Gość: ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:24 Jak zamiescic wpis we wrzesniu z sierpnia? ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:28 o kurcze dopiero teraz widzę, ze bylo juz takie pyanie. Co do "oszukiwania czytelnikow" to absurd, w moim przypadku 2 tyg lezenia w szpitalu i notowanie w zeszycie. Co mam zrobic? Przeciez to dzialo sie w sierpniu. ula Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) 28.09.07, 12:13 temat pojawia sie z zastanawiajaca regularnoscia czyli: jest zapotrzebowanie Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) 28.09.07, 18:16 A ja uwazam, ze byloby to sprzeczne z idea blogowania... Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) 28.09.07, 18:15 Po prostu napisz, ze w lipcu lezalas w szpitalu i dopiero teraz masz mozliwosc spiasania. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) 28.09.07, 18:44 Nieodłączną cechą bloga jest chronologiczny układ treści - najnowsze na początku, najstarsze na końcu. Nie ma sensu tego burzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
d-t Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) 28.09.07, 18:56 ols napisał: > Nieodłączną cechą bloga jest chronologiczny układ treści - najnowsze na początk > u, najstarsze na końcu. Nie ma sensu tego burzyć. Jasne. Najpierw zburzono mur berliński, a teraz chcą burzyć porządek na blogu. Dziadostwo! :p Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) 28.09.07, 19:16 Masz rację, Ols, i dlatego powinna być możliwość antydatowania wpisów. Powinna w sensie miłoby było. Blog.pl miał to kiedyś jako opcję płatną, a teraz ma w gratisie (no chyba że ktoś mi opłacił bloga). Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: wpisy z przeszlosci? da sie? :-) 28.09.07, 21:04 mika_p napisała: > Masz rację, Ols, i dlatego powinna być możliwość antydatowania wpisów. ano wlasnie bo wpis w stylu: "dzisiaj jest sobota, napisze wam co mi sie dzis przydarzylo, a jutro albo za tydzien, jak znajde chwile czasu, napisze co mi sie przydarzylo w zeszla srode" ma niewiele sensu no, chyba ze sie bierze udzial w wyscigu "kto w polskiej blogosferze jako pierwszy poda tego fascynujacego niusa" Odpowiedz Link Zgłoś