filut 30.07.02, 08:41 Gdzie urlopować? Góry - okolice Zakopanego; jeziora - np. kaszubskie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petelka Re: Gdzie urlopować? 30.07.02, 08:44 filut napisał: > Gdzie urlopować? Góry - okolice Zakopanego; jeziora - np. kaszubskie?? Hmmm, MNIE mółbyś spotkać na szlakach kaszubskich:))) Też przedurlopowa Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie urlopować? 30.07.02, 09:00 filut napisał: > Gdzie urlopować? Góry - okolice Zakopanego; jeziora - np. kaszubskie?? Zdecydowanie góry!!!!! Na Kaszuby możesz w każdy weekend podjechać i pochodzić! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Gdzie urlopować? 30.07.02, 09:39 lucy_z napisała: > Zdecydowanie góry!!!!! Na Kaszuby możesz w każdy weekend podjechać i > pochodzić! No trudna sprawa.:)) I to kusi i to nęci....a urlopu ciągle za mało... Ponieważ jednak pętelki kochają ponad wszystko wodę i bez niej żyć by nie mogły, to na urlop letni obowiązkowo wybieram miejsca, gdzie w pobliżu znależć można choćby jedno jezioro.:))) Żeby tak z samego rana, ledwie otworzę zapuchnięte oczka, śmignąć do jeziorka i popływać...ach, rozmarzyłam się... na szczęście, to już coraz bliżej.:))) Już prawie urlopowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Gdzie urlopować? IP: 5.3R* / 10.1.79.* 30.07.02, 13:27 jezdzi ktos z was do wierzycy, kiedys byla tam "Hubertowka" ,jest jeszcze ?? jezioro, konie, to jest to - istnieje to wogole ?ß hey Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie urlopować? 30.07.02, 13:44 Gość portalu: andy napisał(a): > jezdzi ktos z was do wierzycy, > kiedys byla tam "Hubertowka" ,jest jeszcze ?? > jezioro, konie, to jest to - istnieje to wogole ?ß > hey Istnieje bo znalazłam ale tylko tyle! noclegi-relax.com/pomorskie_wawie.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Gdzie urlopować? 02.08.02, 09:59 Istnieje, ale nieco się przeżyło, teraz Przywidz, bo i bliżej i koniki jakieś takie mnniej zblazowane... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Gdzie urlopować? 02.08.02, 09:19 Ciekawa jestem Filucie na coś się w końcu zdecydował??? Ciekawska Odpowiedz Link Zgłoś