Dodaj do ulubionych

Proces Doroty Nieznalskiej - kolejna rozprawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:40
Bardzo mi się podoba pani Nieznalska i zamierzam się umówić z nią na randkę,
aby podyskutować o jej pasji :P
Obserwuj wątek
    • maruda.r Re: Proces Doroty Nieznalskiej - kolejna rozprawa 14.04.05, 08:30

Pomyślałem, że nikt inny za mnie tego nie zrobi, bo naszemu arcybiskupowi
      Gocłowskiemu bliżej jest do gwiazdy Dawida niż do katolicyzmu - mówił Stanisław Ż.

Sąd powinien odsyłać takich świadków na badania psychiatryczne.

• princealbert KOCHAMY STANISLAWA Z.!!! 14.04.05, 09:26
      Stasiu, dowal im!

Cala rodzina radiomaryjna jest z toba. Jakby co, to pozyczymy wode swiecona i
      krucyfiks zeby wykonczyc zbrodniarzy od gwiazdy Dawida.
      • Gość: gosc portalu Re: KOCHAMY STANISLAWA Z.!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 09:38
        Bogu dzieki za tak zacnych ludzi jak pan szanowny Stanislaw Z.! Modle sie za
        pana panie kochany Stasiu co rano! Masz pan racje, te Zydy od Goclowskiego chca
        nas zabic - jak mowi ks. Jankowski - i zaorac nasza ZIEMIE, matule jedyna! A
        Polakow - katolikow powiesic za jaja na tym krzyzu tej satanistki!!! Precz do
        komuny ty faszystko!
        • Gość: Enola Gay co.uk Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede wielka IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.04.05, 15:53
          Mnie jest zal takich ludzi,jak powszechnie nieznalska pani Nieznalska,ktora
          musi zaistniec w sztuce robiac kupe na krzyz,albo cwiartujac zwierzeta.To
          oczywiscie nie jest sztuka,tylko krzyk zero talentu ku slawie,takie wycie wilka
          w lesie.Gleboko tez wspolczuje "pedagogowi" z bialoruskiego,zabitego dechami
          kolchozu,niestety tez,jak ja,katolikowi,ktory taka sama kupe robi na jednym z
          niewielu ojcow kosciola,ktory znany jest z wysokiej kultury osobistej,wybitnej
          inteligencji i zasluzyl sie gdanskiemu spoleczenstwu sprawnym prowadzeniem
          kurii metropolitalnej.A proces oczywiscie w ogole powinien byc przez sad
          odrzucony,z racji malej szkodliwosci spolecznej czynu i swobody wypowiedzi
          artystycznej...
          • Gość: Lula Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:20
            Do przedmówczyni to nie Nieznalska ćwiartowała zwierzęta a Kozyra.
            • Gość: stachu Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.cable.satra.pl 14.04.05, 21:38
              Pani Nieznalska nie chciała nikogo obrazić i to jest dla mnie jasna wypowiedż
              dlatego nie ma co kruszyć kopii że to blużnierstwo.Po prostu następnym razem
              będzie ostrożniej obchodzić się z symbolami i je sobie dobierać.Tyle tylko że
              zawsze na lekcji sztuki padało pytanie do nas co autor chciał przez to wyrazić
              i dlatego co w niektórych członkach społeczności nastą piła taka
              reakcja.Dlaczego pani Dorota nie wybrała innego symbolu tylko akurat krzyż a
              nie gwiazdę lub pólksiężyc.
              • Gość: filolog Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 14.04.05, 22:30
                >> w niektórych członkach społeczności nastąpiła taka reakcja.

ale chodzi ci o .. yy .. ten, no .. wzwód?
                ciekawa konstrukcja stylistyczna ;ppp
            • Gość: cyprian Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.cable.satra.pl 16.04.05, 18:48
              Czy aby pani Kozyra z tym ćwiartowaniem zwierząt nie pomyliła profesji?No nie
              wiem.
        • Gość: paranoik? Re: KOCHAMY STANISLAWA Z.!!! IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 14.04.05, 22:23
          stasiu, stasiu, ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka