Gość: Krzysztof IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 21:28 To, ze lekarz zarabia takie smieszne grosze, to sie po prostu w PALE NIE MIESCI. I to nie jest wyjatek, tak jest prawdopodobnie wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Jan Re: Gdzie Prokurator.......... IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 21:51 Moze w koncu ktos w tej sprzedanej Polsce zrobi porzadek, jak to moze byc ze NFZ w Gdansku jest winny 300 tys. zl, a jego przedstawicielka mowi ze dostali 260 tys. i powinno starczec ja rozumiem ze lacznie NFZ jest winny 560 tys, gdzie tu jest porzadek, moze nalezy w koncu karac tych co nie placa ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek placek Pani Dogan Pani Dogan........... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 21:56 260 tys to jest miesięcznie, prawda? i co za te pieniądze porządni goscie maja opłacać przychodnię ? pani raczy żartować! te smieszne pieniądze ledwie starczają na wynagrodzenia dla prezesa i jego księgowego........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homosapiens Re: Pani Dogan Pani Dogan........... IP: *.sm-rozstaje.pl 24.02.05, 23:49 Tak sie skalda ze Pan dr. Szyszko pracuje w prywatnej klinice w Gdasnku i nie sadze zeby zarabilam tam mniej niz na panstwowej posadzie. Przyjmuje pacjantow na ksiazeczki i prywatnie. Wizyta 50 zl. Mnie zwodzil przez pol roku mowiac ze musze miec zabieg tylko mu sie wciaz limity koncza. Liczyl, ze zrobie go u niego prywatnie odplatnie. Koszt 300 zl. W koncu dostalam skierownie i mialam sobie szukac lekarza kotry to zrobi. Dzieki Bogu trafilam do dobrego specjalisty a za pieniadze z NFZ wykonano mi zabieg i to w przeciagu 2 tyg. Nie po to palcimy skaldki zeby jeszcze im prywatnie dawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesspokojny Re: Gdzie Prokurator.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 06:58 a sproboj powiedziec np urzedowi skarbowemu ze nie zaplacisz teraz bo nie masz pieniedzy...albo gdziekolwiek indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 07:30 Proste pytanie do pana Weinbergera :Czy zaległości w wypłacie pensji dotyczą tylko lekarza(personelu medycznego, obsługi itp.) czy również Pana i zarządu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azajasz ludzie z wyrokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:16 pacjenci przychodni onkologicznej to ludzie z wyrokiem śmierci. rozumiem sytuacje słóżby zdrowia a le w tym przypadku nic nie usprawiedliwia lekarzy z tej przychodni . To skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:30 A może prezes zbyt często wyciąga gotówkę z kasy firmowej na prywatne cele? Dlatego nie ma już na wynagrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.imp.gda.pl 25.02.05, 10:46 Niech idzie do innej poradni onkologicznej , nie prywatnej, ale państwowej, będzie przyjęta (może nie od razu, ale na pewno. A tak na marginesie, gdzie pieniądze NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2-dalej Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.imp.gda.pl 25.02.05, 10:52 Przychodnie prywatne mogąi muszą upadać- naturalna selekcja- a więęc może i ta upadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prognoza Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.limes.com.pl 25.02.05, 11:27 to jest jeden wielki skandal.Ludność musi mieć zabezpieczenie opieki onkologicznej i za to odpowiada Lekarz Wojewódzki i konsultant ds onkologii.To Lekarz Wojewódzki powinien interweniować w NFZ u pani dr Dogan - Bartoszewskiej,by płynnie przekazywała pieniądze,albo oddać sprawę do sądu niech płacą z odsetkami skoro spólka Szpitale Polskie zawarła umowę z funduszem. Jak długo w Tym Kraju będzie się traktować lekarzy jak psie g.To nasi koledzy urzedujacy w różnych instytucjach pilnują tylko swoich układów i ineresów,a młodzi wyksztalceni za naszę pieniądze po prostu wyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: 213.76.140.* 25.02.05, 13:33 Może jakby wszyscy lekarze zrobili to samo co doktór Szyszko to wreście zaczeło by być lepiej. Niech wszyscy złożą wymówienia. Przecież mają prawo rezygnować z pracy. Tylko to może może coś zmienić w OChronie Zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 25.02.05, 16:18 Niech on sobie da spokoj z leczeniem. Po wizytach u niego trzeba natychmiast szukac porady u psychologa. Gnojek potrafi czlowieka zdolowac tylko dla tego ze wstal lewa noga. Pacjentke wychodzaca od niego dopadaja wystraszone pacjentki oczekujace i pytaja jaki ma dzic chumor. Takim konowalom dziekujemy. Niech to bedzie jego ostatni dzien w przychodni bo on i tak w niej szuka tylko pacjentow do swojego prywatnego interesu i nabijania kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! IP: *.pro-internet.pl 11.03.05, 09:26 Synku szanuj doktora i spróbuj go zrozumieć. Nie będziesz już miał lepszego!!! Pozostali ci tylko znachorzy. Doktory wyjechały do UK i Sweden. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! 15.03.05, 23:04 Gość portalu: XY napisał(a): > Niech on sobie da spokoj z leczeniem. Po wizytach u niego trzeba natychmiast > szukac porady u psychologa. Gnojek potrafi czlowieka zdolowac tylko dla tego ze > > wstal lewa noga. Pacjentke wychodzaca od niego dopadaja wystraszone pacjentki > oczekujace i pytaja jaki ma dzic chumor. Takim konowalom dziekujemy. Niech to > bedzie jego ostatni dzien w przychodni bo on i tak w niej szuka tylko pacjentow > > do swojego prywatnego interesu i nabijania kasy. pewnie, doktor zyje powietrzem. nie je chleba, nie placi rachunkow, nie potrzebuje butow i gaci. czlowieku skad sie urwales? operacje mozgu chyba miales i wycieli ci najwazniejsza czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Doktor Szyszko do psychiatry !!!!!!!! IP: 217.153.241.* 16.03.05, 17:27 My sie chyba nie zrozumielismy. Nie zaluje tego doktora poniewaz jego podejscie do mnie bylo karygodne, mimo choroby dobil mnie jeszcze bardziej. Obecnie lecze sie u innego lekaza w tej samej przychodni nie podam imienia i nazwiska by nie robic reklamy lekaz bardzo wpozadku a przedewszystkim sympatyczny i potrafiacy podniesc czlowieka na duchu a nie dobic jak to zrobil pan Szysko. Faktem jest lekarze powinni wiecej zarabiac i dostawac regularnie pensje ale kto teraz dostaje regularnie bo ja nie a musze pracowac, a jeszcze jedno jak juz wspomialam lecze sie u innego lekaza z tej ze przychodni i mimo porblemow finansowych nie wyzywa sie on na pacjentach dlatego tez napisalam iz nie zaluje tego doktora !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 3 Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:00 Współczuję dr Szyszko i dr Weinbergerowi - za NFZ I tego, który brutalnie usunął ich ze Szpitala Kolejowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moszym Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.chello.pl 12.03.05, 10:17 Wiadomo, że najbardziej zdemoralizowany zawód to lekarze, aczkolwiek trafiają się nieliczne wyjątki i tym chylę czoła. Niestety choroba nie wybiera i sama boję się gdy przyjdzie mi stanąć oko w oko z konowałem, któremu firma farmaceutyczna daje prezenty za przypisywanie leków, a on ma w d..e człowieka ,któremu to wypisuje, w dodatku taki przedstawiciel przyjdzie w godzinach pracy a ty czekaj w kolejce i słuchaj pogaduszek bo nawet się tym nie przejmują, że wszystko słychać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.ziekenhuis / *.ziekenhuis-mst.nl 15.03.05, 15:46 A ile zarabia pan prezes i czy dostaje wynagrodzenie regularnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Lekarze w przychodni onkologicznej w Gdańsku IP: *.chello.pl 23.03.05, 00:16 Jako lekarz z dwójką mam 1036 żł netto I MAM JUŻ TO POWOLI W D>>>>>!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś