Gość: Witek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:01 Szkoda ze znow zrobi sie zimno i za 3 miesiace moze spasc snieg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cmd26 Re: Lato sie ma ku koncowi 26.08.01, 13:15 Gość portalu: Witek napisał(a): > Szkoda ze znow zrobi sie zimno i za 3 miesiace moze spasc snieg. a ja juz mam troche dosc tego ciepla - dla mnie idealna temperatura to 20 stopni - tak powinno byc przez caly rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Lato sie ma ku koncowi IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 26.08.01, 13:20 Snieg spadnie albo i nie spadnie,ostatnio takie sa zawirowania z klimatem,że porzadna zima moze zaczac sie w styczniu i skonczyc dopiero w kwietniu(jak to było w jakims kabarecie-"klimat sie ociepla,a zima do kwietnia":) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Lato sie ma ku koncowi 26.08.01, 13:25 Gość portalu: beast napisał(a): > Snieg spadnie albo i nie spadnie, a wlasnie: lubicie snieg? bo ja nienawidze. jak czlowiek idzie w laczkach z plaska podeszwa a tu tak slisko to sie mozna zabic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Lato sie ma ku koncowi IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 26.08.01, 14:19 Śnieg to może być(jak to w laczkach???:) Gorzej jest po zimie i w czasie każdej odwilży ,błoto i wszystko co śniego odsłania(np stosy psiego guana) to jest cos czego nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Lato sie ma ku koncowi 26.08.01, 14:25 Gość portalu: beast napisał(a): > jak to w laczkach???:) no w takich butach to garniturku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Lato sie ma ku koncowi IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 18:46 I ja żałuję w sumie pięknego lata bo nie pracowałam tak jak niektórzy :) ciężko. Nie lubię zimna brrrrrrrrrrr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: Lato sie ma ku koncowi IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 03:08 kobietki to generalnie nie lubią zimna , chcą tylko aby je (o)grzać i grzać wczoraj to widziałem taką która się trzęsła na słońcu - może się "przepaliła" a nie opaliła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Lato sie ma ku koncowi IP: 10.10.41.* 26.08.01, 19:15 Gość portalu: Witek napisał(a): > Szkoda ze znow zrobi sie zimno i za 3 miesiace moze spasc snieg. *** Sądząc po porze zamykania knajp na Targu Weglowym to juz mamy dawno po sezonie. Wracałem w czwartek o 23.30 i prawie wszystko pozamykane:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: Lato sie ma ku koncowi IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 03:04 a ja pytam kiedy było dłużej niż po 12-tej w nocy - oczywiście poza jarmarkiem i znowu można by wrócić do wątku z forum : czy Gdańsk jest ciekawy po 21-szej? czy jakos tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Lato sie ma ku koncowi IP: *.telenergo.pl 27.08.01, 10:05 nie kracz, lato w pełni !!! byłem wczoraj na plaży pomiędzy Białogórą a Dębkami, piękne niebo, czyste słońce no i ten biały piasek na plaży. Tylko przyszły jakieś zimne prądy i woda była chłodniejsza niż przed tygodniem ale i tak nie mogłem odmówić sobie kilkunastominutowego wodnego szaleństwa. Pozdrawiam spętany poniedziałkowa pracą ( jak widać zresztą :))) Odpowiedz Link Zgłoś