krol-bush 04.06.05, 00:07 O co chodzi? Nie mogę tu polecić strony czy co? Krajowa Rada tu cenzoruje czy też osławiona Orrisa jest córeczką Waniekowej? proszę mi wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Kasowanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 03:12 zmien forum zmien miasto. - forum wyborczej jest tak idiotycznie zaplanowane ze to co jest tu zabronione jest dozwolone gdzie indziej (Kraków Warszawa Poznań) - zmien kilka liter na kropki orisa jest jak "word", czego nie "widzi" lub nie rozumie tego nie podkresli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd. Re: Kasowanie wątków IP: 193.189.116.* 05.06.05, 07:48 tak, ona jest jak program komputerowy :)). zdarzyło mi się ją pytać o powód ocenzurowania jednego z wątków - niestety nie podała mi ani jednego argumentu merytorycznego, zasłoniła się regulaminem :)). tyle że skasowany wątek nie łamał tegoż regulaminu, hehe. a więc program komputerowy (może być word - jak chce mój przedmówca). Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: Kasowanie wątków 05.06.05, 11:36 nie będzie mnie orrisa wypie..ć do Krakowa.. Może my ją tam poślemy? Ps. niestety jestem zbyt głupia by zrozumieć o co chodzi wam z tym wordem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Kasowanie wątków IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 15:20 wyżej sa ogłoszenia, tam umieść watek, albo po prostu w poście na temat jakikolwiek podaj namiary na strone jako sygnaturke. Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: Kasowanie wątków 05.06.05, 22:49 już. zobaczymy jak długo się utrzyma.... Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush [...] 05.06.05, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ...ej ej ej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 08:26 w sygnaturce albo w ogłoszeniach to se możesz pisać wiesz co -- "Spieprzaj dziadu" L.Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: ...ej ej ej 06.06.05, 23:21 no co????????????????????????????????? szalenie jestem ciekawa. Pani Waniek aj law ju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meSZczyzna [...] IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 07.06.05, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush [...] 07.06.05, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś