Gość: autorka IP: *.g0.lsk.gda.pl 10.03.05, 16:07 brawo!!! tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.03.05, 16:17 proponuje aby panią Jarugę zamienić miejscami pracy na przykład z górnikiem dołowym skoro tak czuje się dyskryminowana ,ja jak trzeba to pozmywam lub mąż albo syn ale do mycia samochodu ,wnioszenia mebli i poskładania tylko oni są, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goro Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:37 leeeeeze :D imho feminizm jest nawet w porzadku, ale niektorym i tak totalnie odbija nie w tym kierunku co potrzeba :D Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger SFIKSOWAŁYŚCIE BOŚCIE CHŁOPA DAWNO NIE MIAŁY ! 10.03.05, 19:47 A JA ŻĄDAM UTWORZENIA PORODÓWEK DLA MĘŻCZYZN ! TO DYSKRYMINACJA ŻE DLA MĘŻCZYZN NIE TWORZY SIĘ ODDZIAŁÓW PORODOWYCH I PRZYCHODNI "M". Zawsze myślałem że głupota ludzka jest ograniczona. Działania BABY-JARUGAGY wyprowadzają mnie z tego błędnego założenia. Odpowiedz Link Zgłoś
forever.pl Re: SFIKSOWAŁYŚCIE BOŚCIE CHŁOPA DAWNO NIE MIAŁY 10.03.05, 20:36 Przecież premier Norwegii tak powiedział bo nie lubi Szwedów tak jak 'wszyscy' norwegowie - a Jaruga daje się nakręcać - wstyd w takiej walce narodowej uczestniczyć. -- forever . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon PROPONUJE TAKĄ INSTRUKCJE! NA TEMAT I Z KOBIETKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 23:25 212.244.78.51/imgs/200/2/images2005/20050311012159.jpg pasuje jak ulał, nic dodać nic ująć %-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres Kolej na instrukcje obsługi czołgu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:05 Głupie baby atakuja stadnie - i jak to kobiety czepiaja sie najmniejszego go..a Odpowiedz Link Zgłoś
shanis Re: baby do garow! 10.03.05, 19:55 Po pierwsze mamy mikrofale, gary nie zawsze są potrzebne do gotowania, nie nadążasz za przemianami, orientuj się chłopie. Po drugie nie każda baba nadaje się tylko do garów, a nie każdy chłop tylko do łopaty. Są wykształcone i intelidentne osoby płci męskiej i żeńskiej, które potrafią wykonywać znacznie bardziej skonplikowane i pożyteczne prace.Ja na przykład jestem lekarką i w Szpitalu uratowałam niejednego człowieka, chyba lepsze to niz te gary. Gotuję też jeśli mi pozwala czas i chcę zrobić smacznego swojemu męzowi i córce. Twoje uogólnienia niezbyt dobrze śwadczą o Tobie. Otwórz oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiugie bravo!!! IP: *.aster.pl 10.03.05, 22:53 widac, ze jestes normalna kobieta. Te zlosliwe uwagi tycza sie "chlopobab" czyli zdeklarowanych feministek. Widzialem kilka takich w TV - wygladaja OBRZYDLIWIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: bravo!!! 11.03.05, 09:02 Kiciuś, jestem zdeklarowaną feministką i - zaufaj mi - nie wyglądam jak chłopobaba ;) Poszerz horyzonty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnietek Re: IP: 138.227.189.* 11.03.05, 10:03 A dlaczego chcesz byc feministka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:50 bo woli dziewczynki od chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fem :) Re: bravo!!! IP: *.g0.lsk.gda.pl 11.03.05, 10:54 wyglądają tak, jak chcą, a nie tak jak chcieliby je widzieć faceci. one są dla siebie, a nie dla was, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkopek Re: bravo!!! IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:25 I to blad. Zeby byc szczesliwym trzeba potrafic byc dla innych, nie tylko dla siebie. Niestety dzisiejszy swiat to swiat sobkow, samolubow, egoistow i narcyzow oraz sobek, samolubek, egoistek i narcyzek. Predzej czy pozniej poczuja sie samotne i pewnie zmienia poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta, ha! Re: bravo!!! IP: *.g0.lsk.gda.pl 14.03.05, 23:26 jasne, bo ty na to czekasz, nie? mamy cię w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limba Re: baby do garow! IP: *.conn.pl / 80.51.206.* 11.03.05, 10:52 No i zaczęła się wojna płci. Coraz poważniej wyglądająca i będzie jeszcze gorzej. Kobiety są bardzo poranione i rządne krwi. Wiele z nich nie miało w swoim zyciu mężczyzny, który by ich nie zawiódł. Taka sytuacja wywołuje chorobę zwaną feminizmem. I co z tym robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:15 Gość portalu: limba napisał(a): > No i zaczęła się wojna płci. Coraz poważniej wyglądająca i będzie jeszcze > gorzej. Kobiety są bardzo poranione i rządne krwi. Wiele z nich nie miało w > swoim zyciu mężczyzny, który by ich nie zawiódł. Taka sytuacja wywołuje chorobę > > zwaną feminizmem. I co z tym robić? Mądre kobiety niech łapią ostatnich prawdziwych mężczyzn i żyją w dobrym zdrowiu psychicznym. A reszta? Niech radzi sobie jak umie - może byc i tak - bawiąc sie w jakieś dorysowywanie piersi i spodniczek do obrazków w instrukcjach. Kobieta znacznie lepiej sobie radzi jak może swoje pomysly realizować rekami faceta. Feminizm jest pochodną ogolnego pogorszenia jakości samców na rynku. Biedne kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: baby do garow! IP: 195.69.80.* 10.03.05, 22:33 Chłopy do kamieniołomów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acio?? Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:07 a jeśli to hasełko rzuciła feministka prowokatorka??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth Popieram - Dajcie Pamele Anderson na te instrukcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:29 ...będzie sie fajniej składalo te mebelki (a zwłaszcza "czytalo" instrukcje - dokladnie i z 5 razy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drunked? Re: Popieram - Dajcie Pamele Anderson na te instr IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 23:18 Hehehehehe :) piękna idea :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewczyni To faceci teraz nie potrafią nawet zmienić żarówki IP: 195.116.211.* 10.03.05, 22:35 Co dopiero mówić o użyciu śrubokręta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiugie alez kochanie, do "tego" nie uzywa się .... IP: *.aster.pl 10.03.05, 22:50 srobokręta!!!!!!!:00000000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcip ;]] Re: To faceci teraz nie potrafią nawet zmienić ża IP: *.g0.lsk.gda.pl 11.03.05, 10:58 nie chcę nikogo urazić ;]], ale przypomniał mi się dowcip. czym różni się facet od żarówki? niczym. to i to można zastąpić świecą ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: To faceci teraz nie potrafią nawet zmienić ża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:53 czym różni się kobieta od studni? niczym, i jedna, i druga tak samo pusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mou2 Poseł Strąk do garów! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.05, 23:05 Sama sobie skręcam, bez przesady toż to praca jak każda inna. A rysunek babeczki na instrukcji Ikea, no cóż, Norwedzy są już tak zaawansowani w wprowadzaniu równouprawnienia, że mogą sobie pozwolić na taką kosmetykę. U nas w kraju jest jeszcze wiele do zrobienia, i akurat instrukcja Ikei nie jest najważniejsza. W zasadzie to robi niepoważne publicity feminizmowi w kraju - zamiast się zajmować realnymi problemami kobiet bawimy się w znaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia.22@op.pl pozamykać feministki w kopalniach i kamieniołomach IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 06:57 Gdzie ty widzisz dyskryminacje w naszym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: pozamykać feministki w kopalniach i kamienioł IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 10:16 Gość portalu: andzia.22@op.pl napisał(a): > Gdzie ty widzisz dyskryminacje w naszym kraju? Odpowiem, choć niepytany. Dla wyjaśnienia - mieszkam w Warszawie (przynajmniej teoretycznie jednym z bardziej "postępowych" miejsc w kraju), jestem żonaty, mam 30 lat, pracuję w stosunkowo "sfeminizowanej" branży wydawniczej. I opowiadam: dyskryminację kobiet widzę na każdym kroku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 00:27 pogieło je, już wiara nie ma co robić, pierdołami się zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:08 Skoro feministki chcą równouprawnienia,to powinno to dotyczyc także dzieci, które to równiez mogą wychowywac ojcowie! nie tylko wy nadajecie się do wychowywania dzieci,ojcowie też bardzo dobrze sobie z tym radzą.Ileż to ojców po rozwodzie chciałoby wychowywać swoje dziecko,tylko pierwszeństwo ma zawsze matka.I gdzie tu równouprawnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
aska-polka BRAWO SIOSTRY! Kiedy w Polsce będzie taka CHADECJA 10.03.05, 19:26 Sama też skręcałam te mebeli-prosta sprawa i przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos rozsądku Re: BRAWO SIOSTRY! Kiedy w Polsce będzie taka CHA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.05, 22:01 "Nawet, jeśli kogoś świadomie zaprosimy do własnego domu to możemy go świadomie wyprosić." Rozumiem, że jeśli Ci się coś odmieni w trakcie wizyty, to goście mogą liczyć na zarżnięcie nożem, pocięcie na strzępki i wyrzucenie do kubła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meser Re: BRAWO SIOSTRY! Kiedy w Polsce będzie taka CHA IP: *.cable.mindspring.com 14.03.05, 23:16 naprawde skrecasz meble?A co do tego jest lepsze,tluczek czy moze mikser? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Precz z seksizmem! IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.03.05, 07:18 Co znaczy "pogięło te baby?" Naczelnym kretynem w tej "aferze" jest premier Norwegii, mężczyzna. Jaruga tylko mu wtóruje. Feminizm jest umysłową aberracją, która dotyka OBIE płcie, przynajmniej tak jest na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek A ja chce zeby na damskiej bieliznie, na kazdej,.. IP: 69.156.11.* 14.03.05, 03:06 byl obowiazkowo symbol plci meskiej. Mezczyzni przeciez takze; zarzadaja, produkuja maszyny itd. itp. ktore te niekiedy calkiem piekne czesci damskiej garderoby wytwarzaja. Stanowczo domagam sie rownouprawnienia dla plci meskiej. Precz z femofaszystkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drunked? Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 23:15 Moja propozycja pojdzie "dalej" :) Czemu do jasnej ciasnej musze ogladać ciagle reklamy podpasek dla kobiet. Pora na podpaski dla panów! Na każą okazję :) Żeby nie przemakały, a właściciel czuł się swobodnie i nie skrępowany, szczególnie w czasie obiadu (pora emisji reklam o podpaskach!!!!) SMACZNEGO, producenci reklam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegroza Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! IP: *.bn.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:23 szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 18:45 Kochany/a stereotypów nie leczy sie co prawda ale warto zrozumiec ten fakt ,że kobiety są w rządzie i mogą poprawiać nieprzyjazny kobietom świat Odpowiedz Link Zgłoś
margo47 Re: Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! 10.03.05, 19:04 Już nazmieniały: Banachowa zabrała zasiłki dla samotnych matek, pielęgniarki wyjeżdżają w świat. A ta skretyniała Jaruga wsiada na IKEA, bo potrzebuje reklamy w mediach, ruchu wokół swoich poronionych pomysłów na wejście do Sejmu, wrazie jak się ten naprawdę rozwiąrze w maju. Żal że z ważnych spraw równościowych robi się taki pasztet medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo47 Re: Miller tez byla kobietą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:34 A Błochowiak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiugie to - jak Sklodowska - nie najlepszy przyklad :)))) IP: *.aster.pl 10.03.05, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Miller tez byla kobietą!!! IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:08 Błochowiak była kobietą? eee, to przesada ... Odpowiedz Link Zgłoś
emarx Re: Miller tez byla kobietą!!! 14.03.05, 11:15 ale to dopiero w zakończeniu wyszło :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! IP: *.atm2-0-1161025.0x3ef29b76.hrnxx3.customer.tele.dk 11.03.05, 10:07 Przeciez ponad 50% narodu, to sa kobiety. Wystarczy zeby nie glosowaly na facetow i juz beda mialy wiekszosc w sejmie i rzadzie ;) Wtedy faceci beda musieli walczyc o swoje prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.nll.se 10.03.05, 16:33 Idiotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f hahahaha IP: 217.153.221.* 10.03.05, 16:48 hahahahaha, mój jedyny komentarz hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gott A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji??? IP: *.crowley.pl 10.03.05, 17:39 A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji??? Przeciez jesli kobieta w instrukcji nie bedzie miala z kazdym kolejnym sezonem nowego stroju to bedzie to dyskryminacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acio?? Re: A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:53 A skąd wiadomo, że sylwetka człowieka w takiej instrukcji przedstawia faceta??!!!! A moze to wyeamacypowana do granic możliwości feministka w portkach!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji IP: *.ae.wroc.pl 11.03.05, 08:12 Właśnie, dlaczego feministka Jaruga uparcie lansuje stereotyp kobiety w spódnicy ;) Poza tym biedna ona jest. Dyskryminowana przez obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylv Re: A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji IP: *.nepentes.com.pl 11.03.05, 10:43 skrecanie mebli w spodnicy to marny pomysl - bardziej praktycznym ciuszkiem do tego celu sa spodnie. Instrukcja zawiera po prostu propozycje stroju roboczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:46 > Wzywam Ikeę do zmiany instrukcji dołączanych > do składanych mebli - apeluje Izabela Jaruga-Nowacka, > pełnomocnik premiera do spraw równego statusu kobiek i mężczyzn. Wreszcie zrozumiałem po co jest ten pełnomocnik, bo już myślałem, że marnuje się publiczne pieniądze na tzw. "pierdzenie w stołki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TerazRozumiem Re:Brawo autorytet moralny michnik i wybiórcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:58 Ten artykuł to przewrotna gra naczelnego autorytu moralnego (w skrócie AM). W ten oto zakamuflowany sposób chce on po prostu wykpić feministki homo niewiadomo i innych lewaków tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obojnak Re: A moze to ostrzyzona brzydka baba IP: *.hamberger / *.hamberger-m.Hamberger-cc.de 10.03.05, 17:47 Skad taka pewnosc. A moze to ostrzyzona brzydka baba w tej instrukcji narysowana. Chyba Ikea nie maluje tak maluskiego, zeby bylo jasne. A moze to obojnak albo jakas trawestytka. Cholera to wie w dzisiejszch czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsilon kobiety do wojska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.03.05, 18:01 zapraszam chetne panie do Wojska Polskiego i do kopalni wegla na slasku i do noszenia rur w elektrowni feministki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: kobiety do wojska IP: *.ima.pl / *.ima.pl 10.03.05, 18:33 to kiedy mam się stawić w tym wojsku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieca Re: kobiety do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:50 Witam! Ja tam bardzo chętnie bym sobie postrzelała. Czuję się dyskryminowana, że nie idę do wojska :) Bić się uwielbiam :) Ostatnie osiągnięcie: złoty medal w zeszłym roku w stylu kyokushinkai :) Za kopalnię dziękuję - może z przewrotności. Ojciec całe życie mi mówił, że powinnam pracować na kopalni i że tam jest moje miejsce :) Pozdrawiam, Zadbana 30stka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: kobiety do wojska IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.03.05, 10:30 Za stara jesteś na wojsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkopek Re: kobiety do wojska IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:42 Ciekawe czy podobalo by Ci sie w miejscu, gdzie masz 5 minut na poranna toalete jednoczesnie ze wszystkimi i na jedna umywalke przypadaja trzy osoby. Potem sniadanie gdzie daja jakas breje. Po sniadaniu 20 km biegu w pelnym rynsztunku. A na prysznic bedziesz miec czas dopiero po 22. Zycze milego pobytu. Moge Cie zapewnic, ze nie zadbasz tam o paznokcie ani o wlosy. Za to moglabys zadbac o cere dzieki czestym kapielom blotnym. Ciekawe jeszcze jakby Ci sie podobalo na poligonie zimowym, gdybys przy dwudziestostopniowym mrozie na dworzu, musiala spac i mieszkac w namiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadian a czy jaruga widziała kobiete mechanika samochodow IP: *.veranet.pl 10.03.05, 18:01 czy moze samochód jest za skompilikowany na wasze damskie mózgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: a czy jaruga widziała kobiete mechanika samoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:52 Samochody to są chyba zbyt skomplikowane, ale dla PANÓW MECHANIKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta O mechanikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:54 Samochody to są chyba zbyt skomplikowane, ale dla PANÓW MECHANIKÓW. Z zepsutymi wycieraczkami w moim Golfie jeździłam 7 razy!!! Gościu nie wiedział, co jest zepsute! Proszę zatem nie mówić, że samochód jest zbyt skomplikowany na damskie mózgi. Kobiet nie ma w tym zawodzie. Ale może gdyby były, to nie traciłabym benzyny na jeżdżenie do półgłówków, którzy niby skończyli jakieś szkoły i się na tym znają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkopek Re: O mechanikach IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:47 Bo widzisz, facet by wiedzial, ze z popsutymi wycieraczkami nie jedzie sie do mechanika, tylko do elektryka samochodowego. To tak jakbym ja powiedzial, ze trzy razy chodzilem do fryzjerki, zeby mi dobrze zrobila manicure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: O mechanikach IP: *.29.165.9.threembb.co.uk 14.08.14, 02:12 Dobra jestes... kup sobie lepiej rower hmm zaraz wroc jak lancuch spadnie to co zrobisz? Tez do mechanika polecisz:-D masakra z tym feminizmem. Jezeli chcecie wszystkie rownosci to ok. Faceci do szkol i przedszkoli kobiety do kopalni wojska i huty. Nie ma szans aby tak sie stalo kiedykolwiek. Facet to facet a kobieta to kobieta jak sama nazwa wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.lns3-c10.dsl.pol.co.uk 10.03.05, 18:04 moze jaruga-nowacka juz z zaslepienia nie dowidzi, przeca na tej instrukcji wyraznie przedstawione sa wuasnie feministki, ktore w spodniach, jak to feministki, skrecaja meble. niektore maja nawet wasy, jak w zyciu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Idiotki!Jak mamę kocham! IP: 195.150.224.* 10.03.05, 18:06 Tylko utwierdzam się w przekonaniu, ze feminizm, to ruch, delikatnie mówiąc, niewydupczonych kobietek, którym ewidentnie się nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatrice Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:58 A ja utwierdzam się w przekonaniu, że dyskryminujesz własną płeć. Patrząc na bowiem na męskich polityków można dojść do podobnego wniosku - banda facetów, którym się nudzi, którzy chcą jak najwięcej wykraść i którzy KOMPLETNIE nie znają się na ekonomii i gospodarce (w przeważającej większości), a o niej się wypowiadają i co gorsza decydują!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta2 Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.chello.pl 10.03.05, 23:07 co to za farmazony? jak to sie ma do postu kobiety i artykulu? skoro w rzadzie kobiet jest malo- a jest- to niech walcza o to, a nie o rysunki na instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
e.day zabawna rzecz 11.03.05, 07:26 jeśli facet-polityk wystąpi z idiotyzmami, z reguły uchodzi mu to na sucho. Musi dopiero być to coś kalibru Lepper w Klewkach z talibami i wąglikiem. Kobieta na stanowisku jest o wiele bardziej na cenzurowanym. Politycy rodzaju męskiego rzeczywiście w większości nie są takimi idiotami, po prostu postępują w imieniu doraźnych interesów nie zawsze wiadomo czyich. I aby to usprawiedliwić, wymyślają mozliwie najbardziej kretyńskie rzeczy. W ostateczności rzucą w tłum plebsu aborcję, małżeństwa homoseksualne lub inny tego typu wypełniacz dla odwrócenia uwagi. Boli natomiast, że na polu ułatwienia kobietom życia jest naprawdę od cholery i trochę do zrobienia. Przede wszystkim nauczenie kobiet pewnej solidarności i współdziałania. Reszta pójdzie łatwiej. W końcu, jeśli o kobietach i kobiecych sprawach będzie decydowała szersza reprezentacja, to chyba efekt będzie lepszy niż wątpliwej jakości decyzje kretynów z czerwonej i czarnej prawicy? Jaruga się wygłupiła z tymi instrukcjami, no chyba że GW jak zwykle coś przekręciło, przerysowało, niedopowiedziało... nie zawsze to co pisze w tej gazetce należy brać tak jak brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.g0.lsk.gda.pl 11.03.05, 11:04 no wiesz, mamy sporo wolnego czasu (bo odpada nam tyranie w domu), więc nam się nudzi. a ty co? obiad już zrobiony? do garów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkopek Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:55 Hmm, kobiety narzekaja na facetow, ze sa malo uzyteczni w domu. Jednak okazuje sie, ze wystarczy by kobieta zostala feministka i juz nie sprzata sobie domu, nie pierze sobie ubran (ciekawe czy chodzi w brudnych, czy ciagle kupuje sobie nowe), nie gotuje sobie obiadow (nie musi dbac o linie wiec pewnie objada sie pizza). Jedyne czasem musi odgarnac sobie droge do biurka, zeby moc wpisac jakis post na forum internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe JEDYNE ROZWIĄZANIE PROBLEMU: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:08 Wprowadzić prawo, by w instrukcjach mogły być jedynie ludziki z kresek. Oczywiście bez żadnych atrybutów płci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: JEDYNE ROZWIĄZANIE PROBLEMU: IP: 212.160.143.* 11.03.05, 10:21 Ale jaki ludzik jest feministycznie poprawny? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkopek Re: JEDYNE ROZWIĄZANIE PROBLEMU: IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:57 Ja nie widze zadnego problemu, przeciez kobiety nigdy nie czytaja zadnych instrukcji. Dopiero jakis facet w Norwegii musial zwrocici na to uwage, zeby sie zorientowaly, ze sa dyskryminowane w tych instrukcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikej [...] IP: *.ipt.aol.com 10.03.05, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: 195.205.11.* 10.03.05, 18:20 Kobiety też chodzą w spodniach i to dosyć często. A ja żądam na instrukcjach wizerunku człowieka z fajką, bo palacze też są dyskryminowaniu... Hehe idiotyzm. PS. Feministki do WOJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:23 niech walcza dalej. same pokazuja jakimi sa idiotkami.pozdrowienia dla wszystkich pań śmieciarek, ciężarówek i kierownic - feministycznych odpowiednikó śmieciarzy, cieżarowców i kierowców pa pa ha ha!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zax Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:27 nazwa feministki jest dyskyminująca!!!. należy mówić o feministkach i feministach oraz transfeministkach i transfeministach. dlaczego feminizm propaguje dyskryminację ze wzgledu na płeć w swojej nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TorV Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 23:56 Zapomniałeś o lesbofeministkach i homofeministach! Musisz być wyjątkowo nietolerancyjnym typem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.tvgawex.pl 10.03.05, 18:29 Głupie baby nie mają co robić więc wymyślają sobie problemy....To już jest przesada!!!!!!!SZKODA GADAĆ SAMA JESTEM KOBIETĄ I MAM DO TEGO ZDROWE PODEJŚCIE. NA LECZENIE MóZGOWNIC PROSZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.ima.pl / *.ima.pl 10.03.05, 18:32 Ja skręcam meble (jeśli trzeba), bawię się srubokrętem i innymi takimi rzeczami (których nazw czasem nie znam - ale po co mi to), poza tym sprzątam i gotuję - wszystko to robię, gdy mam czas i gdy mam ochotę. Tak samo mój facet. Chodzę w spodniach i NIE DOMAGAM się innych instrukcji. Nie róbmy z igły wideł, w Afryce dzieci głodują, a tu takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
agulape Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at 11.03.05, 11:39 ale ja skrecam i domagam sie w instrukcjach wizerunku kobiety. tak samo w reklamach proszków do prania i ludwikow facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK Jaruga-Nowacka jest głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:32 Tak samo jak głupi jest ten palant z Norwegii, który to wymyślił. Przecież skoro mamy równouprawnienie to kobiety nie muszą chodzić w spódnicach - moga różwnież w spodniach. A więc na tej instrukcji może być krótkoostrzyżona kobieta w spodniach. To po pierwsze. Po drugie: jeżeli Jaruga-Nowacka myśli, że największym problemem dotyczącym równouprawnienia jest instrukcja skręcania mebli to znaczy, że jest naprawdę głupia albo chce skompromitować feministki do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
anutkas Re: Jaruga-Nowacka jest głupia 10.03.05, 19:09 Podpisuje sie obiema rekami pod tym co napisal JANEK !!! Mieszkam w Szwecji i tak sie sklada, ze mimo, ze mam meza, to wszystkie meble w domu skrecalam sama ( ew. z pomoca 10 letniego syna) i nie czuje sie z tego powodu ani bardziej rownouprawniona, ani specjalnie pokrzywdzona - po prostu taka byla potrzeba chwili,a ja taka prace nawet lubie, wiec nie ma problemu. Tym bardziej nie widze problemu w systemie oznakowan instrukcji - z powodzeniem moze byc tak jak napisal JANEK, a poza tym to w nas tkwi ( lub nie) poczucie dyskryminacjii symbolika nie ma tu nic do rzeczy - ja na takie glupoty w ogole nie zwracam uwagi i dziwie sie, ze takie rzeczy sa roztrzasane na powaznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Jaruga-Nowacka jest głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 00:02 No oczywiście! Przecież jak wprowadzą oznakowania postaci w spódnicach to okaże się, że to nie żadne kobiety tylko Szkoci w swoich narodowych strojach, którzy noszą te swoje kilty tylko po to żeby poniżyć kobiety i wyśmiać feninizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedes_z_Bakelitu A wiec w instrukcji trzeba pokazac narzady plciowe IP: *.dc.dc.cox.net 11.03.05, 01:06 skrecajacych, zeby nie bylo zadnych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: A wiec w instrukcji trzeba pokazac narzady pl IP: *.ae.wroc.pl 11.03.05, 08:22 No właśnie. A żeby nie było dyskryminacji to: 1. można narysować parę skręcającą meble wspólnie. Ale kurczę jeśli para będzie hetero to się geje i lesbijki poczują dyskryminowane. A i single tyż. To może 2. dać rysunek człowieczka z narządami obojga płci. Chiba załatwi sprawę. Ewentualnie obrażą się kastraci. Kurde, nijak wszystkim nie dogodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
otello_1 Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at 10.03.05, 18:34 Bravo!Tak trzymac! Teraz czas na znaki drogowe (przez przejscie dla pieszych tez czasami przechodza szajbofeministki)buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie feministka Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.Zabrze.Net.pl 10.03.05, 18:35 A która kobieta skręca meble w spódnicy?????????????? to może dodac drugą figurkę - w spodniach, ale z biustem? A jak bedzie za duzy, to te z miseczka A będą urażone. A swoją drogą, to już widzę Panią minister jak sama skreca meble, hehehe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO czy chodzi tu o tzw czytanie ze zrozumieniem? IP: 213.155.190.* 10.03.05, 18:35 czy chodzi tu o tzw. czytanie ze zrozumieniem? Czy dla pewnej grupy obywateli RP obrazek człowieka w spodniach jest niezrozumiały? HA HA HA - brawo panie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobita w spodniach PROTEST - PROTEST - PROTEST IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 10.03.05, 18:38 Stanowczo protestuję ! Uważam, że umieszczanie wizerunku kobiety w spódnicy jest pogłębianiem istniejacych stereotypów i uprzedzeń. Kobieta ma prawo chodzić w spodniach !!! Obrazek powinien więc ukazywać dwie kobiety: jedną w spódnicy, drógą w spodniach. W trosce o walkę z rasizmem i ksenofobią instrukcja winna być opatrzona także obrazkami przedstawiającymi postacie reprezentujące inne rasy, kultury, wyznania i orientacje seksualne. Jednocześnie, w ramach walki o świecki charakter państwa, proponuję usunąć z instrukcji sformułowania dotyczące używania śrubokrętów krzyżkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: PROTEST - PROTEST - PROTEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:04 przyłączam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejna_kobitka I JA ZA!!!!!!! IP: *.novi-net.info 10.03.05, 20:45 I ja za!!!! Ale podpowiadam - w czasie skrecania mebli warto w drodze wyjatku zalozyc spodnice (wbrew nieslusznym stereotypom kobiet majsterkowujacych), bo jak nam sie ona wtedy w cos wkreci i zrobimy sobie krzywde, to podamy IKEE o odszkodowanie i wreszcie w Polsce bedzie forsa na te meble!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedes_z_Bakelitu Ja tez! I zrobic dwa rodzaje srub lewo-i prawoskre IP: *.dc.dc.cox.net 11.03.05, 01:10 tne. Inaczej pojawi sie oskarzenie o PRAWICOWOSC (zeby wkrecic srube trzeba krecic w prawo)! I powinny byc wstawiane do mebli w drodze losowej - czasem w lewo, czasem w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
emre_baran Ubustwiam! 11.03.05, 10:14 Blagam jeszcze! Gdzie pikieta!? Gdzie zebranie!? Wiec! Ja z wami! Na Barykady. Chetnie ubiore spodnice a nawet obcasy. Kobieta w Spodniach na prezydenta! PO Baran Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
emarx Re: PROTEST - PROTEST - PROTEST 14.03.05, 11:22 A jak będzie z instrukcjami obsługi drabin? Odpowiedz Link Zgłoś