Dodaj do ulubionych

kalinowski11

27.06.05, 14:14
Bylibyśmy zobowiązani, gdyby czytelnik o nicku "kalinowski11" zechciał unikać
zestawiania swoich prywatnych sądów na temat władz Miasta z nazwą Akademii
Rzygaczy, z którą nie ma nic wspólnego.
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 15:42
      Jestem Gdańszczaninem i nie wszyscy muszą się zgadzać z tym , że nasze władze są
      "piękne i wspaniałe" . To że kocham Gdańsk , nie musi oznaczać miłości do jego
      władz :) Pojawiam się na kilku forach Gazety Wyborczej i myślałem , że linkami
      w "stopce" przyczyniam się do "krzewienia" wiedzy o Gdańsku . Jeżeli Szanowna
      Akademia Rzygaczy nie życzy sobie obecności swojego linku w mojej "stopce" to
      natychmiast go kasuję . Przepraszam i pozdrawiam .

P.S. Duszę (do d..y) miałem na myśli , tylko zapominam nagminnie o tej jednej
      kropce :) jeszcze raz pozdrawiam . kalinowski11
      • Gość: Sabaoth Re: Do akademia.rzygaczy IP: *.c-sam.se 27.06.05, 19:15
        Rozumiem intencje ale zamieszczenie linku do mojej strony wygląda, jakby to Pan
        był jej twórcą. Proszę albo dodać do linku opis, albo go usunąć.
        • kalinowski11 Re: Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 19:47
          Gość portalu: Sabaoth napisał(a):

> Rozumiem intencje ale zamieszczenie linku do mojej strony wygląda, jakby to Pan
          >
          > był jej twórcą. Proszę albo dodać do linku opis, albo go usunąć.

Szanowni Panowie .
          Odnoszę wrażenie , że trochę się czepiacie . Linki w stopce do Waszych stron to
          chyba nic zdrożnego . Można powiedzieć , że "promuję" Wasze strony na kilku
          forach . Myślę , że wiele osób tam "weszło" właśnie dzięki mnie . Niestety
          tantiem płacić nie mogę . Jeśli chodzi o autorstwo stron to myślałem , że
          zwłaszcza na "danzig-online" jest to bardzo wyraźnie napisane . Widać w Gdańsku
          już tak musi być . Przykre . Muszę teraz uważać bo król Sobieski (zdjęcie z moim
          synem) zrobi mi awanturę . Pozdrawiam .
          • miko_why Re: Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 20:15
            Wystarczyłoby wcześniej się syptać, jak nakazują dobre obyczaje.
            • kalinowski11 Re: Do akademia.rzygaczy 27.06.05, 20:38
              Już więcej nie będę , lecę pogadać z Sobieskim ...
              • corzano Apetyt robisz... 28.06.05, 07:38
                ...tymi "XXX", ale jak kliknąć w link, który pozostał, to okazuje się, że nie
                działa. ;-)
                • kalinowski11 Re: Apetyt robisz... 28.06.05, 07:57
                  Wam to tylko jedno w głowie :)
      • akademia.rzygaczy Re: Do akademia.rzygaczy 28.06.05, 09:28
        kalinowski11 napisał:

> Jeżeli Szanowna
        > Akademia Rzygaczy nie życzy sobie obecności swojego linku w mojej "stopce" to
        > natychmiast go kasuję . Przepraszam i pozdrawiam .

Ja nie napisałem, że domagamy się usunięcia linku. Natomiast zależało nam na
        uniknięciu wrażenia, że Akademia firmuje pogląd na temat władz miasta wyrażony
        w twoim podpisie. W każdym razie dziękujemy za pozytywne ustosunkowanie się do
        naszej prośby.
        • kalinowski11 Re: Do akademia.rzygaczy 28.06.05, 11:32
          akademia.rzygaczy napisała:

< W każdym razie dziękujemy za pozytywne ustosunkowanie się do
          > naszej prośby.

Proszę uprzejmie .
          • Gość: kapucyn Re: Do akademia.rzygaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:57
            polemika na stopniu niespotykanym na forumach tylko pogratulować, a swoją drogą
            niejaki kalinowski o numerze 11 jest super forumowiczem na różnych forach i
            niedługo dostąpi zaszczytu zostania moim uczniem tak jak skądinąd znany "piecyk
            gazowy"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka