Gość: Mich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:43 Dlaczego w gdanskich hipermarketach nie ma jogurtow Mackowy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daruś Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 21:23 tak i oprócz switnej gęstości ma także "ogromną stratę finansową a zakład niedługo pójdzie na dno ale to nie jest problem bo MAćki to przystawka do Kobity prezes KRYSTMANN a ona jest przyspawana do fotela a kupowane przez nią nagrody jeszcze bardziej pogrązaja ten zakład gdyz duzo kosztuja Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych 02.10.04, 22:17 Jogurcik jest super , sam go dzisiaj próbowałem skuszony artykułem . Produkty z "Maciek" można kupić w sklepach "Zatoka" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:09 Jak piszesz to pisz poprawnie - "Krystman" a nie "Krystmann". To istotna różnica, nie zniemczaj nazwiska. Dziwne, znasz sytuację finansową zakładu a nie znasz poprawnej pisowni nazwiska prezes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.pl / 213.241.64.* 04.10.04, 13:13 robili albo też i robią pyszne mleko acidofilne czy jakos tak. Za żadne pieniądze nie kupisz tego w Warszawie a o jogurcie nie wspomnę. MAĆKOWY - Warszawa na Was czeka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:11 Kupisz, kupisz. W Tesco, w Bomi i gdzieś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Złoto dla "Pychoty" Maćkowych IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.04, 13:18 Moze i jogurt dobry,lecz sama nazwa wywoluje odruchy wymiotne. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 A Zott i Danone to niby takie wspaniałe , typowo 08.10.04, 14:02 polskie nazwy . Naprawdę w nazwie "Maćkowy" nie widzę nic "wymiotnego" . A ich produkty są rewelacyjne . Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: A Zott i Danone to niby takie wspaniałe , typ IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.04, 22:47 W nazwie mackowy rowniez nie widze niczego wymiotnego.Natomiast w tej (za przeproszeniem)"pychotce" tak.Jogurt "Mackowy" chetnie chetnie zjem(pod warunkiem ze bedzie czysty,bez dodatkow"ulepszajacych".P...nie biore do reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: A Zott i Danone to niby takie wspaniałe , typ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:23 przecież Maćkowy są najdroższe Odpowiedz Link Zgłoś