Dodaj do ulubionych

Lechia Gdańsk-FRAJERZY!!!! anty-aRTUR !

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 23:02
HAHAHAHA
aRTURZE zaczynam z malej literki bo dla takich jak ty nie ma szacunku!!!!!!!!
wszystkie slowo jakimi cie mozna obrazic sa zbyt banalne!!!! wiec czekam na mecz
z wami wymoczki...mam nadzieje ze przyjedziesz abym mogl wyklepac twoj
ryj,chociaz pewnie zdygasz!!!!!! szydze z ciebie!!!!!!! i twojej smiesznej
druzyny! kiedys dla was mialem troche szczunku........ale teraz gdy z kurwami
trzymacie.....nie mam! Green Gang na Łazienkowskiej kolo Legii jestescie
smieszni.....no ale ty aRTUR lubisz strzelac minetke Legii! twoj wybor!!! cwelu!
Uklad z Kurwami z Legii.....jak nisko mozna upasc.....
Obserwuj wątek
    • Gość: ARTUR Re: Lech-FRAJERZY!!!! SuperARTUR ! IP: 212.244.184.* 09.04.01, 08:43
      Legia ok! Legia nie jest przynajmniej takim menelstwem jak np. poznański Lech.
      • Gość: Raper Re: Arciu-śmierdziel! IP: 150.254.191.* 09.04.01, 08:49
        arciu śmierdzielu na temat Lecha to lepiej się więcej nie wypowiadaj.
        A co do lechii i legii to są kur...y siebie warte!
        Nie pozdr
        • Gość: pees Re: Arciu-śmierdziel! IP: 62.21.17.136, 62.21.99.* 09.04.01, 20:10
          Artur jesteś zwykłym kocmołuchem,ktoś ci spierdolił imie.Tyle goryczy w sobie
          miał pewien kutas też na "A" {ADOLF}
          Na twoich rodzimych stronach nie masz już takiego polotu ty oślizgły grafomanie.
          Nawet nie próbuj odpisywać .Wszelki kontakt z tobą uważam od tej pory za
          stracony.Nawet Lechia się za ciebie wstydzi.
          • Gość: ARTUR Re: Arciu-śmierdziel! IP: 212.244.184.* 11.04.01, 16:54
            Ty menelu pozański, kontak z obobnikami twojego pokroju to napawa mnie
            wstrętem. O Lechię jestem spokojna, ani ona mnie ani ja jej nie wwstydzę się.
            • Gość: Radost Re: aRtur frajer IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 00:47
              legia o.k??????? chacha jacy wy jestscie prosci!!! cala Polska widzial waszych
              inteligentnych kiboli w Pod napieciem .. eee my tego no czloweik
              czyta.....jestes tak samo tepy jak oni!!! lubisz legie? pewnie takie cwele jak
              ty lubia jak ktos im pluje w morde a ty lizesz pizde legii...kto z kurwa
              przystaje kurwa zostaje :) jestes kurwa aRtur i nic tego juz nie zmieni z kurw
              powstales z kurwami przystajesz i w kurwe sie obrocisz
              • Gość: ARTUR Mój adwersarz jest menelem wysokiej klasy IP: 212.244.184.* 13.04.01, 14:10
                Jestś prawdziwym królem retoryki. Poziom twojej elokwencji poprostu rzuca na
                kolania twoich adwersarzy. Co za subtelny, wysmakowany styl. Czy w poznaniu
                wszyscy posługują się takim językiem, czy też to tylko ty jesteś taki
                wyjątkowy, tak uzdolniony. To nie lada sztuka, żeby napisać kilka zdań
                złożonych z licznych słów (pomijam fakt, że niektóre z nich się powtarzają
                kilka razy) i nie przekazać żadnej treści merytorycznej, żadnego komunikatu.
                Pewnie od nadużywania alkocholu twój mały bądź co bądź mózg wygląda jak u
                chorego na gąbczaste zwyrodnienie. Widocznie w poznaniu w sklepach mięsnych
                sprzedają zakażoną wołowinę (pewnie to przysmak kibiców lecha). Wracają do
                twojej wybitnej postaci, to radzę ci się zgłosić do cyrku albo na jakąś wyższą
                uczelnie jako pomoc dydaktyczna dla studentów np. polonistyki. Zarobiłbyś parę
                groszy na piwo i na bilet wstępu na mecze twojego ukochanego klubu w przyszłym
                sezonie w III lidze.
                • Gość: Piotr Re: Mój adwersarz jest menelem wysokiej klasy IP: *.icpnet.pl 14.04.01, 12:05
                  Nazwy miejscowości piszę się z wielkiej litery.Zbyt często używasz
                  słowa "menel"Czytając twoje opinie Arturze mam wrażenie ,że nadajesz się do
                  leczenia.Jesteś przesiąknięty nienawiścią.Wyluzuj!!!
                • Gość: Radost Re: Chyle czola przed aRTUREM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 18:12
                  Wspaniale aRTur! jestes geniuszem:udzielasz
                  wspanialych rad....coz musz zwrocic tobie ie honoru
                  nie zwroce straciles go juz dawno....ale przyznam ze
                  rozszyfrowales przekaz pisemny dotyczacy Lechii ktora
                  weszla w dupe Legii! wykazujesz daleko idaca troske o
                  nas kibicow Lecha przykladowo mnie udzielasz porad
                  gdzie mam zarabiac , maartwisz sie tez o nasz
                  codzienne menu jakrowniez obrazasz poznaniakow ze
                  glosuja na sld....bardzo mnie to dotknelo moge cie
                  zapewnic ze ostro zwalczam owa partie......nie bylo
                  stoiska kwasnieskiego ktore zbieralo podpisy na ktore
                  bym nie naplul i wdal sie w scysje(patrz slownik )wiec
                  nie zycze sobie sldowskich epitetow....a i tu jest we
                  mnie troche szczunku dla kiboli Lechii przypominam
                  sobie strajk w Stoczni G kiedy chciano zlikwidowac i
                  wtedy daliscie wyraz solidarnosci ze stocznowcami to
                  rozumiem
                  Na koniec napisze dlaczego tak bardzo poziom mojej
                  awersjii do was stale rosnie otoz trudno miz zrozumie
                  wasze uklady z Legia.....Gdans Poznan Gdynia Krakow
                  Wroclaw jestesmy prze te warszawske kurwy z centrali
                  legii i ogolnie przez mieszkancow stolicy
                  dyskriminowani przy praktycznie wszystkich decyzjach
                  publicznych..przyjrzyj sie chociazby lotnisku w twoim
                  miescie....wesolych swiat
                  acha oczywiscie zgadzam sie ze Lechia i Lech Arka I
                  Slask to druzyny stworzone dla pierwszej ligii a nie
                  takoie gowna jak amica odra itp itp
                  • Gość: Radost Re: Nawet dzieci wiedza ze Lechia to frajery IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.01, 12:30
                    aRtur mnie rozbija:)ma wyrazny kompleks naszego klubu i nas najlepszych kibiców
                    w Polsce LECH POZNAN!wszedzi nas atakuje i wymsla bzsensowne epitety......ale
                    cos was jest malo kibicow Lechii albo jestescie zacofani tylko ty w gdansku
                    masz dostep do internetu?????????????????
                    • Gość: rad Re: Nawet dzieci wiedza ze Lechia to frajery IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.01, 13:02
                      Lechia+LEgia+Pogon=debile Bojka Lechi z Pogonia na norwegii to sciema!!!!!Oni
                      sie lubia Green Gang kocha Kardynala I Bosmana!!! lechia kleczy przed
                      paprykarzami ze szczecina chachahcachach
    • Gość: gnom Re: Lechia Gdańsk-FRAJERZY!!!! anty-aRTUR ! IP: 192.168.112.* / 195.205.250.* 22.04.01, 10:37
      ludzi niemacie lepszego zajecia tylko spieranie sie na temat meni i o to kto
      komu w dupe wchodzi!!!!!!!!!! moze by tak wasi wielcy pilkarze zrobili cos dla
      swoich klubow by nie tulac sie po pipidowach wielkiego futbolu!!!!!!! moze
      zamiast artur skopac radosta a radost artura razem skopac dupe prezydenta i
      dzialacza z obu szacownych miast!!!!!!!!!
    • Gość: beast Re: Lechia Gdańsk-FRAJERZY!!!! anty-aRTUR ! IP: *.nsm.pl 26.04.01, 19:03
      Rozumiecie coś z tego co oni tu pierdolą?Jak rozumiem artur jest zGdańska a
      Radost to pyra.Ale coś mi się wydaje,że się bardzo jeb...to jest
      lubią.
      A Legia faktycznie wchodzi Lechii w dupsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka