Dodaj do ulubionych

Osiem złotych za metr

IP: *.chello.pl 07.03.05, 22:12
Od zwykłego dzierżawcy chcącego wykupić swój lokal na Długiej, prezydent
adamowicz żąda 10000PLN za m2 !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: exgdańszczanin Re: Osiem złotych za metr IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.05, 00:40
      A co se kurde bedzie żałować i tak nie długo odchodzi ze stołka. Teraz to on ma
      wszystkich gdzieś - kurde w sumie to i tak wyprowadzam się z Gdańska, zawsze
      miałem chęć wygarnąć "Okularnikowi" że to przez niego ale trudno bo jeszcze
      naśle na mnie straż miejską.

I pomyśleć że kiedyś na niego głosowałem - facet niewygłądał na bystrego ale
      sądziłem że ta zaleta spowoduje że nie będzie robił przekrętów, a tu proszę jak
      się rozbrykał.

pozdrawiam Gdańsk -:)
    • Gość: Umberto D. Prezydent kolesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:40
      Warto dodać, że Szydłowscy sympatyzują z Platformą Obywatelską i Prezydent
      Adamowicz jest częstym gościem hotelu "Szydłowski" we Wrzeszczu. WIdać jak na
      dłoni, że kolejna kadencja Adamowicza pogrązy nasz miasto w sitwie i
      towarzyskich układach. Nie ma Gdańsk szczęścia do prezydentów. Rośnie nam
      Jamroż bis
      • Gość: gatsby Re: Prezydent kolesi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:06
        nosi wilk razy kilka ,poniesie i wilka!! Oby !!!!
    • Gość: mam juz dosyc Osiem złotych za metr CO ZA CHAMSTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:35
      Mam juz dosyc tego gó..a.
      OSIEM ZŁOTYCH ZA METR !!!!!!!!! Juz wiem dlaczego tacy "Szydłowscy" i inni
      kolesie robią kokosowe interesy a inni muszą "doginać" i ledwo zarabiają na
      czynsze. Kolesie Adamowicza płacą za lokal 1000 zł za miesiąc !!!!!!!!
      Adamowicz !!!! Daj mi ten lokal !!! Zapłacę dwa razy tyle :) i też się zamienię
      na inny lokal na zadupiu :). WIDAC GOLYM OKIEM ZE TO PRZEKRET.
    • Gość: ubek Adamowicz capo di tutti capi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:38
      Adamowicza postawili aby grabił w kazda stronę.System go chroni(dotychczas)
      Jamroż dokopał komuchom to sie za niego prokuratura wzieła.Adamowicz ciepły
      chlopak to ich czlowiek.Bajki opowiadam???? Zobaczymy!!!!!
    • Gość: mieszkaniec Gdańsk Re: Osiem złotych za metr IP: 195.116.64.* 08.03.05, 10:21
      No właśnie przecież Pan Prezydent przejął w imieniu i na koszt Miasta lokal po
      Panu Seroczyńskim, więc niech się wykaże wobec mieszkańców i pokaże, że dokonał
      tego w dobrym zamysłem dla Miasta i wynakmie za godziwe pieniądze temu
      przedsiębiorcy Panu Szydłowskiemu. Tu trzeba Pana Prezydenta przy pomocy Gazety
      przypilnować i przy udziale Rady Miejskiej zobowiązać do szybkiego
      zagospodarowania przejetego lokalu, bo my mieszkańcy nie mamy zamiaru
      finansować fanaberii Pana Prezydenta. Powinien w kasie miejskiej na wypadek
      takich decyzji pozostawiać kaucję do końca swojej kadencji. Nawiasem mówiąc
      trzeba będzie zmienić nazwę ulicy Długiej na Piekarniczą.
      • Gość: Gdanskmieszkaniec Re: Osiem złotych za metr IP: *.153.240.246.pentex.pl 08.03.05, 11:36
        To ze jest CIEPŁYM chłopcem powinien uważac . Bo skonczy w apartamecie 4
        osobowym. Chyba ze tego pragnie i robi wszystko zeby tam trafic.
    • Gość: As Franciszka zamkneli czy Pawelka tez jest za co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:33
      PI EJ namieszal dosc sporo,czy wystarczajaco aby sie do niego dobrac?
    • Gość: ambit koleś idzie drogą swoich poprzedników IP: 195.116.62.* 08.03.05, 13:48
      my w Gdańsku kochamy tradycje
    • les1 Re: Osiem złotych za metr 08.03.05, 19:08
      Teraz juz wiecie na kogo nie glosowac.... to sa tylko poczatki....ten slimak
      juz od wladzy odpada, wiec chce sie ustawic jak moze.... Normalka.

les1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka