cytrusowa 05.12.04, 15:43 poszukuję w Gdańsku własnie takiego lekarza. Sprawdzonego - chodzi mi o akupunkturę i ogólnie ustawienie diety. Czy możecie mi pomóc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: medycyna naturalna-chińczyk 06.12.04, 18:02 Bardzo dobry gabinet prowadzony przez małżeństwo chyba chińskie lub mongolskie jest we wrzeszczu na rogu Kościuszki i Al. Legionów, nie znam numeru, przy samym przystanku tramwajowym. Ona jest lekarzem w Akademii Madycznej. Oboje leczą akupunkturą i ziołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igla Re: medycyna naturalna-chińczyk IP: 69.158.129.* 07.12.04, 05:22 Akupunktura dziala, znam jedna osobe osobiscie ktora lat chyba 15 temu podala sie akupunkturze w celu wyleczenia nalogu palenia. Efekt byl po pierwszej sesji, choc u wiekszosci osob zabiera to najczesciej 3 sesje. Byl ciekawy skutek uboczny. Palacz nie odczuwal zapachu dymu a co za tym idzie laknienia na palenie przez dwa tygodnie mimo przebywania w pomieszczeniu z palacymi podczas ich palenia. Inne zapachy zmysl wechu wylapywal przez ten czas. Do dzis ta osoba jest nie palaca i jest goracym zwolennikiem nie palenia. Akupukture polecam. Znajdzcie tylko kogos z dobra praktyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: medycyna naturalna-chińczyk IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 07.12.04, 10:46 ja nie szukam kogoś od akupunktury i w celu rzucenia palenia. Szukam raczej kogoś zajmującego sie refleksoterapią i masażami. A co do akupunktury, o której piszesz, to nie muszę daleko sięgać - moja mam po 25 latach palenia i nie próbowania rzucenia palenia wcześniej, poszła na akupunkturę, na Dyrekcyjnej w Gdańsku, i od kilku lat nie pali. Tak po prostu. I też była przez pewnien czas bardzo wyczulona za smród papierosów - szczególnie jak obok niej stał palacz, któremu z ust smierdzialo. Odrzucało ją. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: medycyna naturalna-chińczyk 07.12.04, 12:47 Spróbuj więc u tego polecanego przeze mnie chińczyka. Odpowiedz Link Zgłoś