Dodaj do ulubionych

medycyna naturalna-chińczyk

05.12.04, 15:43
poszukuję w Gdańsku własnie takiego lekarza. Sprawdzonego - chodzi mi o
akupunkturę i ogólnie ustawienie diety. Czy możecie mi pomóc???
Obserwuj wątek
    • neronka Re: medycyna naturalna-chińczyk 06.12.04, 18:02
      Bardzo dobry gabinet prowadzony przez małżeństwo chyba chińskie lub mongolskie
      jest we wrzeszczu na rogu Kościuszki i Al. Legionów, nie znam numeru, przy samym
      przystanku tramwajowym.
      Ona jest lekarzem w Akademii Madycznej. Oboje leczą akupunkturą i ziołami.
      • Gość: igla Re: medycyna naturalna-chińczyk IP: 69.158.129.* 07.12.04, 05:22
        Akupunktura dziala, znam jedna osobe osobiscie ktora lat chyba 15 temu podala
        sie akupunkturze w celu wyleczenia nalogu palenia. Efekt byl po pierwszej
        sesji, choc u wiekszosci osob zabiera to najczesciej 3 sesje. Byl ciekawy
        skutek uboczny. Palacz nie odczuwal zapachu dymu a co za tym idzie laknienia
        na palenie przez dwa tygodnie mimo przebywania w pomieszczeniu z palacymi
        podczas ich palenia. Inne zapachy zmysl wechu wylapywal przez ten czas. Do
        dzis ta osoba jest nie palaca i jest goracym zwolennikiem nie palenia.
        Akupukture polecam. Znajdzcie tylko kogos z dobra praktyka.

• Gość: cytrusowa Re: medycyna naturalna-chińczyk IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 07.12.04, 10:46
          ja nie szukam kogoś od akupunktury i w celu rzucenia palenia. Szukam raczej
          kogoś zajmującego sie refleksoterapią i masażami.
          A co do akupunktury, o której piszesz, to nie muszę daleko sięgać - moja mam po
          25 latach palenia i nie próbowania rzucenia palenia wcześniej, poszła na
          akupunkturę, na Dyrekcyjnej w Gdańsku, i od kilku lat nie pali. Tak po prostu.
          I też była przez pewnien czas bardzo wyczulona za smród papierosów -
          szczególnie jak obok niej stał palacz, któremu z ust smierdzialo. Odrzucało ją.
          Pozdr.
          • neronka Re: medycyna naturalna-chińczyk 07.12.04, 12:47
            Spróbuj więc u tego polecanego przeze mnie chińczyka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka