Dodaj do ulubionych

Dzielnice Wejherowa ;)

13.11.04, 17:16
A z której części Wejherowa jesteście ;)
Obserwuj wątek
    • astria1 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 14.11.04, 19:02
      Nanice :-)
      • to_man Re: Dzielnice Wejherowa ;) 15.11.04, 16:03
        zachodnia część miasta
        • ja_ex Re: Dzielnice Wejherowa ;) 16.11.04, 10:30
          Śmiechowo !!
          • marcia.back Re: Dzielnice Wejherowa ;) 16.11.04, 15:52
            Kaszuby rulez... ;)
            • to_man Re: Dzielnice Wejherowa ;) 19.11.04, 00:12
              no to brakuje w zasadzie kogoś z centrum (Vika!!!)i tzw. Zatorza (na zachód od
              Chopina) i mamy komplet. Ciekawe, jaka dzielnica zwycięży?
              • alishya Re: Dzielnice Wejherowa ;) 19.11.04, 10:23
                okolice WCK :)
                • vika411 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 19.11.04, 23:56
                  ZWYCIEZY jak zwykle CENTRUM!!!
                  MAGISTRAT NAS NAPEWNO POPRZE!:-)
                  • to_man Re: Dzielnice Wejherowa ;) 20.11.04, 00:08
                    vika411 napisała:

> MAGISTRAT NAS NAPEWNO POPRZE!:-)

Oj Vika. I pomyśleć, że jedna mała nagroda i już takie wyrazy poparcia. Ja bym
                    był bardziej za niezależnym (od wszelakich władz) forum. No ale mogą się tu
                    ścierać różne opcje przecież - w tym Twoja.
              • vika411 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 19.11.04, 23:58
                A TY TO JUZ WSTYDU NIE MASZ TOM!!!
                A w dodatku wiesz dlaczego!.-)
                • to_man nie na temat 20.11.04, 00:05
                  Oj, wiem ja wiem. Ale jak już mam wolne to babcia Ula pewnie śpi i tak trochę
                  głupio.
                  • vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 00:20
                    No...bez przyzwoitki glupio...fakt...To obudz babcie i juz...
                    :-))))))))))))))))))))
                    • to_man Re: nie na temat 20.11.04, 00:32
                      Yazoo !!! Wiercić będziemy przy babci Uli? To może ją wykończyć :-)))
                      • vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 00:42
                        daj babci spokoj bo ona jest bardzo porzadna kobieta!!!
                        Jak juz nawiercisz to dam Ci cos takiego do zjedzenia, ze kurczak to maly
                        pikus! No to jak?!
                        • to_man Re: nie na temat 20.11.04, 00:51
                          sufit, ściany czy cóś innego?
                          Wybór należy do Ciebie
                          • vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 00:59
                            Sciany. Cztery dziury i zapiekanka z kalafiora ale po 12.00 po poludniu:-)
                            • to_man Re: nie na temat 20.11.04, 01:03
                              Pewnie, że po. Wstać trzeba, umyć się i dojechać na śniadanko. Zadzwonię przed,
                              spoko.
                              • vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 01:09
                                To juz raczej bedzie podobiadek bo nie wiem czy wiesz, ze ja preferuje zdrowe
                                odzywianie:
                                1) pokurek - nad ranem gdy koguty juz oglosily nowy dzien.(stad nazwa posilku)
                                2) sniadanko, ktorego nie nalezy spozywac na czczo i dlatego pokurek jest
                                bardzo wazny dla organizmu.
                                3)drugie sniadanko.
                                4) podobiadek
                                5) obiadek
                                6) podwieczorek
                                7) kolacja
                                8) bankiecik.
                                9) podkurek( zanim pieja kury to po bankieciku , nim sie czlowiek dostanie do
                                domu to sie przeglodzi i nie moze isc spac glodny!
                                Taki system odzywiania jest zdrowy i wlasciwy! O!
                                • to_man Re: nie na temat 20.11.04, 01:23
                                  Jestem za. Tylko gdzie znaleźć kobiety popierające Twoją koncepcję? Wiesz jak
                                  je wyeliminować. A o tej porze to co proponujesz? Oprócz kawki, żeby dotrwać do
                                  pokurka.
                                  • vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 01:51
                                    Miedzy posilkami podstawowymi jest zdrowo cos od czasu przekasic lekkiego:
                                    kanapke z boczkiem albo baleronem i grubo posmarowana maslem, np. Mozna tez
                                    zjesc miseczke bigosu lub smazona golonke z grilla i popic piwem.Wazne, zeby
                                    nie objesc sie nadmiernie bopodkurek musi byc...inaczej czlowiek bedzie musial
                                    jesc sniadanie na czczo a to bardzo nezdrowo!!!
                                    • to_man Re: nie na temat 20.11.04, 02:22
                                      tak a w międzyczasie jeszcze, jak już człowiek jest na mieście to wpaść na
                                      jakiegoś popiątnego McCośtam w zestawie z colą i frytami i zagryżć to jakimś
                                      lodem (najtaniej takim litrowym już w domu)
                                      • vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 02:32
                                        Ani mi sie waz! Mccostam wspolpracuje z najwieksza firma w kraju!!! Ta firma
                                        sie nazywa "Wieczny odpoczynek" i pracuja w niej zawodowo smutni panowie. W
                                        szyldzie ma trumne ze srebrnymi okuciami!!!
                                        Zywic sie nalezy tlusto i czesto we wlasnym domu, w goscinie ewentualnie i w
                                        restauracji wysokiej klasy!!! To jest podstawa zdrowej dietetyki! No!!!
                                        Ufff...jak mnie przed snem zdenerwowal!!! Teraz oka nie zmruze do rana ze
                                        zgrozy...
                                        Dobranoc Panu!!!Obrazilam sie!.-)
                                        • to_man Re: nie na temat 20.11.04, 02:45
                                          Puk, puk. Za co? Ta obraza? Jak te McCośtam są tak niebezpieczne to Ty nie śpij
                                          tylko broń narodu. Toż dzieci tam chodzą stadami. Ratować trzeba a nie dąsy
                                          uskuteczniać.
                                          • vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 02:48
                                            No to ok! Zaczynam robic reklame mccostam:
                                            Jak oni wspolpracuja z ta najwieksza firma w kraju a kotlety tam maja brazowe z
                                            przewaga sinego to zaczyna byc podejrzane...ja nic nie sugeruje ale...ja sie
                                            pytam...skad oni biora te kotlety?!
                                            Odpowiedz jest prosta i koniec o tym!!!
    • rikas7773 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 02.03.05, 16:58
      jestem z centrum (JANA)
      co do dietki szanownych kolegow i kolezanek to mnie sie podoba : )
      • nann Re: Dzielnice Wejherowa ;) 02.03.05, 17:25
        A ja miedzy Astrią a Rikasem:)
        • maciejde Re: Dzielnice Wejherowa ;) 29.06.05, 15:07
          a ja z osiedla Orlexu - Sobieski
    • monikaa13 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 04.07.05, 16:18
      z zachodniej częsci
      • alishia112 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 29.12.05, 10:56
        Śmiechowo

Śmiechowo

Śmiechowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka