Dodaj do ulubionych

UPC Telewizja Kablowa - oferta

IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 01.06.02, 23:25
...moim skromnym zdaniem UPC jest jedynym legalnym operatorem w Polsce,
dlatego abonament nie jest atrakcyjny. Jest to jednak najlepszy operator na
rynku. W swojej ofercie ma wszystko czego dusza zapragnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: J24 Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 01.06.02, 23:40
      ...masz racje zgadzam się...
    • Gość: tomek Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 10:03
      Gość portalu: J24 napisał(a):

> ...moim skromnym zdaniem UPC jest jedynym legalnym operatorem w Polsce,
      > dlatego abonament nie jest atrakcyjny. Jest to jednak najlepszy operator na
      > rynku. W swojej ofercie ma wszystko czego dusza zapragnie...

nie sztuka być najlepszym jak sie jest jedynym :)))))))))))))00
      • Gość: J24 Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 02.06.02, 13:12
        ...UPC ma kilku konkurentów w Gdańsku, więc nie są jedyni, są najlepsi i to
        nie podlega dyskusji, ktoś ma inne zdanie?...
        • Gość: tomek Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 13:47

> ...UPC ma kilku konkurentów w Gdańsku, więc nie są jedyni, są najlepsi i to
          > nie podlega dyskusji, ktoś ma inne zdanie?...

mają monopol - te pare kablóweczek po kilka bloków to nie jest dla nich partner
          gdy jest konkurencja zyskują konsumenci - czyli my
          • Gość: e. Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.chello.pl 02.06.02, 14:04
            Gość portalu: tomek napisał(a):

>
            > mają monopol - te pare kablóweczek po kilka bloków to nie jest dla nich partner
            > gdy jest konkurencja zyskują konsumenci - czyli my

Widocznie inni się wami nie interesują. A UPC ma wszystko, czego dusza zapragnie,
            a na mistrzostwa w dodatku sportowy kanał Polsatu gratis. I jeszcze internet ma!

• Gość: tomek Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 14:35
              Gość portalu: e. napisał(a):

> Widocznie inni się wami nie interesują. A UPC ma wszystko, czego dusza zapragni
              > e,
              > a na mistrzostwa w dodatku sportowy kanał Polsatu gratis. I jeszcze internet ma
              > !
              >

:)))))))))))))))))))))

ps. w Gdańsku netu nie ma
              • Gość: J24 Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 02.06.02, 16:53
                ...zapewniam Cię że niebawem zawita w Gdańsku internet a usługa ta jest
                naprawdę bardzo dobra...
    • Gość: makary Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:29

> W swojej ofercie ma wszystko czego dusza zapragnie...
      o tak mam. szczególnie irytujące chwilowe przerwy w emisji sygnałau. Ostatnio
      nagrany film 1.5h miał okolo 15 minut przerw w sygnale. i okolo 10 minut złego
      odbioru.
      pozdrawiam
      P.S Co oczywiście nie oznacza, że dostało się jakiś upust w abonamecie. he he
      chyba że by to trwało 3 dni bez przerwy ale jak trwa raz godzinke raz 2 innym
      razem tylko 15 minut to nie.
      • Gość: J24 Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 02.06.02, 16:49
        ...to wynik dewastacji sieci przez wandali abonentów, masz problem z sygnałem
        to dzwoń po serwis, jest gratis i dostępny 24h na dobe...
        • Gość: makary Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 18:51

> ...to wynik dewastacji sieci przez wandali abonentów, masz problem z sygnałem
          > to dzwoń po serwis, jest gratis i dostępny 24h na dobe...
          o tak owszem problem z wandalami. A ja sądze, że to raczej problem UPC i jej
          braków technicznych. Bowiem sygnał zanika zazwyczaj wtedy kiedy zaczyna padac. i
          pojawia sie sygnał, że brakuje sygnału z satelity. z jednego jest z innego nie ma.
          i co do teggo maja wandale? rozumiem wchodzą przez płot i niszczą talerze:>>>>.
          i co mnie obchodzi servis 24h jeżeli sygnal zanika paraenście razy w tygodniu.
          Płacę za ciągły dostęp do telewizji. Albo niech będzie upust za każda godzinę
          złego odbioru.
          pozdrawiam
          • Gość: J24 Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 02.06.02, 20:25
            ...co ma deszcz do przekazu telewizyjnego w kablu?, mieszkasz na fatalnej
            dzielnicy, zaniki sygnały kilka razy w tygodniu - nie wierze i nie wstawiaj
            kitu, osobiście nie spotkałem się z takimi sytuacjami o których piszesz.
            myślę, że jest to kwestia ogólnej niechęci społeczeństwa do telewizji
            kablowej. Kilku PH stara się to zmienić...
            • Gość: J24 Re: UPC Telewizja Kablowa - oferta IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 02.06.02, 21:33

> ...co ma deszcz do przekazu telewizyjnego w kablu?, mieszkasz na fatalnej
              > dzielnicy, zaniki sygnały kilka razy w tygodniu - nie wierze i nie wstawiaj
              > kitu, osobiście nie spotkałem się z takimi sytuacjami o których piszesz.
              > myślę, że jest to kwestia ogólnej niechęci społeczeństwa do telewizji
              > kablowej. Kilku PH stara się to zmienić...

...czy ktoś mnie poprze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka