Gość: esteta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:40 Bardzo mi się podoba pani Nieznalska i zamierzam się umówić z nią na randkę, aby podyskutować o jej pasji :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Proces Doroty Nieznalskiej - kolejna rozprawa 14.04.05, 08:30 Pomyślałem, że nikt inny za mnie tego nie zrobi, bo naszemu arcybiskupowi Gocłowskiemu bliżej jest do gwiazdy Dawida niż do katolicyzmu - mówił Stanisław Ż. ******************************* Sąd powinien odsyłać takich świadków na badania psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert KOCHAMY STANISLAWA Z.!!! 14.04.05, 09:26 Stasiu, dowal im! Cala rodzina radiomaryjna jest z toba. Jakby co, to pozyczymy wode swiecona i krucyfiks zeby wykonczyc zbrodniarzy od gwiazdy Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: KOCHAMY STANISLAWA Z.!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 09:38 Bogu dzieki za tak zacnych ludzi jak pan szanowny Stanislaw Z.! Modle sie za pana panie kochany Stasiu co rano! Masz pan racje, te Zydy od Goclowskiego chca nas zabic - jak mowi ks. Jankowski - i zaorac nasza ZIEMIE, matule jedyna! A Polakow - katolikow powiesic za jaja na tym krzyzu tej satanistki!!! Precz do komuny ty faszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co.uk Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede wielka IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.04.05, 15:53 Mnie jest zal takich ludzi,jak powszechnie nieznalska pani Nieznalska,ktora musi zaistniec w sztuce robiac kupe na krzyz,albo cwiartujac zwierzeta.To oczywiscie nie jest sztuka,tylko krzyk zero talentu ku slawie,takie wycie wilka w lesie.Gleboko tez wspolczuje "pedagogowi" z bialoruskiego,zabitego dechami kolchozu,niestety tez,jak ja,katolikowi,ktory taka sama kupe robi na jednym z niewielu ojcow kosciola,ktory znany jest z wysokiej kultury osobistej,wybitnej inteligencji i zasluzyl sie gdanskiemu spoleczenstwu sprawnym prowadzeniem kurii metropolitalnej.A proces oczywiscie w ogole powinien byc przez sad odrzucony,z racji malej szkodliwosci spolecznej czynu i swobody wypowiedzi artystycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:20 Do przedmówczyni to nie Nieznalska ćwiartowała zwierzęta a Kozyra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.cable.satra.pl 14.04.05, 21:38 Pani Nieznalska nie chciała nikogo obrazić i to jest dla mnie jasna wypowiedż dlatego nie ma co kruszyć kopii że to blużnierstwo.Po prostu następnym razem będzie ostrożniej obchodzić się z symbolami i je sobie dobierać.Tyle tylko że zawsze na lekcji sztuki padało pytanie do nas co autor chciał przez to wyrazić i dlatego co w niektórych członkach społeczności nastą piła taka reakcja.Dlaczego pani Dorota nie wybrała innego symbolu tylko akurat krzyż a nie gwiazdę lub pólksiężyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolog Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 14.04.05, 22:30 >> w niektórych członkach społeczności nastąpiła taka reakcja. ale chodzi ci o .. yy .. ten, no .. wzwód? ciekawa konstrukcja stylistyczna ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprian Re: Jak nic nie umiem,to walne po oczach i bede w IP: *.cable.satra.pl 16.04.05, 18:48 Czy aby pani Kozyra z tym ćwiartowaniem zwierząt nie pomyliła profesji?No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik? Re: KOCHAMY STANISLAWA Z.!!! IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 14.04.05, 22:23 stasiu, stasiu, .. Odpowiedz Link Zgłoś