Gość: skorpik IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 14:51 Byłam w Pałacyku w Leźnie, szalenie urokliwe miejsce... Kasiu, może mogłabyś mi cos o nim powiedzieć, w Tobie moja nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Pałacykw Leźnie-Kasiu może coś o nim wiesz? 02.07.02, 14:53 Gość portalu: skorpik napisał(a): > Byłam w Pałacyku w Leźnie, szalenie urokliwe miejsce... > Kasiu, może mogłabyś mi cos o nim powiedzieć, w Tobie moja nadzieja Witaj Skorpiku:)) A gdzie to jest????? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Pałacykw Leźnie-Kasiu może coś o nim wiesz? 02.07.02, 15:07 lucy_z napisał(a): > Witaj Skorpiku:)) A gdzie to jest????? Tutaj: www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=1751&lang=pl A pałacyk rzeczywiście ładnie odnowiony. Niewiele o nim wiem, poszukam w domu. Na razie wychodzę. Do jutra:))) Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: Pałacykw Leźnie-Kasiu może coś o nim wiesz? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 15:11 Witak Lucy, jakieś 5-7km za Auchan, jadąc przez jasień, przejeżdża się nad obwodnica w kierunku Żukowa, i odbija w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Pałacyk w Leźnie IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 02.07.02, 18:53 Zobaczcie tu: www.lezno.univ.gda.pl/ www.univ.gda.pl/lezno/srodek.htm Kto by się tego spodziewał po biedniutkim uniwerku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pałacyk w Leźnie 02.07.02, 19:05 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Kto by się tego spodziewał po biedniutkim uniwerku, prawda? Może też dostał to za darmo??? Czy ja dobrze sobie przypominam, że ostatnio dostał uniwerek budynek po szkole medycznej na Hallera??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_n Re: Pałacyk w Leźnie 03.07.02, 07:48 lucy_z napisała: > Może też dostał to za darmo??? Tak, rzeczywiście dostał to chyba za symboliczną złotówkę, w ruinie. Potem zostało to odrestaurowane za naprawdę ciężką kasę, w środku hotel wielogwiazdkowy dla oficjeli... Super sprawa, tylko że asystent na fil.hist. dostaje jako mgr jakieś 700pln na rękę, jak się dorobi dr to 40pln więcej. W zeszłym roku było tak cieniutko, że rektor o 5 miesięcy wstrzymał wypłatę za nadgodziny i egzaminy wstępne (grosze kilka stów na łeb, ale przed wakacjami to cholerny problem). Wcale się nie dziwię, że młodzi pracownicy wieją z UG aż się kurzy. Albo się zarzynają po zajęciach na jakichś korepetycjach. O ile mają czas, bo pracowników coraz mniej, studentów coraz więcej i zajęć też. > Czy ja dobrze sobie przypominam, że ostatnio > dostał uniwerek budynek po szkole medycznej na Hallera??? Zgadza się. No to to akurat konieczne, bo i tak mamy tu najdłuższy uniwerek w Polsce, a ta dziupla w Sopocie gdzie były nauki społeczne była bez sensu. Ciekawe czy znajdzie się tam miejsce dla pedagogiki, która dalej wynajmuje piętro od podstawówki. Marnie z tym naszym uniwerkiem... Ale to się robi OT, może by tak wątek o kondycji nauki w Trójmieście ? ;-) Ps. To ja, Krzysiek, chwilowo przełamałem lenistwo i się zalogowałem ;-))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Pałacyk w Leźnie IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 19:05 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Zobaczcie tu: > <a href="http://www.lezno.univ.gda.pl/"target="_blank">www.lezno.univ.gda.pl/</ > a> > <a href="http://www.univ.gda.pl/lezno/srodek.htm"target="_blank">www.univ.gda.p > l/lezno/srodek.htm</a> > Kto by się tego spodziewał po biedniutkim uniwerku, prawda? Noooooooooo cholerka tak się czuję lekko zaskoczona... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Pałacyk w Leźnie 03.07.02, 07:33 Gość portalu: dora napisał(a): > Noooooooooo cholerka tak się czuję lekko zaskoczona... No też się tak czułam, gdy podeszłam obejrzałam a potem stwierdziłam, że to własność UG.:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Kasiu 05.07.02, 09:53 Wyciągam ten wątek na górę bo może nie zauważyłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Rany, Skorpiku .... 09.08.02, 22:59 Wybacz! Nie zauważyłam tego wątku i dopiero dzisiaj na niego trafiłam, kiedy robiłam porządek i zapisywałam ulubione wątki ! Kajam się. I nie umiem dodać nic ponad to, co jest na stronie już Ci podanej. Przepraszam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: Rany, Skorpiku .... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 11:22 Witaj Kasiu :)))) ależ nie ma czego wybaczać, nic sie przeciez nie stało,drobiazg ale miło było Cie "zobaczyć" !!! Słonecznego dnia Odpowiedz Link Zgłoś