dozorca1 10.11.04, 10:51 Co powiecie o naszym wspaniałym sklepie "Biedronka" ? To już 3-ci prywatny właściciel tego sklepu, jakoś nie mamy szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra212 Re: Biedronka 15.11.04, 22:03 Nie lubie tego sklepu, niby wszystko jest a jednak nic konkretnego znalezc nie mozna. Juz wole aro ( dawnego kujawiaka ;).Sadze ze niebawem upadnie tak jak rema1000 i poprzednicy Odpowiedz Link Zgłoś
hormoon Re: Biedronka 16.11.04, 00:43 Po tych tlumach co tam widze to szczerze watpie zeby upadla.a najlepiej schodzi ,sam zreszta go kupuje,papier do dupy he he...1,54 zeta i masz 8 rolek!! 1 Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Biedronka 16.11.04, 10:26 Hormoon wyrazaj sie... sam wiem ze ubiegales sie o prace na kasie w biedronce. Tak casualu? Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: Biedronka 17.11.04, 20:44 To i w Otwocku lepiej niż w naszych koszarach ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Biedronka 17.11.04, 23:55 Blizej macie do McDonalds i do Geanta wiec nie jest tak źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darek892 Re: Biedronka 20.11.04, 13:10 Biedronka może i dobra ale jaki tam syf.kafelki się łamią.Mieli zrobic remont w listopadzie a tu nie zrobili.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: Biedronka 21.11.04, 17:51 Od Biedronki wszystko jest lepsze. A przed Remą (niewiele lepszą od B.) był tzw. "złodziej". Wcześniej już niewiele pamiętam, ale zdaje się, że najlepiej (WSS Społem). I komu to szkodziło ? Odpowiedz Link Zgłoś
hormoon Re: Biedronka 28.11.04, 17:00 a ja bardzo lubie sasiada a dlaczego: 1)jedyny duzy samoobslugowy sklep na naszym osiedlu(biedronki nie licze bo to taki leader price) 2)duzy wybor w szczegolnosci browaru(nie trzeba sie tak sciskac jak w Aro) 3)mam do niego blisko 4)czesto sa rozne promocje np:puszka pepsi za 1zeta-calkiem mi sie to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
sobylmine Re: Biedronka 03.02.05, 21:36 popieram i wybieram sąsiada. ale jak się ma tylko złotówkę w kieszeni to się nie idzie do niego po pepsi tylko po vivata albo prazynki z biedronki. dużych zakupów nigdy, ale jak coś na chybcika. i nie myślę żeby szybko splajtowało. w końcu nie żyja tu bogaci ludzie i oszczędność nie jest wadą. dobra biedronka nie jest zła;) Odpowiedz Link Zgłoś