Dodaj do ulubionych

Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka

IP: *.chello.pl 24.06.05, 20:15
Ta trybuna kryta na lechii sie zawali jak stary dach ! Strach tam ludzi
wpuscic na ta mete !
Obserwuj wątek
    • Gość: Adon Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka IP: *.chello.pl 24.06.05, 20:23
      Masz racje kibic . Lepiej zrobic ten mecz na Poloni .
      • Gość: bLG Re: "szparki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:18
        Co wy pieprzycie o butach, jak wy nawet własny stadion zgubiliście
        marszczyfredy. Idźcie sobie na Ejsmonta w tenisa pograć pajace.
    • Gość: Mr Boot Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:51
      Mam pytanie do Lechistów. Czy już kupiliście piłkarzom buty?
      Przecież nie wypada przy takim jubileuszu grać boso...
    • Gość: marcin Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:11
      odrazu widac ze ze chlopcy z gdyni maja kompleksy
    • Gość: eljot Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 10:37
      pie..sz kotuś...
    • Gość: Hurtownik obuwia Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:27
      Lechiści odpowiedzcie szczerze

Jak tam u Was z tymi butami. Ponoć tylko jedna para na dwóch graczy i do tego
      oba lewe.
      No ale co się dziwić, LEWI PIŁKARZE TO I LEWE BUTY !
      • guano6 Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka 26.06.05, 08:16
        Ty Durniu idź Krauzemu freda marszczyć, żeby dalej sypał sianem "władcą pół
        nocy", bo inaczej słabo widze wasze występy w I lidze.

BANJAMIN IMEH - DUMA ARKI huehue
    • Gość: big bob Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:19
      Sama impreza była ok, ale Jerzy Dudek duma Polski, zachował się jak wieśniak z
      Knurowa. Uciekł jak szczur przed kibicami którzy go kochają. Wstyd mi za ciebie
      panie Jerzy. W Knurowie brat gwiazdy opowiadał, że chcą stworzyć szkółkę
      piłkarską z prawdziwego zdarzenia, a tymaczasem Jerzy Dudek chłopcom z sekcji
      piłkarskiej którzy mają po 9, 10 lat pożałował kilku, czy kilkunastu autografów,
      bo wizyta w szatni i chwila rozmowy z tymi chłopcami, która dla nich mogłaby być
      motywacją do dalszej ciężkiej pracy żeby coś osiągnąć, to byłby już szczyt
      przemęczenia dla gwiazdy. Najlepiej zamknąć się w samochodzie potrącić kilku
      ludzi i uciec.
      Wstyd mi za ciebie panie Jerzy.
      • maatti Re: Ćwierć wieku "Boba" Kaczmarka 26.06.05, 13:25
        Hmmm poważne oskarżenia, jeśli tak było na prawdę to smutne, ja byłem na
        stadionie przed 17 i w czasie wmurowywywania gwiazdy Kaczmarkowi Dudek był na
        koronie i rozdawał bardzo dużo autografów, nie myślałeś o tym, że może nie mógł
        po meczu zostać dłużej, a że tak niefortunnnie uciekł... to inna sprawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka