Gość: jasia37 IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.05, 18:06 teraz nazywa sie inaczej.wiecie jak,tez bylam kiedys absolwentka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrusowa Re: podstawowka 64 16.06.05, 23:07 to ja pozdrawiam uczennice bylej 64 z ktorą to szkoła podstawowka obok dzielnie walczyła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kon-radek Re: podstawowka 64 17.06.05, 23:53 witaj ja też jestem absolwentem tej wspaniałej uczelni. mój rocznik to 75. w tej chwili tam znajduje sie gimnazjum, o niezbyt dobrej opinii...niestety a było tam tak fajnie.. powspominajmy........ Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: podstawowka 64 18.06.05, 11:25 naprawde nie ma dobrej opinii? patrz, jakos nie slyszalam o tym... no tak, ale w sumie duzo dzieciarni z okolic tu chodzi, a rozne sa okolice;-) dzialki dalej egzystują, ludzie tam mieszkają mimo, ze mieli dzialki wyborzac swego czasu, nawet plany jakiegos osiedla byly... powiem wam tylko, że pani Bieniada - dawna dyrektor jest już na emeryturze, a jej córka uczy osd paru lat bodaj angielskiego. nie wiem oczywiscie czy was zaskoczylam;-) ale pisze, bo znamy sie z racji mieszkania w jedny, bloku i nie tylko:-) aha, no i zlikwidowano boczne wejscie na teren szkoly, od strony placyku - za duzo zuli pod plotem i na trawie zalega:-(, zasiano trawą bieżnię i jakoś tak sie zmienilo. pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
kon-radek Re: podstawowka 64 19.06.05, 20:19 no niestety to gimnazjum to jest jedna wielka porazka(takie opinie słyszałem z wielu stron). Co do p. Bieniady to nie pamietam zeby ona była dyrektorką tej szkoły. wiem że uczyła języka polskiego A jej córka Marta chodziła ze mną do równoległej klasy. Z tym wejsciem na teren szkoły to faktycznie tam jest, pełno pijaków na opkoło i dobrze ze zamkneli. ale jak pamietam to boisko i bieznie po prostu "zaniedbano" za naszych czasów kiedy kazda chwilę spedzalismy na grze w piłkę to boisko było czarne..sam czysty żużel... a teraz nikt nie gra i sa efekty:( ja z kolei bardzo miło wspominam p. Rysia Litwina i p.Ewę (od WF) wiem że ewa jeszcze tam uczy.. natomiast nie wiem co jest z Rysiem.. moze ty cos wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś