Dodaj do ulubionych

Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo

IP: *.amw.gdynia.pl 23.03.05, 23:40
Jednym słowem...zajebiście!!!juz nie mogę się doczekać!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Diego Skandal IP: 217.153.221.* 23.03.05, 23:52
      Wstyd! A gdzie wychowanie w trzeźwości, gdzie dobre obyczaje i duch sportu.
      Czym predzej prezes Milewski powinien zrobić porzadek z tak poronionym
      pomysłem. Wystarczy już na Arce napinych wygolonych karkoli, teraz po całej
      Gdyni będą ciągnąć watachy "władców północy".
      • maruda.r Re: Skandal 24.03.05, 08:11
        Gość portalu: Don Diego napisał(a):

> Wstyd! A gdzie wychowanie w trzeźwości, gdzie dobre obyczaje i duch sportu.
        > Czym predzej prezes Milewski powinien zrobić porzadek z tak poronionym
        > pomysłem. Wystarczy już na Arce napinych wygolonych karkoli, teraz po całej
        > Gdyni będą ciągnąć watachy "władców północy".

Niech lepiej kibice Lechii poszukają własnego browaru, a nie udają święcie
        oburzonych.

• Gość: Piwosz Re: Skandal IP: *.univ.szczecin.pl 12.04.05, 12:00
          Tak..to jest skandal,że takie marne piwo ma kosztowac 2,80! Co najwyzej dalbym
          2 zlote.Za 2,80 to ma sie prawie najlepsze polskie piwo!Poza tym Arka to
          kiepska druzyna i ma agresywnych pseudokibicow!
      • Gość: Herman Re: Skandal IP: *.amw.gdynia.pl 24.03.05, 17:10
        Co ma piwo do wygolonych lysych bandziorow!!!??? o trzezwosci uswiadamiaja
        nieletnich rodzice a jak skonczyles 18 lat to Twoj wybor czy pijesz czy nie!!!
        bardzo dobry pomysł do domu przed TV czy na grilla!!! jak nie umiesz pic to nie
        pij i skandaliczna jest Twoja wypowiedz-chyba Ci gul skacze!
        • Gość: bob Re: Skandal IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 22:26
          sialala juz powoli wchodzi do sklepów.w jednym jak sie zacząlem pytac "czy jest
          piwo..." pani od razu dokończyła "...Arka?" :D jutro pędze po butelkę :D
      • Gość: karat ZAZDROŚC STRASZNA RZECZ :) IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.05, 21:05
        Tylko Arka Gdynia!
        • Gość: Michal Re: ZAZDROŚC STRASZNA RZECZ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:12
          Mieszkam w Gdyni. P....e Arke.
          • Gość: Michal Re: ZAZDROŚC STRASZNA RZECZ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:53
            ... i jestem lekko psychiczny bo kibicuje lechii.
    • Gość: l1 Skandal ! IP: *.visp.energis.pl 24.03.05, 03:03
      No to teraz zwyrodniałe stadionowe bandziory staną się PIJANYMI zwyrodniałymi
      stadionowymi bandziorami. Gratuluję.
      • Gość: niuniaaa Re: Skandal ! IP: *.bsn1.pl / 212.244.184.* 24.03.05, 10:51
        stuknij sie w ten głupi łeb! ja chodzę na mecze i jakoś nie widzę takich
        obrazów, jakie ty opisujesz! zazadrosny jesteś bo pewnie kibicujesz Lechii!!!
        hehehhehehhe
        • Gość: s Re: Skandal ! IP: *.eu.org / *.chello.pl 30.03.05, 22:29
          a ja nie chodzę na mecze, za to czasami zdarza mi się korzystać z gdyńskich
          autobusów. to co się tam dzieje po meczach to koszmar.
    • Gość: CZLONEK LECHISTANU Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: 193.111.236.* 24.03.05, 08:31
      HERMANNNNNNN!!!TY ŻÓLÓ!!!
      CZEMU PREZES TO ZROBIL PRZECZIEZ AMBER JEST W GRANICHACH LECHISTANU A NIE
      RYBAKOW Z ARKOSTANU!!!!!
      OD DZISIAJ PRZEAJE PIC KOZLAKA, PIWO ZYWE I WRACAM DO ZYWCA I HEINEKENA!!!
      OGLASZAM PROTEST:NIE PIJEMY WYROBOW AMBERKA BO ZAPRZEDAL SIE ARCE!!!!!
      • Gość: starr Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.crowley.pl 24.03.05, 09:03
        hmmm, trzeba będzie spróbować tego wyrobu.
      • Gość: el Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.ocean.univ.gda.pl 24.03.05, 11:17
        Nigdy wiecej żadnego wyrobu z pod znaku ambra!!! Dla zasady. :)
      • Gość: Specjal Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 27.03.05, 18:26
        A Specjal to sponsor rugbistów Arki Gdynia i co nie bedziesz go tez pił?
    • kamilar Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo 24.03.05, 10:32
      Ważny jest smak piwa a nie nazwa, jak będą siki to i tak żaden kibic tego nie
      kupi, nawet pozbawiony smaku kibic arki
    • Gość: yum ślask wisełka lechia gdańsk!!!!!!!! IP: 217.153.113.* 24.03.05, 10:37
      j.w.
      • Gość: wro Re: ślask wisełka lechia gdańsk!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 24.03.05, 10:48
        Koszykarski Śląsk też ma swojego sikacza. PIWO ŚLĄSKA !
    • Gość: Bacza Grabówek Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.05, 11:03
      TYLKO ARKA GDYNIA !!!You'll never walk alone!!Hej Arka goooolllll!Juz jutro
      trzy punkty ze Świtem i znów pozycja wicelidera tabeli!Do zobaczenia w
      ekstraklasie:)
    • Gość: ŁKS Limanka Kibice ŁKS też kiedyś mieli swoje piwo. IP: *.pl 24.03.05, 11:30
    • Gość: emarc Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 11:50
      mam nadz ze bedzie mozena kupic to pifko takze w poznaniu. my co prawda mamy
      nasze go lecha pilsa ale kompania piwowarska raczej stawia na zwiazek z regionem
      niz kibicami

----------------------------------------------------------
      najgorsze piwo na swiecie to warszawskie kro(L)ewskie!!
    • Gość: norg Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 24.03.05, 13:31
      Nie oni pierwsi. Śląsk Wrocław ma juz takie piwo od kilkunastu miesięcy.
      Produkuje je Browar Namysłów.

Pozdrawiam
    • jerry.maguire ARECZKO, KOCHANY KLUBIE NASZ!!! 24.03.05, 14:07
      ARECZKO< KOCHANY KLUBIE NASZ!!!
      • Gość: Adamek44 Re: ARECZKO, KOCHANY KLUBIE NASZ!!! IP: *.155.236.65.Dial1.Baltimore1.Level3.net 25.03.05, 05:58
        Popieram.
    • Gość: michał cena IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 14:08
      a nie zastanowiło was, że różnica między ceną w butelce i w puszcze wynosi aż 80
      gr? Słyszałem, że aluminium drogie, ale żeby aż tak......
      • kamilar Re: cena 24.03.05, 14:33
        Zastanowiło, tembardziej że wszędzie indziej butelka kosztuje tyle co puszka,
        tzn kaucja za butelke wynosi tyle ile różnica ceny między browcem w butelce a
        puszcze
      • Gość: MonIs Re: cena IP: *.kolbudy.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 18:10
        puszka - zakup = około 50 gr + marża dystrybutora + marża sklepu + VAT ... tj
        powyżej 80 gr
    • Gość: mU Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 24.03.05, 14:08
      no coz Amber jakoscia produktow raczej nie powala ale z taka etykieta mam
      nadzieje, ze akurat ten browarek dotrze do Warszawy :)
      • Gość: kali Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:32
        na pewno po piwko będziemy często sięgać!!! tylko arka gdynia
        • Gość: kixx Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 21:50
          obiecuje ze przynajmnie sprobuje
          pozdr dla Arki
    • Gość: nie kibicuje Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.nc3a.nato.int 24.03.05, 14:42
      Przy zakupie szesciopaka kamien gratis, przy zakupie skrzynki - bejsbol za
      free, w barwach klubowych ... zenada
      • yokel Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo 24.03.05, 14:47
        siki weroniki
        amber to zwykle szczochy
        zreszta jak wasz ten caly gdynski klub
        niech zyje Wisla
    • Gość: Daras AG Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 24.03.05, 15:28
      załamuje mnie sposob w jaki bronicie sie przed zazdroscia :D jesteście
      załośni ! Tylko Arka Gdynia !
    • Gość: ? A ten wiking na nalepce to co ma znaczyć? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:30
      j.w. :P
      • Gość: Yankee Re: A ten wiking na nalepce to co ma znaczyć? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:58
        Że piwo będzie pite przez Władców Północy :>
        www.arka.laczpol.net.pl
        poczytaj sobie
    • Gość: krzyżak zagadka IP: 158.75.42.* 24.03.05, 16:39
      co to jest?

Piłka w bramce+ gdyński klub,
      ....Żebyś brodę zgolić mógł!
    • Gość: gajowy Piwo Macie Ale Stadiunu Nie !! IP: 80.50.40.* 24.03.05, 16:49
      Piwo Macie Ale Stadiunu Nie !! macie tez wlepki z miriam a tym sie nie
      chwalicie :)jeszcze sobie sledziki w śmietanie zrubcie Lechia Gdańsk
    • Gość: pipek Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:08
      A kibice Cracovii mają swoją wódkę.
    • Gość: wanted Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:28
      proponuję wypuścić partię kaloszy typu gumofilce z nazwą 'oficjalne obuwie
      kibiców Lechii Gdańsk'. buhehe
    • Gość: mika SLASK WROCLAW tez!!! IP: *.server.ntli.net 24.03.05, 17:52
      nie wiem, czy nadal, ale jeszcze w ubieglym roku we Wroclawiu mozna bylo kupic
      piwo kibicow Slaska, wyprodukowane przez Browar Namyslow (RYAN)
    • Gość: piotras Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.dsl.pipex.com 24.03.05, 18:47
      pozdrowienia dla wszystkich kibicow. zdrowko!:)
    • Gość: jenot Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.chello.pl 24.03.05, 19:08
      Super piwko. Gdzie je dostać?
    • brfc ARKA GDYNIA :)) ich kibice są do kitu, CYKORY 24.03.05, 19:16
      co to za kibice , heheheh padalce, slabiaki i cykory, ARA ZADYMIARA BUHAHAHAHA
    • Gość: kibic GKS Wybrzeze Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:37
      Amber nawet mi smakował, ale już go nie bede kupował. GKS WYBRZEŻE & LECHIA
      PANY!!!
      • Gość: inteligent Re: Kibice Arki Gdynia mają swoje piwo IP: *.pro-internet.pl 24.03.05, 22:22
        wes sie lepiej walnij w ten debilny łeb. lechia z gks trzyma tak? jasne. wielka
        zgoda. wielu jest smutno z tego powodu bo wtedy z Gdyni nie przyjedza tylu
        kibiców żużla którzy tez lubia piłke.
        poza tym lechia... sam wstyd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka