lucy_z 08.07.02, 18:53 Jakoś trudno mi się przyzwyczaić! Wczoraj oglądałam to wszystko! A jak Wam się podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: To jesteśmy na nowym forum????? 08.07.02, 18:57 lucy_z napisał(a): > Jakoś trudno mi się przyzwyczaić! Wczoraj oglądałam to wszystko! A jak Wam się > podoba??? Nie mogłam wejść na stare forum ale udało mi się przez gazetę Gdańsk;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: To jesteśmy na nowym forum????? 08.07.02, 19:09 Melduję się na nowym - i jakoś mi od razu na to weszło. Byłaś w skrzynce??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: To jesteśmy na nowym forum????? 08.07.02, 19:13 kasia_57 napisała: > Melduję się na nowym - i jakoś mi od razu na to weszło. Byłaś w skrzynce??? > :) Dzięki Kasiu, byłam!!!:)) Wiesz, ja tak skaczę, jestem i na starym forum i na nowym. A pozaznaczałaś Kasiu wrogów i przyjaciół??? Ty jesteś Kasiu u mnie na zielono!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: To jesteśmy na nowym forum????? 08.07.02, 19:52 lucy_z napisała: > Jakoś trudno mi się przyzwyczaić! Wczoraj oglądałam to wszystko! A jak Wam się > podoba??? Testuję.....testuję Odpowiedz Link Zgłoś
gattopolacco Re: To jesteśmy na nowym forum????? 08.07.02, 22:15 o__o napisała: > Testuję.....testuję no to tak chyba jak wiekszosc....... takie spostrzezenie: wszyscy przyjaciele (jezeli zalogowani)sa koloru zielonego, ci ktorzy o tym zapominaja sa czarni, tzn pewien chwyt na "podszywaczy" jest... oczywiscie warunkiem jest zalogowanie sie...ale to tez cos.... to mi sie wyswietlilo dopierto teraz....po kilku godzinach wyjscia z sieci... :-))) gattopolacco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: To jesteśmy na nowym forum????? IP: 12.23.8.* 09.07.02, 00:31 a buuuuu...jakmi sie to nowe forum nie podoba :(((( lucy, czasu jeszcze troche mam, ale znalazlam wlasnie druga prace, pewnie rusze z nia w nastepnym tygpdniu, gora za poltora iiii zostanie cien achy ale i tak sie ciesze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: To jesteśmy na nowym forum????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.07.02, 00:36 To byś z tej radości coś napisała o swej pracy do kolegi na priva, kurde no. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gattopolacco Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 01:37 Gość portalu: ach napisał(a): > a buuuuu...jakmi sie to nowe forum nie podoba > :(((( ..stara bajka o tym mowi ze co stare to znane ...a co nowe to tylko licho oty ci opowie... no ale coz, trzeba bedzie jakos to "przetrzymac" > > ale i tak sie ciesze > :) powodzenia .... M(c)iao gattopolacco Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 06:18 Co na zielono? Zalogowałem się, zawsze to robię, a wszystko mam na czarno, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 06:21 I co? dalej na czarno.... buuuuuuuuuuuuuu, nie podoba mi się to! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 07:45 belissarius napisał: > I co? dalej na czarno.... buuuuuuuuuuuuuu, nie podoba mi się to! Cześć Piotr! Bo sobie w "moim forum" musisz zaznaczyć/wpisać przyjaciół i wtedy przy przeglądaniu zobaczysz ich nicki w zielonym kolorze. A jak zaznaczysz wrogów to ich nicki będą jasno-szare (teoretycznie mniej czytelne). Ale działa to tylko w stosunku do osób zalogowanych (?) A generelnie stara wersja forum wydawała mi się bardziej czytelna. No nic trzeba będzie przyzwyczaić się do nowego. Na razie testuję... Pozdrawiam Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: do forumowych przyjaciół 09.07.02, 08:35 Moi drodzy przyjaciele. Ja bardzo proszę, żebyście się logowali. Bo chcę mieć zielonych przyjaciół.:))) A to zaznaczanie faktycznie działa tylko na zalogowanych. I co z tego, że np. zalogowani Kasia 57 czy Green pojawia mi się w odcieniu zieleni jak niezalogowani będą zwyczajnie czarni.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 08:49 Na starym widziałem, które posty mam juz przeczytane, a które nie... A tutaj chała. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 08:54 zoppoter napisał: > Na starym widziałem, które posty mam juz przeczytane, a które nie... > A tutaj chała. No niby też są pogrubione, ale jest to wogóle nieczytelne.:((( Na "forum o forum" trwa cała dyskusja na temat nowej wersji forum. Widziałam, że ktoś wspomniał o tym zaznaczaniu przeczytanych postów, ale może by jeszcze podrążyć temat? Dopóki jest to jeszcze na etapie zmian i poprawek... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 10:20 petelka napisał(a): > zoppoter napisał: > > > Na starym widziałem, które posty mam juz przeczytane, a które nie... > > A tutaj chała. > > No niby też są pogrubione, ale jest to wogóle nieczytelne.:((( Na "forum o foru > m" > trwa cała dyskusja na temat nowej wersji forum. Widziałam, że ktoś wspomniał o > tym zaznaczaniu przeczytanych postów, ale może by jeszcze podrążyć temat? Dopók > i > jest to jeszcze na etapie zmian i poprawek... > Ja w tej chwili korzystam jeszcze ze starego forum, chyba, że zniknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 11:24 lucy_z napisał(a): > Ja w tej chwili korzystam jeszcze ze starego forum, chyba, że zniknie:) No już jestem na nowym! Tylko leciutko przycisnęłam a już dwa takie same posty poleciały:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: To jesteśmy na nowym forum????? 10.07.02, 12:15 I jeszcze na nowym co chwila mnie wylogowywuje... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: To jesteśmy na nowym forum????? 09.07.02, 13:48 Po licznych próbach i błędach oświadczam, że zdecydowanie mi się to nowe forum nie podoba.:((( I wygląda, że nie tylko mi... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: To jesteśmy na nowym forum????? 10.07.02, 11:41 petelka napisał(a): > Po licznych próbach i błędach oświadczam, że zdecydowanie mi się to nowe forum > nie podoba.:((( I wygląda, że nie tylko mi... Pętelko, a jesteś na starym forum czy nowym??? Ja tak sobie przechodzę, raz tu raz tam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: To jesteśmy na nowym forum????? 10.07.02, 12:00 lucy_z napisała: > Pętelko, a jesteś na starym forum czy nowym??? Ja tak sobie przechodzę, raz t > u > raz tam ;))) Korzystam jeszcze ze starego adresu. Ale będzie on aktywny jeszcze tylko do piątku.:((((( Widzę, że pewne uwagi forumowiczów uwzględniają. Np. to, że zalogowane nicki są pogrubione tak jak na starym. Żeby jeszcze poprawili zróżnicowanie kolorów przeczytanych i nieprzeczytanych postów... Ale b. dużo ludzi zwracało na to uwagę, tak że jakaś szansa jest.) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: ps 10.07.02, 12:02 Ale ten gadżet w postaci zielonych przyjaciół jest całkiem fajny.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gattopolacco Re: To jesteśmy na nowym forum????? 10.07.02, 12:05 lucy_z napisała: > Pętelko, a jesteś na starym forum czy nowym??? Ja tak sobie przechodzę, raz t > u raz tam ;))) ..ja tez sie wlocze (jak to koty) ale prawde mowiac idzie to powoli.... i czasami "wywala" z sieci....no i oczywiscie czesto trzeba sie logowac:-((( ...i do tego sie przyzwyczaimy(?) M(c)iao gattopolacco Odpowiedz Link Zgłoś
macko74 Re: To jesteśmy na nowym forum????? 10.07.02, 20:01 Dzisiaj po raz pierwszy na "nowce" jestem ...jeszce za wczesnie na okrzyki radosci, troche sie polapac nie moglem (to na poczatku),ale trzeba byc dobrej mysli bo i wszelkie zmiany w idei byly na LEPSZE hihi... Pzdrowka. Macko. Odpowiedz Link Zgłoś
gattopolacco Re: To jesteśmy na nowym forum????? 11.07.02, 01:46 macko74 napisał: > Dzisiaj po raz pierwszy na "nowce" jestem ...jeszce za wczesnie na okrzyki > radosci, troche sie polapac nie moglem (to na poczatku),ale trzeba byc dobrej > mysli bo i wszelkie zmiany w idei byly na LEPSZE hihi... > Pzdrowka. > Macko. mhmmmmmmm...tak miedzy nami mowiac ...nie bardzo pamietam ile razy mnie wykopalo,pomijajac kwestie logowania sie za kazdym razem..a pèozniej dla oslody...taka strona jest niedostepna.. itd..itp ..ale to nic i tak chec wejscia jest wieksza niz wszystkie inne przeszkody.... Bedzie lepiej!!!!!:-))))))))) M(c)iao gattopolacco Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: To jesteśmy na nowym forum????? 12.07.02, 11:06 Dzisiaj forum chodzi fatalnie:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gattopolacco Re: To jesteśmy na nowym forum????? 12.07.02, 11:13 lucy_z napisała: > Dzisiaj forum chodzi fatalnie:(((((( a wczoraj!!!!!! tragedia...mam nadzieje, ze to przejsciowe ! M(c)iao gattopolacco Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: To jesteśmy na nowym forum????? 12.07.02, 11:33 gattopolacco napisała: > a wczoraj!!!!!! tragedia...mam nadzieje, ze to przejsciowe ! > M(c)iao > gattopolacco Mnie wczoraj działało względnie.. A mam otworzone dwa, stare i nowe. Stare działa odrobinę lepiej. Ludzie pracują i nie mają czasu czekać aż cos się otworzy. Dlatego tak mało dzisiaj zaangażowania ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Kto jest ten jest 12.07.02, 12:12 mnie sie nie podoba wiec nadal korzystam ze starego forum link do gdanska? prosze bardzo: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=GDANSK Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Kto jest ten jest 12.07.02, 12:19 też nie jestem zachwycona:(((ostatnio prawie nic nie piszę,bo...i tu można wymienić wszystkie usterki,które znalazły się w waszych postach.ale uszy do góry! większość nowości rodzi się w bólach a potem jest dobrze.a może to od tych upałów?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Kto jest ten jest 12.07.02, 13:05 fritzek napisał(a): > też nie jestem zachwycona:(((ostatnio prawie nic nie piszę,bo...i tu można > wymienić wszystkie usterki,które znalazły się w waszych postach.ale uszy do gór > y! > większość nowości rodzi się w bólach a potem jest dobrze.a może to od tych > upałów?;))) Znowu z nowego forum mnie wyrzuciło a stare trzyma się dzielnie ;))) Fritz????? Jedziesz do Koszalina??? Będę tam w sierpniu, mam rodzinkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gattopolacco Re: Kto jest ten jest 12.07.02, 13:55 lucy_z napisał(a): > Znowu z nowego forum mnie wyrzuciło a stare trzyma się dzielnie ;))) mnie tez .. po raz 10-ty...jezeli teraz wylece, to prawdopodobnie na dzisiaj dam sobie spokoj:-(((((((( M(c)iao gattopolacco Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 10 razy szybciej! 12.07.02, 14:29 Oglaszam, ze stare forum chodzi u mnie 10 razy szybciej niz nowe!!! Wobec tego korzystam ze starego. Nowe forum fuck off!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 10 razy szybciej! 12.07.02, 14:33 cze67 napisał(a): > Oglaszam, ze stare forum chodzi u mnie 10 razy szybciej niz nowe!!! Wobec tego > korzystam ze starego. Nowe forum fuck off!!! Obawiam się Cze, że niewiele poradzisz, bo z tego co wiem, stary adres jest dziś aktywny po raz ostatni.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 10 razy szybciej! 12.07.02, 14:35 To mnie zasmucilas, to jak ja teraz kogos spytam o Beatlesow albo inna muzyke, jak tak wolno sie otwiera, ja nie mam czasu czekac, ja zalatany jestem, nie bedzie mi sie chcialo... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 10 razy szybciej! 12.07.02, 14:41 cze67 napisał(a): > To mnie zasmucilas, to jak ja teraz kogos spytam o Beatlesow albo inna muzyke, > jak tak wolno sie otwiera, ja nie mam czasu czekac, ja zalatany jestem, nie > bedzie mi sie chcialo... Możemy jedynie mieć nadzieję, że po "okresie prób i błędów" zacznie chodzić lepiej.:))) Ale wg mnie gorszym problemem dla zalatanych będzie automatyczne wylogowywanie. Bo to podobno ma być tak już na stałe - 30 min od ostatniego kliknięcia automatycznie wyrzuca delikwenta i... trzeba zaczynać od nowa. A najśmieszniejsza jest argumentacja "za": że zrobiono to specjalnie dla roztargnionych i zapominalskich użytkowników kawiarenek, żeby inni nie korzystali z ich konta... Pozdrówka Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 10 razy szybciej! 12.07.02, 14:45 Rzeczywiscie, bzdura jakas, ja tez pozdrawiam, twoj nick jest nadal moim ulubionym... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 10 razy szybciej! 12.07.02, 14:50 :)))))))))) + życzenia udanego week-endu Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Coś mnie trafia, wrrrrrrrrr:((((( 15.07.02, 11:14 Nie mogę tu się przebić, choroba!!!!!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Coś mnie trafia, wrrrrrrrrr:((((( 15.07.02, 11:17 lucy_z napisała: > Nie mogę tu się przebić, choroba!!!!!:((((( Hej Lucy! Nic się nie denerwuj. Liczy się końcowy efekt tzn., że już jesteś z nami.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Cos´ mnie trafia, wrrrrrrrrr:((((( 15.07.02, 11:22 Mnie tez dzisiaj krew zalewa, raz chodzi dobrze, a za chwile po prostu tragicznie. A tu licza sie sekundy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja a teraz mnie trafiło 15.07.02, 15:27 Otwieram ja pocztę. Nie ma nowych wiadomości, się pokazuje. A nieprawda, są trzy nowe wiadomości: od zupełnie mi nieznanych nadawców (jakis friendship, czy cóś) i to z załącznikami. Mało tego, okazuje się, że jeden z tych listów odesłałam (?) - i wrócił z powodu jakichś błędów!!! Czy ktoś może mi wytłumaczyć, o co to, znaczy, chodzi?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 17:08 iwa.ja napisała: > Otwieram ja pocztę. Nie ma nowych wiadomości, się pokazuje. A nieprawda, są > trzy nowe wiadomości: od zupełnie mi nieznanych nadawców (jakis friendship, czy > > cóś) i to z załącznikami. Mało tego, okazuje się, że jeden z tych listów > odesłałam (?) - i wrócił z powodu jakichś błędów!!! Czy ktoś może mi > wytłumaczyć, o co to, znaczy, chodzi?!!! Dzisiaj u mnie też w poczcie była wiadomość od administratora mojego, że moja wiadomość, którą wysyłałam na adres....jakiś tam nie może być dostarczona. Hmmmmm, tylko że ja nie znam takiego adresu i nic tam nie wysyłałam. Też ciekawe, prawda??? Iwa, ja z zasady wszystkie takie wiadomości z reguły wyrzucam a szczególnie wtedy jak jest załącznik!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 17:22 Toteż je wyrzuciłam, ale o co tu chodzi?!!!! Co jest z tą pocztą gazetową?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 18:00 iwa.ja napisała: > Toteż je wyrzuciłam, ale o co tu chodzi?!!!! Co jest z tą pocztą gazetową?!!!! Myślę, że to tak jest jak z tymi śmieciami co znajdujesz w normalnej skrzynce pocztowej, z adresem itd a i jeszcze z informacją, że coś wygrałaś;) A firmy, z którymi miałaś coś do czynienia pewnie handlują Twoim adresem. Być może biorą też adres z książki telefonicznej. Wyobrażam sobie, że tak samo jest z adresami internetowymi. A jeżeli chodzi o gazetę to skrzynka jest jak na dłoni, na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gattopolacco Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 18:52 lucy_z napisała: > iwa.ja napisała: > > > Otwieram ja pocztę. Nie ma nowych wiadomości, się pokazuje. A nieprawda, s > ą > > trzy nowe wiadomości: od zupełnie mi nieznanych nadawców (jakis friendship > , > czy > > > > cóś) i to z załącznikami. Mało tego, okazuje się, że jeden z tych listów > > odesłałam (?) - i wrócił z powodu jakichś błędów!!! Czy ktoś może mi > > wytłumaczyć, o co to, znaczy, chodzi?!!! > > Dzisiaj u mnie też w poczcie była wiadomość od administratora mojego, że moja > > wiadomość, którą wysyłałam na adres....jakiś tam nie może być dostarczona. > Hmmmmm, tylko że ja nie znam takiego adresu i nic tam nie wysyłałam. Też > ciekawe, prawda??? > Iwa, ja z zasady wszystkie takie wiadomości z reguły wyrzucam a szczególnie > wtedy jak jest załącznik!!!! > :))) to tak jak z moimi postami...ktore nie byly pisane "moja" reka..rowniez moja skrzynka zapakowana nie wiadomo przez kogo tzn sa adresy jeden nawet z new zeland..i nawet byla odpowiedz z mojej strony wyslana ???? , ja nie mam jeszcze daru teletransportacji jezeli jestem gdzies to nie moge byc tutaj tzn na GW... to mnie rozsierdzilo juz w sobote w nocy..... Uprzedzam wszystkich forumowiczow, ze nie mam zwyczaju wysylania e-mail nikomu, w zwiazku z tym prosze o nieotwieranie ew.poczty od gattopolacco.... Pozdrawiam M(c)iao gattopolacco Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 18:57 gattopolacco napisała: > Uprzedzam wszystkich forumowiczow, ze nie mam zwyczaju wysylania e-mail nikomu, > w zwiazku z tym prosze o nieotwieranie ew.poczty od gattopolacco.... > > Pozdrawiam > M(c)iao > gattopolacco > Witaj Kocie:))) Widziałam Twój wpis na "forum o forum". Napisz tam jeszcze raz i opisz to wszystko! Zarządzającą jest "Mass" i tak możesz się do niej nawet zwrócić w tytule wątku. Zobacz, ktoś napisał, że z poczty gazety dostaje wirusy!!! Ale Twój przypadek jest szczególny!!! Nikt nie powinien z Twojego loginu korzystać!!! Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 19:13 gattopolacco napisał: > > > > Uprzedzam wszystkich forumowiczow, ze nie mam zwyczaju wysylania e-mail > nikomu, > > w zwiazku z tym prosze o nieotwieranie ew.poczty od gattopolacco.... > > > > Pozdrawiam > > M(c)iao > > gattopolacco > > Widziałam na forum o forum Twój wpis i odpowiedź Mass. Ktoś musiał odgadnąć Twoje hasło, koniecznie zmień!!! Albo zmień nicka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 19:50 lucy_z napisała: > Widziałam na forum o forum Twój wpis i odpowiedź Mass. Ktoś musiał odgadnąć > Twoje hasło, koniecznie zmień!!! Albo zmień nicka!!! Dzieki Lucy :-)))) zmienione wszystko...przykro mi bo czlowiek sie przywiazuje:-((((((((( moj nowy nick gatto2pl (..brak mi fantazji zupelnie...) No, i zobaczymy jak to bedzie... Milego wieczoru gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 19:55 gatto2pl napisał(a): > > Dzieki Lucy :-)))) > zmienione wszystko...przykro mi bo czlowiek sie przywiazuje:-((((((((( > moj nowy nick gatto2pl (..brak mi fantazji zupelnie...) > No, i zobaczymy jak to bedzie... > Milego wieczoru > gatto2pl No, teraz muszę Cię zrobić na zielono: Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: a teraz mnie trafiło 15.07.02, 20:29 lucy_z napisała: > gatto2pl napisał(a): > > > > > Dzieki Lucy :-)))) > > zmienione wszystko...przykro mi bo czlowiek sie przywiazuje:-((((((((( > > moj nowy nick gatto2pl (..brak mi fantazji zupelnie...) > > No, i zobaczymy jak to bedzie... > > Milego wieczoru > > gatto2pl > > No, teraz muszę Cię zrobić na zielono: > Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: a teraz mnie trafiło/ do Lucy 16.07.02, 10:10 gatto2pl napisała: > lucy_z napisała: No, teraz muszę Cię zrobić na zielono: > > Pozdrawiam:))) Dizeki Lucy za Ufoludka..niestety wczorajsze moje podziekowanie nie dotarlo w calosci:-(((( Milego dnia i wytrwalosci na tym nowym lecz jak slimaczacym sie forum gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: nagroda za cierpliwość 16.07.02, 08:17 Zdecydowanie w obecnej chwili jest to forum tylko dla najbardziej wytrwałych.: ((( O ile wogóle uda się wejść, to wysłanie 1 postu może zająć i kilkanaście minut.:((( A w związku z tym proponuję przyznać specjalną nagrodę za cierpliwość dla Saluto i Cze67, którzy wczoraj, w takich trudnych warunkach ciągnęli dzielnie wątek muzyczny.:((( Pozdrawiam Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nagroda za cierpliwość 16.07.02, 10:26 petelka napisała: > Zdecydowanie w obecnej chwili jest to forum tylko dla najbardziej wytrwałych.: > ((( O ile wogóle uda się wejść, to wysłanie 1 postu może zająć i kilkanaście > minut.:((( A w związku z tym proponuję przyznać specjalną nagrodę za > cierpliwość dla Saluto i Cze67, którzy wczoraj, w takich trudnych warunkach > ciągnęli dzielnie wątek muzyczny.:((( > Pozdrawiam > Petelka No, rzeczywiście należy im się nagroda:))))) Dzisiaj też nie mogę się przebić: ((( Przypominam sobie jak było rok temu. Też raz dobrze, raz źle.Sporo ludzi z tego powodu odeszło! Ale wtedy forum dopiero raczkowało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Re: nagroda za cierpliwos´c´ IP: *.se.com.pl 16.07.02, 10:34 Dziekuje, w imieniu swoim i saluto, za wyrazy uznania! A co bedzie nagroda dla nas? PS. Wyglada na to, ze dzisiaj nie bedzie lepiej niz wczoraj z tym forumem... To bez sensu, pogadac nie mozna. Czy ktos wie, co sie dzieje, czy Gazeta wystosowala w tej sprawie jakis komunikat? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nagroda za cierpliwos´c´ 16.07.02, 11:03 Gość portalu: cze napisał(a): > Dziekuje, w imieniu swoim i saluto, za wyrazy uznania! A co bedzie nagroda dla > > nas? > PS. Wyglada na to, ze dzisiaj nie bedzie lepiej niz wczoraj z tym forumem... To > > bez sensu, pogadac nie mozna. Czy ktos wie, co sie dzieje, czy Gazeta > wystosowala w tej sprawie jakis komunikat? Właśnie mnie przed chwilą wylogowało:( Ale ja jestem uparta! Jestem jednocześnie w tej chwili na forum o forum i mnóstwo ludzi skarży się na to, o czym piszemy. Niestety, administracja milczy jak grób!!!:( Cze????? Czy miły uśmiech może być nagrodą????? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: nagroda za cierpliwos´c´ 16.07.02, 11:14 Mily usmiech jest najlepszym prezentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: nagroda za cierpliwos´c´ 16.07.02, 11:22 Tak właśnie myślałam, jaką by tutaj nagrodę dla Was wymyśleć. I ostatecznie doszłam do wniosku, że to gazeta.pl winna wszystkim super wytrwałym forumowiczom, którzy od dwóch dni dzielnie zmagają się z niedoróbkami nowego forum, zafundować przynajmniej po kubku.:))) cze67 napisał: > Mily usmiech jest najlepszym prezentem!!! A to dorzucam i swój:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: nagroda za cierpliwos´c´ 16.07.02, 13:41 petelka napisa?a: > > A to dorzucam i swój:)))))))))) To jak bardzo dziekuje, bardzo ladny usmiech, petelko... Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: nagroda za cierpliwosc 16.07.02, 11:20 > Gość portalu: cze napisał(a): > > Dziekuje, w imieniu swoim i saluto, za wyrazy uznania! A co bedzie nagrod > a > dla nas? > > PS. Wyglada na to, ze dzisiaj nie bedzie lepiej niz wczoraj z tym forumem. > .. > To bez sensu, pogadac nie mozna. Czy ktos wie, co sie dzieje, czy Gazeta > > wystosowala w tej sprawie jakis komunikat? > wszyscy skarza sie , ale wierchuszka milczy....moje logowanie dzisiaj to 0950,1000,1030,1050,1110 czy w takim tempie mozna cos przeczytac/napisac??? no ale ...zobaczymy gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
green_ Beznadzieja 16.07.02, 13:56 Było dobrze - wszystko działało to musieli dłubać... jakie to jest wkurzajšce. Tym samym gazeta.pl wpisała sie w ogólnopolski nurt reform na gorsze. Tylko ciekawe i imię czego była ta reforma? żeby mieć zielonych przyjaciół a blado-szarych wrogów? i co to daje? Ja od dawna jestem zielony. :) Niniejszym proponuję przyznać gazecie nagrodę w postaci złotego kotła parowego z podłšczonym złotym gwizdkiem (wyłšcznie)! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Beznadzieja 16.07.02, 14:04 Ktoś dał straszną plamę. I jeszcze wciska ludziom, że wszystko jest OK. A że im się wydaje, że nie jest OK, to tylko im się wydaje, bo ON wie lepiej, że jest OK.:((( Po raz pierwszy mam ochotę przyłaczyć się do inwektyw, które lecą na forum o forum.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: nagroda za cierpliwosc IP: *.big.pl / 172.16.1.* 16.07.02, 14:00 Było dobrze - wszystko działało to musieli dłubać... jakie to jest wkurzajšce. Tym samym gazeta.pl wpisała sie w ogólnopolski nurt reform na gorsze. Tylko ciekawe i imię czego była ta reforma? żeby mieć zielonych przyjaciół a blado-szarych wrogów? i co to daje? Ja od dawna jestem zielony. :) Niniejszym proponuję przyznać gazecie nagrodę w postaci złotego kotła parowego z podłšczonym złotym gwizdkiem (wyłšcznie)! Odpowiedz Link Zgłoś