Dodaj do ulubionych

FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE

20.05.02, 04:57
Zawiadamiam niniejszym wszystkich Forumowiczów, że na grzeczne prośby umiłowanego kolegi
Szpadla, zmieniłem nicka z Flybylot na Belissarius i zakończyłem tym samym reklamowanie LOT-u,
rozpoczynam natomiast reklamowanie Belissariusa, co jest o tyle bezpieczne, że gość od lat prawie
tysiąca pięciuset ziemię gryzie, a jego zwycięstwo nad Wandalami nic nam dzisiaj nie zmienia.
Wandale byli, są i będą!
Pozdrawiam, Piotr
Obserwuj wątek
    • Gość: Szpadel Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: *.proxy.aol.com 20.05.02, 16:17
      belissarius napisał(a):

> Zawiadamiam niniejszym wszystkich Forumowiczów, że na grzeczne prośby umiłowane
      > go kolegi
      > Szpadla, zmieniłem nicka z Flybylot na Belissarius i zakończyłem tym samym rekl
      > amowanie LOT-u,
      > rozpoczynam natomiast reklamowanie Belissariusa, co jest o tyle bezpieczne, że
      > gość od lat prawie
      > tysiąca pięciuset ziemię gryzie, a jego zwycięstwo nad Wandalami nic nam dzisia
      > j nie zmienia.
      > Wandale byli, są i będą!
      > Pozdrawiam, Piotr

Nie prawda jest ze Cie o to prosilem,niemniej to odpowiedzialnie z Twojej strony.

• Gość: Krzysiek Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 20.05.02, 18:49
      Eeee, Flybylot, nie poddawaj się, to był całkiem fajny nick...
      • Gość: lucy_z Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: *.com / 192.168.0.* 20.05.02, 20:15
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Eeee, Flybylot, nie poddawaj się, to był całkiem fajny nick...

To samo chciałam napisać!!!!! Mnie się podobał i za żadne skarby ja swojego bym
        nie zmieniła pod wpływem nacisku!!! ;)
        Mnie się nie podoba "szpadel" ale nawet nie próbuję sugerować, żeby to zmienić!!!
        • Gość: hmmm... Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: 168.143.113.* 20.05.02, 20:59
          > Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Eeee, Flybylot, nie poddawaj się, to był całkiem fajny
          nick...

Popieram !
          Mi sie tez podoba :)
          Proponuje wszystkim zmiane nikow na reklamujace to i
          owo..
          hmmm...Ciekawe czy wtedy szpadel nadazy podkopywac, nie
          mowiac ze jak trafi na kamien to mu sie wtedy trzonek
          zlamie ;-)
          • Gość: lucy_z Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: *.com / 192.168.0.* 20.05.02, 21:34
            Gość portalu: hmmm... napisał(a):

> > Gość portalu: Krzysiek napisał(a):
            >
            > > Eeee, Flybylot, nie poddawaj się, to był całkiem fajny
            > nick...
            >
            > Popieram !
            > Mi sie tez podoba :)
            > Proponuje wszystkim zmiane nikow na reklamujace to i
            > owo..
            > hmmm...Ciekawe czy wtedy szpadel nadazy podkopywac, nie
            > mowiac ze jak trafi na kamien to mu sie wtedy trzonek
            > zlamie ;-)

:)))))
            • Gość: u92 Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.02, 21:56
              Flybylot :)
              Na innym forum i innym chat,cie mam taki prowokujacy nick .
              Stali bywalcy wiedza o co chodzi ale czesto "nowi" sie na to lapia i zadaja
              pare pytan zwiazanych z tym nickiem, reszta sie przyglada co "pacjet" tam
              wypisuje pod moim adresem.Niestety nie wie ze to wlasnie byl test na jego IQ
              ktory wlasnie oblal :)
              Juz nikt z nim nie bedzie tam rozmawial,moze taki test powinismy tutaj
              wprowadzic uniknieto by takich scen jakie zaistnialy tutaj z niejakim "szpadlem"
              Dziekuje za uwage :)
    • Gość: Szpadel Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: *.proxy.aol.com 21.05.02, 01:14
      LatajLotem to rzeczywiście imponujący nick,chodźmy i przekonajmy Pana Piotra,
      źeby nie zmieniał nicku,ktory kaźy z nas zna prawie,źe od urodzenia i wtedy
      zobaczymy jak na to zareagują właściciele "gazeta.com" OK ? , szczegulnie
      "kluczowi ludzie" ( znający hasło do konsoli www.gazeta.com )
    • belissarius Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE 21.05.02, 06:30
      • belissarius Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE 21.05.02, 17:40
        Dziękuję Wam wszystkim za p;oparcie, ale słowo się rzekło i odwrotu nie będzie. A na dalsze celne
        enuncjacje miłego kolegi Szpadla odpowiadać nie zamierzam.
        Wątek uważam za zamknięty.
        • Gość: Szpadel Re: FLYBYLOT - ZAWIADOMIENIE IP: *.proxy.aol.com 22.05.02, 00:22
          belissarius napisał(a):

> Dziękuję Wam wszystkim za p;oparcie, ale słowo się rzekło i odwrotu nie będzie.
          > A na dalsze celne
          > enuncjacje miłego kolegi Szpadla odpowiadać nie zamierzam.
          > Wątek uważam za zamknięty.

Ty nie masz innego wyjścia jak zmienić screenname i dobrze o tym wiesz.Ja niemam
          zamiaru odpowiadać kombinatorom i kłamczuchom równieź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka