Dodaj do ulubionych

Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku mi...

IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 21:28
To, ze lekarz zarabia takie smieszne grosze, to sie po prostu w PALE NIE
MIESCI. I to nie jest wyjatek, tak jest prawdopodobnie wszedzie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew Jan Re: Gdzie Prokurator.......... IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 21:51
      Moze w koncu ktos w tej sprzedanej Polsce zrobi porzadek, jak to moze byc ze
      NFZ w Gdansku jest winny 300 tys. zl, a jego przedstawicielka mowi ze dostali
      260 tys. i powinno starczec ja rozumiem ze lacznie NFZ jest winny 560 tys,
      gdzie tu jest porzadek, moze nalezy w koncu karac tych co nie placa .....
      • Gość: jacek placek Pani Dogan Pani Dogan........... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 21:56
        260 tys to jest miesięcznie, prawda?
        i co za te pieniądze porządni goscie maja opłacać przychodnię ? pani raczy
        żartować!
        te smieszne pieniądze ledwie starczają na wynagrodzenia dla prezesa i jego
        księgowego........
        • Gość: Homosapiens Re: Pani Dogan Pani Dogan........... IP: *.sm-rozstaje.pl 24.02.05, 23:49
          Tak sie skalda ze Pan dr. Szyszko pracuje w prywatnej klinice w Gdasnku i nie
          sadze zeby zarabilam tam mniej niz na panstwowej posadzie. Przyjmuje pacjantow
          na ksiazeczki i prywatnie. Wizyta 50 zl. Mnie zwodzil przez pol roku mowiac ze
          musze miec zabieg tylko mu sie wciaz limity koncza. Liczyl, ze zrobie go u
          niego prywatnie odplatnie. Koszt 300 zl. W koncu dostalam skierownie i mialam
          sobie szukac lekarza kotry to zrobi. Dzieki Bogu trafilam do dobrego
          specjalisty a za pieniadze z NFZ wykonano mi zabieg i to w przeciagu 2 tyg. Nie
          po to palcimy skaldki zeby jeszcze im prywatnie dawac.
      • Gość: niesspokojny Re: Gdzie Prokurator.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 06:58
        a sproboj powiedziec np urzedowi skarbowemu ze nie zaplacisz teraz bo nie masz
        pieniedzy...albo gdziekolwiek indziej...
    • Gość: ciekawska Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 07:30
      Proste pytanie do pana Weinbergera :Czy zaległości w wypłacie pensji dotyczą
      tylko lekarza(personelu medycznego, obsługi itp.) czy również Pana i
      zarządu ????
    • Gość: azajasz ludzie z wyrokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:16
      pacjenci przychodni onkologicznej to ludzie z wyrokiem śmierci. rozumiem
      sytuacje słóżby zdrowia a le w tym przypadku nic nie usprawiedliwia lekarzy z
      tej przychodni . To skandal
    • Gość: BMW Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:30
      A może prezes zbyt często wyciąga gotówkę z kasy firmowej na prywatne cele?
      Dlatego nie ma już na wynagrodzenia.
    • Gość: mc2 Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.imp.gda.pl 25.02.05, 10:46
      Niech idzie do innej poradni onkologicznej , nie prywatnej, ale państwowej,
      będzie przyjęta (może nie od razu, ale na pewno.
      A tak na marginesie, gdzie pieniądze NFZ?
    • Gość: mc2-dalej Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.imp.gda.pl 25.02.05, 10:52
      Przychodnie prywatne mogąi muszą upadać- naturalna selekcja- a więęc może i ta
      upadnie!
    • Gość: prognoza Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.limes.com.pl 25.02.05, 11:27
      to jest jeden wielki skandal.Ludność musi mieć zabezpieczenie opieki
      onkologicznej i za to odpowiada Lekarz Wojewódzki i konsultant ds onkologii.To
      Lekarz Wojewódzki powinien interweniować w NFZ u pani dr Dogan -
      Bartoszewskiej,by płynnie przekazywała pieniądze,albo oddać sprawę do sądu
      niech płacą z odsetkami skoro spólka Szpitale Polskie zawarła umowę z funduszem.
      Jak długo w Tym Kraju będzie się traktować lekarzy jak psie g.To nasi koledzy
      urzedujacy w różnych instytucjach pilnują tylko swoich układów i ineresów,a
      młodzi wyksztalceni za naszę pieniądze po prostu wyjadą.
      • Gość: Gość Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: 213.76.140.* 25.02.05, 13:33
        Może jakby wszyscy lekarze zrobili to samo co doktór Szyszko to wreście zaczeło
        by być lepiej. Niech wszyscy złożą wymówienia. Przecież mają prawo rezygnować z
        pracy. Tylko to może może coś zmienić w OChronie Zdrowia
    • Gość: XY Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 25.02.05, 16:18
      Niech on sobie da spokoj z leczeniem. Po wizytach u niego trzeba natychmiast
      szukac porady u psychologa. Gnojek potrafi czlowieka zdolowac tylko dla tego ze
      wstal lewa noga. Pacjentke wychodzaca od niego dopadaja wystraszone pacjentki
      oczekujace i pytaja jaki ma dzic chumor. Takim konowalom dziekujemy. Niech to
      bedzie jego ostatni dzien w przychodni bo on i tak w niej szuka tylko pacjentow
      do swojego prywatnego interesu i nabijania kasy.
      • Gość: Ben Re: Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! IP: *.pro-internet.pl 11.03.05, 09:26
        Synku szanuj doktora i spróbuj go zrozumieć. Nie będziesz już miał lepszego!!!
        Pozostali ci tylko znachorzy. Doktory wyjechały do UK i Sweden.
      • pimpek_sadelko Re: Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! 15.03.05, 23:04
        Gość portalu: XY napisał(a):

> Niech on sobie da spokoj z leczeniem. Po wizytach u niego trzeba natychmiast
        > szukac porady u psychologa. Gnojek potrafi czlowieka zdolowac tylko dla tego
        ze
        >
        > wstal lewa noga. Pacjentke wychodzaca od niego dopadaja wystraszone pacjentki
        > oczekujace i pytaja jaki ma dzic chumor. Takim konowalom dziekujemy. Niech to
        > bedzie jego ostatni dzien w przychodni bo on i tak w niej szuka tylko
        pacjentow
        >
        > do swojego prywatnego interesu i nabijania kasy.

pewnie, doktor zyje powietrzem. nie je chleba, nie placi rachunkow, nie
        potrzebuje butow i gaci.
        czlowieku skad sie urwales? operacje mozgu chyba miales i wycieli ci
        najwazniejsza czesc.
        • Gość: XY Re: Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! IP: 217.153.241.* 16.03.05, 17:27
          My sie chyba nie zrozumielismy. Nie zaluje tego doktora poniewaz jego podejscie
          do mnie bylo karygodne, mimo choroby dobil mnie jeszcze bardziej. Obecnie lecze
          sie u innego lekaza w tej samej przychodni nie podam imienia i nazwiska by nie
          robic reklamy lekaz bardzo wpozadku a przedewszystkim sympatyczny i potrafiacy
          podniesc czlowieka na duchu a nie dobic jak to zrobil pan Szysko. Faktem jest
          lekarze powinni wiecej zarabiac i dostawac regularnie pensje ale kto teraz
          dostaje regularnie bo ja nie a musze pracowac, a jeszcze jedno jak juz
          wspomialam lecze sie u innego lekaza z tej ze przychodni i mimo porblemow
          finansowych nie wyzywa sie on na pacjentach dlatego tez napisalam iz nie zaluje
          tego doktora !!!!
    • Gość: gość 3 Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:00
      Współczuję dr Szyszko i dr Weinbergerowi - za NFZ I tego, który brutalnie
      usunął ich ze Szpitala Kolejowego
      • Gość: moszym Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.chello.pl 12.03.05, 10:17
        Wiadomo, że najbardziej zdemoralizowany zawód to lekarze, aczkolwiek trafiają
        się nieliczne wyjątki i tym chylę czoła. Niestety choroba nie wybiera i sama
        boję się gdy przyjdzie mi stanąć oko w oko z konowałem, któremu firma
        farmaceutyczna daje prezenty za przypisywanie leków, a on ma w d..e
        człowieka ,któremu to wypisuje, w dodatku taki przedstawiciel przyjdzie w
        godzinach pracy a ty czekaj w kolejce i słuchaj pogaduszek bo nawet się tym nie
        przejmują, że wszystko słychać
    • Gość: jabol Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.ziekenhuis / *.ziekenhuis-mst.nl 15.03.05, 15:46
      A ile zarabia pan prezes i czy dostaje wynagrodzenie regularnie?
      • Gość: lekarz Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.chello.pl 23.03.05, 00:16
        Jako lekarz z dwójką mam 1036 żł netto
        I MAM JUŻ TO POWOLI W D>>>>>!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka