Gość: Herman IP: *.amw.gdynia.pl 23.03.05, 23:40 Jednym słowem...zajebiście!!!juz nie mogę się doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Diego Skandal IP: 217.153.221.* 23.03.05, 23:52 Wstyd! A gdzie wychowanie w trzeźwości, gdzie dobre obyczaje i duch sportu. Czym predzej prezes Milewski powinien zrobić porzadek z tak poronionym pomysłem. Wystarczy już na Arce napinych wygolonych karkoli, teraz po całej Gdyni będą ciągnąć watachy "władców północy". Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Skandal 24.03.05, 08:11 Gość portalu: Don Diego napisał(a): > Wstyd! A gdzie wychowanie w trzeźwości, gdzie dobre obyczaje i duch sportu. > Czym predzej prezes Milewski powinien zrobić porzadek z tak poronionym > pomysłem. Wystarczy już na Arce napinych wygolonych karkoli, teraz po całej > Gdyni będą ciągnąć watachy "władców północy". ***************************** Niech lepiej kibice Lechii poszukają własnego browaru, a nie udają święcie oburzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz Re: Skandal IP: *.univ.szczecin.pl 12.04.05, 12:00 Tak..to jest skandal,że takie marne piwo ma kosztowac 2,80! Co najwyzej dalbym 2 zlote.Za 2,80 to ma sie prawie najlepsze polskie piwo!Poza tym Arka to kiepska druzyna i ma agresywnych pseudokibicow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Re: Skandal IP: *.amw.gdynia.pl 24.03.05, 17:10 Co ma piwo do wygolonych lysych bandziorow!!!??? o trzezwosci uswiadamiaja nieletnich rodzice a jak skonczyles 18 lat to Twoj wybor czy pijesz czy nie!!! bardzo dobry pomysł do domu przed TV czy na grilla!!! jak nie umiesz pic to nie pij i skandaliczna jest Twoja wypowiedz-chyba Ci gul skacze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Skandal IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 22:26 sialala juz powoli wchodzi do sklepów.w jednym jak sie zacząlem pytac "czy jest piwo..." pani od razu dokończyła "...Arka?" :D jutro pędze po butelkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karat ZAZDROŚC STRASZNA RZECZ :) IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.05, 21:05 Tylko Arka Gdynia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: ZAZDROŚC STRASZNA RZECZ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:12 Mieszkam w Gdyni. P....e Arke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: ZAZDROŚC STRASZNA RZECZ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:53 ... i jestem lekko psychiczny bo kibicuje lechii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l1 Skandal ! IP: *.visp.energis.pl 24.03.05, 03:03 No to teraz zwyrodniałe stadionowe bandziory staną się PIJANYMI zwyrodniałymi stadionowymi bandziorami. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaa Re: Skandal ! IP: *.bsn1.pl / 212.244.184.* 24.03.05, 10:51 stuknij sie w ten głupi łeb! ja chodzę na mecze i jakoś nie widzę takich obrazów, jakie ty opisujesz! zazadrosny jesteś bo pewnie kibicujesz Lechii!!! hehehhehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Skandal ! IP: *.eu.org / *.chello.pl 30.03.05, 22:29 a ja nie chodzę na mecze, za to czasami zdarza mi się korzystać z gdyńskich autobusów. to co się tam dzieje po meczach to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZLONEK LECHISTANU Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: 193.111.236.* 24.03.05, 08:31 HERMANNNNNNN!!!TY ŻÓLÓ!!! CZEMU PREZES TO ZROBIL PRZECZIEZ AMBER JEST W GRANICHACH LECHISTANU A NIE RYBAKOW Z ARKOSTANU!!!!! OD DZISIAJ PRZEAJE PIC KOZLAKA, PIWO ZYWE I WRACAM DO ZYWCA I HEINEKENA!!! OGLASZAM PROTEST:NIE PIJEMY WYROBOW AMBERKA BO ZAPRZEDAL SIE ARCE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starr Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.crowley.pl 24.03.05, 09:03 hmmm, trzeba będzie spróbować tego wyrobu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.ocean.univ.gda.pl 24.03.05, 11:17 Nigdy wiecej żadnego wyrobu z pod znaku ambra!!! Dla zasady. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specjal Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 27.03.05, 18:26 A Specjal to sponsor rugbistów Arki Gdynia i co nie bedziesz go tez pił? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo 24.03.05, 10:32 Ważny jest smak piwa a nie nazwa, jak będą siki to i tak żaden kibic tego nie kupi, nawet pozbawiony smaku kibic arki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yum ślask wisełka lechia gdańsk!!!!!!!! IP: 217.153.113.* 24.03.05, 10:37 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: ślask wisełka lechia gdańsk!