              przeproszeniem)"pychotce" tak.Jogurt "Mackowy" chetnie chetnie zjem(pod
              warunkiem ze bedzie czysty,bez dodatkow"ulepszajacych".P...nie biore do reki.
              • Gość: kapucyn Re: A Zott i Danone to niby takie wspaniałe , typ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:23
                przecież Maćkowy są najdroższe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka