Gość: momo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:56 trzymaj sie. ja bede na was glosowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Artykuł jest kompromitujący IP: *.sprintnet.pl / *.sprintnet.pl 29.04.05, 10:18 Nie czytałam już dawno tak prymitywnego tekstu. Jeśli redaktor chciał ośmieszyć partie Zielonych 2004, to mu się udało. A liderka pełna sprzeczności i prozaicznych wypowiedziach - aż trudno uwierzyć, że była kiedykolwiek dziennikarką. Nie czarujmy się, mając takie elity - Zieloni ani w tym roku, ani za cztery lata nie wejdą do Parlamentu. A szkoda. Jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Zielone idee są fajne. IP: *.pl 29.04.05, 12:09 Utożsamiam się z nimi. Może za 4 lata będą popularniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: O czym marzą kobiety IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.04.05, 18:36 Zmarnowany glos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helen Re: O czym marzą kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:07 To zdecydowanie kuriozalne - ze osoba z Zielonych nie ma wyczucia politycznego i jak wiekszosc niesolidarnych kobiet - kompromituje idee, by sie lansowac. Jak mozna w takiej partii odcinac sie od wegetarian, lesbijek i feministek, co to pach nie gola. jednak masowe media typu Marie C zmieniaja tozsamosc- i ta pani jest juz stracona dla alternatywnego srodowiska . Pewno jedynie wakaty i brak kontroli jakosci uczestnikow trzyma ja w Zielonych. Jak sie wylansuje przeskoczy na Platforme:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aemerson Re: O czym marzą kobiety IP: *.sprintnet.pl / *.sprintnet.pl 06.05.05, 11:24 juz przeskakuje zieloni chca startowac w wyborach z list sdpl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moma Re: O czym marzą kobiety IP: *.ima.pl / *.ima.pl 02.05.05, 19:11 Fajny portret, podoba mi się. Nareszcie troche autentyzmu w zdechlej polityce. No i ten brak pozerstwa - to sie ceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: O czym marzą kobiety IP: *.ely.pg.gda.pl 06.05.05, 12:10 Ciekawe,co Becianke tak interesuje w towarzyszu Mao.Moze marzy sie jej rewolucja kulturalna? Odpowiedz Link Zgłoś