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 24.03.05, 10:48 Koszykarski Śląsk też ma swojego sikacza. PIWO ŚLĄSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacza Grabówek Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.05, 11:03 TYLKO ARKA GDYNIA !!!You'll never walk alone!!Hej Arka goooolllll!Juz jutro trzy punkty ze Świtem i znów pozycja wicelidera tabeli!Do zobaczenia w ekstraklasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Limanka Kibice ŁKS też kiedyś mieli swoje piwo. IP: *.pl 24.03.05, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emarc Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 11:50 mam nadz ze bedzie mozena kupic to pifko takze w poznaniu. my co prawda mamy nasze go lecha pilsa ale kompania piwowarska raczej stawia na zwiazek z regionem niz kibicami ---------------------------------------------------------- najgorsze piwo na swiecie to warszawskie kro(L)ewskie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norg Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 24.03.05, 13:31 Nie oni pierwsi. Śląsk Wrocław ma juz takie piwo od kilkunastu miesięcy. Produkuje je Browar Namysłów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.maguire ARECZKO, KOCHANY KLUBIE NASZ!!! 24.03.05, 14:07 ARECZKO< KOCHANY KLUBIE NASZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamek44 Re: ARECZKO, KOCHANY KLUBIE NASZ!!! IP: *.155.236.65.Dial1.Baltimore1.Level3.net 25.03.05, 05:58 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał cena IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 14:08 a nie zastanowiło was, że różnica między ceną w butelce i w puszcze wynosi aż 80 gr? Słyszałem, że aluminium drogie, ale żeby aż tak...... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: cena 24.03.05, 14:33 Zastanowiło, tembardziej że wszędzie indziej butelka kosztuje tyle co puszka, tzn kaucja za butelke wynosi tyle ile różnica ceny między browcem w butelce a puszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonIs Re: cena IP: *.kolbudy.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 18:10 puszka - zakup = około 50 gr + marża dystrybutora + marża sklepu + VAT ... tj powyżej 80 gr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mU Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 24.03.05, 14:08 no coz Amber jakoscia produktow raczej nie powala ale z taka etykieta mam nadzieje, ze akurat ten browarek dotrze do Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:32 na pewno po piwko będziemy często sięgać!!! tylko arka gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 21:50 obiecuje ze przynajmnie sprobuje pozdr dla Arki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kibicuje Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.nc3a.nato.int 24.03.05, 14:42 Przy zakupie szesciopaka kamien gratis, przy zakupie skrzynki - bejsbol za free, w barwach klubowych ... zenada Odpowiedz Link Zgłoś
yokel Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo 24.03.05, 14:47 siki weroniki amber to zwykle szczochy zreszta jak wasz ten caly gdynski klub niech zyje Wisla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras AG Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 24.03.05, 15:28 załamuje mnie sposob w jaki bronicie sie przed zazdroscia :D jesteście załośni ! Tylko Arka Gdynia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? A ten wiking na nalepce to co ma znaczyć? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:30 j.w. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankee Re: A ten wiking na nalepce to co ma znaczyć? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:58 Że piwo będzie pite przez Władców Północy :> www.arka.laczpol.net.pl poczytaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżak zagadka IP: 158.75.42.* 24.03.05, 16:39 co to jest? Piłka w bramce+ gdyński klub, ....Żebyś brodę zgolić mógł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Piwo Macie Ale Stadiunu Nie !! IP: 80.50.40.* 24.03.05, 16:49 Piwo Macie Ale Stadiunu Nie !! macie tez wlepki z miriam a tym sie nie chwalicie :)jeszcze sobie sledziki w śmietanie zrubcie Lechia Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipek Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:08 A kibice Cracovii mają swoją wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanted Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:28 proponuję wypuścić partię kaloszy typu gumofilce z nazwą 'oficjalne obuwie kibiców Lechii Gdańsk'. buhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika SLASK WROCLAW tez!!! IP: *.server.ntli.net 24.03.05, 17:52 nie wiem, czy nadal, ale jeszcze w ubieglym roku we Wroclawiu mozna bylo kupic piwo kibicow Slaska, wyprodukowane przez Browar Namyslow (RYAN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.dsl.pipex.com 24.03.05, 18:47 pozdrowienia dla wszystkich kibicow. zdrowko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenot Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 24.03.05, 19:08 Super piwko. Gdzie je dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
brfc ARKA GDYNIA :)) ich kibice są do kitu, CYKORY 24.03.05, 19:16 co to za kibice , heheheh padalce, slabiaki i cykory, ARA ZADYMIARA BUHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic GKS Wybrzeze Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:37 Amber nawet mi smakował, ale już go nie bede kupował. GKS WYBRZEŻE & LECHIA PANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.pro-internet.pl 24.03.05, 22:22 wes sie lepiej walnij w ten debilny łeb. lechia z gks trzyma tak? jasne. wielka zgoda. wielu jest smutno z tego powodu bo wtedy z Gdyni nie przyjedza tylu kibiców żużla którzy tez lubia piłke. poza tym lechia... sam wstyd Odpowiedz Link Zgłoś