Gość: wow IP: *.pentex.pl 08.05.05, 18:19 idą idą - czuje w kościach !! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: UPAŁY W 3-mieście !!!!!!!!!! 09.05.05, 00:43 Nie wiem czy można wierzyć Twoim kościom ? Przepowieniom górali i p.Kretowi z TVP i innym pogodynkom juz nie wierzę dawno . Po moim psie pozbywającym się sierści w tempie zastraszającym czuję , że upały tuż tuż :) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: UPAŁY W 3-mieście !!!!!!!!!! 09.05.05, 11:35 Gdzie te upały...moja kotka śpi pod kołdrą jak w największe mrozy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarynka Re: UPAŁY W 3-mieście !!!!!!!!!! IP: *.pro-internet.pl 09.05.05, 11:47 No, dzisiaj w nocy było upalnie +4 stopnie C. Zgrzałam się jak norka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: UPAŁY W 3-mieście !!!!!!!!!! IP: *.pentex.pl 09.05.05, 21:56 spokojnie :D na wszystko przychodzi pora :P upały idą! daje 2 tyg i bedzei bardzo gorąco :P moze dlatego ze bedzie sesja? :D Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: UPAŁY W 3-mieście !!!!!!!!!! 10.05.05, 00:57 tjaaaa , sesja gorąćo a po sesji główki / mózgi odparują ze swoją gorączką w atmosferę i nastaną nie wątpliwie upały :D czekam na tę chwilę , kiedy to koty wypełzną spod kołderek Odpowiedz Link Zgłoś