Gość: dr Jekyll IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.07.02, 23:50 ... tu we Wrocławiu jest za gorąco! Uff... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: Jadę do Was... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.07.02, 02:02 To przywieź mojego kuzyna! Przydałby mi się tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Jadę do Was... 30.07.02, 08:23 U nas też gorąco, ale zawsze można załapać się na wiatr od morza. Przyjeżdzaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jadę do Was... 30.07.02, 10:21 petelka napisała: > U nas też gorąco, ale zawsze można załapać się na wiatr od morza. > Przyjeżdzaj:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Jadę do Was... 30.07.02, 11:04 lucy_z napisała: > Och, niedługo może i ja tak napiszę??? PRZYJEŻDŻAM??? Czekamy z niecierpliwością.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Czekamy ! 30.07.02, 17:13 Orisso, przecież my czekamy. Zawsze na forum. Tylko to już u nas jest tak, że swoich - to prawie jak rodzinę traktujemy: są - to jest o.k. i jest dobrze, jak znikają to nagle robi się pusto. A tych, których nie znamy, zawsze jesteśmy ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Jadę do Was... 31.07.02, 21:13 Gość portalu: dr Jekyll napisał(a): > ... tu we Wrocławiu jest za gorąco! Uff... Przyjeżdaj! Tylko Mr.Hide'a nie zabieraj ze sobą.... Odpowiedz Link Zgłoś