Gość: ustczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:02 jakie miasto taki prezydent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fraglesi Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.chwaszczyno.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 04:17 Jaki kraj tacy politycy (samorządowcy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.alushiptechnology.com 30.12.04, 07:41 Ten facet ma coś z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blon Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.chello.pl 30.12.04, 09:29 Mam nadzieję ,że w całą sprawę włączy się strąk-man . W sposób błyskotliwy znajdzie wyjscie z sytuacji , która dla innych zdaje sie być patowa. Strąk na papieża !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba najwieksze chamy ida do polityki IP: 195.116.62.* 30.12.04, 09:29 nic nowego. Kto głupi chodzi na wybory i wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 W SLD to normalny język. 30.12.04, 11:46 Ale kiedy widzę posła Strąka, to obelgi same cisną się na język. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: W SLD to normalny język. 30.12.04, 15:40 Czy my jesteśmy spokrewnieni?? Mamy jednakową alergię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Was z GW obraza szewcow! IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 30.12.04, 14:13 Czytam z oburzeniem w GW online inspirowana zapewnie wlasnym nieudacznictwem, opinie pana Marek Wąs, ze zawod szewca jest jak najbardziej wuldarny. cytuje: Prezydent Słupska klnie jak szewc , przyczym nacisk na slowo szewc! jest niedoniezauwazenie. Drogi Panie Was, gdyba pan buty kupowal u szewca a nie w Ikea, to zapewne by pan zaowazyl, ze zawod szewca jest bardzo kreatywny, i ze szewc jako polemik na tematy tak przyziemnej jak i poza wcale nie emanuje mniejszym intelektem niz co poniektorzy geniusz klepiacy w tastature. Elokwencja, dobre obycie i niepochamowana chec poznawania rzeczy nowych i niezbadanych sa u szewcow legendarne, nie mowiac juz o pracowitosci, inspiracji i zdrowym poczuciem humoru. Dlatego protestuje przeciw rujnowaniu dobrgo imienia nie tylko szewcow, ale i wozniych, furmanow i rowerzystow. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Was z GW obraza szewcow! 30.12.04, 15:45 Gość portalu: Dante napisał(a): > .....Dlatego protestuje przeciw rujnowaniu dobrgo imienia nie tylko szewcow, ale i wozniych, furmanow i rowerzystow. I mojego, bo ja, q.....rwa, też klnę jak ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matmi Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc 30.12.04, 15:05 wystawia swiadectwo sobie! kto go wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slupszczanin Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.12.04, 15:13 poczekaj chłopie jak Ci w Ustce zacznie kiedy, któryś radny zacznie pajacować. A swoją drogą to nie z Ustki jest Prusiński i Izdebski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iZDEBSKI Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 19:21 A TO BYŁ ten od radia, nie pomnę nazwy, co okropnie nadawał na magistrat i komunę? Namieszał, namieszał, błotem ludzi poobrzucał i nic z tego nie wyszło. Ja za to zastanawiam się kto promuje medialnie tego grubego Strąka w GW?Nie ma tygodnia, żeby w Trójmiejskim dodatku nie było o tym, że komuś dowalił, dokuczył, że coś mu się nie podoba, a ani razu żaden z dziennikarzy nie napisał,że cały Strąk zrobił coś dobrego dla ludzi, zaproponował jakikolwiek projekt ustawy, zainterweniował w jakiejś potrzebnej, ważnej dla mieszkańców sprawie.Bez przerwy tylko obelgi, krytyka i awanturnictwo ze strony niejakiego Strąka.Pozdrawiam Pana Słupszczaninie! Odpowiedz Link Zgłoś
bopin ja bym se dal 31.12.04, 09:12 Ja bym tylko czekal zeby mnie pobil, a[potem do sadu... i czlowiek jest ustawiony Odpowiedz Link Zgłoś