marcia.back 13.11.04, 17:16 A z której części Wejherowa jesteście ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_man Re: Dzielnice Wejherowa ;) 19.11.04, 00:12 no to brakuje w zasadzie kogoś z centrum (Vika!!!)i tzw. Zatorza (na zachód od Chopina) i mamy komplet. Ciekawe, jaka dzielnica zwycięży? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 19.11.04, 23:56 ZWYCIEZY jak zwykle CENTRUM!!! MAGISTRAT NAS NAPEWNO POPRZE!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Dzielnice Wejherowa ;) 20.11.04, 00:08 vika411 napisała: > MAGISTRAT NAS NAPEWNO POPRZE!:-) Oj Vika. I pomyśleć, że jedna mała nagroda i już takie wyrazy poparcia. Ja bym był bardziej za niezależnym (od wszelakich władz) forum. No ale mogą się tu ścierać różne opcje przecież - w tym Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 19.11.04, 23:58 A TY TO JUZ WSTYDU NIE MASZ TOM!!! A w dodatku wiesz dlaczego!.-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_man nie na temat 20.11.04, 00:05 Oj, wiem ja wiem. Ale jak już mam wolne to babcia Ula pewnie śpi i tak trochę głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 00:20 No...bez przyzwoitki glupio...fakt...To obudz babcie i juz... :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: nie na temat 20.11.04, 00:32 Yazoo !!! Wiercić będziemy przy babci Uli? To może ją wykończyć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 00:42 daj babci spokoj bo ona jest bardzo porzadna kobieta!!! Jak juz nawiercisz to dam Ci cos takiego do zjedzenia, ze kurczak to maly pikus! No to jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: nie na temat 20.11.04, 00:51 sufit, ściany czy cóś innego? Wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 00:59 Sciany. Cztery dziury i zapiekanka z kalafiora ale po 12.00 po poludniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: nie na temat 20.11.04, 01:03 Pewnie, że po. Wstać trzeba, umyć się i dojechać na śniadanko. Zadzwonię przed, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 01:09 To juz raczej bedzie podobiadek bo nie wiem czy wiesz, ze ja preferuje zdrowe odzywianie: 1) pokurek - nad ranem gdy koguty juz oglosily nowy dzien.(stad nazwa posilku) 2) sniadanko, ktorego nie nalezy spozywac na czczo i dlatego pokurek jest bardzo wazny dla organizmu. 3)drugie sniadanko. 4) podobiadek 5) obiadek 6) podwieczorek 7) kolacja 8) bankiecik. 9) podkurek( zanim pieja kury to po bankieciku , nim sie czlowiek dostanie do domu to sie przeglodzi i nie moze isc spac glodny! Taki system odzywiania jest zdrowy i wlasciwy! O! Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: nie na temat 20.11.04, 01:23 Jestem za. Tylko gdzie znaleźć kobiety popierające Twoją koncepcję? Wiesz jak je wyeliminować. A o tej porze to co proponujesz? Oprócz kawki, żeby dotrwać do pokurka. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 01:51 Miedzy posilkami podstawowymi jest zdrowo cos od czasu przekasic lekkiego: kanapke z boczkiem albo baleronem i grubo posmarowana maslem, np. Mozna tez zjesc miseczke bigosu lub smazona golonke z grilla i popic piwem.Wazne, zeby nie objesc sie nadmiernie bopodkurek musi byc...inaczej czlowiek bedzie musial jesc sniadanie na czczo a to bardzo nezdrowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: nie na temat 20.11.04, 02:22 tak a w międzyczasie jeszcze, jak już człowiek jest na mieście to wpaść na jakiegoś popiątnego McCośtam w zestawie z colą i frytami i zagryżć to jakimś lodem (najtaniej takim litrowym już w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 02:32 Ani mi sie waz! Mccostam wspolpracuje z najwieksza firma w kraju!!! Ta firma sie nazywa "Wieczny odpoczynek" i pracuja w niej zawodowo smutni panowie. W szyldzie ma trumne ze srebrnymi okuciami!!! Zywic sie nalezy tlusto i czesto we wlasnym domu, w goscinie ewentualnie i w restauracji wysokiej klasy!!! To jest podstawa zdrowej dietetyki! No!!! Ufff...jak mnie przed snem zdenerwowal!!! Teraz oka nie zmruze do rana ze zgrozy... Dobranoc Panu!!!Obrazilam sie!.-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: nie na temat 20.11.04, 02:45 Puk, puk. Za co? Ta obraza? Jak te McCośtam są tak niebezpieczne to Ty nie śpij tylko broń narodu. Toż dzieci tam chodzą stadami. Ratować trzeba a nie dąsy uskuteczniać. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: nie na temat 20.11.04, 02:48 No to ok! Zaczynam robic reklame mccostam: Jak oni wspolpracuja z ta najwieksza firma w kraju a kotlety tam maja brazowe z przewaga sinego to zaczyna byc podejrzane...ja nic nie sugeruje ale...ja sie pytam...skad oni biora te kotlety?! Odpowiedz jest prosta i koniec o tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rikas7773 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 02.03.05, 16:58 jestem z centrum (JANA) co do dietki szanownych kolegow i kolezanek to mnie sie podoba : ) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejde Re: Dzielnice Wejherowa ;) 29.06.05, 15:07 a ja z osiedla Orlexu - Sobieski Odpowiedz Link Zgłoś
alishia112 Re: Dzielnice Wejherowa ;) 29.12.05, 10:56 Śmiechowo Śmiechowo Śmiechowo Odpowiedz Link Zgłoś