Dodaj do ulubionych

Prezydent Słupska klnie jak szewc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:02
jakie miasto taki prezydent
Obserwuj wątek
    • Gość: fraglesi Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.chwaszczyno.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 04:17
      Jaki kraj tacy politycy (samorządowcy)
      • Gość: Andrzej Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.alushiptechnology.com 30.12.04, 07:41
        Ten facet ma coś z głową.
    • Gość: blon Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.chello.pl 30.12.04, 09:29
      Mam nadzieję ,że w całą sprawę włączy się strąk-man . W sposób błyskotliwy
      znajdzie wyjscie z sytuacji , która dla innych zdaje sie być patowa.
      Strąk na papieża !!!
    • Gość: seba najwieksze chamy ida do polityki IP: 195.116.62.* 30.12.04, 09:29
      nic nowego. Kto głupi chodzi na wybory i wybiera.
    • jacek.69 W SLD to normalny język. 30.12.04, 11:46
      Ale kiedy widzę posła Strąka, to obelgi same cisną się na język.
      • paranormalny Re: W SLD to normalny język. 30.12.04, 15:40
        Czy my jesteśmy spokrewnieni?? Mamy jednakową alergię:)
    • Gość: Dante Was z GW obraza szewcow! IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 30.12.04, 14:13
      Czytam z oburzeniem w GW online inspirowana zapewnie wlasnym nieudacznictwem, opinie pana
      Marek Wąs, ze zawod szewca jest jak najbardziej wuldarny.

cytuje: Prezydent Słupska klnie jak szewc , przyczym nacisk na slowo szewc! jest niedoniezauwazenie.

Drogi Panie Was, gdyba pan buty kupowal u szewca a nie w Ikea, to zapewne by pan zaowazyl, ze
      zawod szewca jest bardzo kreatywny, i ze szewc jako polemik na tematy tak przyziemnej jak i poza
      wcale nie emanuje mniejszym intelektem niz co poniektorzy geniusz klepiacy w tastature.
      Elokwencja, dobre obycie i niepochamowana chec poznawania rzeczy nowych i niezbadanych sa u
      szewcow legendarne, nie mowiac juz o pracowitosci, inspiracji i zdrowym poczuciem humoru.

Dlatego protestuje przeciw rujnowaniu dobrgo imienia nie tylko szewcow, ale i wozniych, furmanow i
      rowerzystow.

• paranormalny Re: Was z GW obraza szewcow! 30.12.04, 15:45
        Gość portalu: Dante napisał(a):
        > .....Dlatego protestuje przeciw rujnowaniu dobrgo imienia nie tylko szewcow,
        ale i wozniych, furmanow i rowerzystow.

I mojego, bo ja, q.....rwa, też klnę jak ja:)))
    • matmi Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc 30.12.04, 15:05
      wystawia swiadectwo sobie! kto go wybrał?
    • Gość: slupszczanin Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.12.04, 15:13
      poczekaj chłopie jak Ci w Ustce zacznie kiedy, któryś radny zacznie pajacować.
      A swoją drogą to nie z Ustki jest Prusiński i Izdebski?
      • Gość: iZDEBSKI Re: Prezydent Słupska klnie jak szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 19:21
        A TO BYŁ ten od radia, nie pomnę nazwy, co okropnie nadawał na magistrat i
        komunę? Namieszał, namieszał, błotem ludzi poobrzucał i nic z tego nie wyszło.
        Ja za to zastanawiam się kto promuje medialnie tego grubego Strąka w GW?Nie ma
        tygodnia, żeby w Trójmiejskim dodatku nie było o tym, że komuś dowalił,
        dokuczył, że coś mu się nie podoba, a ani razu żaden z dziennikarzy nie
        napisał,że cały Strąk zrobił coś dobrego dla ludzi, zaproponował jakikolwiek
        projekt ustawy, zainterweniował w jakiejś potrzebnej, ważnej dla mieszkańców
        sprawie.Bez przerwy tylko obelgi, krytyka i awanturnictwo ze strony niejakiego
        Strąka.Pozdrawiam Pana Słupszczaninie!
    • bopin ja bym se dal 31.12.04, 09:12
      Ja bym tylko czekal zeby mnie pobil, a[potem do sadu... i czlowiek jest ustawiony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka