Dodaj do ulubionych

Polskie feministki dołączają do Norweżek w atak...

IP: *.g0.lsk.gda.pl 10.03.05, 16:07
brawo!!! tak trzymać!
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.03.05, 16:17
      proponuje aby panią Jarugę zamienić miejscami pracy na przykład z górnikiem
      dołowym skoro tak czuje się dyskryminowana ,ja jak trzeba to pozmywam lub mąż
      albo syn ale do mycia samochodu ,wnioszenia mebli i poskładania tylko oni są,
      • Gość: goro Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:37
        leeeeeze :D

imho feminizm jest nawet w porzadku, ale niektorym i tak totalnie odbija nie w
        tym kierunku co potrzeba :D
        • Gość: stasiugie nooo... pogięło te baby :))))) IP: *.aster.pl 10.03.05, 19:16
          • Gość: man baby do garow! IP: *.user.msu.edu 10.03.05, 19:25
            • dan3iger SFIKSOWAŁYŚCIE BOŚCIE CHŁOPA DAWNO NIE MIAŁY ! 10.03.05, 19:47
              A JA ŻĄDAM UTWORZENIA PORODÓWEK DLA MĘŻCZYZN ! TO DYSKRYMINACJA ŻE DLA MĘŻCZYZN
              NIE TWORZY SIĘ ODDZIAŁÓW PORODOWYCH I PRZYCHODNI "M".
              Zawsze myślałem że głupota ludzka jest ograniczona. Działania BABY-JARUGAGY
              wyprowadzają mnie z tego błędnego założenia.
              • forever.pl Re: SFIKSOWAŁYŚCIE BOŚCIE CHŁOPA DAWNO NIE MIAŁY 10.03.05, 20:36
                Przecież premier Norwegii tak powiedział bo nie lubi Szwedów tak jak 'wszyscy'
                norwegowie - a Jaruga daje się nakręcać - wstyd w takiej walce narodowej
                uczestniczyć.

--
                forever

.
                • Gość: hegemon PROPONUJE TAKĄ INSTRUKCJE! NA TEMAT I Z KOBIETKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 23:25
                  212.244.78.51/imgs/200/2/images2005/20050311012159.jpg
                  pasuje jak ulał, nic dodać nic ująć %-)
                  • Gość: tres Kolej na instrukcje obsługi czołgu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:05
                    Głupie baby atakuja stadnie - i jak to kobiety czepiaja sie najmniejszego go..a
            • shanis Re: baby do garow! 10.03.05, 19:55
              Po pierwsze mamy mikrofale, gary nie zawsze są potrzebne do gotowania, nie
              nadążasz za przemianami, orientuj się chłopie. Po drugie nie każda baba nadaje
              się tylko do garów, a nie każdy chłop tylko do łopaty. Są wykształcone i
              intelidentne osoby płci męskiej i żeńskiej, które potrafią wykonywać znacznie
              bardziej skonplikowane i pożyteczne prace.Ja na przykład jestem lekarką i w
              Szpitalu uratowałam niejednego człowieka, chyba lepsze to niz te gary. Gotuję
              też jeśli mi pozwala czas i chcę zrobić smacznego swojemu męzowi i córce. Twoje
              uogólnienia niezbyt dobrze śwadczą o Tobie. Otwórz oczy!
              • Gość: stasiugie bravo!!! IP: *.aster.pl 10.03.05, 22:53
                widac, ze jestes normalna kobieta. Te zlosliwe uwagi tycza sie "chlopobab"
                czyli zdeklarowanych feministek. Widzialem kilka takich w TV - wygladaja
                OBRZYDLIWIE!!!!
                • gupik Re: bravo!!! 11.03.05, 09:02

Kiciuś, jestem zdeklarowaną feministką i - zaufaj mi - nie wyglądam jak
                  chłopobaba ;) Poszerz horyzonty :)
                  • Gość: mnietek Re: IP: 138.227.189.* 11.03.05, 10:03
                    A dlaczego chcesz byc feministka?
                    • Gość: z Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:50
                      bo woli dziewczynki od chłopców
                • Gość: fem :) Re: bravo!!! IP: *.g0.lsk.gda.pl 11.03.05, 10:54
                  wyglądają tak, jak chcą, a nie tak jak chcieliby je widzieć faceci. one są dla siebie, a nie dla was, ha!
                  • Gość: mkopek Re: bravo!!! IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:25
                    I to blad. Zeby byc szczesliwym trzeba potrafic byc dla innych, nie tylko dla
                    siebie. Niestety dzisiejszy swiat to swiat sobkow, samolubow, egoistow i
                    narcyzow oraz sobek, samolubek, egoistek i narcyzek. Predzej czy pozniej
                    poczuja sie samotne i pewnie zmienia poglady.
                    • Gość: kobieta, ha! Re: bravo!!! IP: *.g0.lsk.gda.pl 14.03.05, 23:26
                      jasne, bo ty na to czekasz, nie? mamy cię w dupie.
              • Gość: limba Re: baby do garow! IP: *.conn.pl / 80.51.206.* 11.03.05, 10:52
                No i zaczęła się wojna płci. Coraz poważniej wyglądająca i będzie jeszcze
                gorzej. Kobiety są bardzo poranione i rządne krwi. Wiele z nich nie miało w
                swoim zyciu mężczyzny, który by ich nie zawiódł. Taka sytuacja wywołuje chorobę
                zwaną feminizmem. I co z tym robić?
                • Gość: tres Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:15
                  Gość portalu: limba napisał(a):

> No i zaczęła się wojna płci. Coraz poważniej wyglądająca i będzie jeszcze
                  > gorzej. Kobiety są bardzo poranione i rządne krwi. Wiele z nich nie miało w
                  > swoim zyciu mężczyzny, który by ich nie zawiódł. Taka sytuacja wywołuje chorobę
                  >
                  > zwaną feminizmem. I co z tym robić?

Mądre kobiety niech łapią ostatnich prawdziwych mężczyzn i żyją w dobrym zdrowiu psychicznym. A reszta? Niech radzi sobie jak umie - może byc i tak - bawiąc sie w jakieś dorysowywanie piersi i spodniczek do obrazków w instrukcjach.

Kobieta znacznie lepiej sobie radzi jak może swoje pomysly realizować rekami faceta.
                  Feminizm jest pochodną ogolnego pogorszenia jakości samców na rynku. Biedne kobiety...
            • Gość: Majka Re: baby do garow! IP: 195.69.80.* 10.03.05, 22:33
              Chłopy do kamieniołomów...
              • Gość: Acio?? Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:07
                a jeśli to hasełko rzuciła feministka prowokatorka???
                ;)
              • Gość: gerth Popieram - Dajcie Pamele Anderson na te instrukcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:29
                ...będzie sie fajniej składalo te mebelki (a zwłaszcza "czytalo" instrukcje - dokladnie i z 5 razy ;-))))
                • Gość: drunked? Re: Popieram - Dajcie Pamele Anderson na te instr IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 23:18
                  Hehehehehe :) piękna idea :)

• Gość: prześmiewczyni To faceci teraz nie potrafią nawet zmienić żarówki IP: 195.116.211.* 10.03.05, 22:35
              Co dopiero mówić o użyciu śrubokręta.
              • Gość: stasiugie alez kochanie, do "tego" nie uzywa się .... IP: *.aster.pl 10.03.05, 22:50
                srobokręta!!!!!!!:00000000
              • Gość: dowcip ;]] Re: To faceci teraz nie potrafią nawet zmienić ża IP: *.g0.lsk.gda.pl 11.03.05, 10:58
                nie chcę nikogo urazić ;]], ale przypomniał mi się dowcip. czym różni się facet od żarówki? niczym. to i to można zastąpić świecą ;].
                • Gość: ara Re: To faceci teraz nie potrafią nawet zmienić ża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:53
                  czym różni się kobieta od studni? niczym, i jedna, i druga tak samo pusta
            • Gość: mou2 Poseł Strąk do garów! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.05, 23:05
              Sama sobie skręcam, bez przesady toż to praca jak każda inna. A rysunek
              babeczki na instrukcji Ikea, no cóż, Norwedzy są już tak zaawansowani w
              wprowadzaniu równouprawnienia, że mogą sobie pozwolić na taką kosmetykę. U nas
              w kraju jest jeszcze wiele do zrobienia, i akurat instrukcja Ikei nie jest
              najważniejsza. W zasadzie to robi niepoważne publicity feminizmowi w kraju -
              zamiast się zajmować realnymi problemami kobiet bawimy się w znaczki.

