Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:35 Chodzi mi o miejsce, gdzie nie ma małolatów, a towarzystwo starsze ciałem ale nie duchem może poszaleć na parkiecie. Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.02.05, 01:08 na cmentarzu Odpowiedz Link Zgłoś
dav92 Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? 27.02.05, 02:10 Koko,Musisz byc z.......e inteligetnym osobnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 15:47 koko a co? smutno ci gdy tak sam codziennie z miotłą tańszysz na alejkach? dzięki za zaproszenie ,ale wolimy inny rodzaj muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? 27.02.05, 07:26 Mój młody duchem znajomy szaleje w restauracji Tenisowa - Przymorze, ul. J. Meissnera [w pobliżu hurtowni mat. biurowych]. A teraz zła wiadomość - znaaaczną przewagę liczebną mają panie ... Odpowiedz Link Zgłoś
valllia Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? 28.02.05, 12:59 A ja radze klub POKŁAD, przy Skwerze Kosciuszki. Tu sie bawia ludzie w róznym wieku. Bodaj w czwartki jest muzyka lat 60. 70. 80. - zabawa przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki777 Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 18:55 Moga w VIP-ie znajduje sie on ok.15km od obwodnicy przepieknej miejscowosci Kolbudy.Obiekt hotelowo -gastronomiczny położony jest nad samym jeziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzon Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:36 Wiem ze w pizzeri rino w Gdyni (Grabowek) sa organizowane potancowki dla ludzi starszych wiekiem, ale mlodych duchem, slyszalem ze jest tam dosyc fajnie, nie jestem w tym wieku jeszcze wiec ciezko mi cos na ich temat powiedziec, zapraszam do sprawdzenia, lokal bardzo fajny, nad pizzeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Serdecznie dziękuję za okazane zainteresowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:41 Jeżeli ktoś ma coś jeszcze do dodania, to bardzo proszę:) Kazdy głos na wagę złota, moi mili:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Serdecznie dziękuję za okazane zainteresowani IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.05, 20:01 W kawiarni Cchyba nazywa sie Roxana)na Wladyslawa IV,w "szafie"prawie przy Jana z Kolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Serdecznie dziękuję za okazane zainteresowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:53 Ta knajpa na rogu to "Arkadia":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna Re: Serdecznie dziękuję za okazane zainteresowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:09 a ty Katarzryno widze masz jakies uprzedzenie do malolatów a to niestety Twoj wielki bład...Na imprezach dla pryków( posługuje sie Twoja terminologią) nie oczekuj na przednia zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
letsgostarted Re: Serdecznie dziękuję za okazane zainteresowani 04.03.05, 15:56 A to tez belkot..... Ja generelanie na wiek nie patrze, ale stwierdzam, ze niejedna impreze spedzialm w gronie "nie-16latków" i zabawa byla niesamowita. Z "malolatami" konczy sie róznie. Aczkolwiek nie ma reguly........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Kolosalna, a Ty ile masz lat i jakie chamskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:47 wychowanie !!! Co Cię u diabła obchodzi, jakie kto ma preferencje wiekowe? Lubisz małolatów, to Twój problem. A jeżeli jesteś młodsza, to wkrótce będziesz miała 40 latek i zdziwisz się bardzo, jak będą o Tobie mówić "ty stary pryku". ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE NA DŁUGUUUUUGIE LATA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:54 eee..tam gadanie:-) wszędzie mozna potańczyć.;-)a co to za różnica kto ile ma lat;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: GDYNIA-GDZIE 40-LATKI MOGĄ POTAŃCZYĆ? IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.05, 13:21 Przypomnialem sobie jeszcze o "Desdemonie" i "Uchu".O "Pokladzie" chyba ktos juz napisal Odpowiedz Link Zgłoś