akademia.rzygaczy 27.06.05, 14:14 Bylibyśmy zobowiązani, gdyby czytelnik o nicku "kalinowski11" zechciał unikać zestawiania swoich prywatnych sądów na temat władz Miasta z nazwą Akademii Rzygaczy, z którą nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 15:42 Jestem Gdańszczaninem i nie wszyscy muszą się zgadzać z tym , że nasze władze są "piękne i wspaniałe" . To że kocham Gdańsk , nie musi oznaczać miłości do jego władz :) Pojawiam się na kilku forach Gazety Wyborczej i myślałem , że linkami w "stopce" przyczyniam się do "krzewienia" wiedzy o Gdańsku . Jeżeli Szanowna Akademia Rzygaczy nie życzy sobie obecności swojego linku w mojej "stopce" to natychmiast go kasuję . Przepraszam i pozdrawiam . P.S. Duszę (do d..y) miałem na myśli , tylko zapominam nagminnie o tej jednej kropce :) jeszcze raz pozdrawiam . kalinowski11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabaoth Re: Do akademia.rzygaczy IP: *.c-sam.se 27.06.05, 19:15 Rozumiem intencje ale zamieszczenie linku do mojej strony wygląda, jakby to Pan był jej twórcą. Proszę albo dodać do linku opis, albo go usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 19:47 Gość portalu: Sabaoth napisał(a): > Rozumiem intencje ale zamieszczenie linku do mojej strony wygląda, jakby to Pan > > był jej twórcą. Proszę albo dodać do linku opis, albo go usunąć. Szanowni Panowie . Odnoszę wrażenie , że trochę się czepiacie . Linki w stopce do Waszych stron to chyba nic zdrożnego . Można powiedzieć , że "promuję" Wasze strony na kilku forach . Myślę , że wiele osób tam "weszło" właśnie dzięki mnie . Niestety tantiem płacić nie mogę . Jeśli chodzi o autorstwo stron to myślałem , że zwłaszcza na "danzig-online" jest to bardzo wyraźnie napisane . Widać w Gdańsku już tak musi być . Przykre . Muszę teraz uważać bo król Sobieski (zdjęcie z moim synem) zrobi mi awanturę . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
miko_why Re: Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 20:15 Wystarczyłoby wcześniej się syptać, jak nakazują dobre obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 20:38 Już więcej nie będę , lecę pogadać z Sobieskim ... Odpowiedz Link Zgłoś
corzano Apetyt robisz... 28.06.05, 07:38 ...tymi "XXX", ale jak kliknąć w link, który pozostał, to okazuje się, że nie działa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Apetyt robisz... 28.06.05, 07:57 Wam to tylko jedno w głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
akademia.rzygaczy Re: Do akademia.rzygaczy 28.06.05, 09:28 kalinowski11 napisał: > Jeżeli Szanowna > Akademia Rzygaczy nie życzy sobie obecności swojego linku w mojej "stopce" to > natychmiast go kasuję . Przepraszam i pozdrawiam . Ja nie napisałem, że domagamy się usunięcia linku. Natomiast zależało nam na uniknięciu wrażenia, że Akademia firmuje pogląd na temat władz miasta wyrażony w twoim podpisie. W każdym razie dziękujemy za pozytywne ustosunkowanie się do naszej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Do akademia.rzygaczy 28.06.05, 11:32 akademia.rzygaczy napisała: < W każdym razie dziękujemy za pozytywne ustosunkowanie się do > naszej prośby. Proszę uprzejmie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Do akademia.rzygaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:57 polemika na stopniu niespotykanym na forumach tylko pogratulować, a swoją drogą niejaki kalinowski o numerze 11 jest super forumowiczem na różnych forach i niedługo dostąpi zaszczytu zostania moim uczniem tak jak skądinąd znany "piecyk gazowy" Odpowiedz Link Zgłoś