• Gość: andzia.22@op.pl pozamykać feministki w kopalniach i kamieniołomach IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 06:57
                Gdzie ty widzisz dyskryminacje w naszym kraju?
                • Gość: bob Re: pozamykać feministki w kopalniach i kamienioł IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 10:16
                  Gość portalu: andzia.22@op.pl napisał(a):

> Gdzie ty widzisz dyskryminacje w naszym kraju?

Odpowiem, choć niepytany. Dla wyjaśnienia - mieszkam w Warszawie (przynajmniej
                  teoretycznie jednym z bardziej "postępowych" miejsc w kraju), jestem żonaty,
                  mam 30 lat, pracuję w stosunkowo "sfeminizowanej" branży wydawniczej. I
                  opowiadam: dyskryminację kobiet widzę na każdym kroku.
                  Pozdrawiam
            • Gość: facet Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 00:27
              pogieło je, już wiara nie ma co robić, pierdołami się zajmuje.
            • labirynt Re: baby do garow! 11.03.05, 08:18
              chłopy rodzić!!!
            • Gość: matka Re: baby do garow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:08
              Skoro feministki chcą równouprawnienia,to powinno to dotyczyc także dzieci,
              które to równiez mogą wychowywac ojcowie! nie tylko wy nadajecie się do
              wychowywania dzieci,ojcowie też bardzo dobrze sobie z tym radzą.Ileż to ojców
              po rozwodzie chciałoby wychowywać swoje dziecko,tylko pierwszeństwo ma zawsze
              matka.I gdzie tu równouprawnienie?
          • aska-polka BRAWO SIOSTRY! Kiedy w Polsce będzie taka CHADECJA 10.03.05, 19:26
            Sama też skręcałam te mebeli-prosta sprawa i przyjemna.
            • Gość: Głos rozsądku Re: BRAWO SIOSTRY! Kiedy w Polsce będzie taka CHA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.05, 22:01
              "Nawet, jeśli kogoś świadomie zaprosimy do własnego domu to możemy go świadomie
              wyprosić."

Rozumiem, że jeśli Ci się coś odmieni w trakcie wizyty, to goście mogą liczyć
              na zarżnięcie nożem, pocięcie na strzępki i wyrzucenie do kubła?

• Gość: meser Re: BRAWO SIOSTRY! Kiedy w Polsce będzie taka CHA IP: *.cable.mindspring.com 14.03.05, 23:16
              naprawde skrecasz meble?A co do tego jest lepsze,tluczek czy moze mikser?
          • Gość: Jędrzej Precz z seksizmem! IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.03.05, 07:18
            Co znaczy "pogięło te baby?" Naczelnym kretynem w tej "aferze" jest premier
            Norwegii, mężczyzna. Jaruga tylko mu wtóruje. Feminizm jest umysłową aberracją,
            która dotyka OBIE płcie, przynajmniej tak jest na Zachodzie.
          • Gość: Janek A ja chce zeby na damskiej bieliznie, na kazdej,.. IP: 69.156.11.* 14.03.05, 03:06
            byl obowiazkowo symbol plci meskiej. Mezczyzni przeciez takze; zarzadaja,
            produkuja maszyny itd. itp. ktore te niekiedy calkiem piekne czesci damskiej
            garderoby wytwarzaja. Stanowczo domagam sie rownouprawnienia dla plci meskiej.
            Precz z femofaszystkami.
      • Gość: drunked? Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 23:15
        Moja propozycja pojdzie "dalej" :)

Czemu do jasnej ciasnej musze ogladać ciagle reklamy podpasek dla kobiet. Pora
        na podpaski dla panów! Na każą okazję :) Żeby nie przemakały, a właściciel czuł
        się swobodnie i nie skrępowany, szczególnie w czasie obiadu (pora emisji reklam
        o podpaskach!!!!)

SMACZNEGO, producenci reklam

• Gość: gegroza Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! IP: *.bn.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:23
      szok
      • Gość: Bea Re: Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 18:45
        Kochany/a stereotypów nie leczy sie co prawda ale warto zrozumiec ten fakt ,że
        kobiety są w rządzie i mogą poprawiać nieprzyjazny kobietom świat
        • margo47 Re: Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! 10.03.05, 19:04
          Już nazmieniały: Banachowa zabrała zasiłki dla samotnych matek, pielęgniarki
          wyjeżdżają w świat.
          A ta skretyniała Jaruga wsiada na IKEA, bo potrzebuje reklamy w mediach, ruchu
          wokół swoich poronionych pomysłów na wejście do Sejmu, wrazie jak się ten
          naprawdę rozwiąrze w maju.
          Żal że z ważnych spraw równościowych robi się taki pasztet medialny.
          • Gość: stasiugie Miller tez byla kobietą!!! IP: *.aster.pl 10.03.05, 19:17
            • Gość: Margo47 Re: Miller tez byla kobietą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:34
              A Błochowiak?
              • Gość: stasiugie to - jak Sklodowska - nie najlepszy przyklad :)))) IP: *.aster.pl 10.03.05, 22:43
              • Gość: maks Re: Miller tez byla kobietą!!! IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:08
                Błochowiak była kobietą? eee, to przesada ...
            • emarx Re: Miller tez byla kobietą!!! 14.03.05, 11:15
              ale to dopiero w zakończeniu wyszło :-))
          • Gość: kim Re: Wariatki ! i to jeszce w rządzie ! IP: *.atm2-0-1161025.0x3ef29b76.hrnxx3.customer.tele.dk 11.03.05, 10:07
            Przeciez ponad 50% narodu, to sa kobiety.
            Wystarczy zeby nie glosowaly na facetow
            i juz beda mialy wiekszosc w sejmie i
            rzadzie ;) Wtedy faceci beda musieli walczyc
            o swoje prawa
    • Gość: Andrzej Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.nll.se 10.03.05, 16:33
      Idiotki!
      • jkwt IKEA - Nie dla idiotów 11.03.05, 08:36
        .
    • Gość: f hahahaha IP: 217.153.221.* 10.03.05, 16:48
      hahahahaha, mój jedyny komentarz hahahaha
    • Gość: gott A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji??? IP: *.crowley.pl 10.03.05, 17:39
      A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji??? Przeciez jesli kobieta w
      instrukcji nie bedzie miala z kazdym kolejnym sezonem nowego stroju to bedzie
      to dyskryminacja...
      • Gość: Acio?? Re: A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:53
        A skąd wiadomo, że sylwetka człowieka w takiej instrukcji
        przedstawia faceta??!!!!
        A moze to wyeamacypowana do granic możliwości feministka w portkach!!!!?????
        • Gość: annika Re: A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji IP: *.ae.wroc.pl 11.03.05, 08:12
          Właśnie, dlaczego feministka Jaruga uparcie lansuje stereotyp kobiety w
          spódnicy ;)

Poza tym biedna ona jest. Dyskryminowana przez obrazki.
      • Gość: sylv Re: A coroczna zmiana kroju spódnic na instrukcji IP: *.nepentes.com.pl 11.03.05, 10:43
        skrecanie mebli w spodnicy to marny pomysl - bardziej praktycznym ciuszkiem do
        tego celu sa spodnie. Instrukcja zawiera po prostu propozycje stroju
        roboczego ;)
    • Gość: Facet Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:46
      > Wzywam Ikeę do zmiany instrukcji dołączanych
      > do składanych mebli - apeluje Izabela Jaruga-Nowacka,
      > pełnomocnik premiera do spraw równego statusu kobiek i mężczyzn.

Wreszcie zrozumiałem po co jest ten pełnomocnik, bo już myślałem, że marnuje
      się publiczne pieniądze na tzw. "pierdzenie w stołki".
      • Gość: TerazRozumiem Re:Brawo autorytet moralny michnik i wybiórcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:58
        Ten artykuł to przewrotna gra naczelnego autorytu moralnego (w skrócie AM).
        W ten oto zakamuflowany sposób chce on po prostu wykpić feministki
        homo niewiadomo i innych lewaków
        tak trzymać!!!
    • Gość: Obojnak Re: A moze to ostrzyzona brzydka baba IP: *.hamberger / *.hamberger-m.Hamberger-cc.de 10.03.05, 17:47
      Skad taka pewnosc. A moze to ostrzyzona brzydka baba w tej instrukcji
      narysowana. Chyba Ikea nie maluje tak maluskiego, zeby bylo jasne. A moze to
      obojnak albo jakas trawestytka. Cholera to wie w dzisiejszch czasach.
    • Gość: epsilon kobiety do wojska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.03.05, 18:01
      zapraszam chetne panie do Wojska Polskiego
      i do kopalni wegla na slasku
      i do noszenia rur w elektrowni

feministki...
      • Gość: jaa Re: kobiety do wojska IP: *.ima.pl / *.ima.pl 10.03.05, 18:33
        to kiedy mam się stawić w tym wojsku, co?
      • Gość: Kobieca Re: kobiety do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:50
        Witam!
        Ja tam bardzo chętnie bym sobie postrzelała. Czuję się dyskryminowana, że nie
        idę do wojska :) Bić się uwielbiam :) Ostatnie osiągnięcie: złoty medal w
        zeszłym roku w stylu kyokushinkai :)

Za kopalnię dziękuję - może z przewrotności. Ojciec całe życie mi mówił, że
        powinnam pracować na kopalni i że tam jest moje miejsce :)

Pozdrawiam,
        Zadbana 30stka:)
        • Gość: kioto Re: kobiety do wojska IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.03.05, 10:30
          Za stara jesteś na wojsko.
        • Gość: mkopek Re: kobiety do wojska IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:42
          Ciekawe czy podobalo by Ci sie w miejscu, gdzie masz 5 minut na poranna toalete
          jednoczesnie ze wszystkimi i na jedna umywalke przypadaja trzy osoby. Potem
          sniadanie gdzie daja jakas breje. Po sniadaniu 20 km biegu w pelnym rynsztunku.
          A na prysznic bedziesz miec czas dopiero po 22. Zycze milego pobytu. Moge Cie
          zapewnic, ze nie zadbasz tam o paznokcie ani o wlosy. Za to moglabys zadbac o
          cere dzieki czestym kapielom blotnym. Ciekawe jeszcze jakby Ci sie podobalo na
          poligonie zimowym, gdybys przy dwudziestostopniowym mrozie na dworzu, musiala
          spac i mieszkac w namiocie.
    • Gość: tadian a czy jaruga widziała kobiete mechanika samochodow IP: *.veranet.pl 10.03.05, 18:01
      czy moze samochód jest za skompilikowany na wasze damskie mózgi
      • Gość: Kobieta Re: a czy jaruga widziała kobiete mechanika samoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:52
        Samochody to są chyba zbyt skomplikowane, ale dla PANÓW MECHANIKÓW.
      • Gość: Kobieta O mechanikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:54
        Samochody to są chyba zbyt skomplikowane, ale dla PANÓW MECHANIKÓW.
        Z zepsutymi wycieraczkami w moim Golfie jeździłam 7 razy!!! Gościu nie
        wiedział, co jest zepsute! Proszę zatem nie mówić, że samochód jest zbyt
        skomplikowany na damskie mózgi. Kobiet nie ma w tym zawodzie. Ale może gdyby
        były, to nie traciłabym benzyny na jeżdżenie do półgłówków, którzy niby
        skończyli jakieś szkoły i się na tym znają!
        • Gość: mkopek Re: O mechanikach IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:47
          Bo widzisz, facet by wiedzial, ze z popsutymi wycieraczkami nie jedzie sie do
          mechanika, tylko do elektryka samochodowego. To tak jakbym ja powiedzial, ze
          trzy razy chodzilem do fryzjerki, zeby mi dobrze zrobila manicure.
        • Gość: ? Re: O mechanikach IP: *.29.165.9.threembb.co.uk 14.08.14, 02:12
          Dobra jestes... kup sobie lepiej rower hmm zaraz wroc jak lancuch spadnie to co zrobisz? Tez do mechanika polecisz:-D masakra z tym feminizmem. Jezeli chcecie wszystkie rownosci to ok. Faceci do szkol i przedszkoli kobiety do kopalni wojska i huty.
          Nie ma szans aby tak sie stalo kiedykolwiek. Facet to facet a kobieta to kobieta jak sama nazwa wskazuje.
    • Gość: 1337 Jaruga! DO ROBOTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:04
    • Gość: kol@ Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.lns3-c10.dsl.pol.co.uk 10.03.05, 18:04
      moze jaruga-nowacka juz z zaslepienia nie dowidzi, przeca na tej instrukcji
      wyraznie przedstawione sa wuasnie feministki, ktore w spodniach, jak to
      feministki, skrecaja meble. niektore maja nawet wasy, jak w zyciu..
    • Gość: kobieta Idiotki!Jak mamę kocham! IP: 195.150.224.* 10.03.05, 18:06
      Tylko utwierdzam się w przekonaniu, ze feminizm, to ruch, delikatnie mówiąc,
      niewydupczonych kobietek, którym ewidentnie się nudzi.
      • Gość: Beatrice Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:58
        A ja utwierdzam się w przekonaniu, że dyskryminujesz własną płeć.
        Patrząc na bowiem na męskich polityków można dojść do podobnego wniosku - banda
        facetów, którym się nudzi, którzy chcą jak najwięcej wykraść i którzy
        KOMPLETNIE nie znają się na ekonomii i gospodarce (w przeważającej większości),
        a o niej się wypowiadają i co gorsza decydują!!!!
        • Gość: kobieta2 Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.chello.pl 10.03.05, 23:07
          co to za farmazony? jak to sie ma do postu kobiety i artykulu?
          skoro w rzadzie kobiet jest malo- a jest- to niech walcza o to, a nie o rysunki
          na instrukcji.
        • e.day zabawna rzecz 11.03.05, 07:26
          jeśli facet-polityk wystąpi z idiotyzmami, z reguły uchodzi mu to na sucho.
          Musi dopiero być to coś kalibru Lepper w Klewkach z talibami i wąglikiem.
          Kobieta na stanowisku jest o wiele bardziej na cenzurowanym.
          Politycy rodzaju męskiego rzeczywiście w większości nie są takimi idiotami, po
          prostu postępują w imieniu doraźnych interesów nie zawsze wiadomo czyich. I aby
          to usprawiedliwić, wymyślają mozliwie najbardziej kretyńskie rzeczy. W
          ostateczności rzucą w tłum plebsu aborcję, małżeństwa homoseksualne lub inny
          tego typu wypełniacz dla odwrócenia uwagi.
          Boli natomiast, że na polu ułatwienia kobietom życia jest naprawdę od cholery i
          trochę do zrobienia. Przede wszystkim nauczenie kobiet pewnej solidarności i
          współdziałania. Reszta pójdzie łatwiej. W końcu, jeśli o kobietach i kobiecych
          sprawach będzie decydowała szersza reprezentacja, to chyba efekt będzie lepszy
          niż wątpliwej jakości decyzje kretynów z czerwonej i czarnej prawicy?
          Jaruga się wygłupiła z tymi instrukcjami, no chyba że GW jak zwykle coś
          przekręciło, przerysowało, niedopowiedziało... nie zawsze to co pisze w tej
          gazetce należy brać tak jak brzmi.
      • Gość: kobieta Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.g0.lsk.gda.pl 11.03.05, 11:04
        no wiesz, mamy sporo wolnego czasu (bo odpada nam tyranie w domu), więc nam się nudzi. a ty co? obiad już zrobiony? do garów!
        • Gość: mkopek Re: Idiotki!Jak mamę kocham! IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:55
          Hmm, kobiety narzekaja na facetow, ze sa malo uzyteczni w domu. Jednak okazuje
          sie, ze wystarczy by kobieta zostala feministka i juz nie sprzata sobie domu,
          nie pierze sobie ubran (ciekawe czy chodzi w brudnych, czy ciagle kupuje sobie
          nowe), nie gotuje sobie obiadow (nie musi dbac o linie wiec pewnie objada sie
          pizza). Jedyne czasem musi odgarnac sobie droge do biurka, zeby moc wpisac
          jakis post na forum internetowym.
    • Gość: hehe JEDYNE ROZWIĄZANIE PROBLEMU: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:08
      Wprowadzić prawo, by w instrukcjach mogły być jedynie ludziki z kresek.
      Oczywiście bez żadnych atrybutów płci.
      • Gość: tata Re: JEDYNE ROZWIĄZANIE PROBLEMU: IP: 212.160.143.* 11.03.05, 10:21
        Ale jaki ludzik jest feministycznie poprawny?

:))))
      • Gość: mkopek Re: JEDYNE ROZWIĄZANIE PROBLEMU: IP: *.ericsson.net 14.03.05, 10:57
        Ja nie widze zadnego problemu, przeciez kobiety nigdy nie czytaja zadnych
        instrukcji. Dopiero jakis facet w Norwegii musial zwrocici na to uwage, zeby
        sie zorientowaly, ze sa dyskryminowane w tych instrukcjach.
    • Gość: pikej [...] IP: *.ipt.aol.com 10.03.05, 18:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: hyhy Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: 195.205.11.* 10.03.05, 18:20
      Kobiety też chodzą w spodniach i to dosyć często. A ja żądam na instrukcjach
      wizerunku człowieka z fajką, bo palacze też są dyskryminowaniu... Hehe idiotyzm.

PS. Feministki do WOJA!!!
    • Gość: zibi Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:23
      niech walcza dalej. same pokazuja jakimi sa idiotkami.pozdrowienia dla
      wszystkich pań śmieciarek, ciężarówek i kierownic - feministycznych
      odpowiednikó śmieciarzy, cieżarowców i kierowców pa pa ha ha!!
    • Gość: zax Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:27
      nazwa feministki jest dyskyminująca!!!. należy mówić o feministkach i
      feministach oraz transfeministkach i transfeministach. dlaczego feminizm
      propaguje dyskryminację ze wzgledu na płeć w swojej nazwie.
      • Gość: TorV Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 23:56
        Zapomniałeś o lesbofeministkach i homofeministach! Musisz być wyjątkowo
        nietolerancyjnym typem!
    • Gość: kate Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.tvgawex.pl 10.03.05, 18:29
      Głupie baby nie mają co robić więc wymyślają sobie problemy....To już jest
      przesada!!!!!!!SZKODA GADAĆ SAMA JESTEM KOBIETĄ I MAM DO TEGO ZDROWE PODEJŚCIE.
      NA LECZENIE MóZGOWNIC PROSZĘ
    • Gość: jaa Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.ima.pl / *.ima.pl 10.03.05, 18:32
      Ja skręcam meble (jeśli trzeba), bawię się srubokrętem i innymi takimi rzeczami
      (których nazw czasem nie znam - ale po co mi to), poza tym sprzątam i gotuję -
      wszystko to robię, gdy mam czas i gdy mam ochotę. Tak samo mój facet. Chodzę w
      spodniach i NIE DOMAGAM się innych instrukcji. Nie róbmy z igły wideł, w Afryce
      dzieci głodują, a tu takie pierdoły.
      • agulape Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at 11.03.05, 11:39
        ale ja skrecam i domagam sie w instrukcjach wizerunku kobiety.
        tak samo w reklamach proszków do prania i ludwikow facetów.
    • Gość: JANEK Jaruga-Nowacka jest głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:32
      Tak samo jak głupi jest ten palant z Norwegii, który to wymyślił. Przecież skoro mamy równouprawnienie to kobiety nie muszą chodzić w spódnicach - moga różwnież w spodniach. A więc na tej instrukcji może być krótkoostrzyżona kobieta w spodniach. To po pierwsze. Po drugie: jeżeli Jaruga-Nowacka myśli, że największym problemem dotyczącym równouprawnienia jest instrukcja skręcania mebli to znaczy, że jest naprawdę głupia albo chce skompromitować feministki do reszty.
      • anutkas Re: Jaruga-Nowacka jest głupia 10.03.05, 19:09
        Podpisuje sie obiema rekami pod tym co napisal JANEK !!! Mieszkam w Szwecji i
        tak sie sklada, ze mimo, ze mam meza, to wszystkie meble w domu skrecalam sama
        ( ew. z pomoca 10 letniego syna) i nie czuje sie z tego powodu ani bardziej
        rownouprawniona, ani specjalnie pokrzywdzona - po prostu taka byla potrzeba
        chwili,a ja taka prace nawet lubie, wiec nie ma problemu. Tym bardziej nie
        widze problemu w systemie oznakowan instrukcji - z powodzeniem moze byc tak jak
        napisal JANEK, a poza tym to w nas tkwi ( lub nie) poczucie dyskryminacjii
        symbolika nie ma tu nic do rzeczy - ja na takie glupoty w ogole nie zwracam
        uwagi i dziwie sie, ze takie rzeczy sa roztrzasane na powaznie!
        • Gość: mk Re: Jaruga-Nowacka jest głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 00:02
          No oczywiście! Przecież jak wprowadzą oznakowania postaci w spódnicach to okaże
          się, że to nie żadne kobiety tylko Szkoci w swoich narodowych strojach, którzy
          noszą te swoje kilty tylko po to żeby poniżyć kobiety i wyśmiać feninizm!
      • Gość: Sedes_z_Bakelitu A wiec w instrukcji trzeba pokazac narzady plciowe IP: *.dc.dc.cox.net 11.03.05, 01:06
        skrecajacych, zeby nie bylo zadnych watpliwosci.
        • Gość: annika Re: A wiec w instrukcji trzeba pokazac narzady pl IP: *.ae.wroc.pl 11.03.05, 08:22
          No właśnie. A żeby nie było dyskryminacji to:
          1. można narysować parę skręcającą meble wspólnie. Ale kurczę jeśli para będzie
          hetero to się geje i lesbijki poczują dyskryminowane. A i single tyż. To może
          2. dać rysunek człowieczka z narządami obojga płci. Chiba załatwi sprawę.
          Ewentualnie obrażą się kastraci.

Kurde, nijak wszystkim nie dogodzisz.
    • otello_1 Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at 10.03.05, 18:34
      Bravo!Tak trzymac!
      Teraz czas na znaki drogowe (przez przejscie dla pieszych tez czasami
      przechodza szajbofeministki)buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    • Gość: nie feministka Re: Polskie feministki dołączają do Norweżek w at IP: *.Zabrze.Net.pl 10.03.05, 18:35
      A która kobieta skręca meble w spódnicy?????????????? to może dodac drugą
      figurkę - w spodniach, ale z biustem? A jak bedzie za duzy, to te z miseczka A
      będą urażone. A swoją drogą, to już widzę Panią minister jak sama skreca
      meble, hehehe!!!!!
    • Gość: MARIO czy chodzi tu o tzw czytanie ze zrozumieniem? IP: 213.155.190.* 10.03.05, 18:35
      czy chodzi tu o tzw. czytanie ze zrozumieniem? Czy dla pewnej grupy obywateli
      RP obrazek człowieka w spodniach jest niezrozumiały? HA HA HA - brawo panie !!!!
    • Gość: Kobita w spodniach PROTEST - PROTEST - PROTEST IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 10.03.05, 18:38
      Stanowczo protestuję !
      Uważam, że umieszczanie wizerunku kobiety w spódnicy jest pogłębianiem
      istniejacych stereotypów i uprzedzeń. Kobieta ma prawo chodzić w spodniach !!!
      Obrazek powinien więc ukazywać dwie kobiety: jedną w spódnicy, drógą w
      spodniach. W trosce o walkę z rasizmem i ksenofobią instrukcja winna być
      opatrzona także obrazkami przedstawiającymi postacie reprezentujące inne rasy,
      kultury, wyznania i orientacje seksualne.
      Jednocześnie, w ramach walki o świecki charakter państwa, proponuję usunąć z
      instrukcji sformułowania dotyczące używania śrubokrętów krzyżkowych.
      • Gość: kobieta Re: PROTEST - PROTEST - PROTEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:04
        przyłączam się!
        • Gość: kolejna_kobitka I JA ZA!!!!!!! IP: *.novi-net.info 10.03.05, 20:45
          I ja za!!!!
          Ale podpowiadam - w czasie skrecania mebli warto w drodze wyjatku zalozyc
          spodnice (wbrew nieslusznym stereotypom kobiet majsterkowujacych), bo jak nam
          sie ona wtedy w cos wkreci i zrobimy sobie krzywde, to podamy IKEE o
          odszkodowanie i wreszcie w Polsce bedzie forsa na te meble!!
          • Gość: Sedes_z_Bakelitu Ja tez! I zrobic dwa rodzaje srub lewo-i prawoskre IP: *.dc.dc.cox.net 11.03.05, 01:10
            tne. Inaczej pojawi sie oskarzenie o PRAWICOWOSC (zeby wkrecic srube trzeba
            krecic w prawo)! I powinny byc wstawiane do mebli w drodze losowej - czasem w
            lewo, czasem w prawo.
      • emre_baran Ubustwiam! 11.03.05, 10:14
        Blagam jeszcze! Gdzie pikieta!? Gdzie zebranie!? Wiec! Ja z wami! Na Barykady.
        Chetnie ubiore spodnice a nawet obcasy.

Kobieta w Spodniach na prezydenta!

PO Baran Aloha.
      • emarx Re: PROTEST - PROTEST - PROTEST 14.03.05, 11:22
        A jak będzie z instrukcjami obsługi drabin?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka