Gość: Kunegunda IP: *.chello.pl 07.03.05, 22:12 Od zwykłego dzierżawcy chcącego wykupić swój lokal na Długiej, prezydent adamowicz żąda 10000PLN za m2 !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exgdańszczanin Re: Osiem złotych za metr IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.05, 00:40 A co se kurde bedzie żałować i tak nie długo odchodzi ze stołka. Teraz to on ma wszystkich gdzieś - kurde w sumie to i tak wyprowadzam się z Gdańska, zawsze miałem chęć wygarnąć "Okularnikowi" że to przez niego ale trudno bo jeszcze naśle na mnie straż miejską. I pomyśleć że kiedyś na niego głosowałem - facet niewygłądał na bystrego ale sądziłem że ta zaleta spowoduje że nie będzie robił przekrętów, a tu proszę jak się rozbrykał. pozdrawiam Gdańsk -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umberto D. Prezydent kolesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:40 Warto dodać, że Szydłowscy sympatyzują z Platformą Obywatelską i Prezydent Adamowicz jest częstym gościem hotelu "Szydłowski" we Wrzeszczu. WIdać jak na dłoni, że kolejna kadencja Adamowicza pogrązy nasz miasto w sitwie i towarzyskich układach. Nie ma Gdańsk szczęścia do prezydentów. Rośnie nam Jamroż bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatsby Re: Prezydent kolesi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:06 nosi wilk razy kilka ,poniesie i wilka!! Oby !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam juz dosyc Osiem złotych za metr CO ZA CHAMSTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:35 Mam juz dosyc tego gó..a. OSIEM ZŁOTYCH ZA METR !!!!!!!!! Juz wiem dlaczego tacy "Szydłowscy" i inni kolesie robią kokosowe interesy a inni muszą "doginać" i ledwo zarabiają na czynsze. Kolesie Adamowicza płacą za lokal 1000 zł za miesiąc !!!!!!!! Adamowicz !!!! Daj mi ten lokal !!! Zapłacę dwa razy tyle :) i też się zamienię na inny lokal na zadupiu :). WIDAC GOLYM OKIEM ZE TO PRZEKRET. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Adamowicz capo di tutti capi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:38 Adamowicza postawili aby grabił w kazda stronę.System go chroni(dotychczas) Jamroż dokopał komuchom to sie za niego prokuratura wzieła.Adamowicz ciepły chlopak to ich czlowiek.Bajki opowiadam???? Zobaczymy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Gdańsk Re: Osiem złotych za metr IP: 195.116.64.* 08.03.05, 10:21 No właśnie przecież Pan Prezydent przejął w imieniu i na koszt Miasta lokal po Panu Seroczyńskim, więc niech się wykaże wobec mieszkańców i pokaże, że dokonał tego w dobrym zamysłem dla Miasta i wynakmie za godziwe pieniądze temu przedsiębiorcy Panu Szydłowskiemu. Tu trzeba Pana Prezydenta przy pomocy Gazety przypilnować i przy udziale Rady Miejskiej zobowiązać do szybkiego zagospodarowania przejetego lokalu, bo my mieszkańcy nie mamy zamiaru finansować fanaberii Pana Prezydenta. Powinien w kasie miejskiej na wypadek takich decyzji pozostawiać kaucję do końca swojej kadencji. Nawiasem mówiąc trzeba będzie zmienić nazwę ulicy Długiej na Piekarniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdanskmieszkaniec Re: Osiem złotych za metr IP: *.153.240.246.pentex.pl 08.03.05, 11:36 To ze jest CIEPŁYM chłopcem powinien uważac . Bo skonczy w apartamecie 4 osobowym. Chyba ze tego pragnie i robi wszystko zeby tam trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Franciszka zamkneli czy Pawelka tez jest za co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:33 PI EJ namieszal dosc sporo,czy wystarczajaco aby sie do niego dobrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambit koleś idzie drogą swoich poprzedników IP: 195.116.62.* 08.03.05, 13:48 my w Gdańsku kochamy tradycje Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Osiem złotych za metr 08.03.05, 19:08 Teraz juz wiecie na kogo nie glosowac.... to sa tylko poczatki....ten slimak juz od wladzy odpada, wiec chce sie ustawic jak moze.... Normalka. les1 Odpowiedz Link Zgłoś